پرسپولیسیها با 20 بازیکن به اردو رفتند/ دیدار رویانیان با قرمز پوشان.
با تصمیم مصطفی دنیزلی 20 بازیکن برای بازی مقابل داماش به اردوی پرسپولیسیها رفتند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم پرسپولیس در چارچوب هفته 29 لیگ برتر فردا از ساعت 19 در ورزشگاه آزادی به مصاف داماش گیلان خواهد رفت. دنیزلی پس از تمرین امروز تصمیم گرفت که 20 بازیکن را به هتل آکادمی برای تشکیل اردو ببرد.
دنیزلی قرار است فردا صبح 2 بازیکن را خط بزند.
همچنین رویانیان مدیر عامل تیم فوتبال پرسپولیس قرار است امشب به هتل قرمز پوشان برود و در دیداری با بازیکنان و دنیزلی شرکت کند.
دیدار با دنیزلی در خصوص آینده پرسپولیس خواهد بود.
کاظمیان: تا پایان لیگ 6 فینال پیشرو داریم.
مهاجم پرسپولیس گفت: 6 بازی آینده لیگ برایمان 6 فینال است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جواد کاظمیان در نشست خبری پیش از دیدار فردای پرسپولیس و داماش با بیان اینکه تا 70درصد آماده هستم و شرایط بدی ندارم گفت: داماش خطر سقوط را احساس میکند.
ما به آنها احترام میگذاریم و تلاش میکنیم مقابل این تیم سه امتیاز را کسب کنیم. آنها تیم خطرناکی هستند و کارمان سخت است اما امید داریم.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا به حضور در لیگهای اروپایی فکر میکند یا خیر گفت: با 31سال سن دیگر خیلی منطقی نیست به این موضوع فکر کنم. زمانی که 24ساله بودم و آمادگی بالایی داشتم از لیگ آلمان به من پیشنهاد دادند که آن زمان به امارات رفتم و پشیمان هم نیستم اما در حال حاضر ترجیح میدهم در دو سه سال آخر بازیگریام در کنار پرسپولیس و خانوادهام آرامش داشته باشم.
مهاجم پرسپولیس در مورد اینکه با حضور دنیزلی تا چه اندازه این تیم در نیمفصل متحول شد عنوان کرد: نمیخواهم به مشکلاتی که زمان استیلی بود برگردم اما حضور دنیزلی صد در صد تأثیر داشت. وقتی وی آمد بازیکنان انگیزه زیادی داشتند تا خودشان را نشان دهند.
کاظمیان افزود: در همان ابتدا دو سه باخت دادیم که مستحقش نبودیم اما در حال حاضر شرایط خوب است و باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم. 6 بازی آینده لیگ برایمان 6 فینال است و اگر ببریم مطمئناً نفت و صبا هم امتیاز از دست خواهند داد و در نهایت با عنوان چهارمی و امید به کسب سهمیه آسیا به کار خود در این فصل پایان دهیم.
وی در پایان در پاسخ به این سؤال که آیا پس از اتمام بازیگریاش به مربیگری فکر خواهد کرد یا خیر گفت: تا به حال به این موضوع فکر نکردهام اما فکر نمیکنم مربیگری با خصوصیات اخلاقی و رفتاریام تطابقی داشته باشد.
دنیزلی: 3 امتیاز بازی با داماش را می خواهیم/ 5 بازیکن ایرانی را برای فصل بعد زیر نظر دارم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای فصل آینده 5 بازیکن ایرانی را زیر نظر دارم.
مصطفی دنیزلی در نشست خبری پیش از دیدار فردا تیمهای پرسپولیس و داماش در خصوص اینکه آیا بازیکنانی که در ترکیب پرسپولیس در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا قرار نمیگیرند آیا آماده حضور در میدان هستند گفت:
بله اینچنین است چرا که همه بازیکنان پرسپولیس از نظر بازی و از لحاظ بدنی و تفکرات به همدیگر نزدیک هستند و فقط در یکسری جزییات کوچک با هم اختلاف دارند.
وی اضافه کرد: مسابقات آسیایی را با یکسری از بازیکنان که در لیگ نبودند آغاز کردیم و روند خوب تیم باعث شد با همین نفرات ادامه دهیم. ترکیب بازیکنان و تعویضها بر اساس شرایط بازی و تیم حریف است. به طور مثال جواد کاظمیان که در دو بازی اول بهترین بازیکن زمین بود در بازی سوم مقابل الغرافه به عنوان ذخیره اضافه شد.
دنیزلی در مورد 6 بازی آینده پرسپولیس در لیگ برتر گفت: در رقابتهای لیگ هم انگیزه داریم و هم روند خوبی را طی میکنیم. در بازی مقابل نفت آن را مشاهده کردید و فردا هم همین روند را طی خواهیم کرد.
دنیزلی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه برای فصل آینده به مسئولان پرسپولیس لیست ارائه داده یا خیر و اینکه گفته میشود به دنبال برونو سزار مهاجم سپاهان است، تاکید کرد: کارها را به موازات هم انجام میدهیم. هنوز هیچ لیستی برای فصل بعد ندادهام چرا که باید در درجه اول باید بازیکنان خودمان را در دیدارهای باقیمانده ارزیابی کنیم و سپس این لیست را ارائه دهیم.
وی ادامه داد: نامهایی در ذهن من هستند که خارجی نیستند و اگر انتخابی باشد آن بازیکن ایرانی خواهد بود. در حال حاضر ۵ اسم در ذهن من است اما این، یک مسئله داخلی باشگاه بوده و هیچ ارتباطی با چیزهایی که در رسانهها گفته میشود ندارد.
سرمربی پرسپولیس در خصوص تفاوت لیگ با آسیا گفت: اختلافی وجود ندارد و فقط روند رو به رشدی است که طی سه چهار هفته اخیر ادامه داشته و از این پس چه در لیگ و چه در آسیا تفاوتی را نخواهید دید.
دنیزلی در خصوص اینکه پرسپولیس در آسیا صدرنشین است و در لیگ برتر در میانههای جدول قرار دارد عنوان کرد: وقتی که به پرسپولیس آمدم لیگ قهرمانان آسیا همزمان با لیگ ایران آغاز نشده بود پس نباید در این مورد قیاسی انجام داد.
وی در خصوص اینکه آیا قول کسب سهمیه آسیایی را به هواداران میدهد گفت: در این مورد قولی نمیدهم و ما برای رسیدن به هدف کار میکنیم.
سرمربی سرخپوشان در مورد دیدار فردا مقابل داماش گفت: از تیم خودم راضی هستم اما این به آن معنا نیست که اشتباه نداشتیم. هر هفته اشتباهاتمان کمتر میشود و این نکته مثبتی به شمار میرود. برای بازی فردا میخواهیم با نمایش سطح بالایی از بازی به سه امتیاز برسیم.
دنیزلی در مورد مصدومان و محرومان پرسپولیس یادآور شد: به وضعیتی رسیدیم که نباید در این مورد مشکلی داشته باشیم چرا که پرسپولیس به یک تفکر تیمی رسیده و وجود مصدوم محروم در آن خللی ایجاد نخواهد کرد. با این حال مصدومیتهای مهدوی کیا و محمد ادامه دارد اما وقتی تیم از یک حدی بالا برود و به تیم تبدیل شود دیگر مشکلساز نخواهد بود. چیزی که مرا خوشحال میکند این است که همه بازیکنان آماده باشند.
وی در مورد اینکه آیا با موفقیتهای آسیایی بازیکنان پرسپولیس مغرور نمیشوند گفت: چنین چیزی اصلا موضوع صحبت نخواهد بود چرا که برای ما بازی انتخاب شده و برگزیدهای وجود ندارد و همه دیدارها از یک امتیاز برخوردارند.
مصطفی دنیزلی در ادامه این نشست در مورد اینکه در دیدار فردا پرسپولیس با چه شیوهای بازی خواهد کرد اظهار داشت: بین شکل بازی در آسیا و لیگ برتر اختلاف زیادی دیده نمیشود. اختلاف این است که جبران امتیازات از دست رفته در آسیا مشکلتر از لیگ است. به همین خاطر در یک تورنمنتی که 6 بازی در آن میشود با یک تورنمنتی که ۳۴ بازی برگزار می شود تنها از نظر تمرکز و انگیزه اختلاف است نه از لحاظ شکل و نوع بازی.
وی ادامه داد: کاظمیان گفت که در لیگ امتیازات به ناحقی را از دست دادیم که بین ۸ تا ۱۰ امتیاز بودند. اگر این امتیازات از دست نمیرفت ما برای هدف دیگری تلاش می کردیم و شاید در وضعیتی بودیم که امروز صحبت از قهرمانی بود.
سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه چرا در لیست فصل آیندهاش بازیکنان خارجی وجود ندارد گفت: اگر بخواهم بازیکن خارجی به ایران بیاورم باید کسانی را بیاورم که آنها را میشناسم و در این صورت نه تنها پرسپولیس بلکه هیچ تیمی قادر به خریدن آنها نخواهد بود.
دنیزلی افزود: در زندگی کاری من در تیمهای گالاتاسرای ، بشیکتاش و فنرباغچه بازیکنانی بودند که حدود ۱۵ میلیون دلار هزینهشان بود. آنها در صورتی که بخواهند به ایران بیایند تا ۲۰ میلیون دلار هزینهشان میشود که این موضوع برای هیچ تیمی قابل انجام نیست. به همین خاطر انتقال بازیکنان ایرانی که بازی آنها را دنبال میکنم هم برای من و هم برای باشگاه بهتر است چرا که در ایران بازیکنان باکیفیتی هستند که میتوان از آنها استفاده کرد.
وی در پایان پس از اینکه خبرنگاری از کاظمیان سؤال کرد که آیا پس از خداحافظی از فوتبال قصد مربیگری را دارد یا خیر در پاسخ به این خبرنگار گفت: این سؤال برای جواد زود است زیرا وی سالهای زیادی برای بازی کردن در پیش دارد.
گزارش تصویری: تمرین روز شنبه سرخپوشان.
آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از بازی مقابل داماش گیلان زیر نظر مصطفی دنیزلی در مجموعه ورزشی درفشی فر انجام شد. گزارش تمرین امروز به روایت عکس:
نصرتی: اخراجم درست نبود/ شانس من است که اینطور میشود.
مدافع پرسپولیس گفت که اخراجش در دیدار با داماش درست نبوده است.
محمد نصرتی در خصوص اخراجش از مسابقه با داماش و فحاشی هواداران پرسپولیس گفت: اخراجم در این مسابقه درست نبود. در مورد فحاشی حرفی برای گفتن ندارم. تا اخراج شدم به اتاق دوپینگ رفتم و هیچ صدایی نشنیدیم و متوجه نشدم چه خبر است. این شانس من است که اینطور میشود.
وی افزود: مسائل بازی رفت و برگشت به هم ربطی ندارد. تیم ما خسته بود. فاصله بازیها کم است البته بازیکنان ما ۳۰ دقیقه پایانی را از دست دادند اما ما برای برد آمده بودیم.
رضایی : اخراج زارع همه چیز را خراب کرد/کاظمیان: داور در اخراجها عجله کرد.
غلامرضا رضایی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس باید از این شرایطی که در لیگ دارد بیرون بیاید.
رضایی در مورد بازی نیمهتمام پرسپولیس و داماش اظهار داشت: آمده بودیم که بازی را ببریم اما اخراج مازیار زارع همه چیز را خراب کرد و ۳ امتیازمان فنا شد.
وی در مورد داوری این مسابقه گفت: در این خصوص باید کارشناسان نظر بدهند. همه چیز مشخص بود. به هر صورت پرسپولیس باید از این شرایطی که در لیگ دارد بیرون بیاید. یک گل حاشیه امنیت نیست. از سوی دیگر کاظمیان مهاجم پرسپولیس در مورد شعار هواداران پرسپولیس گفت: کاسه صبر تماشاگران زود لبریز شد و اینگونه جوها برای فوتبال ما خوب نیست.
جواد کاظمیان در مورد مسابقه نیمه تمام پرسپولیس و داماش عنوان کرد: نیمه اول خوب بودیم و در ۱۰ دقیقه اول میتوانستیم گل بزنیم که نشد. ۹۰ دقیقه مقابل الغرافه بازی کرده و برای این مسابقه خسته بودیم. اینها بهانه نیست و اخراج بازیکنان نیز کارمان را خراب کرد. میتوانستیم بازنده نباشیم.
وی در مورد داوری محمود رفیعی اظهار داشت: فکر میکنم داور در زدن چند سوت اشتباه داشت و در اخراجها عجله کرد.
وی در مورد شعار هواداران پرسپولیس گفت: کاسه صبر هواداران زود لبریز شد و اینگونه جوها برای فوتبال ما خوب نیست.