اميدوارم به شانسا بخوريم تا انتقام شكست پارسال (با داوري) رو بگيريمchomagh
نمایش نسخه قابل چاپ
اميدوارم به شانسا بخوريم تا انتقام شكست پارسال (با داوري) رو بگيريمchomagh
سلام به هرچی طرفدار رئال مادریدیه من تازه عضو شدم امیدوارم که فعالیت خوبی داشته باشم باشما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam6959 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدي داداش:chakerim:
داداش خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam6959 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا باید اماده بازی با بتیس باشیم که از دو جهت خیلی مهمه یکی حفظ فاصلمون و دوم افزایش روحیمون واسه بازی چهارشنبه شب با زسکا
با برد در این بازی کارمون واسه برد زسکا تو مادرید خیلی راحت میشه
سلام بچه ها انگار شبکه سه داره درست میشه شنبه بازی با بتیس رو زنده پخش میکنه:-shad ولی متاسفانه بازی رئال و زسکا رو پخش نمیکنهeterza::-. ایشالا این بازی رو هم پر گل میبریم وبا روحیه ی خوب میریم به استقبال زسکا موسکو.chomagh:bomb:
داداش اخه بازی دیر وقته ما باید با برد بتیس رکورد 10 برد پیاپیو ارتقا بدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم تو اوجه امادگیه و امیدوارم این هفته تا انتهاش تعداده گلامون از دو دستم بیشتر شه:eyvalla:
نه نمی گم نخریم من می گم هرچی تعداد بازیکنا کم تر باشه بهتره و به همه بیشتر بازی میرسه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثلا کارواریو از وقتی اومده رئال به آلبیول خیلی کم بازی رسیده و آخره فصل می خواد رئالو ترک کنه.هرچند معتقدم خیلی هم دفاع خوبی نیست.
من نگران الان نیستم نگران رفتن مورینیو هستم چه دیر چه زود.مطمئن باش تا زمانی مورینیو در رئاله هیچ مشکلی نداریم....
نوری شاهین هم هستش مجتبی جان ولی خوزه میگه شرایطش در حد عالی نیست.بهتر که شد حتما...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایشالا فینالنقل قول:
نوشته اصلی توسط hala_madrid [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش بهنام خوش آمدی ایشالا که روز های خوبی در کنار ما بروبچ رئالی داشته باشی:flowerysmile:نقل قول:
داداش درسته تیم شرایط خوبی داره ولی با برگشت دیماریا بهتر هم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوشبختانه رونالدو هم رو به بهبوده و بازی با بتیس میرسه.
رونالدو تب شدید داشت
خدارو شکر بنزما هم برگشته و با تیم اصلی تمرین کرد و نامش هم در لیست مقابل بتیس قرار گرفت
مربی بتیس هم گفته اگه 1 راه برای شکست رئال وجود داشته باشه پیداش می کنم
من که بعید می دونم:hehehe:
:khandeeeee bahal:lagh::خدا رو شکر که بنزما با تیم اصلی تمرین کرده این یعنی واسه بازی با زسکا میتونه بازی کنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khandeeeee bahal:lagh:::khandeeeee bahal:lagh::بعید چیه داداش اصلا محاله(البته بدن غرور)اخه به گروه خونیش ون نمیخوره بیان ما رو شکست بدن .ولی این مربی شاید تو خواب بتونه رئال رو شکست بده.
داداش مگه شما نمی دونی که 1 بازی تو خونست یه بازی خارج از خانه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی در خانه بتیسه:flowerysmile: