آدم که خودشو عصبانی نمی کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاس هارو حال کردیا رونالدینیویی بودki::
دیگه گفتم همین 1 گل بسته که اون مسی عقب نمونهki::
نمایش نسخه قابل چاپ
آدم که خودشو عصبانی نمی کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاس هارو حال کردیا رونالدینیویی بودki::
دیگه گفتم همین 1 گل بسته که اون مسی عقب نمونهki::
به نطر من رونالدو بین 43تا 49 گل میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
داداش به تاپیک رئال خوش آمدی:flowerysmile:
شما رئالی بودیو ما خبر نداشتیم؟love::
يه دوره اي من اينجا خيلي رفت و آمد داشتم ولي به خاطر يه مسائلي دلزده شده بودم...
------------------------------------------
من بيشتر از همه از درخشش كاكا در اين بازي خوشحالم ..
منو به ياد بازي هاش تو ميلان انداخت، مخصوصا گلي كه به ثمر رسوند، پاس گلهاش هم كه محشر بود..
مدت ها بود كه اين بازي رو از كاكا نديده بودم و فقط به كليپ هايي كه مال دوران حضورش تو ميلان بود دلخوش كرده بودم..
من اين رونالدويي رو كه ديشب بازي كرد بيشتر ميپسندم چون با روحيه تيمي بازي كرد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminnokiax3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که 50 تایی میشه:fek konam: _ از 10 بازی حداقل تو 4 بازیش بدون شک هتریک میکنه و میشه 42 گله و اون 8 تا دیگشم یه جوری میزنه دیگه think::
کاربرای سایت گل کاکا رو بهترین بازیکن دیشب انتخاب کردندنقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم حتی امکان نداره که رونالدو رکورد پارسال شو نشکونه
فکر کنم بین 44 تا 50 تا بزنه:fek konam:
هیگی بعد ناکامی هاش دیشب بهترین بازیکن زمین شد
مورینیو رفته آلمان 2 روز به تیم استراحت داده رفته محل برگزاری فینال چمبیون لیگ کسی تو دنیا سر از کار های این آدم در نمیاره فردا مارکا مینویسه میخاد مربی شالکه یا دورتموند بشه lol:-
بردو به همه تبریک میگم
دیشب همه چی عالی بود
از گلزنی رونالدو
بازی فوق العاده کاکا
طلسم شکنی هیگواین
پاسای خارق العاده عمقی اوزیل
واران محکم و با انگیزه
تنها نکته بدش بازی بده کارواریو و عکس العمل عده کمی از هوادارا بود
امیدوارم اینم حل بشه که مطمئنم با تدبیر خوزه میشه
داداش حرفاتو قبول دارم عجیب:afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]