سلام دوستان قسمت negotiations چیه که لول 4 باز میشه؟بعدش تو بازی گوشی کجا میشه؟چون تو صفحه fb هست ولی تو گوشی پیداش نکردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان قسمت negotiations چیه که لول 4 باز میشه؟بعدش تو بازی گوشی کجا میشه؟چون تو صفحه fb هست ولی تو گوشی پیداش نکردم.
تو نسخه گوشی همچین بخشی وجود نداره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط cristiano777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون بخش فقط واسه نسخه های pc هستش که میتونید به بازیکنان تیم های دیگه از 3 ستاره تا 5 ستاره پیشنهاد بدید که در صورت توافق قبول کنند و اون بازیکن رو بخرید.البته اگر تیم حریف با گوشی فقط وارد بازی بشه اصلا متوجه پیشنهاد نمیشه.پس شرط انجام نقل و انتقالات اینه که هر دو طرف با pc بازی کنند.
به به 1100 تا توکن خرج کرده تا 22 تا scout بگیره.خوبیه این تیما اینه که نمیان تو بخش ترانسفر بیخودی وقت خودشون و وقت و توکنه ما رو بگیرن.راحت و بی دردسر بازیکناشونو میخرن و هر چی کاپ هست هم احتمالا میبرن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی خدا نصیب هیچ لیگی نکنه!!! خداروشکر این فصل تیم آنچنان شاخی تو لیگ ما نیست و همه تقریبا در یه حدن و فاصله ها زیاد نیست.لیگ اینجوری خیلی حال میده و لذت داره!
با سلام من یه مشکل تو بازی دارم خواهش میکنم راهنماییم کنید مشکلم اینه که چرا بعد از تموم شدن لیگ و بازی ها قدرت بازیکنانم کم میشه چرا لطفا راهنماییم کنید مرسی
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ari@n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز قدرت بازیکن ها کم نمیشه فقط در صورت صعود به لیگ بالاتر یک ستاره از همه بازیکنان تیم شما کم میشه.دلیلشم حفظ نظم قدرت ها بین بازیکنان هست
سلام دوتا سوال دارم یک این اسپانسر توکن چهارمی و سومی به چه صورت توکن میدن و اینکه بازیکنان پس از هر لیگ یک سال پیر میشن؟
سلام بر همه ی گل ها خوبید؟چند وقتی بود نبودم دروازبانم پوکید دیگه عصاب بازی نداشتم کلا شدیدا داغون شدماااا شدیدا
اما خدا بزرگه بالاخره ما هم دوباره بر می گردیم به دوران اوج خودمون
:daghighan::daghighan::daghighan::daghighan:پیروز و پایدار باشید:daghighan::daghighan::daghighan::daghighan:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrad diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
اسپانسر سوم ( topkers ) :
مدت قرارداد : تا پایان فصل
محدودیت : هفته اول هر فصل یعنی 7 روز اول این اسپاسنر باز خواهد بود
گرفتن 1 توکن بابت پیروزی در یک بازی لیگ
گرفتن 4 توکن در صورتی که قهرمان لیگ شوید
گرفتن 2 توکن در صورتی که به لیگ قهرمانان اروپا صعود کنید
گرفتن 1 توکن در صورای که لول آپ بشید ( به لیگ بالاتر صعود کنید )
-------------------
اسپانسر چهارم متاسفانه برای من قفل هست و نمیتونم ترجمه کنم.اگه کسی از دوستان متنشو داره بزاره تا ترجمه کنم یا اگه خودتون ترجمه کردین که دستتونم درد نکنه
------------------
بله با گذشت یک فصل یک سال به سن بازیکنان اضافه میشه
خب دوستان وضعیت ما امسال خوب هست به لطف خدا از 3 بازی 3 برد داریم و صدر جدولیم
این سری دیگه نباید بزارم قهرمانی از چنگم بپره!
سلام رفقا
من الان لول 3 هستم میخواستم ببینم وقتش رسیده ک ورزشگامو ارتقا بدم و 1000 تاییش بکنم؟ اخه بقیه بچه ها میگفتن ک ما اینکارو کردیم و ورزشگاهامون پر نمیشد و از 5 درصدمون کاسته میشد ، خودمم تو بازی دیدم بعضی تیما نصف گنجایش میان و اصلا درصدی براشون حساب نمیشه
اسپانسر چهارمی همونیه که سه توکن یک جا میده بهمون واسه مدت 4 روز.
استادیوم رو هرچقدر که میخوای آپدیت کن اصلا مشکلی نیست.اگر پر نشد پارکینگت لابد جا نداره اونو آپدیت کن.اگر بازم پر نشد قیمت بلیط بازی رو بیار پایین تر.
یک سوال داشتم اینکه بازیکن تو آکادمیت هستش چجوری میاد تیم اصلی خودش میاد تو لیست تیم یا نه باید کاری کردش؟؟
اسم تیمم هست Persian Fc
بچه ها من چند روزی میخوام برم سفر / لطفا کمکم کنید بدون اینترنت چطوری تیمم رو هدایت کنم ! خطم ایرانسل هستش ولی نتش زیاد تعریفی نداره لطفا کسی اگر طرحی چیزی از ایرانسل داره که سرعت اینترنت سیم کارت رو زیاد میکنه به من اطلاع بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو بخش آکادمی خودش نشون میده که چند روز دیگه 2 تا بازیکن جدید اضافه میشه
موقعی که به تیم اضافه میشه بهتون خبر میده از طریق اطلاعیه. هر 2 بازیکن تو لیست بازیکنای شما میان ولی تو حالت عادی نمیتونید ازشون استفاده کنید.حتما باید باهاشون قرار ببندید تا بتونید تو ترکیب استفاده کنید ازشون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طرح خاصی نیست مگه اینکه نسل سوم چهارم و در واقع 3g تو منطقه ای ک میرید فعال شده باشه تا سرعت نت جواب بده و بتونید با همون بسته های نت ایرانسل معمولی ولی با سرعت بالا استفاده کنید
خوش بگذره سفر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برای یه سفر کاری امشب میرم تهران که خب اونجا حتما جواب میده ! داش لطف میکنی کد فعالسازی همون بسته های معمولی رو بهم بدی
خب تهران ساپورت میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میتونی ب لینک زیر بری کدها با حجم ها و قیمت های مختلف رو زده ک خب میتونی انتخاب کنی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها.
چند روزی نبودم.
همونطور که گفته بودم امسال تیمم رو عالی بستم.
همه ی بازی هامو بردم تا بحال خودشم هر بازی 5 6 تا میزنم بدون اینکه انلاین باشم تو بازی ها.خیلی عالی بستم تیم رو.
امیدوارم شما هم نتایج خوبی میگیرین
خوش بحالتون!
منم که فعلا صدر جدولم! ولی فعلا! امروز ممکنه صدرو از دست بدم. 2 تساوی پشت سر هم دادم اخیرا.هر دو بازی هم آنلاین نبودم :|
ولی خیلی خوبه در کل!تیما همه تو یه رنج هست تقریبا قدرتشون! خیلی جذابه! این لیگارو خیلی دوست دارم:jeddiiiii:حتی اگه قهرمان نشم!
راستی فعلا این روزا یکم حس میکنم شلوغه مخصوصا صبح ها ! واسه همین ریسک نمیکنم.یکم دیگه خلوت بشه 2 تا دفاع بگیرم دیگه همه چی اوکی میشه.....
سلام دوستان
به این سایتی که لینکشو گذاشتم یه سر بزنید.با ثبت نام در اون و بازدید از سایتهایی که بهتون پیشنهاد میده میتونید پول در بیارید و راحت توکن بخرین.
سلام رفقا
میگم وقتی ب ی بازیکنی ک قیمتش از بودجه ای ک در حال حاضر داری کمتره پیشنهاد میدی چ اتفاقی میفته؟ مثلا 100 هزارتا کم داری !!! ایا اصلا میشه تو این شرایط بازیکن خرید؟ بودجه رو منفی میزنه ؟
راستی شما بازیکنانتون رو با استفاده از اون سه تمرینی که گذاشته تمرین میدین؟؟؟
من نمیتونم تمرین بدم.فقط بعد از هر بازی که به بازیکنان امتیاز تمرین میده رو استفاده میکنم و بازیکنان رو تمرین میدم.
چون وقتی با اون سهتا تمرین میدم بازیکنان خسته میشن و هنگام بازی انرژی شون کم میشه.
شما هم مثل من هستین؟
من سطحم سه هست سطح زمین تمرینم هم دو هست فکر کنم.
بخاطر سطح زمین تمرین من بازیکنان زود انرژیشون بالا نمیره؟؟
یا چی؟؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط FC Pra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم سطح 3 هستم
ببین دوست عزیز شما میتونی بازیکنایی ک ذخیره هستن رو با اون سه مورد تمرین بدی چون اونا هم پیشرفت میکنن هم اینکه بازیکنای ترکیب اصلی نیستن ک خسته بشن ، یا مثلا پیش میاد تیمی در روز ی بازی فقط داره خب تحت این شرایط هم میشه همه رو تمرین داد چون درصدی ک ازشون کسر میشه با اون هر سه ساعت 5 درصدی ک اضافه میشه جبران میشه
من ب شخصه همین کارو میکنم ، بعضی وقتا بازیکنم دو کارته میشه و بازی بعدی رو از دست میده میرم تمرینش میدم چون میدونم تو بازی بعدی نمیتونه باشه
برای تمرین دادن باید همه جوانب رو نگاه کنی و با توجه ب همه شرایط تصمیم بگیری ک تمرین بدی یا نه
مثلا 6 ساعت ب شروع بازی بعدیم مونده میام تو ترکیبم نگاه میکنم ببینم درصد کندیشن بازیکنام چ جوریه ، بعضیا مثلا میبینم 99 هست میگم خب تا 6 ساعت دیگه 10 درصد ب کندیشن همه بازیکنام اضافه میشه و خب این ک پره براش فرقی نمیکنه میام جوری تمرینش میدم ک مثلا 9 درصدش خالی میشه اینطوری 90 تا داره و تا 6 ساعت دیگم 10 درصد بهش اضافه میشه و همون 99 درصد قبلی میشه ، اینطوریه ک هم درصدا ک اشافه میشه سوخت نمیره هم اینکه بازیکنم تمرین میکنه و ایتم تمرینی میگیریه
امیدوارم خوب رشونده باشم منظورمو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sh 007 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام آقا شهاب گل
منظورت اینه که یه بازیکن قیمتش از بودجه ای که داری بیشتر باشه؟؟؟ اگه اینه که من تا حالا امتحان نکردم تجربشو نداشتم. حالا یکی از دوستان که پولش کمه میتونه امتحان کنه
ولی من چند روز سر یه بازیکن داشتم پیشنهاد میدادم.یه رقیبم بود که پیشنهاد میداد. رفتم پروفایلشو نگاه کردم دیدم بودجش منفی 6 میلیونه !!!
فکر میکنم اگه بخری بدهکار میشی به سیستم و در آینده مجبور بشی هر چی پول در میاری بدی تا بدهی صاف بشه! البته مطمئن نیستم اگه بین دوستان کسی امتحان کرده بگه
سلام
وقتی بقیه تیما بازی دارن اونجور که من فهمیدم یه مسابقه ی پیش بینی میزاره
میخواستم ببینم چیزی در ازای نتیجه ی درست نمیده ؟؟؟
اون مسابقه ی پیشبینی نیست داداش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی تو میزنی که بازیه بقیه ی تیم هارو نگاه کنی به تو میگه یدونه از تیم هارو انتخاب کن.
تو هر کدوم رو انتخاب کنی بدلیل حضور تو 2 درصد مالکیت توپ به تیمی که تو انتخاب کردی تعلق میگیره.
سلام داداش علینقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله منظورم همون بود ، فکر میکنم همون بودجه منفی بشه و تا بازی های بعدی ک درامد داشته باشی و اون منفی از بین بره
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید نحوه انجام این کار رو تا دوستان و من استفاده لازم رو ببریم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman_Fz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوباره
آقا بعد هر بازی تا بازی بعد کاری هست که بتونیم انجام بدیم ؟ گزینه های فعال فقط چند موردن یکی نحوه تمرین کردن که به این صورته :
10% Stretching
20% Cardio
30% practice match
اول اینکه کاربرد این سه تا چیه .. من 30% رو امتحان کردم دروازبانم آسیب دید
یه چندتا گزینه فعال دیگه هم داره که مربوط به ساخت و ساز ورزشگاهه
جر این کار دیگه ای نداره
آهـــــــــــــــــــــــ ـــــا اصل موضوع یادم رفت
این تمرینا رو که استفاده میکنیم بر حسب % یه مقدار condition یا همون نوار سبز رنگه هی کم میشه
راه پر کردنش چیه ؟
فقط همون جعبه هه که علامت مثبت روش دارست ؟ :sad:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R 1 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد تمرینا تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] توضیح دادیم
پر شدن انرژی بازیکنان هم سیستم خودش هر چند ساعت یه بار ی درصدی به بازیکنان انرژی میده. تو این مدت سعی کنین زیاد بازیکنارو خسته نکنین و تمرینشون ندین تا انرژی شون برگرده. استفاده از بسته های سبز رنگ هم انرژی بازیکنان رو بیشتر میکنه
علی جان سلام
اگه میتونی با فیسبوک بیای که عالی میشه .. میتونیم با کمک هک خیلی زود پیشرفنت کنیم
اگه مشکل $$$$$ شکنه ایمیلتو بده تا آخرین ورژن وب فریر رو برات بفرستم
مشکلت تا ابد حل میشه
سلام داشنقل قول:
فعلا برنامه ای ندارم که با فیسبوک بیام تا اینکه بخوام یه روزی گوشیمو عوض کنم
نه عزیز مشکل قند شکن ندارم... ولی خب فعلا با فیسبوک نمیام
یه دو روزی صدر جدولو از دست داده بودم ولی امروز صدرنشین لیگمونو شکست دادم و دوباره اومدم اول جدول!ashem:-
اون یکی ایرانی لیگمم وضعیتش بد نیست سوم بود امروز یه باخت داد پنجم شد. امیدوارم اگه کسی قراره این لیگ قهرمان بشه بین من و اون باشه!dallliii
اقا این خیلی باحاله
توی 5 ثانیه آخر میرم چکش میزنم
تا بقیه بخوان بجنبن بازیکن ماله من میشه
البته بعد 5 ثانیه 1 دقیقه خودش تایم میزنه
پیشنهاد میکنم امتحان کنید
2 تا بازیکن تاپ گرفتم :aaaa:
یه دوست ایتالیایی پیدا کردم تقریبا دو هفته شده که دوستمه.
تو لیگم هم هست.من اولم اونم دومم.همه ی بازی هارو بردیم تابحال من چون تفاضل گلم خیلی خوبه اولم.با 2 گل خورده و 45 گل زده.
تولیگ قهرمانان بازی هاعی همدیگه رو میبینیم زنده تا 2 درصد مالکیت توپ علق بگیره.هرروز هم هدیه میرستیم به همدیگه.
یعنی در کل دوستیه خوبیه.خودشم چون هملیگی هستیم بازی جالبتر میشه.امروز بازی داریم باهم انشالله ببرم.
واقعا اینجوری خیلی خوبه هر فصل یه دوست خوب در نظر دارم ادد کنم تا رفته رفته لیگ هایم جالبتر بشه.
اینروزا کسی چیزی نمیگه.شما هم از وضعیتتون و اتفاقات و نتایجتون بگین لطفا.
این ورژن گوشی دیگه واقعا داره رو اعصاب من رژه میره:-ang:-ang:-ang
هزاااار بار باید بری بیرون بیای داخل تا همه چیو درست لود کنه :|chomagh
دیگه اعصاب نذاشته واسم...اگه تو آپدیت های بعدی درستش نکنن روند وارد شدن با فیسبوکو سریع تر میکنم!
مطمئن نیستم این مشکل فقط واسه ما ایرانیاس یا کل دنیا این مشکلو دارن؟؟؟
امروز صبح بالاخره تونستم یه مدافع/هافبک دفاعی جوون 18 ساله 4 ستاره با 4 تا توکن بخرم... فقط مونده یه دفاع راست
که اونم باید صبح از خوابم بزنم بیدار شم بازیکن بخرم :|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] میشه لطفا برام ایمیل کنید ؟!!نقل قول:
امشب همونطور که گفته بودم با دوستم و اصلی ترین رقیبم بازی دارم تو لیگ.
ولی از بدشانسی من بهترین بازیکن و مهاجمم مصدومه به مدت 1 روز که با 5 تا جعبه رفع میشه.
متاسفانه من 4 تا دارم.موندم میخوام برم با 6 تا توکن 5 تا جعبعه بخرم تا بتونم رفعش کنم مصدومیتشو.
چون هم بازی بسیار مهمه هم مهاجم دیگه ای ندارم بجاش بزارم اونیکی مهاجمم هم مصدومه.
کاش میتوانستیم به دوستامون تو بازی پیام بفرستیم و چیزی درخواست کنیم و از اینجور چیزا.
اگه توصیه و راهنمایی دارین لطفا بگین.