الغرافه 0-3 پرسپولیس : ارتش سرخ الغرافه را به آتش کشید.
تیم فوتبال پرسپولیس در سومین مسابقه از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا الغرافه قطر را در زمین خودش در هم کوبید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم های پرسپولیس ایران و الغرافه قطر از ساعت 20:05 امشب در حضور 1000 تماشاگر ورزشگاه ثانی بن جاسم دوحه به مصاف هم رفتند که در پایان سرخپوشان ایران با سه گل برابر میزبان خود به برتری دست یافتند.
گل های پرسپولیس را غلامرضا رضایی ، ایمن زاید و جواد کاظمیان در دقایق 2 ، 5 و 73 وارد دروازه حریف کردند.
فرهاد مجیدی بازیکن ایرانی الغرافه در ترکیب اصلی تیمش حضور داشت و با وجود تلاش بسیار نتوانست مانع شکست تیمش شود و در نیمه دوم از زمین بازی خارج شد.
داور عمانی به علی کریمی از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.
پرسپولیس با این پیروزی 7 امتیازی شد و در پایان دور رفت صدر نشین گروه باقی ماند. تفاضل گل شاگردان دنيزلي هم 8+ است.
در دیگر دیدار این گروه نیز الشباب امارات و الهلال عربستان به مصاف یکدیگر رفتند که بازی با نتیجه یک بر یک مساوی تمام شد. به این ترتیب بعد از پرسپولیس، الهلال عربستان با 3 امتیازی در رده دوم و الغرافه با 2 امتیاز در مکان سوم قرار گرفتند و الشباب هم با 2 امتیاز و تفاضل گل کمتر در رده آخر است.
ترکیب پرسپولیس : آسمير آودوكيچ، محمد نصرتي، مهرداد پولادي، شيث رضايي، حميدرضا عليعسگر، سامان آقازمانی(مازیار زارع 37)، محمد نوري، علي كريمي، غلامرضا رضايي(حسین بادامکی 84)، ايمون زايد و اميرحسين فشنگچي(جواد کاظمیان 67).
سرمربی : مصطفی دنیزلی
دنيزلي: گل زودهنگام تمرکز ما و حریف را برهم زد/ از اينكه در صدر مانديم خوشحاليم.
مصطفي دنيزلي ميگويد از اينكه پرسپوليس صدر جدول گروه D را همچنان حفظ كرده خوشحال است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري پس از ديدار تيمش مقابل الغرافه اظهار كرد: تنها نگراني ما در اين بازي اين بود كه از جايگاهمان در صدر جدول حفاظت كنيم و من خوشحالم كه ما در اين بازي به خوبي اين كار را انجام داديم.
وي ادامه داد: انتظار داشتيم كه بازي را ببريم ولي اينكه جريان بازي از همان ابتدا با دو گل عوض شود را پيشبيني نكرده بوديم. گلهاي زودهنگام هم تمركز ما را به هم ريخت و هم تمركز حريف را.
دنيزلي با اشاره به اينكه پرسپوليس در اين بازي به هافبكها و مهاجمان حريف هيچ فضايي نداد، گفت: ما با گرفتن فضا از حريف و دفاع نزديك روند بازي را به سمت خودمان تغيير داديم و همچنين با اضافه شدن سريع در حمله و دفاع بازي را برديم.
يك خبرنگار قطري از او درباره تيم الغرافه پرسيد كه سرمربي پرسپوليس گفت: الغرافه بازيكنان خوبي در خط مياني و خط حمله دارد اما امروز مهم بود كه ما به هيچ كدام از آنها فضا نداديم و يك بازيكن هم بدون فضا هيچ كاري نميتواند انجام دهد. هر چهار تيم اين گروه نزديك به هم هستند اما چيزي كه مهم است، عملكرد داخل خانه و خارج از خانه تيمهاست.
مصطفي دنيزلي در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكرد پرسپوليس در 5 دقيقه ابتدايي بازي دو گل به الغرافه بزند گفت: ما براي اين كار برنامهريزي نكرده بوديم چرا كه اين طور نقشهها هميشه در بازي جواب نميدهد اما گل زودهنگام هم براي تيمي كه گل زده و هم براي تيمي كه گل خورده، خطرناك است.
ایمون زاید بهترین بازیکن زمین در بازی برابر الغرافه شد.
مهاجم ایرلندی سرخپوشان پایتخت در پایان دیدار تیم های پرسپولیس و الغرافه که با نتیجه 3 بر صفر به سود قرمزپوشان خاتمه یافت، به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته و معرفی شد.
ایمون زاید پس از به ثمر رساندن دومین گل پرسپولیس در سومین دیدار از مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، با 4 گل زده، بهترین بازیکن بازی امشب برابر الغرافه شناخته شد.
گفتنی است؛ مهاجم سرخپوشان در دومین بازی پرسپولیس برابر الشباب، با سه گل هت تریک کرده بود.
سرمربي الغرافه: هماهنگی پرسپوليس فوق العاده بود.
سرمربي برزيلي تيم فوتبال الغرافه معتقد است پرسپوليس در بازي مقابل تيمش بسيار هماهنگ بازي كرده است.
پائولو سيلاس پس از شكست خانگی تيمش مقابل پرسپوليس در ورزشگاه خانگي در نشست خبري اظهار كرد: متاسفم كه با اين نتيجه بازي را باختيم. دو گل اول بازيكنان ما را شوكه كرد. پرسپوليس بعد از اين دو گل بازي را خوب كنترل كرد.
وي ادامه داد: آنها بازيكنان خوبي داشتند، به ويژه اينكه دو به دو پاسكاريهاي خوبي انجام ميدادند. هماهنگي بازيكنان پرسپوليس فوقالعاده بود و در حمله و دفاع خوب كار كردند. من هم اگر جاي دنيزلي بودم، اين تيم را به همين گونه به ميدان ميفرستادم.
سرمربي الغرافه با اشاره به اينكه تيمش هنوز مشكلات زيادي دارد گفت: ما سعي كرديم بعد از خوردن دو گل روحيه بازيكنان را عوض كنيم و بازي را به سود خودمان برگردانيم و حتي به فكر پيروزي باشيم اما گل سوم كار ما را خراب كرد. ما در الغرافه مشكلات زيادي داريم كه امروز عمده آنها را ديديم. براي خود من اين مشكلات خيلي عجيب بود.
در ادامه اين نشست خبرنگاري از سیلاس درباره عملکرد فرهاد مجيدي پرسید و گفت چرا او را زودتر تعويض نكردي که سیلاس در پاسخ گفت: فرهاد امروز خوب بازي كرد و تمام تلاش خود را انجام داد. او وظيفه خود را به درستي انجام داد و دليلي نداشت كه ما او را عوض كنيم. وقتي ديدم كه او در دقايق پاياني نميتواند كاري انجام دهد، تعويضش كردم. ما ميتوانستيم حتي اين بازي را مساوي كنيم چرا كه سه موقعيت بسيار خوب را از دست داديم.
وي در پايان گفت: از عملكرد الغرافه در مجموع بازيها راضي هستم. اگر احساس كنم بازيكنانم اشتباهاتي داشتهاند، آنها را در اين نشست خبري نميگويم بلكه در يك جاي خلوت به خود به بازيكنان ميگويم.
غلامرضا رضايي: گلهاي زودهنگام به خاطر تمركز بالاي ما بود .
مهاجم گلزن پرسپوليس معتقد است در بازي اين تيم مقابل الغرافه همه بازيكنان پرسپولیس وظايف خود را به درستي انجام دادهاند.
غلامرضا رضايي پس از پيروزي سه بر صفر پرسپوليس مقابل الغرافه گفت: خدا را شكر ميكنم كه توانستيم دومين پيروزي متوالي را در آسيا به دست بياوريم و جايگاهمان را در صدر جدول حفظ كنيم.
وي ادامه داد: امروز همه بازيكنان وظايفشان را به خوبي انجام دادند. گلهاي زودهنگامي كه به ثمر رسانديم به خاطر تمركز بالاي بازيكنان بود.
مهاجم پرسپوليس درباره گلزني خود در اين بازي هم گفت: هر بازيكني وظايف خاصي دارد. وظيفه من بيشتر بازيسازي است اما اگر فرصتي به وجود بيايد گل هم ميزنم. در هر بازي تلاش ميكنم كه بهترين بازيام را براي پرسپوليس انجام دهم و در خدمت تيم باشم. خوشحالم كه امروز هم گل زدم.
پرسپولیس و بهترین خط حمله آسیا / ایمون زاید آقای گل لیگ قهرمانان.
سرخپوشان با 3 گلی که در دوحه وارد دروازه الغرافه کردند به تنهایی عنوان بهترین خط حمله لیگ قهرمانان را در اختیار گرفتند.
یک پیروزی قاطع دیگر ، این بار در زمین الغرافه کافی بود تا شاگردان مصطفی دنیزلی با 10 گلی که در پایان دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رساندند، عنوان بهترین خط حمله این مسابقات را به دست آورند.
الجزیره که با پیروزی مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی تاریخساز شد و به عنوان نخستین نماینده فوتبال امارات، یک تیم ایرانی را در ورزشگاه آزادی با شکست بدرقه کرد ، با 9 گل دومین خط حمله لیگ قهرمانان آسیا را پس از پرسپولیس در اختیار دارد.
الاتحاد عربستان و ناگویا گرامپوس هم با به ثمر رساندن 8 گل در تعقیب سرخپوشان پایتخت ایران هستند.
این البته همه شاهکار شاگردان دنیزلی در پایان دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا نیست، ایمون زاید مهاجم لیبیایی سرخپوشان با به ثمر رساندن 4 گل در 2 مسابقه (زاید در بازی با الهلال حضور نداشت) آقای گل این رقابت هاست. او البته تا پایان دور رفت ، تنها هت تریک بازی ها را هم به نام خودش ثبت کرده است.
به همه این ها باید رکورد دست نیافتنی هواداران پرسپولیس را هم اضافه کرد که در دومین روز از نوروز 91 با حضور قریب به 83 هزار هوادار، رکورد بیشترین حضور تماشاگر در این رقابت ها را به نام خود ثبت کردند.
ایمن زاید : جبران شکست برابر الغرافه انگیزه ما برای کسب برد در زمین حریف بود.
مهاجم لیبیایی پرسپولیس بعد از پیروزی سه بر صفر این تیم برابر الغرافه قطر گفت: برای جبران باخت پرسپولیس مقابل الغرافه که سه سال پیش رقم خورده بود، انگیزه بالایی داشتیم و موفق به این کار شدیم.
ایمن زاید زننده گل دوم پرسپولیس دقایقی بعد از خاتمه دیدار برابر الغرافه مقابل دوربین شبکه تلویزیونی الکاس قطر قرار گرفت و گفت: با گل هایی که در همان پنج دقیقه نخست به ثمر رساندیم، شکست الغرافه را رقم زدیم تا شانس ما برای صعود به عنوان تیم اول گروه بیشتر شود.
در نیمه دوم نیز ضمن حفظ نتیجه نیمه نخست توانستیم گل سوم را وارد دروازه حریف کنیم.
ایمون زاید در پاسخ به گزارشگر شبکه الکاس در خصوص انگیزه بالای بازیکنان پرسپولیس برای جبران شکست مقابل الغرافه در سال 2009 توضیح داد: در آن زمان من عضو باشگاه پرسپولیس نبودم اما از سایر بازیکنان شنیده بودم که قبلا مقابل الغرافه شکست خورده اند. جبران آن شکست یکی از دلایلی بود که انگیزه بازیکنان ما را برای بازی امروز بالا برد و خوشحالم که با پیروزی سه بر صفر توانستیم آن باخت را جبران کنیم.
عابدزاده نماینده رویانیان و پرسپولیس در مراسم سالگرد سیروس قایقران.
احمدرضا عابدزاده به نمایندگی از باشگاه پرسپولیس و محمد رویانیان در مراسم سالگرد مرحوم سیروس قایقران حاضر می شود.
احمدرضا عابدزاده امسال هم برای شرکت در مراسم سالگرد درگذشت سیروس قایقران به انزلی میرود. عابدزاده در طول 16 سالی که قایقران فوت کرده، هر سال به انزلی میرود و تنها در سال 90 بود که به خاطر حضور در آمریکا نتوانست خودش را به این مراسم برساند.
او فردا هم در مراسم سالگرد درگذشت قایقران شرکت میکند. البته عابدزاده فردا نماینده باشگاه پرسپولیس هم هست. با توجه به رابطه خوبی که او با رویانیان پیدا کرده، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از او خواسته که نماینده این باشگاه هم باشد.
خود عابدزاده در این مورد میگوید: «نمیتوانم سیروس را فراموش کنم. من هر سال در این مراسم شرکت میکنم. ضمن اینکه امسال نماینده باشگاه پرسپولیس هم هستم. رویانیان گفت حتما یک دسته گل هم از طرف باشگاه پرسپولیس بگیرم و به مراسم سالگرد درگذشت قایقران بروم.»