کریمی و زاید رسیدند / احتمال غیبت ۳ بازیکن پرسپولیس در سفر به قطر.
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس را تشریح کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دکتر وجیهالله چشمهسری درباره آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس اظهار داشت: خوشبختانه زاید، کریمی و کاظمیان با تلاش کادر پزشکی رفع مصدومیت شدند و برای بازی با الغرافه مشکل خاصی ندارند.
وی افزود: با این وجود مهدی مهدوی کیا به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله دوقلوی پا، اولادی از ناحیه کمر و محمد از ناحیه دست به احتمال فراوان پرسپولیس را در سفر به قطر همراهی نخواهند کرد.
چشمهسری ادامه داد: فردا کادر فنی در خصوص این بازیکنان تصمیم میگیرد که اگر لازم باشد همراه تیم به قطر بیایند در غیر این صورت زیر نظر کلینیک باشگاه تمرینات خود را برای رفع مصدومیت دنبال کنند، اما خوشبختانه سایر بازیکنان صحیح و سالم و آماده هستند تا پرسپولیس را برای یک برد شیرین در قطر همراهی کنند.
دنيزلي: ميدانيم هواداران از ما چه ميخواهند.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به حضور مجيدي در ترکيب الغرافه گفت: انشاءالله فرهاد مجيدي موفق باشد و ما هم بازي را ببريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصطفی دنیزلی پس از تمرین امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین شرایط پرسپولیس گفت: در بازی مقابل الشباب به یک پیروزی شیرین دست یافتیم. میدانستم اماراتیها را شکست میدهیم و به برتری در این بازی ایمان داشتم اما هیچکس نمیدانست 6 گل به این حریف میزنیم.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص حضور هواداران پرسپولیس در ورزشگاه آزادی گفت: میدانم پرسپولیس طرفداران بیشماری را دارد. باشگاه پرسپولیس و این تیم به حضور این همه هوادار عادت دارد. باید کاری کنیم که این هواداران همیشه در کنار ما باشند و دل آنها را به دست آوریم.
دنیزلی در پاسخ به این سؤال که آیا هواداران در بازیهای آینده نیز شما را همراهی خواهند کرد یا خیر گفت: پس از بازی با الغرافه منتظر هواداران در دیدار برابر داماش گیلان هستیم. حداقل منتظر 40 یا 50 هزار هستیم که ما را حمایت کنند که انشاءالله این اتفاق میافتد. دل ما برای هواداران پرسپولیس تنگ شده و دل آنها نیز برای ما تنگ شده است. پس باید همدیگر را بیشتر ببینیم.
سرمربی پرسپولیس درباره دیدار روز چهارشنبه با الغرافه قطر و شکست سنگین پرسپولیس مقابل الغرافه که دو سال پیش با نتیجه 5 بر یک اتفاق افتاد، اظهار داشت: تمام بازیکنان، مسئولان و کادر فنی میدانیم هواداران از ما چه میخواهند. کار ما هم این است که خواسته هواداران را برآورده کنیم پس به دنبال این هستیم تا به خواسته هواداران با یک نتیجه خوب جامه عمل بپوشانیم.
وی درباره حضور فرهاد مجیدی در الغرافه گفت: فرهاد مجیدی را خیلی دوست دارم. انشاءالله او همیشه موفق باشد اما مهمتر از آن موفقیت پرسپولیس است. انشاءالله هم ما بازی را ببریم و هم فرهاد مجیدی موفق باشد.
دنیزلی در خصوص بازی دوستانه روز گذشته مقابل پاس همدان که با تساوی 2 بر 2 خاتمه یافت گفت: به دنبال یک بازی تدارکاتی بودیم. در این بازی انتظار نتیجه نداشتیم. چند وقت از شرایط بازی دور بودیم و میخواستیم بچهها را مورد ارزیابی قرار دهیم. دیدار خوبی بود و خوشبختانه بازیکنان ما وضعیت بدنی خود را متوجه شدند که چطور باید برای بازی با الغرافه تلاش کنند و خود را به مرز آمادگی برسانند.
مسئولان باشگاه عازم قطر شدند/ یک بازیکن در انتظار ویزا.
تعدادی از مسئولان باشگاه پرسپولیس صبح امروز برای مهیا کردن مقدمات اسکان پرسپولیس در قطر عازم این کشور شدند.
تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه در قطر به مصاف الغرافه خواهد رفت، از همین رو چند تن از مسئولان باشگاه پرسپولیس صبح امروز راهی قطر شدند تا مقدمات اسکان و زمین تمرین پرسپولیسیها را مهیا کنند.
* کنعانی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل همراهی تیم ملی جوانان هنوز موفق به دریافت ویزای قطر نشده است از همین رو در صورتی که او موفق نشود که ویزای قطر را بگیرد همراه با قرمزپوشان به قطر نخواهد رفت.
* پس از تمرین امروز، مسئولان کلینیک باشگاه پرسپولیس جزوههایی را که در خصوص مسائل روانشناسی بود با اجازه دنیزلی در اختیار بازیکنان گذاشتند تا آن را مطالعه کنند.
* دنیزلی در پایان تمرین امروز اعلام کرد که قبل از تمرین فردا فیلم بازیهای الغرافه قطر در ورزشگاه درفشیفر برای بازیکنان توسط کادر فنی آنالیز خواهد شد.
دنیزلی: با شروع خوب در آسیا خیلی چیزها را نشان دادیم/من دنیزلی هستم و کارم را بلدم.
سرمربی پرسپولیس اعتقاد دارد با بازی های هجومی تماشاگری بیشتر از این هم به ورزشگاه می آید و میگوید: تا روز چهارشنبه صبر کنید و ببینید چه برنامهای برای مهار مجیدی داریم.
مصطفی دنیزلی در خصوص آخرین وضعیت پرسپولیس، بازی روز چهارشنبه با الغرافه قطر و مسائل دیگر پیرامون فوتبال ایران به صحبت پرداخت.
* آقای دنیزلی! ابتدا از سال 90 بگویید.
من خوشحالم که در این سال با تلاشهایی که از سوی مسئولان پرسپولیس انجام شد دوباره به ایران آمدم. به تیمی پیوستم که همیشه به آن افتخار میکنم. پرسپولیس تیم بزرگی است و من خیلی خوشحال میشوم بتوانم برای این تیم جام بیاورم که انشاءالله این اتفاق میافتد.
* روز چهارشنبه با الغرافه در قطر بازی دارید...
بازی بسیار مهم، حساس و سختی در پیش داریم. به دنبال این هستیم که صعودمان به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا را زودتر قطعی کنیم. اگر میخواهیم به هدف خود برسیم به هیچ قیمتی نباید امتیازات خارج از خانه را از دست بدهیم.
* اما حریفان هم در زمین خودشان برنامه دارند.
قبول دارم اما ما با شروع خوبمان خیلی چیزها را نشان دادیم. استارت خوبی زدیم و میخواهیم این شروع خوب را ادامه دهیم تا به هدفمان برسیم. درست است با توجه به شرایطی که داشتم و به پرسپولیس آمدم لیگ برتر را از دست دادم اما بچهها تلاش خودشان را کردند.
* از بازیکنانتان راضی هستید؟
من از تک تک بازیکنان و از شرایط کلی تیم راضی هستم. آنها خوب تلاش میکنند و خوشبختانه همه چیز مهیا شد تا بتوانیم تمرکز لازم را برای آسیا داشته باشیم. از تیم راضی هستم و طرفداران هم از این پرسپولیس راضیاند. این خیلی مهم است چون شوق و ذوق هواداران را میبینم.
* منظورتان حضور 80 هزار هوادار در بازی مقابل الشباب است؟
بله. در بازیهای بعدی انشاءالله با فوتبال زیبا، منطقی و هجومی بیشتر از این تعداد به ورزشگاه بیایند. چون همه چیز مشخص است و بازیکنان هم میدانند که باید دل هواداران را به دست آورند. پس از اینکه به قطر برویم در بازگشت به تهران میزبان الغرافه هستیم پس قرارمان با هواداران در همان بازی انشاءالله بیش از 80 هزار نفر است.
* همانطور که میدانید الغرافه بازیکن خطرناکی مثل فرهاد مجیدی که برخی میگویند قاتل پرسپولیس است را در اختیار دارد.
من فرهاد را این طور نگاه نمیکنم که قاتل پرسپولیس است. این نظر شما و برخی از افراد دیگر است. فرهاد مجیدی در استقلال و حتی برای تیم ملی شما زحمات زیادی کشیده و بازیکن بسیار خوب و فرصت طلبی است. دوست دارم همیشه فرهاد در زندگی و فوتبالش موفق باشد. البته دوست دارم پرسپولیس بیشتر از فرهاد مجیدی موفق باشد. انشاءالله مجیدی همیشه موفق باشد و در کنار آن پرسپولیس هم همیشه تیمی موفق باشد.
* اما مهار مجیدی سخت است، قبول دارید؟
بله ولی برای مهار فرهاد مجیدی تا روز چهارشنبه منتظر بمانید و ببینید چه برنامههایی دارم، الان حرفی نمیزنم. من دنیزلی هستم و کارم را بلدم.
* با آمدن بازیکنان جدید تحول خوبی در تیم شما مخصوصا در خط دفاعی انجام شد...
من در قبال این دو بازیکن کار خاصی نکردم اما از آنها شناخت دارم. این دو نفر حق این را نداشتند بعد از اینکه آن اتفاق برایشان افتاد، فوتبال را کنار بگذارند و بروند. نصرتی و شیث میتوانند برای موفقیت پرسپولیس و فوتبال ایران تلاش بیشتری کنند. این دو نفر میتوانند به فوتبال ایران کمک کنند. با قدرت میگویم که نصرتی و شیث در شرایطی هستند که بهترین بازیهای خودشان را میتوانند به نمایش بگذارند و الان هم این اتفاق افتاده است.
* پس از خط دفاعی راضی هستید؟
بله. ما در آسیا فقط یک گل خورده داشتیم و یک گل دیگر هم از روی نقطه پنالتی دریافت کردیم. شرایط خوب است و باید همین طور بماند.
* در خط حمله چطور؟ زاید را بازی نمیدهید و اگر او روزی با تصمیم شما بازی کند، هت تریک میکند.
سؤال خوبی بود و به خاطر همین جواب خوبی به شما میدهم. تنها ایمون زاید در پرسپولیس نیست. هر بازیکنی که خوب تمرین کرد، آماده بود و شانس این را داشت که پیراهن پرسپولیس را از من بگیرد و در ترکیب برود، این شانس را به او میدهم. بازیکنی که لیاقتش را داشته باشد به او فرصت میدهم تا بتواند به پرسپولیس کمک کند. اما هر چیزی سر جای خودش.
بازیکنان پرسپولیس همه مثل بچههای من هستند اما آنها باید خودشان را به من ثابت کنند. ایمون زاید تنها در پرسپولیس گل نمیزند، او دوستانی دارد، مدافعانی دارد، هافبکهایی دارد که همه زحمت میکشند، توپ را حاضر میکنند و به ایمون میدهند و او توپ را گل و هت تریک میکند. ما تیمی موفق هستیم که گل میزنیم و پرسپولیس برنده میشود نه شخصی. این مسئله مهمی است.
* با این تفاسیر کار بازیکنان برای حضور در ترکیب اصلی سخت است؟
بله. اینجا پرسپولیس است. هر فردی در هر بازی وظیفهای دارد. یک نفر وظیفه دارد دروازه پرسپولیس باز نشود، یک نفر وظیفه دارد پاس گل بدهد، یک نفر وظیفه دارد گل بزند و در جمع همه وظیفه داریم دل هواداران را به دست آوریم. این موضوع مهم است و من به بازیکنان میگویم هر فردی در تمرین جسارت لازم و جدیت داشت، پیراهن پرسپولیس را برای حضور در ترکیب اصلی از من بگیرد. خوشبختانه فوتبال ایران بازیکنان خوب و جسوری دارد که موفق شدند به سطح بالای فوتبال در اروپا هم برسند.
* مثل علی دایی...
بله اما بازیکنان دیگری هم هستند.
* در جریان تصادف علی دایی بودید؟
پس از بازی با الشباب به ترکیه رفتم و سپس متوجه شدم که این اتفاق تلخ افتاده است. به هر طریقی که شده با دایی تماس گرفتم و گوشی را برادر دایی برداشت. خیلی ناراحت بودم. با برادر دایی حرف زدم و پس از اینکه متوجه شدم وضع او بهتر است، آرام شدم. به نظر من خدا دوباره علی دایی را در سال جدید به ایرانیها هدیه داد. خدا دایی را دوست داشت و او را به همه ایرانیان بخشید. درست است که بعد از حضور او در بیمارستان دایی را ندیدم اما صحنههایی که دیدم واقعا ناراحت کننده بود.
* اگر بخواهید در سال 1391 به هواداران پیام بدهید، چه حرفی میزنید؟
ابتدا سال نو را به آنها تبریک میگویم و به آنها میگویم در روز دوم عید نشان دادید که خیلی با معرفت، با غیرت و عاشق پرسپولیس هستید. ما در بازی مقابل الشباب با هواداران بازیهای خوب خود را شروع کردیم و تمام تلاش خودم را خواهم کرد با کمک همکارانم و مسئولان باشگاه به موفقیتهای بیشتری برسیم. کار سخت است اما با کار گروهی و یکدلی میتوانیم به هدف خود برسیم.
* از حضورتان در ایران راضی هستید؟
بله. البته برخی اوقات نمیدانم وقتم را چطور سپری کنم چون فیلمهای سینمایی شما را نمیتوانم ببینم. اگر از مسائل فوتبالی خارج شوم برخی فیلمهای شما را میبینم. من علاقه خاصی به اکبر عبدی و عطاران دارم. البته جایزه اسکاری که جدیدا شما گرفتید خیلی مسئله بزرگی بود. بیشتر وقتهایم به فوتبال اختصاص دارد تا حریفان و تیم خودم را هر روز بیشتر از گذشته بشناسم اما در کل راحت و راضی هستم. به مسئولان باشگاه پرسپولیس و سردار رویانیان خسته نباشید میگویم که زحمات زیادی کشیدند.
پولادی: با کسب 3 امتیاز 70 درصد راه صعودمان را طی میکنیم/دوست دارم در پرسپولیس بمانم.
بازیکن پرسپولیس تاکید کرد که کسب پیروزی برابر الغرافه قطر باعث میشود این تیم 70 درصد راه صعود را طی کند.
مهرداد پولادی در خصوص بازی روز چهارشنبه مقابل الغرافه قطر اظهار داشت: با توجه به شرایط جدول و ناکامیهای الغرافه در لیگ قطر و حتی لیگ قهرمانان آنها به میدان میآیند تا حداکثر امتیاز را کسب کنند. تیمهای عربی مقابل تیمهای ایرانی انگیزه خاصی برای موفقیت دارند.
وی افزود: الغرافه در حال حاضر ۲ امتیاز دارد و برای برد به میدان آید. باید طوری بازی را اداره کنیم که سرگروهیمان را حفظ کنیم. ما برای ۳ امتیاز به قطر میرویم. در صورتی که موفق شویم ۳ امتیاز را کسب کنیم 70 درصد راه صعودمان را به مرحله بعد هموار کردهایم. البته در ۳ بازی دور برگشت هم باید باهوش باشیم.
پولادی در پاسخ این سوال که آیا پرسپولیسیها برای فصل آینده با تو صحبتی داشتند یا خیر گفت: عجله نکنید. باید ببینیم شرایط چطور میشود. اگر از خودم بپرسید دوست دارم بمانم اما هنوز هیچ چیز مشخص نیست. فعلا باید به مرحله بعدی لیگ قهرمانان آسیا برویم و سپس درباره آینده صحبت کنیم.
ایمون زاید و کارسون آقای گل لیگ قهرمانان آسیا.
مهاجم ایرلندی - لیبیایی پرسپولیس در کنار کارسون برزیلی در صدر جدول گلزنان لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد.
در پایان هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا و با احتساب بازی های پلی آف این رقابت ها، ایمون زاید مهاجم لیبیایی الاصل پرسپولیس با به ثمر رساندن سه گل صدرنشین جدول گلزنان آسیاست.
البته زاید در رتبه نخست یک همسایه هم دارد، کارسون مهاجم برزیلی گوانگ جوی چین با به ثمر رساندن دو گل در هفته دوم و یک گل در هفته نخست، در کنار زاید قرار گرفته است.
با برگزاری بیش از 20 مسابقه در پایان هفته دوم، علی کریمی کاپیتان پرسپولیس با به ثمر رساندن 2 گل در تعقیب مهاجم سرخپوشان است. آرش برهانی ، یرکوویچ و خسرو حیدری هم با حضور در بازی های پلی آف و با احتساب گل های به ثمر رسیده در این بازی ها دیگر حاضرین در جمع مدعیان هستند.
زاید: هیچوقت لطف پرسپولیس را فراموش نمیکنم/ امیدوارم فصل آینده هم در پرسپولیس بمانم.
مهاجم پرسپولیس گفت: پس از اینکه در یک تیم پرطرفدار ایرانی حضور پیدا کردم به تیم ملی لیبی دعوت شدم و به همین خاطر هیچ وقت لطف پرسپولیس را فراموش نمیکنم.
ایمون زاید در خصوص حضورش در تیم ملی لیبی گفت: خیلی خوشحالم پس از اینکه در یک تیم پرطرفدار ایرانی حضور پیدا کردم به تیم ملی لیبی دعوت شدم. به همین خاطر هیچ وقت لطف پرسپولیس را فراموش نمیکنم.
مهاجم پرسپولیس اضافه کرد: با توجه به هماهنگیهای انجام شده و صحبتهایی که با مسئولان فدراسیون فوتبال کشورم داشتم خرداد ماه راهی لیبی میشوم تا بتوانم در تمرینات و سپس ترکیب اصلی تیم ملی کشورم به میدان بروم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا قصد داری برای تیم ملی کشورت هم هتتریک کنی، اظهار داشت: وقتی به پرسپولیس آمدم فقط میخواستم به این تیم کمک کنم. هتتریک در دربی هفتاد و چهارم برای من بسیار دلانگیز بود.
زاید خاطرنشان کرد: همواره به نظر دنیزلی احترام میگذارم و به خاطر همین سعی میکنم با تلاش زیاد پیراهن پرسپولیس را بگیرم و از دقایق حضورم در میدان برای گلزنی استفاده کنم.
این بازیکن درباره بازی روز چهارشنبه با الغرافه قطر گفت: پرسپولیس از لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی قرار دارد و من شادابی را در تیم میبینم. ما با این دانش به مصاف الغرافه میرویم که اگر این تیم را در خانه متوقف کنیم و سپس در تهران آنها را شکست دهیم راهمان برای صعود هموار میشود اما همه تیمها خطرناک هستند و باید مراقب الغرافه باشیم.
زاید در پایان عنوان کرد: در مدتی که در ایران به سر میبرم از همه لحاظ راحت هستم، با هواداران پرسپولیس زود دوست شدم و کار خودم را با قدرت ادامه میدهم. امیدوارم بتوانم طوری نظر دنیزلی را جلب کنم که اگر شرایط مهیا شد در پرسپولیس بمانم اما فعلا هدفم این است مثل همه بازیکنان که در این مدت به من کمک کردند موثر، مفید و گلزن باشم.
فشنگچی: تابع دستور دنیزلی هستم/ امتیاز بازی با الغرافه حیاتی است.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با توجه به شرایط خوبمان در لیگ قهرمانان آسیا برای صعود به مرحله بعد امتیاز بازی با الغرافه حیاتی است.
امیرحسین فشنگچی درباره بازی مقابل الغرافه قطر اظهار داشت: خوشبختانه با بازیهای خوب و روانی که در لیگ قهرمانان آسیا به نمایش گذاشتهایم، چهره واقعی پرسپولیس را به هواداران نشان دادهایم.
اگر ما اسیر بدشانسیهایی شامل مصدومیت، محرومیت و مسائل حاشیه ای نبودیم، اکنون با این تیم خوب در لیگ برتر و جام حذفی هم مدعی بودیم.
وی افزود: همه میدانند که با بازی مقابل الهلال چه استارت خوبی در لیگ قهرمانان آسیا زدیم و با یک نتیجه خوب مقابل الشباب شایستگیهای پرسپولیس را به نمایش گذاشتیم. البته هنوز کار برای ما تمام شده نیست و باید ۴ بازی آینده را بسیار جدی بگیریم.
فشنگچی تاکید کرد: در بازی مقابل الغرافه روز آسانی نداریم؛ قطریها تا به امروز به نتایج دلخواه خود نرسیدهاند، بنابراین مقابل ما برای گرفتن نتیجه دست به هر کاری میزنند تا به ۳ امتیاز بازی برسند و همین موضوع کار را برای ما دشوار میکند. اگر قدر فرصتهای خودمان را بدانیم و دقایق ابتدایی بازی را کنترل کنیم به مرور زمان میتوانیم حریف را غافلگیر کنیم و به امتیاز دلخواه برسیم.
وی در مورد تصمیم دنیزلی برای حضورش در دقایق پایانی بازی های اخیر پرسپولیس گفت: من تابع کادر فنی هستم و خوشبختانه هر وقت هم به میدان آمدم تاثیری در روند تیمی داشتهام و گلزنی برابر الشباب یکی از این موضوعات بود. حالا اگر دنیزلی یک دقیقه یا ۹۰ دقیقه به من فرصت بدهد تابع دستورات او هستم و سعی میکنم برای پرسپولیس موثر باشم.
کاظمیان: الغرافه را ببریم صعودمان تقریبا قطعی می شود/ می خواهم به تیم ملی دعوت شوم.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر مقابل الغرافه پیروز شویم صعودمان تقریبا قطعی می شود.
او در بازيهاي اخير كه در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا انجام داد يكي از بازيكنان تأثيرگذار پرسپوليس بود. كاظميان در مورد رسيدن به روزهاي خوب فوتبالياش و شرایط پرسپولیس ميگويد:
«يكي از اتفاقات مهم اين بود كه در بازيهاي اخير به صورت ثابت در تركيب قرار گرفتم و توانستم از اعتماد كادرفني به خوبي استفاده كنم. متأسفانه در مقاطعي از فصل تيم ما دچار مشكلات زيادي شد و من هم مثل خيلي از بازيكنان هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ فوتبالي افت كردم ولي حالا شرايط عوض شده است.»
كاظميان ادامه ميدهد: «خوشحالم كه در بازيهاي اخير توانستم كادرفني را راضي كنم و ميخواهم اين روند را ادامه دهم. حتي ميخواهم بهتر از اين باشم تا دوباره به تيم ملي دعوت شوم. من آنقدر خوب بازي خواهم كرد تا دوباره كروش به تيم ملي دعوتم كند.»
از كاظميان در مورد شرايط پرسپوليس در آستانه ديدار با الغرافه قطر سوال ميكنيم كه او اينگونه جواب ميدهد: «از لحاظ روحي و فني شرايط بسيار خوبي داريم و شكست دادن الشباب شخصيت تيمي پرسپوليس را بالا برد. الان آماده بازي با الغرافه هستيم و فقط براي برد به قطر ميرويم. اگر الغرافه را در زمين خودش شكست بدهيم صعودمان از اين گروه تا حدود زيادي قطعي خواهد شد.»
پروین: دنیزلی استاد است؛ نگران مجیدی و الغرافه نباشید.
مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دنیزلی تیمهای عربی را خوب میشناسد، بنابراین نباید نگران بازی با الغرافه و مجیدی بود.
علی پروین در خصوص شرایط پرسپولیس اظهار داشت: باید خدا را شکر کنم که پس از آن اتفاق تلخ برای دایی او صحیح و سالم در آغوش خانواده خود قرار گرفت. به نظر من خدا به ایرانیها رحم کرد و باید خدا را شاکر بود که وی می تواند همچنان بدون مشکل به کارش ادامه دهد.
وی افزود: علاوه بر این باید پیروزی پر گل پرسپولیس مقابل الشباب را به کلیه هواداران تبریک بگویم. به نظرم بچهها عیدی خوبی به هواداران دادند و انشاالله این 6 گل زدنها ادامه دار باشد تا پرسپولیس در آسیا ناکامیها را جبران کند.
پروین تاکید کرد: در این بین نباید از عملکرد خوب خط دفاعی پرسپولیس گذشت، شیث رضایی و محمد نصرتی با کمک بقیه بچهها خیلی خوب کار کردند و در ساختار دفاعی خوب عمل کردند؛ دستشان درد نکند. البته در خط حمله هم بازیکنان خوب گل میزدند که این هم به خاطر نحوه استفاده دنیزلی از بازیکنان است.
وی در خصوص بازی مقابل الغرافه قطر گفت: الغرافه در قطر تیم بدی نیست، به نظرم پرسپولیس باید در 20 دقیقه اول احتیاط را چاشنی کار خود قرار دهد و کم کم و با احتیاط رو به جلو حرکت کند. عجله هیچ فایدهای ندارد، چون آنها برای گرفتن 3 امتیاز به آب و آتش میزنند.
پروین افزود: البته خود دنیزلی استاد است و نگران الغرافه و فرهاد مجیدی نباشید، چون سرمربی ما کارش را خوب بلد است. البته مجیدی هم خطر خاص خودش را دارد و بازیکنی است که از فرصتها خوب استفاده میکند، اما بچههای ما نیز دست و پا بسته نیستند.
پروین خاطرنشان کرد: اگر پرسپولیس در قطر با یک برد کار خود را تمام کند شاهکار است، در غیر این صورت مساوی هم بد نیست، اما انشاالله دست پر برگردند و کار را در قطر تمام کنند. من امیدوارم پرسپولیس در سال 91 بتواند با نتایج خوب در لیگ قهرمان آسیا دل مردم را شاد کند که اگر این اتفاق بیفتد قطعا هواداران ما که روز دوم عید سنگ تمام گذاشتند و بیش از 80 هزار نفر به ورزشگاه آمدند، ورزشگاه آزادی را دوباره لبریز از تماشاگر خواهند کرد.
پروین در خصوص اظهارنظری از طرف وی که در یکی از روزنامههای امروز مبنی بر اینکه امیر قلعهنویی گفته اگر به استقلال بیاید رحمتی را بیرون میکند، نیز گفت: من اصلا چنین حرفی نزدم. موضوع استقلال، قلعهنویی و رحمتی به من چه مربوط می شود؟! قلعهنویی درحال حاضر در تراکتورسازی خیلی خوب کار میکند و تیمش را میخواهد قهرمان کند. اکنون هم استقلال وضعیت بدی ندارد و انشاءالله بتواند در تمام جامها موفق شود. من به هیچ عنوان اظهارنظری در خصوص استقلالیها که اگر فلانی بیاید آن یکی میرود یا به پرسپولیس میآید و از این گونه حرفها نزدم، چون استقلال خودش مدیر عامل، مدیر و مربی دارد. از رسانهها هم خواهش میکنم از این خبرهای کذب از جانب من چاپ نکنند.