سلام بر همگی
چه خبرا؟؟
بالاخره دیروز گچ دستمو باز کردم خلاص شدم
راستی کمپ بعدی رو خودم میزنم:evaa:ki:::evaa::figur:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر همگی
چه خبرا؟؟
بالاخره دیروز گچ دستمو باز کردم خلاص شدم
راستی کمپ بعدی رو خودم میزنم:evaa:ki:::evaa::figur:
یک عدد بین 10 تا 20 انتخاب کنید. اون عدد رو با 32 جمع کنید. حاصل رو ضرب در 2 کنید. حاصل رو منهای 1 کنید. حالا چشماتونو 5 ثانیه ببندید... همه جا تاریک شد! درسته؟! ما اینیم دیگه...ki::
من هر کاری می کنم هیچ اتفاقی پیش نمیاد ببینم آقا مهدی ما رو که سر کار نذاشتی هااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته شاید هم برای من چیز خاصی پیش نمیاد نمیدونم والا هنوز هم دارم فکر میکنمentezar::entezar::
داداش حساب کردن اعداد چه ربطی به تاریک دیدن داره ؟ ما که شاخ در آوردیم .
راستی اینطور که معلومه این کمپ دیگه از رونق افتاده . چطوره یه فکری به حالش بکنیم مثلا چیز های تازه ای رو برای گفت و گو انتخاب کنیم که خیلی خوب باشند یا در مورد چیز های دیگه بحث بشه .
راستی یک ساله اسمش همینه به قول این فدراسیون فوتبال بهتره یک جلسه هم اندیشی راه بندازیم و عنوان جدید رو انتخاب کنیم . حالا کفاشیان کی میشه ؟ هر کی هست باید خوش خنده باشه .
[QUOTE=mehdi30100;151118]
یک عدد بین 10 تا 20 انتخاب کنید. اون عدد رو با 32 جمع کنید. حاصل رو ضرب در 2 کنید. حاصل رو منهای 1 کنید. حالا چشماتونو 5 ثانیه ببندید... همه جا تاریک شد! درسته؟! ما اینیم دیگه...ki::
داداش این که تو گفتی سرکاری نبودentezar::
اتفاقا همه جا روشن شد...:luuugh::khandeeeee bahal:حالا تو اینی که گفتی خودت انجام بده
ببین اونی که گفتی میشه یا نه بعد بگو که.....
مشکل کمبود کاربر فعاله.............
جمعیت ریزش کرده..........................
:ohum:
ریاضی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
۱ – سینوس ۱۶۵ درجه چقدر میشود ؟
الف ) بیشتر ازاین ها میشود
ب ) تانژانت
ج ) جوابی ندارم
د ) همه موارد
۲ – یک بشکه دو هزار لیتری آب داریم اگر روزی یک لیوان آب ازآن برداریم چه میشود ؟
الف ) تمام میشود
ب ) دوباره آبش میکنیم
ج ) دوباره تمام میشود
د ) به گزینه الف مراجعه شود
۳ – معادلات چند مجهولی را چگونه حل میکنیم
الف ) با مداد
ب ) عکس مجهول ها را به روزنامه می دهیم
ج ) به سختی حل می کنیم
د ) پلیس را در جریان می گذاریم
۴ – این چه نوع اتحادی است؟ (a+b)*2+(a+b)*2
الف ) اتحاد جماهیر شوروی
ب ) اتحاد سوم شخص مفرد
ج ) والا به خدا …این چه نوع اتحادیه
د ) اتحاد دو مجهولی
تاریخی :
۱ – اسکندر مقدونی کی به ایران حمله کرد ؟
الف ) دم دمای صبح بود
ب ) نامرد نصفه شب حمله کرد
ج ) جنگ جهانی دوم
د ) ۱۳ آبان
۲ – عهد نامه ی ننگین تاریخی ایران
الف ) عهدنامه گلستان
ب ) عهدنامه بوستان
ج ) عهد نامه شاهنامه فردوسی
د ) عهدنامه مثنوی خواجه شمس الدین مولوی ملقب به مولانا
۳- کریم خان زند پایه گزار کدام سلسله بود ؟
الف ) سلسله میدون ولیعصر
ب ) سلسله فاطمی گلها
ج ) سلسله تخت طاووس
د ) سلسله هفت تیر
۴ – ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ در چه تاریخی بود ؟
الف ) کودتای ۲۸ مرداد
ب ) ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱
ج ) قیام خونین ۱۵ خرداد
د ) تو پاییز بود
اطلاعات عمومی
۱ – حیوان نجیب به آن می گویند ؟
الف ) کروکودیل
ب ) گوریل
ج ) اختاپوس
د ) سگ هار
بچه ها امروز صبح رفته بودم هیئت خیلی حالم عوض شده بود باورتون نمیشه یه حالت خیلی عجیبی داشتم اونقدر گریه ام گرفته بود که از صف زنجیر زنا اومدم بیرون لامصبا یه نوحه هایی میخوندن اشک آدم رو در میارن
بچه ها باورتون میشه ده شب عزاداری امسال هم داره تموم میشه تازه دارم این شب ها رو درک میکنم:aaaa:
بچه ها به این عکس توجه کنید عکس مورینیو و رونالدو برزیلی رو ببینین این عکس برای سال 1997 و قهرمانی بارسا در جام اروپا هستش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوبه من هم بالاخره فهمیدم کی کمپ بعدی رو میزنه....:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی کسی از عبدالله خبری نداره
یه چند روزی هست نمیبینمش.....:eee:
از روی بد شانسی عبدل چیتوز موتوری زنده ست ... :shame:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم تو چیتوز موتوری رو از کجا اوردی؟؟؟؟؟
جریان چیه کسی دیگه اینجا کم میاد؟؟:eee:
همین جالبه
صفحه های اول مثل برق و باد میره
اما این صفحه های آخر 1 سال طول میکشه تا بره
اصن اعصاب نمیمونه
با سلام
بالا خره من هم بعد از مدتی دوباره برگشتم :death:
شارژ نتم تموم شده بود و امروز شارژ کردم ki::
تا چشت درآد :whistle3:نقل قول:
نوشته اصلی توسط David7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیتوز موتوری خودتی ki::
شیطونه میگه لقبشو به همه بگم mas:-
بچه ها تو شهر ما یک غذا هست به نام مصطفی ki::
مصطو غذا :death:
ها زیاد جدی نگیر اون چیتوز روki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این مصطفی نوفهمه :evaa:
چه عجب بالاخره تو هم اومدی..:ahaaaaaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی جیجلم قلبونت بلم دلم بلات نتگ شده بود:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا نباید صفحات آخر رو دید میدونی چی میگم امیر میگی صفحات آخر دیر تموم میشه نباید زیاد توجه کنی راستی چیتوز موتوری که آن هست عبدل جان دیگه داش مصطفی رو اذیت نکن به تو هم الان لقب میدن مثلا زن عامو عبدل ببخشید آقا اگه توهین کردم خیلی معذرت میخوام ببخشید ببخشید :sigar:
امیر خان ... عبدل با موتور میره دانشگاه واسه همین ما بش میگیم ... عبدل چیتوز موتوری !!! :death:نقل قول:
عجب لقب خوبی دادی رضا !!! :luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
زن عامو عبدل ... :evaa:
راستی بچه ها به این عکس نگاه کنید ...
(گوشه دو تا چشماتون رو بکشید و چیزی که میبینید رو بنویسید)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه نبینم به زن عامو گیر بدیا:luuugh:نقل قول:
اون عکس هم بودن کشیدن گوشه چشمام فهمیدم نوشته مادرlove::
نقل قول:
منظورت از این عکس چیه؟؟؟؟:eee:
هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...love::نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaVilla7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جونم باز غذا اومد :haaa: :evaa:نقل قول:
اصلا من با موتور نمیرم دانشگاه که
با سرویس میرم
هوا سرده lol:-
دهن شما هم سرویس :nishkhand: از پشت خنجر میزنی :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا وایستین این داستان رو هم بخونین واسه این القابی که رو من و بقیه هست
داستانش تو کتابای دبیرستان هم بود lol:- هر چند تو کتاب اون بچه ی 12 ساله نیست :luuugh: اما میگم:nishkhand::evaa:
اندر حکایات یافتم که شیخ ابو طاهر حرمی _رضی الله عنه_روزی بر خری نشسته بود و مریدی از ان وی عنان(افسار) خر وی گرفته بود اندر بازار همی رفت یکی آواز داد که این پیر زندیق(بی دین) آمد. ان مرید چون ان سخن بشنید از غیرت ارادت(شدت علاقه) خود قصد رجم(پرتاب سنگ) آن مرد کرد اهل بازار جمله بشوریدند. شیخ گفت مر مرید را اگر خاموش باشی من تو را چیزی آموزم که از این محن(غم ها) باز رهی. مرید خاموش بود. چون به خانقاه خود باز رفتند این مرید را گفت آن صندوق را بیار. چون بیاورد درزهایی(کیسه ها) بیرون گرفت و پیش وی افکند. گفت نگاه کن از همه کسی به من نامه است که فرستاده اند. یکی مخاطبه ی <شیخ امام> کرده است و یکی< شیخ زکی> و یکی< شیخ زاهد> و یکی< شیخ الحرمین> و مانند این و این همه القاب است نه اسم و من این همه نیستم. هر کس بر حسب اعتقاد خود سخن گفته اند و مرا القابی نهاده اند. اگر آن بیچاره نیز بر حسب عقیدت خود سخنی گفت و مرا لقبی نهاد این همه خصومت چرا انگیختی؟
حالا برادران من این همه نیستم هر چه میخواهد دل تنگت بگو :chakerim:
به به..........سلام داش عبدل.....خوش اومدی.....نقل قول:
الان مثلا تو شیخی؟؟؟؟؟بابا یکم خودتو تحویل بگیر....این همه تواضع بعیده از یه جوونmas:-
علیک سلام برادر :death:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان من کجام به شیخا میخوره ؟:evaa: مگه من تو قم هستم ؟:nishkhand:نه خداییش کجام به شیخا میخوره ؟:nishkhand:ki::
اون یک داستان بود و باید مفهومشو میگرفتی:eee:
شیخ یکی دیگه بود تو دربی :yes:
بچه های دربی من یه پیشنهاد دارم .
اقا هر کی برای بالایش یه لقب انتخاب کنه . ki::heee:::evaa:
خب اول خودم شروع میکنم .
عبدل موتوری :luuugh:lagh:::hehehe::khandeeeee bahal:
من میتونم برای david7 لقب بذارم امیدوارم ناراحت نشه البته چیز بدی نیست: مسقطی
متولدین 12 ماه از این كارها اجتناب کنید
درباره متولدین هر ماه از این كارها اجتناب کنید
زن متولد فروردین
1-انتقاد كردن از او در حضور دیگران بسیار وخیم است.در واقع او از انتقادات و حتی پیشنهادات در زمانی هم كه با یكدیگر تنها هستید زیاد خوشش نمی آید
مگر اینكه این پیشنهادات كاملا سازنده بوده و با مقداری ملاحظه و احتیاط مطرح شوند.
2-وقت نشناسی بخصوص او را بسیار ناراحت می كند.این واقیعت كه خود او هم بندرت وقت شناس است,دلیل موجهی برای وقت نشناسی شما محسوب نمی شود!
3-سعی نكنید دقت و توجه او را منحصرا بهخود اختصاص دهید,زیرا او احتیاج دارد روزانه مقداری تنهایی و خلوت داشته باشد.
4-از طعنه زدن و سرزنش كردن,زرنگی,بدزبانی و ناپختگی بپرهیزید.
5-او موجودی مشكل پسند و باریك بینی است,بنابراین همیشه مراقب مرتب بودن سر و وضع و مطبوع بودن شخصیت خود باشید.
مرد متولد فروردین
1-در اولین ملاقات حالت تهاجمی نداشته باشید.اگر به طرف او جذب شده اید
حداقل بگذارید او فكر كند كه خودش در اظهار علاقه پیشقدم شده است.
2-از هر نوع دخالتی در كارهای شغلی اش اجتناب كنید.
3-او شدیدا از تظاهر و خودنمایی بدش می آید بنابراین سعی نكنید با مهم جلوه دادن خودتان و یا موقعیت اجتماعی خود او را تحت تاثیر قرار دهید.تا جایی كه می توانیدطبیعی و بی پیرایه باشید.
زن متولد اردیبهشت
1-سعی نكنید چگونگی تفكر او را تغییر بدهید,زیرا او حس می كند برای حفظ
عقاید شخصی و خصوصی خود حقوقی دارد.
2-برای اینكه با او كاملا هماهنگ باشید نباید او را وادار كنید علیرغم میل خود جایی برود و یا كسی را ملاقات كند.
3-با او دعوا و جر و بحث نكنید.او شدیدا از اعتشاش و پرخاش بدش می آید.
4-علاقه او به حرف زدن و نوشتن صحیح و درست,شما را ملزم می كند به انتخاب لغات و گرامر صحیح توجه و دقت داشته باشید.
5-از اینكه موجودی پول پرست,مفلوك و یا طعنه زن به نظر بیاید اجتناب كنید,
زیرا طبیعت بخشنده او با این خصوصیات تناقض دارد.
مرد متولد اردیبهشت
1-درباره سایر مردها و نقاط مثبتشان صحبتنكنید بخصوص در مورد كسانی كه قبلا میشناختید یا فرضا شوهر سابقتان.از حسود كردن او بپزهیزید.
2-او را درگیر خویشاوندان خود نكنید.اجبارهایی رابه او تحمیل نكنید و قرارهایی نگذارید كه با سلیقه او جورنیست.
3-از بد قولی بپرهیزید و عادات افراطی را در خود سركوب كنید.
4-از شب زنده داری زیاد خودداری كنید حتی اگر ظاهرا به نظر بیاید كه او این كار را دوست دارد.علیرغم اینها او به آسانی از شب زنده داری خسته می شود.
زن متولد خرداد
1-هر نوع آمادگی برای تغییر خلق و خو بدون دلیل واضح,بی صبری یا پرخاشگری را در خود سركوب كنید و از موضوعات جدال برانگیز بپرهیزید.
2-مشكلات خود را نزد او نبرید زیرا این موضوع او را افسرده می كند.
3-سعی نكنید زندگی,عادات ,دوستانش را نظم و ترتیب بدهید.او طبیعتا موجود بسیار مستقلی است.
4-خودتان را با اشخاص دیگر مشغول نكنید ومواظب هر نوع بی نظمی و بی توجهی در مورد عادات لباس پوشیدن خود باشید.
مرد متولد خرداد
1-بدون اینكه خودش مایل باشد در زندگی خصوصی و افكار او كنجكاوی نكنید.
2-به م حافظ ه كاری او,با سخن گفتن غیر عادی,لباس پوشیدن غیر عادی,و كارهای غیرعادی دیگر,خدشه وارد نكنید.خیلی احتمال دارد كه او سیگار كشیدن یا مشروب خوردن شما را تایید نكند...
3-هر نوع تمایل به بد خلقی,اغتشاش یا ناسازگاری را در خود سركوب كنید.
4-سعی نكنید به او توصیه كنید كه چه بخورد و چه بپوشد و اگر به نظر می رسد كه به دوستان شما علاقمند نیست آنها را به او تحمیل نكنید.
زن متولد تیر
1-لاابالی و نامرتب نباشید و نسبت به سرو وضع و رفتارتان بی توجهی نشان ندهید.
2-از جر و بحث در مورد مسایل شخصی خودتان با او در انظار عموم خودداری كنید.
3-از ولخرجی اجتناب كنید زیرا او صرفه جویی و عقل معاش را تحسین می كند.
4-در حضور دیگران از انتقاد كردن از او خودداری كنید.
مرد متولد تیر
1-سعی نكنید بر او مسلط شوید.
2-از ولخرجی و اسراف و همینطور دخالت دادن اقوام در كارها دوری كنید.
3-در رفتار خود م حافظ ه كار باشید,از آرایش زیاد و لباسهای عجیب و غریب بپرهیزید.
4-از برنامه ریزیهای كامل اجتماعی خودداری كنید,بگذارید او خودش برنامه ریزی كند.
زن متولد مرداد
1-از لباسهای او,دوستانش,شخصیتش یا خانه اش انتقاد نكنید.
2-از بحثهای مذهبی و سئوالهای مربوط به خانواده اش خودداری كنید.
3-سعی نكنید بر او مسلط بشوید...مواظبباشید كه عقاید خود,دوستان خود,ورزشهای مورد علاقه خود و ترجیحات خود را در مورد موضوعات مختلف,به او تحمیل نكنید.
4-با او دعوا و غرغر نكنید.از آنجایی كه او از طفره رفتن عصبانی می شود همیشه با او صادق و راستگو باشید.
مرد متولد مرداد
1-سیگار نكشید,آدامس نجوید و در سایر عادات شخصی خود افراط نكنید(اگر حس میكنید كه از این كارها خشمگین می شود).اودر این موارد احساس خودش راروراست به شما خواهد گفت...
2-از پرگویی در مورد خودتان,شغلتان,دوستانتان و بخصوص مردانیكه می شناسید خودداری كنید.او دوست داردخودش در مركز صحنه باشد.
3-به طور آشكار از مردها دلربایی نكنید و هرگز سعی نكنید حسادت او را عمدا تحریك كنید.
4-سلطه جویی او را بپذیرید و او را وادار نكنید به مكانهایی برود یا كارهایی بكند كه هیچ اهمیتی به آنها نمی دهد.
5-او از اینكه در حضور جمع مورد بحث واقع شود و یا از او انتقاد بشود خوشش نمی آید.
زن متولد شهریور
1-از عصبانی شدن و از كوره در رفتن اجتناب كنید,او آرام و وقار را تحسین می كند.
2-از انتقادهای او ناراحت نشوید,زیرا او به طرف كمال حركت می كند,هم برای خودش و هم برای شما.
3-بدون مشورت با او تصمیمی نگیرید.اودوست دارد اظهار نظر كند و احساس كند كه برای شما مفید است.
4-زمانی كه حس می كنید خودش شخصا میل به فاش كردن بعضی مسایل ندارد سعی نكنید در زندگی خصوصی او كنجكاوی كنید.به یاد داشته باشید كه مهربانی و همدردی برای او خیلی بیشتر از تجملات وهدایای گرانبها ارزش دارد.
مرد متولد شهریور
1-وقتی به نظر ساكت و متفكر می رسد با صحبت كردن مزاحمش نشوید.
2-از اغتشاش و شلوغی بپرهیزید زیرا او برای صلح و هماهنگی ارزش زیادی قایل است..
3-در مورد موضوعات بی اهمیت به او غرغرنكنید و در مورد مسایلی كه كاری درباره شان نمی توان كرد غمگین و بهانه جو نباشید.او در مورد اتلاف انرژی بسیار تحریك پذیر می باشد.
4-قبل از اینكه از تصمیماتش سئوال كنیدصبر كنید تا آرامشش را بدست بیاورد.
از افراط در همه چیز خودداری كنید.منظور این است كه همانطور كه باید در مورد خارجی عواطف میانه رو باشید,در مورد عواطف درونی هم معتدل باشید.او یك میانه روی منطقی را دوست دارد.
5-در مورد عادات شخصی یا طرز رفتارش مخالفت نكنید,زیرا او چه بوسیله كلام و چه به طرق دیگر نارضایتی خود را نشان می دهد.
زن متولد مهر
1- سعی كنید در مسایل مختلف او را به آرامی متقاعد كنید.این كار خیلی بهتر از دستور دادن به اوست.
2-به خود اجازه ندهید ستیزه جو یا تند زبان باشید.او یك محیط صلح آمیز را دوست دارد و از شما انتظار دارد كه رعایت این موضوع را بكنید.
3-او را مجبور نكنید در ورزشهای خارج از خانهبا شما همراهی كند,زیرا تمایل زیادی به این كار ندارد.
4-دایما در مورد امور مالی به او نصیحت و راهنمایی نكنید و از بحث راجع به امور شغلی و مسایل سیاسی بپرهیزید.اگر به موسیقی,هنرو ادبیات علاقه ای ندارید,نگذارید او بفهمد!سعی كنید به همه آنها علاقمند شوید.
مرد متولد مهر
1-در حضور او با مردی زیاد خودمانی نشویدو نگذارید در مورد محبت شما تردید
كند.او میل دارد حس كند كه تمام قلب شما متعلق به اوست.
2-موجود تنبل و كودنی نباشید.تحسینی را كه او برای شوخیهای جالب و هوشمندی قایل است,با داشتن این صفات,به خود اختصاص دهید.
3-از هرگونه عملی كه نشان دهنده این باشد كه دارید به او دستور می دهید خودداری كنید و او را وادار نكنید شما را بهتمام دوستانش معرفی كند.
زن متولد آبان
1-اگر او خودش اهل زخم زبان زدن و بدگمانی باشد سعی كنید شما اینطور نباشید.
2-از خود عدم شجاعت یا تمایل به عقب نشینی در مورد كار و كوشش نشان ندهید.
3-از افسردگی و بدخلقی اجتناب كنید.او اشخاص سرزنده را دوست دارد.
4-به نظر خسته و تنگ نظر نیایید زیرا او ازدیدن هر نشانه ای از خست بخصوص در حضور دیگران خشمگین می شود.
مرد متولد آبان
1-از صرف مقدار زیادی توجه به او دریغ نورزید..
2-از موقعیتهای درگیر كننده با اقوام دوری كنید و از او انتظار نداشته باشید همیشه آماده پذیرفتن هر اجتماعی باشد.او بخصوص از مراسم رسمی خوشش نمی آید.
3-زیاده از حد حالت مطمئن و مثبت به خود نگیرید...بخصوص اصرار نكنید اوچیزهایی را مطالعه كند كه دوست ندارد.
زن متولد آذر
1-او را مجبور نكنید شغل خود را رها كند.بگذارید در این مورد انتخاب با خودش باشد.
2-از زنهای دیگر دلربایی نكنید.
3-اگر او به زندگی فعال اجتماعی علاقه ندارد,از این نوع زندگی اجتناب كنید.
4-در مورد اینكه چگونه باید لباس بپوشد,موهایش را آرایش كند,خانه اش را مبله كند و سایر چیزهایی كه او آنها را در قلمرو حوزه خودش می داند سختگیر نباشید.
مرد متولد آذر
1-اگر او دوست ندارد شما كار كند,اصراری نداشته باشید كه بعد از ازدواج هم به شغلتان ادامه دهید.
2-دوستان نامطبوع خود را رها كنید زیرا این آمادگی در اوهست كه شما را از روی دوستانتان قضاوت كند.
3-در مورد برنامه ریزی برای نامزدی,خانه و مسایل مشابه خواسته های او را در نظر بگیرید.
4-در مورد كارهایتان اقوام خود را دخالت ندهید و از غرولند و انتقاد اجتناب كنید.
زن متولد دی
1-سعی نكنید او را وادار كنید دوستانش را كنار بگذارد و از هر نوع تظاهری به حسادت خودداری كنید.
2-درباره شخصیت و عادات خصوصی اش اشارات تحریك آمیز نكنید.
3-به او هجوم نبرید و خودداری یا توداری او را محترم بشمارید.
مرد متولد دی
1-سعی نكنید درباره مسایل پنهانی او كنجكاوی كنید.
2-اگر او كم حرف و خاموش راترجیح می دهد,كوشش نكنید فریبندگیهای اجتماعی رابه او تحمیل كنید.
3-سعی نكنید او راتغییر بدهید.اگر نمی توانید او را همانطور كه هست قبول داشته باشید اصولا از این رابطه صرف نظر كنید.
زن متولد بهمن
1-در نقطه نظرهای خود سنتی و قدیمی نباشید.
2-در مورد لباس و سرو وضعش چیزی به او دیكته نكنید.
3-در میان جمع و در حضور دیگران با او مشاجره نكنید.
4-نزدیكان و اقوام خود رابه او تحمیل نكنید مگر اینكه خودش آمادگی پذیرفتن آنها را داشته باشد.بگذارید او دوستانش رابرای خود حفظ كند.
مرد متولد بهمن
1-از جر و بحث و دخالت در امور خصوصی او بپرهیزید.
2-خود را درگیر و مشغول اشخاص دیگر نكنید و در عین حال نسبت به تعلقات او حسادت نشان ندهید.
3-از گفته های مرموزی كه او مكرر و فراوانبه زبان می آورد رنجش به دل راه ندهید.
زن متولد اسفند
1-مجبورش نكنید برای مدت زمان طولانی روی یك موضوع بخصوص تمركز كند.
او به آسانی از این وضع خسته می شود و تغییر را دوست می دارد.
2-در مورد مسایل مربوط به لباس پوشیدنو طرز رفتار خود بی دقتی نكنید و بر سر موضوعات بی اهمیت بااو دعوا نكنید.
3-مكالمه را به خود اختصاص ندهید.او دوست دارد آزادانه درباره خودش سخن بگوید.
4-از رفتار غیر عادی اجتناب كنید و به عقایدش در مورد پاكدامنی و تقوا بی احترامی نكنید و آنها را قدیمی تلقی ننمایید.
5-به علت زن بودنش او را محدود نكنید او قویا به تساوی بین زن و مرد اعتقاد دارد.
مرد متولد اسفند
1-سعی نكنید او را وادار كنید تملق بگوید او برای این كار خیلی صمیمی و بی ریاست.
2-از اینكه او را به شتاب كردن وادارید بپرهیزید بخصوص در امور مربوط به كسب و كار.
3-به یاد داشته باشید كه توجهات كوچكی كه به سایر زنان می كند هیچ اهمیتی ندارد و حسود نباشید.
4-در مورد اشتباهاتش بی صبر یا نا مهربان نباشید و او را به خاطر مسایل بی اهمیت و جزئی بر نیانگیزید.
این چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:luuugh:نقل قول:
داداش این سایت فوتبالیه...........طالع بینی چرا گذاشتی؟بچه و چه به این حرفا؟؟؟؟؟؟؟؟mas:-
نمیدونم والله من که دیدمش وحشت کردم خیلی طولانی بود فقط فروردین که برام مهم بود خوندم بقیش هیچ:nishkhand::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
.................................................. .............
در ضمن رضا جان از این به بعد پست هایی که پشت سر همه رو یکی کن اینجوری قشنگ تره و هم مدیرا پست هات رو پاک نمیکنن
حرفتو قبول دارم رسول جان چشم دفعه بعدی حواسم هست میتونم ویرایش کنم اما زیاد حال و حوصله ندارم بعدم بذار قابل توجه مهدی بگم که آقا اینجا انجمن فوتبالی هست اما اگه بدونی اینجا فوتبالی نیست درباره فوتبال تا اونجایی که من میدونم و یه فال برا همه نوشتم باید طولانی باشه :sigar: خواهشا ایراد نگیرید اگر اشتباه باشه اینجا مدیر داره نمیخواد کسی این کارا رو بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بر همگی
آقا یکی مشخص کنه کمپ بعدی رو کی میزنه؟؟؟
اگه کسی داوطلب نیست خودم میزنم:death::evaa::evaa::evaa:
امیر من که حال اومدن نت هم ندارم خودت بزن من که نیستم ولی من میگم بذار مصطفی بزنه)مسقطی( اون بهتره :rooz: ببخشیدا امیر جان baghal:-
نه نمیشه:danc:
من خیلی وقته نوبت دارم
خودم میزنم:yes:dallliii:death:
اصلا کی این حق رو به تو داده اصلا من رای میدم به مسقطی! :khandeeeee bahal:مسقطی باغیرت :figur: مسقطی باغیرت :figur:
بچه ها یه بازی خنده دار
ماهی که تو اون به دنیا اومدی رو انتخاب کن
فروردین.........من لیس زدم
اردیبهشت.........من فشردم
...
خرداد.........من دوست داشتم
تیر.........من صیغه کردم
... مرداد.........من بوس کردم
شهریور.........من خوشحال کردم
مهر.........من شارژ کردم
آبان.........من راضی کردم
آذر.........من سوار کردم
دی.........من ترکوندم
بهمن.........من بغل کردم
اسفند.........من زدم
-----------------------------------------------------------------------------------------------
شماره روزی رو که در اون به دنیا اومدید انتخاب کنید
1.یک شیلنگ رو
2. یک بز رو
3. یک مسافر رو
4. همسایمون رو
5. معلم جغرافیم رو
6. یک میل گاردان رو
7. یک تسبیح رو
8. ادکلنمو
9. سر سیلندر
10. پوشک بچه ی حسن آقا رو
11. یک بیخانمان رو
12. یک نینجا رو
13. یک هویج رو
14. یک سی پی یو دو هسته ای رو
15. یک چاقو رو
16. یک گانگستر رو
17. یک غواص رو
18. یک فالگیر زن رو
19. یک پرس سیراب شیردون رو
20. یک قاطر رو
21. دامادمون رو
22. کریستین رونالدو رو
23. یک بازنشسته ی زالو صفت رو
24. یک آزادیخواه رو
25. عروسمون رو
26. کارمندمو
27. یک ته تغاری رو
28. یک چشم چرون رو
29. یک خدا ترسو
30. یک زید باز رو
31. یک معلول رو
-----------------------------------------------------------------------------------------------
رنگ پیرهنت رو انتخاب کن
قرمز......... به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمز و پاره است
سبز......... به خاطر اینکه عمم لنگش کوتاست
مشکی......... به خاطر اینکه من یه نینجام
آبی......... به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم
زرد......... به خاطر اینکه این شعار روز قدسه
سفید......... بخاطر اینکه دوس داشتم بکنم . ا فضول
بنفش......... به خاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند می باشم
نارنجی......... به خاطر اینکه خانوادم فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستم
قهوه ای......... به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم
صورتی......... به خاطر اینکه من عقده ای شدم
طوسی......... به خاطر اینکه داییم بعضی وقتها صورتی میشه
کرمی......... به خاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمته
هر چی هست تیره است ......... به خاطر اینکه من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم
هر چی هست روشنه است......... به خاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست
حـــــــالا جمله خودت رو بنویس یکـــــم بخندیم :
من شارژ کردم یک بازنشسته زالو صفت رو چون دوست داشتم بکنم ا فضول
دوستان یه چیز خعلی باحال فرمول زیر رو تو گوگل سرچ کنین سر کاری نیس مطمئن باشین ...بعد لایک یادتون نره ها
sqrt(cos(x))*cos(300x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(6-x^2), -sqrt(6-x^2) from -4.5 to 4.5
به دلیل مورد دار بودن جمله ی من نمیتونم بنویسمش.............mas:-
مثل اینکه همه کمر همت بستن بیان این جلد کمپ رو هم تموم کنن . !!!ki::
این هم از جمله ی من : من بوس کردم ادکلنمو به خاطر اینکه من یک پرنده آبستن هستم :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
الان اصلا تشکر حقت نیس ببخشیدا 3 ساعت شارژ مارو بردی اینو من زدم آخرش برام نوشت)نو رولز(یعنی چیزی یافت نشد نمیدونستم از تو ناراحت باشم یا از گوگل بدبخت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم داداش.............ایشالله چند وقت دیگه تخم میذاری؟؟؟:luuugh::luuugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]