از اینجا میتونید گزارش زنده ی بازی رو از رادیوی رسمی بارسلونا به زبان انگلیسی گوش کنید!:-shad:bia inja:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
از اینجا میتونید گزارش زنده ی بازی رو از رادیوی رسمی بارسلونا به زبان انگلیسی گوش کنید!:-shad:bia inja:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی با همون گل های ژاوی17 و مسی24 تموم شد!
هورررررااااااا بازم بردیم!!!!!!!!!!:yes:heey::love::
تبریک میگم دوستان برد امشب رو برد خوبی بود حداقل واسه روحیه آبیدال برای عملش خوب بود بچه ها خوب بازی کردن پدرو به نظرم بهتر از قبل بازی کرد
حیف که گل مسی هم آفساید گرفت
در کل بازی خوب و بدون استرسی بود حداقلش خوب بریدم
تبریکlove::
ساعت 1.33پرچم هنوز بالاست:barcelona:
منم تبريك ميگم...حيف كه نميتونم بازي رو ببينم ولي به هر حال از راديو گوشيدم...
تبریک roz::
یه بازی خوب دیگه رو از تیم دیدیم که اگه درخشش پالپ دروازبان سویا نبود اونا بیشتر از اینها گل میخوردن و یه شکست سنگین خونگی رو باید قبول میکردن ولی همین 2 گل هم خیلی خوب بود .
2تا گل خیلی قشنگ رو ژاوی و مسی زدن ژاوی که روی ضربه ایستگاهی و مسی یه سوپر گل دیگه رو به گل های تماشایی خودش اضافه کرد یه گلی که فقط لئو مسی میتونه بزنه love::
بازی رو واقعا طوفانی شروع کردیم و بازم میگم اگه پالپ نبود اونا یه شکست سنگین رو باید قبول میکردن . کانوته { :ogh: } هم واسه اونا خوب بازی کرد و حتی یه توپ رو به تیر زد .
فقط دوست دارم فردا صبح سریع بیام گل مسی رو دانلود کنم ki::
اره اين گزارشگره راديو بارسا ميگفت كه مسي از زاويه بسته يه چيپ خيلي قشنگ زده...منم بي صبرانه ميخوام ببينمش...
منم تبریک میگم به برو بچ کاتالان
دانلود گل مسی :
با کیفیت متوسط : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسی عجب گلی زد.از اون گلای باحال بود.یک لایی باحال انداخت به مدافع سویا.کلا سبکمون داره درست میشه.یعنی یکم فضا رو میدیم به حریف که بتونیم از ضد حملات استفاده کنیم.یک نگاه به مالکیت توپ بندازید.57 به 43.نتیجه 2-0.یک نگاه به بازی هایی که مساوی کردیم بندازید.مالکیت 75 به 25 نتیجه 1-1 و 3-2 (باختیم)و 2-2 و 2-2.این یعنی دادن مالکیت به حریف زیاد هم بد نبوده.نکته منفی درگیری ادریانو و پپ بود.پپ با عصبانیت ادریانو رو کشید بیرون.بیرون نشستن الکسیس هم خودش جای بحث داشت.توی 10 دقیقه اخر که اومد به زمین دوتا تک به تک ساخت واقعا حیفه اگه پپ از دستش بده.درکل بچه ها یکم شل گرفتن وگرنه راحت 6 تا میزدیم.یک نکته دیگه این مسی رو چه طوری باید گرفت؟ توی فضایی که هیچکی با دست هم نمیتونه کاری کنه برای خودش اندازه یک میز پینگ پنگ فضا درست میکنه و از همون فضا چیپ میزنه در حالی که هم دروازه بان تو دروازه است هم یک مدافع کنار دروازه بانه.این مسی دیگه داره به یک چیزی غیر از انسان تبدیل میشه.
تبریک میگم واسه برد نسبتا خوب !
من که بیرون بودم بازی رو ندیدم , ولی اینطور که میگید انگاری بازی خیلی خوبی بوده !! خوش به حال اونایی که دیدن !
توجه کردین این فصل ژاوی بیشتر گل میزنه (نسبت به قبل ) ! حتی نسبت به اینیستا ! در کل هافبکامون در حد یه محاجم 6 دُنگ شَم گلزنی دارن ! باید به این همه اسطوره افتخار کنیم :yes: