-
پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
راستی یک سوال ،
تو جاهایی که بازیها فشرده هست من با بعضی بازیکن هام استراحت میدم ولی بازم نفسشون خیلی کمه ،ولی تیم حریف نفس بازیکناش همیشه زیاده ،دقت کنین (مثلا با تاتنهام روبرو شدم نفس های همشون زیاده ،اونم توی لیگ انگلیس که خیلی شلوغ پلوغه)
بعد سوالم اینه مال شما هم اینجوریه؟
-
دروود..
از دوستان حرفه ای تو بخش کریر مود فیفا 14 سوال داشتم. تاپیک رو که داشتم میخوندم دیدم بعضی جاها دوستان اشاره کردن که مثلا فلان بازیکن قابلیت بازیسازی خوب یا دریبل کشویی یا... رو داره و..
میخواستم بدونم از این قابلیتشون چطور تو بازی استفاده میکنن؟ چون اونطور که من تجربه داشتم تو فیفا 14 بازی واقعا سخته مثلا اصلا نمیشه از قدرت سرعت بازیکنایی مثل رونالدو،روبن، یا..
استفاده کرد! یعنی مثلا میشه گفت سرعت بازیکنی مثل رونالدو با یه دفاع راست با اسپرینت 72 فرقی نداره و تو دوئل ها میان و میرسن بهت! |: در کل بازیکنا بسیار کند هستن تو 14 و نمیشه رو سرعتشون حساب باز کرد! تو فیفا 13 خیلی عالی بود و این مشکلو نداشت! یا اینکه من راحشو نمیدونم! بعلاوه اینکه به نظر میاد وزن بازیکنا خیلی زیاده و چابک نیستن! انگار یه وزنه 100 کیلویی بهشون بستن! دوستان چطور با این مشکلات کنار اومدن؟ d:
-
نقل قول:
دروود..
از دوستان حرفه ای تو بخش کریر مود فیفا 14 سوال داشتم. تاپیک رو که داشتم میخوندم دیدم بعضی جاها دوستان اشاره کردن که مثلا فلان بازیکن قابلیت بازیسازی خوب یا دریبل کشویی یا... رو داره و..
میخواستم بدونم از این قابلیتشون چطور تو بازی استفاده میکنن؟ چون اونطور که من تجربه داشتم تو فیفا 14 بازی واقعا سخته مثلا اصلا نمیشه از قدرت سرعت بازیکنایی مثل رونالدو،روبن، یا..
استفاده کرد! یعنی مثلا میشه گفت سرعت بازیکنی مثل رونالدو با یه دفاع راست با اسپرینت 72 فرقی نداره و تو دوئل ها میان و میرسن بهت! |: در کل بازیکنا بسیار کند هستن تو 14 و نمیشه رو سرعتشون حساب باز کرد! تو فیفا 13 خیلی عالی بود و این مشکلو نداشت! یا اینکه من راحشو نمیدونم! بعلاوه اینکه به نظر میاد وزن بازیکنا خیلی زیاده و چابک نیستن! انگار یه وزنه 100 کیلویی بهشون بستن! دوستان چطور با این مشکلات کنار اومدن؟ d:
قبول دارم حرفتونو. یکی مثل من که تو حین بازی خیلی کم پیش میاد دریبل بزنم معمولا تو این موارد مشکل پیش میاد واسم!
من کلا سبک بازیم روی پاسکاری و کار تیمیه.کار فردی زیاد خوشم نمیاد!
تو بخش حمله قبول دارم مدافع اگه ضعیفم باشه نسبت به مهاجم تو اکثر موارد با تنه میتونه خیلی راحت توپ رو بگیره!
یه جورایی من برای حل این مشکل کاری کردم که بازیکنام کمتر وارد جنگ تن به تن بشن با مدافعین حریف! چون بیشتر مواقع توپ رو میگیرن با یه تنه!
کلا بازیکنای من همش در حال فرارنlol:-
بازیکنای خیلی سرعتی دارم تو بخش حمله و هرازگاهی میتونن روی سرعت شون تو از تله مدافعین فرار کنن!
-
نقل قول:
راستی یک سوال ،
تو جاهایی که بازیها فشرده هست من با بعضی بازیکن هام استراحت میدم ولی بازم نفسشون خیلی کمه ،ولی تیم حریف نفس بازیکناش همیشه زیاده ،دقت کنین (مثلا با تاتنهام روبرو شدم نفس های همشون زیاده ،اونم توی لیگ انگلیس که خیلی شلوغ پلوغه)
بعد سوالم اینه مال شما هم اینجوریه؟
بازیابی انرژی واسه بازیکنان زمان میبره!. کلا اینجوری نیس که هر چقد انرژی داشته باشن مثلا فرداش انرژی شون کامل از بین بره! بسته به میزان خستگی شون چند روز طول میکشه تا فول انرژی بشن!
من با این مورد هیچ مشکلی ندارم چون من سبک چرخشی استفاده میکنم.حتی بازیکنایی که یه ذره از انرژی شون کم باشه میفرستم ذخیره. حتی شده من مقابل تیم های قدرتمند با تیم سوم خودم بازی کردم!!!
در مورد انرژی بازیکنای حریفم اطلاعی ندارم! نمیدونم وضعیتشون مثل ماهاست یا اینکه اونا کامپیوتر به صورت اتوماتیک انرژی شونو برمیگردونه!
-
سلام
من بازیو از اول شروع کردم
الان 2013 هستم
لطفا یه بازیکن CB با قدرت بالای 75 معرفی کنید :nishkhand:
-
نقل قول:
سلام
الان 2013 هستم
Matja Nastasic 19 سالشه از من سیتی بگیرش خیلی خوبه:shogh:
-
سلام به دوستان فیفا باز :whistle3:
اقا من کلا تو پست دروازه بانی مشکل دارم چند تا دروازه بان امتحان کردم ولی کلا هر توپی میاد رو دروازه گل میشه :whistle3:
نمیدونم باید کاری کنیم تا دروازه بان توپا رو بگیره؟؟ :whistle3:
من الان فصل 2019 هستم اگه دروازه بان خوبی میشناسید لطفا معرفی کنید:whistle3:
-
نقل قول:
اقا من کلا تو پست دروازه بانی مشکل دارم چند تا دروازه بان امتحان کردم ولی کلا هر توپی میاد رو دروازه گل میشه :whistle3:
دروازه بانی رو که میزاری سعی کن بیشترین آمادگی ( morale ) رو داشته باشه
پیشنهاد من : marchetti - muslera - navas
من خودم نویر و ناواس رو تو تیمم داشتم
به هر دو میدون دادم در مقابل تیم های برابر
نویر شوت های قوی رو میگیره ولی تو ضعیفا خراب میکنه یعنی دفع ضعیف داره و جمع نمیکنه
آورال مهم نیست زیاد ;)
ولی ناواس رو حتما بگیر :دی
-
نقل قول:
دروود..
ببین دادا.اینا همه چیزش قلق داره.برای مصاف های تن ب تن برا اینکه هم از سرعتشون استفاده کنی هم بتونی تو بیشتر کورس ها دفاع رو جا بذاری باید هم r1 رو داشته باشی هم L1 v رو
فک کنم تو قسمت های تمرینی و اجرای تکنیک ها اینارو تو فیفا گفته باشه.برو تو قسمت skill movie
-
شما تو career mode قسمت player coach رو بازی میکنین یا قسمت manager رو ؟
-
من میخوام یه لباس جدید بسازم باید چیکار کنم؟
-
من میخوام لباس جدید بسازم واسه تیمم باید چیکار کنم؟
-
-
نقل قول:
manager mode داداش مربیگری
-
ولى خداييش اگه ى بخش تو كرير اضافه كنن ك بشه رنگ لباس يا طرح و اسپانسر رو تو هر فصل تغيرر ميداديم خيلى عالى ميشد!! هر كى موافقه با نظر من بگه
-
نقل قول:
من میخوام لباس جدید بسازم واسه تیمم باید چیکار کنم؟
میشه درس کرد ولی باید درس کردن کیت (لباس) رو بلد باشید و با نرم افزار CreationMaster14 بفرستیدش تو بازی :bia baghalam:
-
سلام ببخشید کسی در باره ی مربی تیم ملی شدن در کریر مد فیفا 14 اطلاعات داره مثلا چیکار کنیم تیم ملی المان یا برزیل از ما درخواست کنه مربیش شیم؟
-
نقل قول:
سلام ببخشید کسی در باره ی مربی تیم ملی شدن در کریر مد فیفا 14 اطلاعات داره مثلا چیکار کنیم تیم ملی المان یا برزیل از ما درخواست کنه مربیش شیم؟
سلام
کاری نباید بکنی دوست عزیز فقط توی تیم باشگاهیت خوب کار کن و نتایج خوب بگیر خود ب خود تیم ملی های قوی بهت پیشنهاد میدن ولی سعی کن با ی تیم ملی ضعیف تر مقام بیاری بیشتر کمک میکنه:shogh:
موفق باشیroz::
-
نقل قول:
سلام
کاری نباید بکنی دوست عزیز فقط توی تیم باشگاهیت خوب کار کن و نتایج خوب بگیر خود ب خود تیم ملی های قوی بهت پیشنهاد میدن ولی سعی کن با ی تیم ملی ضعیف تر مقام بیاری بیشتر کمک میکنه:shogh:
موفق باشیroz::
از کمک شما خیلی ممنون ولی من با سوییس هم قهرمان جام جهانی شدم هم اروپا و الان مجبور شدم برم کلمبیا چون فقط تیم های ضعیفی مثل روسیه و ونزوئلا و کره بهم پیشنهاد می دادند تو باشگاهی هم هر فصل حداقل 3 جام رو اوردم خیلی سخت هم بازی می کنم می شه یه راهی پیشنهاد کنید
-
نقل قول:
از کمک شما خیلی ممنون ولی من با سوییس هم قهرمان جام جهانی شدم هم اروپا و الان مجبور شدم برم کلمبیا چون فقط تیم های ضعیفی مثل روسیه و ونزوئلا و کره بهم پیشنهاد می دادند تو باشگاهی هم هر فصل حداقل 3 جام رو اوردم خیلی سخت هم بازی می کنم می شه یه راهی پیشنهاد کنید
من خودم اصولا تو تیمای ملی نمیرمو پیشنهادشون رو رد میکنم تا اینک تیمایی مثه برزیل بهم پیشنهاد بدن:ohum:
تیمای ضعیف عادیه ک بهت پیشنهاد بدن ولی تو همه پیشنهادا رو رد کن تا ی تیم قوی بهت پیشنهاد بده من هنوز معیار پیشنهاد تیم ملیارو نمیدونم راستش:nishkhand:
-
دوستان، یه نفر به من چند تا چیز رو یاد بده ممنون میشم
1- چطور آپدیت های بازی رو میشه اضافه کرد؟
واسه pes خیلی راحت بود، یه فایل بود دانلود میکردی کپی میکردی تو فولدر نصبش
2- چطور میشه مثلا" مینی فیس یا چیزهای دیگه به بازی اضافه کرد
از صفر بهم یاد بدین
[QUOTE=Erfan_7;176668]میشه درس کرد ولی باید درس کردن کیت (لباس) رو بلد باشید و با نرم افزار CreationMaster14 بفرستیدش تو بازی :bia baghalam: [/QU
دارم نرم افزارشو اما بلد نیستم چجوری باید اسپانسر بگیرم؟
-
نقل قول:
سلام
الان 2013 هستم
اگه پول داری varane روبگیر ،فکر کنم 84 باشه،اگه هم پول کم داری José María Giménez بازیکن اتلیکو مادرید (سن 19 یا 18 ،قدرت 74 یا 75 ،قد 188 سانت)
-
نقل قول:
اگه پول داری Thibaut Courtois رو بخر قدش 199 سانت قیمتش 15میلیون هست ولی سخت میاد باید تا 25 تا خرج کنی و دستمزدش رو هم باید بالای 200 تا بذاری شاید بیادش ولی اگه بیاد فوق العاده هست وخیلی قشنگ توپ ها رو میگیره
البته Marc-André ter Stegen هم هست توی بوندس لیگا ست قدرتش فک بالای 80 باشه ولی تا به حال نخریدمش
-
نقل قول:
اگه پول داری Thibaut Courtois رو بخر قدش 199 سانت قیمتش 15میلیون هست ولی سخت میاد باید تا 25 تا خرج کنی و دستمزدش رو هم باید بالای 200 تا بذاری شاید بیادش ولی اگه بیاد فوق العاده هست وخیلی قشنگ توپ ها رو میگیره
البته Marc-André ter Stegen هم هست توی بوندس لیگا ست قدرتش فک بالای 80 باشه ولی تا به حال نخریدمش
اتفاقا اخر فصل میخواستم کورتوا رو بخرم گزینه دیگه ای به ذهنم نرسیده واسه دروازه بانی
ترشتگن خریدم ازش اصلا راضی نبودم
-
دوستان يكى بگه تو نظر سنجى فيفا١٥ ليگ ايران چندمه اخه هر جا ى چيزى نوشته
-
اگه تازه شروع کردید
Sergi Roberto و Bartra رو از بارسا بخرین !
برای دروازه بانی هم Keylor Navas
-
نقل قول:
دوستان يكى بگه تو نظر سنجى فيفا١٥ ليگ ايران چندمه اخه هر جا ى چيزى نوشته
-
نه داداش اختلاف زیاده اینو ببین :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
om::om::om::
سه هزار تا اختلاف
ولی ده تا لیگ اولی رو پررنگ نوشته شاید میخوان ده تاشو اضافه کنن:khahesh::khahesh::khahesh:
-
دوستان از ایتالیا بهم پیشنهاد مرببیگری شده
ایتالیا چطوریه بازیش ؟ قبول کنم ؟ :nishkhand:
-
نقل قول:
نه داداش اختلاف زیاده اینو ببین :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سه هزار تا اختلاف
ولی ده تا لیگ اولی رو پررنگ نوشته شاید میخوان ده تاشو اضافه کنن:khahesh::khahesh::khahesh:
داداش نسبت به بقیه فاصلمون کمه میشه ی کاریش کرد فقط تورو خدا همه جا اطلاع رسانی کنید تو همه انجمنا بگید بزارید همه رای بدن ب امید حضور لیگ ایران تو فیفا 15om::
-
نقل قول:
دوستان از ایتالیا بهم پیشنهاد مرببیگری شده
ایتالیا چطوریه بازیش ؟ قبول کنم ؟ :nishkhand:
این روش رو برو شاید ک رستگار شوی :nishkhand:
قبل اینک قبول کنی بازیتو سیو کن پیشنهاد رو قبول کن برو تیم رو چک کن اگ خوشت اومد سیو کن اگ نیومد بیا بیرون از نو برو تو سیوت رد کن پیشنهاد رو:ohum::nishkhand:
-
روی تیم های ملی جالب کار نکرده فیفا
من با نیوزیلند قهرمان جام جهانی شدم :khahesh: جاتون خالی خودم باورم نمی شد
البته اینم بگم کلی تیم ها بهم پیشنهاد دادن رد کردم ولی اینو قبول کردم چون زیاد وقتم رو نمیگرفت( چون توی آسیا فقط 4-5 تا تیم هست)
ولی نه توی اخبار چیزی نوشت نه ایمیل تشکری اومد نه هیچ!!!
----
راستی چرا جشن قهرمانی نداره فیفا؟؟؟
-
نقل قول:
روی تیم های ملی جالب کار نکرده فیفا
من با نیوزیلند قهرمان جام جهانی شدم :khahesh: جاتون خالی خودم باورم نمی شد
البته اینم بگم کلی تیم ها بهم پیشنهاد دادن رد کردم ولی اینو قبول کردم چون زیاد وقتم رو نمیگرفت( چون توی آسیا فقط 4-5 تا تیم هست)
ولی نه توی اخبار چیزی نوشت نه ایمیل تشکری اومد نه هیچ!!!
----
راستی چرا جشن قهرمانی نداره فیفا؟؟؟
جشن قهرمانی که داره :|
وقتی قهرمان میشی کاغذ رنگی میریزن رو سر بازیکنا و عکس دست جمعی میگیرن و ...
-
نقل قول:
جشن قهرمانی که داره :|
وقتی قهرمان میشی کاغذ رنگی میریزن رو سر بازیکنا و عکس دست جمعی میگیرن و ...
این که فایده ندارهتوی فیفا 7 که من بازی میکردم و توی اکثر بازیها مثل pes سکو میذارن جام میدن به کاپیتان، دور افتخار میذارن
بعد مثلا" از pes6 یا فیفا 7 که من بازی میکردم کسی که این فصل از فوتبال خداحافظی میکرد آخر بازی آخر فصل میومد دست میزد و هوادارا تشویقش میکردن
خیلی کارا میتونه بکنه فیفا!!!
-
نقل قول:
این که فایده ندارهتوی فیفا 7 که من بازی میکردم و توی اکثر بازیها مثل pes سکو میذارن جام میدن به کاپیتان، دور افتخار میذارن
بعد مثلا" از pes6 یا فیفا 7 که من بازی میکردم کسی که این فصل از فوتبال خداحافظی میکرد آخر بازی آخر فصل میومد دست میزد و هوادارا تشویقش میکردن
خیلی کارا میتونه بکنه فیفا!!!
فیفا کلا خیلی جا داره هنوز واسه کامل شدن. هر سری جدید که میاد یه سری از مشکلات و کمبود ها رو رفع میکنن که بازیکن ها راضی بشن. ولی همشو هم درست نمیکنن.چون بالاخره اگه همه ایرادات رو یه جا بیان دست کنن دیگه جایی رو برای پیشرفت خودشون باقی نمیزارن! واسه همین کم کم مشکلات و کمبود ها رو رفع میکنن تا تو چند نسخه بعدی هم بتونن ایرادات رو رفع کنن
-
یه دفاع خریدم حرفففففف نداره! سرعتی قد بلند هیکل دار تا حدودی! اورالش فعلا 76 .خیلی خوب بازی میکنه!توپای که سانتر میشه تا وسط زمین رو همش خودش جمع میکنه!:flowerysmile:
-
نقل قول:
یه دفاع خریدم حرفففففف نداره! سرعتی قد بلند هیکل دار تا حدودی! اورالش فعلا 76 .خیلی خوب بازی میکنه!توپای که سانتر میشه تا وسط زمین رو همش خودش جمع میکنه!:flowerysmile:
چیستان میزاری :nishkhand:
اسمش هم بگو ما هم فیض ببریم :jeddiiiii:
-
نقل قول:
چیستان میزاری :nishkhand:
اسمش هم بگو ما هم فیض ببریم :jeddiiiii:
آره خواستم تو کفش بمونین!:nishkhand::nishkhand::luuugh:
اسمشم سخته ! Kjetil Jarstein
اواخر سال 2019 هستم اورالش 76 هست
یه دفاع دیگه خریدم اورالش 82 هست! اونم اسمش Basta
ولی هنوز باهاش بازی نکردم!
همشونم جوونن زیر 24 هستن:yes:
-
بچه ها الان تو نظر سنجى ليگ ايران اوله هورااااا