این بازی سختیه رفتو 0:0 کردیم حالا هم با این مصدوما خیلی کار سختیه به نظر من اگه بخواهیم ببریم یا 1:0 یا 2:1 میبریم
نمایش نسخه قابل چاپ
این بازی سختیه رفتو 0:0 کردیم حالا هم با این مصدوما خیلی کار سختیه به نظر من اگه بخواهیم ببریم یا 1:0 یا 2:1 میبریم
این بازی یکی از سخت ترین بازی های فصلمونه . تو این چند ساله همیشه سویا واسمون دردسر ساز بوده و کار رو واسمون سخت کرده.
اونا با دفاع منطقی و فشرده خودشون اجازه به تیم برای بازیسازی و گلزنی نمیدن و خیلی مواقع هم با جنگ روانی که تو بازی ایجاد میکنن تمرکز بازیکنای تیم رو از بین میبرن
بازی رفت واقعا بازی دردناکی بود اصلا اشک تو چشام جمع شده بود وقتی پنالتی مسی گل نشد و اونا به اون شکل بعد از تساوی که بدست آوردن و حاشیه هایی که درست کردن شادی میکردن
اگه بتونیم اوایل بازی گل بزنیم انقدر به مشکل برنمیخوریم و همین طور باید هواسمون به ضدحملات سویا هم باشه
این بازی میتونه یک انتقام سخت ازشون باشه chomagh
دیگه چقدر بدشانسیم ما و چقدر خوش شانسن رئالی ها .
ما باید تو نیمه نهایی با میلان و رئال باید باضعیف ترین تیم صعود کرده یعنی آپوئل بازی کنه و برنده بازی ما با برنده چلسی _ بنفیکا و برنده بازی رئال با برنده بازی بایرن و مارسی بازی میکنه ودقیقا همون چیزی بود که دوست نداشتیم و در صورت بالا اومدن رئال و بارسا فقط تو فینال به هم میخوریم که تک بازیه
آپوئل _ رئال مادرید
مارسی _ بایرن مونیخ
بنفیکا _ چلسی
میلان _ بارسلونا
وای که چقدر رئال خوش شانسه :-ang
آخه چرا بايد 2تا از تيمايي كه من دوسشون دارم بخورن به هم.....:gerye::ey babaaa::ey babaaa::gijjj::gijjj:crying::-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش گلمlove::
تو رو نمیدونم ولی من که از بچگی شانس نداشتم ...:gerye:
الآن رئالی ها تو اوج خوشین و دارن سیگار دود میکنن (به قول موزینیو) اونوقت ما داریم ...... .entezar::
هی ....... خدا ..... :gerye:
دقیقن همون چیزی شد که من گفتم ! آپوئل شانس رئاله که تو این چند ساله تو اروپا سخت ترین تیمی که باهاش مواجه شده فکر کنم لیون بوده ! اونوقت بارسا و میلان که همیشه حریفاشون قدر بوده باید بخورن بهم :chi migi: اعصابم خورده ! من دیگه دوست ندارم بازی دوتا تیمم رو با هم ببینم :gerye:
واسه بازی فردا شب دوست دارم تحقیرشون کنیم تا تلافی بازی قبلی در بیاد ! کانوته هم باید .............. بدیم !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تا اینجای رقابت های این فصل مسی بیشترین میانگین گلزنی در هر بازی تو 4 سال گذشته رو داشته:
2009: 29 گل ( 0.78 گل در هر بازی )
2010: 35 گل (0.97)
2011: 45 (1.12)
2012 : 50 (1.16)
هر سال پیشرفت داشته ... درود بر مسی کبیر
یعنی واقعا نمیدونم چی بگم om::شانسه؟؟؟فیفا رو خریدن؟؟؟؟نمیدونم:-ang
فقط میدونم این رئالیا در حال حاضر رو شانس خوابیدن
پیش بینیم درست از آب دراومد و خوردیم به میلان امیدوارم خاطره تلخ دوفصل پیش تکرار نشه
امیدوارم که ببریم میلان رو
البته بیشتر باید فکر بازی فردا باشیم ایشالا بازی فردا رو ببریم چقدر از سویا متنفرمeterza::-
بارسا با ميلان افتاد
بردن ميلان سخته ولي ممكنه
ميلان از هر تاكتيكي واسه بردنشون استفاده ميكنه و يه فوتبل تمام ايتاليليي داره
فك كنم بازيكنهاي بارسا جلو ميلان عصبي بشن چون ميلان با قدرت بدني شون بازي ميكنن و بارسايي ها با فكرشون...
وااااااااااااای ما چقدر بد شانسیم؟! دو سال پیش اینتر و امسال میلان! اون برد لورکوزن خوبه زهر مار نشه واسمون! خدا کنه ببریم وگرنه میرم مادرید برنابئو رو آتیش میزنم :gijjj:
اون رئال که خورد به یه تیم قبرسی! اونم از چلسی که خورد به بنفیکا! فقط شانس دیگه...