داوید ویا بعد از مدت ها در رختکن بارسا
این عکس دیروز گرفته شده و خود داوید هم این عکسو در صفحه ی توئیترش قرار داده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داوید ویا بعد از مدت ها در رختکن بارسا
این عکس دیروز گرفته شده و خود داوید هم این عکسو در صفحه ی توئیترش قرار داده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ربطی نداره برادر , اونا که مرجع تقلید ندارن که رعایت کنن binam !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه ربطي داره به دين!اينيستا آدمي نيست كه اخلاقياتو زيره پا بزاره و بعد از تشكيله خانواده بره دنباله.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اِ داداشه من چرا باور نمیکنی ! فرهنگشون این شکلیه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من ميدونم فرهنگشون چه شكليه ولي....اصلا اونو ولش كن...اين دختره كه شما عكسه شو گذاشتي الان زنه اينيستاس!!!تازه چون مطمئن نبودم كه بچهشون به دنيا اومده يا نه يه گشت تو نت زدم و معلوم شد كه بچهشونم به دنيا اومده؛اسمشم گذاشتن والريا،متولد 3 اپريل 2011 هم هستش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونا که مثل ما نیستن که برن و صیغه محرمیت بخونن خیلی ها هستن که سالها باهم زندگی میکنن و بعد میرن با هم ازدواج رسمی میکنن و شاید قبل از ازدواج رسمی هم بخوان بچه دار بشن .binamنقل قول:
اي بابا:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid~barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان من هر چي بگم شما ميايان از تفاوتها و فرهنگه غرب ميگين اونم برايه كسي مثله من.....entezar::entezar::entezar:::gahhr::gahhr:
اصلا بيخال.....:ohum:om::
اِ اِ اِنقل قول:
الان با پ.خ قانعت میکنم ! :-ang
دستت درد نکنه داداش ارمان.خیلی باحال بود.در مورد اونوریا هم ایناشون زیاد مهم نیست.خیلی ها اینطوری زندگی میکنن.مثلا الپاچینو یک دختر داره که اصلا معلوم نیست مادش کیه چون هیچوقت با کسی ازدواج نکرده.انجلینا و برد پیت هم هنوز ازدواج نکردن.خیلی های دیگه هم هستن اما بیشتر این رسم تو اروپای شرقی و امریکای شمالی هست.کاتولیک هاشون از حذب الله یی های ماهم متعصب تر هستن یعنی طلاق رو فقط با مرگ زن میدونن و اصلا میگن رابطه جنسی بدون بچه دار شدن معنی نداره یعنی میگن نباید در روابط جلوگیری انجام بشه برای همینه که اینقدر بچه دارن.نمونش هم دوید بکام.البته فکر نمیکنم اینیستا کاتولیک باشه برای همین موردی نداره.شما هم خودتون رو درگیر مراسم مسخره این مسیحی ها نکنید.از این کارا زیاد میکنن.دوستان به نظرتون اگه به کی بخوریم تو لیگ قهرمانان خوبه؟
من دوست داشتم ناپولی بیاد بالا و الان که نیومد خیلی نگرانم چون واقعا چلسی میتونه کار رو برامون سخت کنه.الان من تنها ترسم بابت بایرن هست و چلسی.بایرن به خاطر اینکه تا الان زیاد باهاشون بازی نداشتیم و سبکشون دقیقا مثل رئال هست.رئال برای این جلوی ما موفق نیست چون خیلی با ما بازی کرده.هم بازیکنا هم مربیشون رو میشناسیم ولی بایرن اینقدر برامون اشنا نیست.چلسی هم برای این به نظرم سخته چون خیلی فیزیکی بازی میکنن یعنی حتی اگه حذفشون هم کنیم احتمالا یکی دوتا مصدوم میدیم.به نظرم بهترین گزینه برای این مرحله رئال هست.چون ما تو بازی های رفت و برگشتی خیلی راحت رئال رو حذف میکنیم و اگه تو فینال به هم بخوریم خیلی کارمون گره میخوره وضعمون میشه مثل جام حذفی پارسال.امیدوارم به رئال بخوریم تا تو همین مرحله کار رو تموم کنیم.برای قدرت های دیگه هم امیدوارم میلان و بایرن بخورن به هم.ما و رئال هم بخوریم به هم.این به نظرم بهترین سبک میشه.چون وقتی دو مدعی حذف بشن تیمای باقیمونده با خیال راحت بازی میکنن.
خب بعد از چند بازی سنگین یه هفته ای رو استراحت کردیم ........... من تو فکر بازی فینال کوپا دل ری هستم :fek konam: