-
پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
رئال مادرید چهارشنبه 111 ساله شد . رقمی که پس از یک هفته رویایی بدست آمد . رئال توانست که به فینال کوپا و مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ صعود کند و سه پیروزی شیرین در هشت روز کسب کند .
رئال در یک هفته ، سه پیروزی مهم را داشت . مادریدیسموها پس از عملکرد ضعیف در لالیگا به بازیهای حذفی دل بسته بودند که به هدفشان رسیدند . رئال در دو بازی رفت با بارسا و منچستر در خانه 1-1 مساوی کرده بود
رئال مادرید هر سه بازی حساسش را برد . سه شنبه گذشته بارسا را 1-3 در نیوکمپ شکست داد تا به دومین فینال کوپایش در سه سال اخیر برسد . بارسا را با تیم ذخیره هایش در برنابئو شکست داد و در اولدترافورد نیز به پیروزی 1-2 رسید . حالا در فینال باید منتظر اتلتیکو بماند و در اروپا نیز باید فعلا منتظر قرعه کشی باشد .
|
-
-
مجتبی جان پستتو ویرایش کردم آخه لوگو هایی که گذاشته بودی سایزشون خیلی بزرگ بود و میزبان میهمانو هم رعایت نکرده بودیki::
و در کل جالب این صحبت هامونو مرور کردی.
من شخصا فکر نمی کردم از این 3 بازی 3 برد داشته باشیم. شما چی؟
-
خواهشا همه دوستان رئالی گل دربی بخونن
تو این مدتی که من مدیریت بخش رئال رو بر عهده داشتم سعی کردم همه چی طبق برنامه باشه و بچه هارو دوره هم جمع کنم و در کنار هم شاد باشیم.
که تقریبا تا حدودی من توانستم موفق باشم. تو این مدت خیلی بحثو کل کل داشتیم حالا چه با بارسلون و چه با طرفدارای دیگه...
بچه هایی که بودن در این بحث ها می دونند. انصافا آخر این بحث ها چی بود؟ تونستین همدیگرو متقاعد کنین؟ آیا این بحث ها و این کل کل ها تا حالا نتیجه داشته؟
من واقعا ندیدم داشته باشه جزء این که روابط بین بچه ها بد بشه. شعار سایتو فراموش نکنید ایجاد دوستی جدید به بهانه یک علاقه مشترک.
منظورم از این حرفا این هست که چه خودم چه شما طی هیچ شرایطی سعی نکنیم بحث های بیهوده راه بیندازیم هر کس هر کاری ضد تیم ما می کنه دلیل نمیشه ما هم مثل خودشون باشیم.
دوست دارم اگر از هرچیزی ضربه می خوریم یا به تیممون توهین می کنند با لحن خوب و منطقی بهش بر خورد بکنیم.
دوست دارم واقعا همگی اینو درک کنیم
اگر بقیه واقه بین نیستن ما باشیم به خدا از همه چی بیشتر ارزش داره.
دوستان عزیز حرفامو زدم امیدوارم از این به بعد همگی اینطوری باشیم
-
نقل قول:
خواهشا همه دوستان رئالی گل دربی بخونن
تو این مدتی که من مدیریت بخش رئال رو بر عهده داشتم سعی کردم همه چی طبق برنامه باشه و بچه هارو دوره هم جمع کنم و در کنار هم شاد باشیم.
که تقریبا تا حدودی من توانستم موفق باشم. تو این مدت خیلی بحثو کل کل داشتیم حالا چه با بارسلون و چه با طرفدارای دیگه...
بچه هایی که بودن در این بحث ها می دونند. انصافا آخر این بحث ها چی بود؟ تونستین همدیگرو متقاعد کنین؟ آیا این بحث ها و این کل کل ها تا حالا نتیجه داشته؟
من واقعا ندیدم داشته باشه جزء این که روابط بین بچه ها بد بشه. شعار سایتو فراموش نکنید ایجاد دوستی جدید به بهانه یک علاقه مشترک.
منظورم از این حرفا این هست که چه خودم چه شما طی هیچ شرایطی سعی نکنیم بحث های بیهوده راه بیندازیم هر کس هر کاری ضد تیم ما می کنه دلیل نمیشه ما هم مثل خودشون باشیم.
دوست دارم اگر از هرچیزی ضربه می خوریم یا به تیممون توهین می کنند با لحن خوب و منطقی بهش بر خورد بکنیم.
دوست دارم واقعا همگی اینو درک کنیم
اگر بقیه واقه بین نیستن ما باشیم به خدا از همه چی بیشتر ارزش داره.
دوستان عزیز حرفامو زدم امیدوارم از این به بعد همگی اینطوری باشیم
اطاعت میشه قربان :nishkhand: والا چی بگم کاملا حرفات رو قبول دارم یکی مثه تو با این ذهنیات خوب باید مدیر تاپیک همسایه بشه
ولی خب ادم زورش میگیره ما تو اینجا نه درمورد باخت های بارسا صحبت میکنیم نه درمورد برد هاشون نه درمورد داوری هاشون :sad: اصلا بارسا به ما چه ما در مورد تیم خودمون صحبت میکنیم
اما اونا همه کاری با ما دارن از به سخره گرفتن تیم ما گرفته تا درمورد داوری ها مون ...
حالا ما یه کلام میریم در مورد بازی بارسا و میلان نظر میدیم بعدش میاین میزنن تو چشممون که شما به فکر تیم خودتون باشید مگه من که طرفدار رئال هستم نباید طرفدار تیم دیگه ای باشم ؟
همه میدونن که من 3 تا تیم مورد علاقه دارم 1 - رئال مادرید . 2. ارسنال و 3. میلان
در مورد تیم محبوب خودم دارم نظر میدن میگن هر کی واسه تیم خودش نظر میده و فکر میکنن من دارم ضد بارسایی نظر میدم ...
حالا تیم ما چه با داوری یا اشتباه داوری رفته بالا به طرفداران بارسا چه ؟ مگه ما چه هیزم تری بهشون فروختیم ؟
مگه چند سال پیش سال 2009 بود اگه اشتباه نکنم اونا با داوری از سد چلسی گذشتن چیزی شد ؟
من که میگم اشتباه داوری بود و داور نمیخواسته به سود رئال سوت بزنه چیزیه که شده و نمیتونیم چیزی رو عوض کنیم :narahat::narahat:
:daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::d aghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::dag hon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::dagho n::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon: :daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::d aghon::daghon::daghon:crying::-
-
نقل قول:
اطاعت میشه قربان :nishkhand: والا چی بگم کاملا حرفات رو قبول دارم یکی مثه تو با این ذهنیات خوب باید مدیر تاپیک همسایه بشه
ولی خب ادم زورش میگیره ما تو اینجا نه درمورد باخت های بارسا صحبت میکنیم نه درمورد برد هاشون نه درمورد داوری هاشون :sad: اصلا بارسا به ما چه ما در مورد تیم خودمون صحبت میکنیم
اما اونا همه کاری با ما دارن از به سخره گرفتن تیم ما گرفته تا درمورد داوری ها مون ...
حالا ما یه کلام میریم در مورد بازی بارسا و میلان نظر میدیم بعدش میاین میزنن تو چشممون که شما به فکر تیم خودتون باشید مگه من که طرفدار رئال هستم نباید طرفدار تیم دیگه ای باشم ؟
همه میدونن که من 3 تا تیم مورد علاقه دارم 1 - رئال مادرید . 2. ارسنال و 3. میلان
در مورد تیم محبوب خودم دارم نظر میدن میگن هر کی واسه تیم خودش نظر میده و فکر میکنن من دارم ضد بارسایی نظر میدم ...
حالا تیم ما چه با داوری یا اشتباه داوری رفته بالا به طرفداران بارسا چه ؟ مگه ما چه هیزم تری بهشون فروختیم ؟
مگه چند سال پیش سال 2009 بود اگه اشتباه نکنم اونا با داوری از سد چلسی گذشتن چیزی شد ؟
من که میگم اشتباه داوری بود و داور نمیخواسته به سود رئال سوت بزنه چیزیه که شده و نمیتونیم چیزی رو عوض کنیم :narahat::narahat:
:daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::d aghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::dag hon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::dagho n::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon: :daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::daghon::d aghon::daghon::daghon:crying::-
مجتبی جان حق با شماست منم ناراحت میشم خیلی ولی چیکارش کنم منم برم مثل خودشون این جوری شخصیت خودمو تیممو زیر سوال ببرم؟ نه این درست نیست که هر راهی بقیه رفتن ما هم بریم و من تنها یک راهه حل میبینم. راه حلشم اینه که اصلا به اون تاپیک یا پست هاشون نگاه هم نکنیم چه برسه بخونیمشون.بزارین هر چی می خوان پشت رئال بد بگن تا ببینم به کجا میرسن.
ممنون از همگی که درک می کنینashem:-
چاکر :" اخراج نانی درست بود "
چاکر ، چهره اول بازی اولدترافورد بود که مطبوعات انگلیس او ار علت اصلی حذف یونایتد می دانستند . اخراج نانی بازتاب شدیدی در مطبوعات انگلیس داشت . چاکر به آس گفت :" حس خوبی دارم و تردیدی در تصمیماتم ندارم . اخراج نانی درست بود . "
انگلیسی ها اخیرا در مورد قضاوت های چاکر در مورد تیمهای انگلیسی نوشته بودند و به اخراج تری توسط او مقابل بارسلونا اشاره کرده بودند . این مطبوعات همچنین به اخراج بالوتلی در بازی سیتی - دینامو ، جرارد در بازی انگلیس - اوکراین و کیهیل در بازی چلسی - کورینتیانس اشاره کرده بودند . چاکر در این باره گفت :" در بازیهای قبلی برای تیمهای انگلیسی هم هیچ کدام از تصمیماتم ناعادلانه نبودند . کدام تصمیم غلط بود ؟ اخراج بالوتلی یا تری ؟ طوری القا می کنند که انگار من حق کارت زرد یا قرمز دادن ندارم . "
این داور ترکیه ای افزود :" از این بحث ها ناراحت نشدم و اصلا برایم اهمیتی ندارند . قبلا هم انتقادات بیشتری از من شده بود اما همیشه کار خودم را کردم . این بار هم همین است . وظیفه ام را می خواهم درست انجام دهم و در مسیر درستی هستم . می خواهم کارم را درست انجام دهم . "
روزنامه ترکیه ای ملیت نوشت که یوفا نمره 8.2 از 10 را به قضاوت چاکر برای بازی رئال - یونایتد داده است . این در حالیست که انگلیسی ها به اخراج نانی اشاره دارند و رئالی ها به هند پنالتی رافائل .
بوفون :" از رئال خیلی می ترسم "
جیانلوئیجی بوفون ، دروازه بان یوونتوس چهارشنبه اعلام کرد که از صعود تیمش به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ خوشحال است هر چند که گفت که دوست ندارد که تقابلی با رئال در مرحله بعدی داشته باشد .
بوفون گفت :" خیلی از رئال مادرید می ترسم . این که سه بار با یووه توانسته ام آنها را حذف کنم هم نظرم را عوض نمی کند . ترجیح می دهم که دیرتر با رئال مواجه شویم ، یعنی این که حداقل بتوانیم در مراحل بعدی حاضر باشیم . "
عکس های محبوب کریستیانو از اولدترافورد
کریستیانو عکسهای محبوبش از بازی در اولدترافورد را در صفحه فیس بوکش قرار داد .
پرش عکس اولو داشتی:ey babaaa:
:sohappy:
-
اظهارنظر کولينا درباره اخراج ناني
کولينا که شش بار به عنوان بهترين داور جهان انتخاب شد، به نقل از روزنامه "حريت" گفت: شاکر در اخراج ناني درست عمل کرد. او عملکرد خوبي داشت و من از 10 نمره 8.2 به او مي دهم. نه تنها اخراج ناني درست بود بلکه داور بايد ريو فرديناند را هم به خاطر تشويق تمسخر آميز بعد از کارت قرمز ناني اخراج مي کرد.
-
خوب دیگه از این جو خارج شیم و بریم سراق سلتا که برامون خطو نشون کشیده. من بازم احتمال مساوی میدم اما بهتره جدی بازی کنیم تا روحیه حفظ بشه برای بازی های سخت بعدی.
مورینیو امروز تمرین های ویژه ای را برای تیم آغاز کرده تا تیم از اینی که هست بهتر بشه.مرسی خوزه:ookk:
11 بازی دیگه هم تا فینال کوپا با اتلتیکو مادرید داریم البته مرحله یک چهارم اروپا رو حساب نکردم
-
خب این بازی با سلتا که ژابی هنوز درحال ریکاوریه نمی رسه به جاش سوپر مودریچ تو ترکیبه ببینیم این دفعه چه می کنه دی ماریا هم که نیس یا کاکاو مارسلو و کاروالیو میرن واسه بازی.بچه ها می بینین لوپز چقدر خوب بازی می کنه حیف که اگه کاسیاس بیاد جاشو از دست میده دوباره نیمکت نشین میشه :sad:نمی خوام به ایکر توهین کنم ولی به نظرم لوپز با توجه به شرایطش خیلی بهتر از کاسیاس کار می کنه
-
نقل قول:
خب این بازی با سلتا که ژابی هنوز درحال ریکاوریه نمی رسه به جاش سوپر مودریچ تو ترکیبه ببینیم این دفعه چه می کنه دی ماریا هم که نیس یا کاکاو مارسلو و کاروالیو میرن واسه بازی.بچه ها می بینین لوپز چقدر خوب بازی می کنه حیف که اگه کاسیاس بیاد جاشو از دست میده دوباره نیمکت نشین میشه :sad:نمی خوام به ایکر توهین کنم ولی به نظرم لوپز با توجه به شرایطش خیلی بهتر از کاسیاس کار می کنه
اره منم موافقم با حرفت لوپز با توجه به شرایطش داره خوب کار میکنه
هنوز کاسیاس به شرایط ارمانی برنگشته ولی به نظرم وجود کاسیاس برای تیم خیلی مهمه چون تیم از اون روحیه میگیره و برامون خیلی خوبه اما در حال حاظر لوپز داره خوب کار میکنه و حقش نیست که رو نیمکت بشینه ....
خب امشب با سلتاویگو بازی داریم امیدوارم به روحیه ای خوبی که داریم سلتا رو گل بارون کنیم و کریس هتریک کنه
به امید یه یه بازی پر گل و جذاب :khahesh:
-
خب بعد 8 روز خیلی خوب برگشتیم به بازی های لیگ نباید به هیچ عنوان بد بازی کنیم و بگیم لیگ از دست رفته س چون الان بارسا اوضاع خوبی نداره باید سعی کنیم فاصله رو کم کنیم همینطور که برد توی این بازی ها باعث میشه که تیم روحیه بگیره امیدوارم ب ایک نتیجه ی خوب بازی رو ببریم و سلطانم هتریک کنه.
-
سلام بر دوستان خوشحال واقعا هفته رویایی داشتیم که حداقل تو 10 سال اخیر چنین هفته ای نداشتیم همیشه نام منچستر برامون خوش یمن بوده و بازم قاعده تکرار شد 2 ال کلاسیکو مخصوصا اولی عالی بودن و حس خیلی خوبی بود اما واسه من حس بردن تو اولترافورد بویی دیگه داشت که باز محقق شد واقعا لوپز منو شگفت زده کرد این بشر چی کار میکرد انگار این چند سال منتر بوده برگرده رئال و اینجا بدرخشهدر مجموع این هفته فراموش نشدنی رو تبریک میگم
-
نقل قول:
اره منم موافقم با حرفت لوپز با توجه به شرایطش داره خوب کار میکنه
هنوز کاسیاس به شرایط ارمانی برنگشته ولی به نظرم وجود کاسیاس برای تیم خیلی مهمه چون تیم از اون روحیه میگیره و برامون خیلی خوبه اما در حال حاظر لوپز داره خوب کار میکنه و حقش نیست که رو نیمکت بشینه ....
خب امشب با سلتاویگو بازی داریم امیدوارم به روحیه ای خوبی که داریم سلتا رو گل بارون کنیم و کریس هتریک کنه
به امید یه یه بازی پر گل و جذاب :khahesh:
بچه ها به حرف مجتبی گوش نکنید داره گمراهتون می کنه:yes: بازی فردا ساعت 21:30 در ورزشگاه بالایدوس برگزار میشه:hooora2:.
-
اصلا از این برد راضی نبودم چرا این همه موقیعت باید خراب کنیم چرا باید مثل تیم ها تازه به دوران رسیده این همه باید بازیکنانمون تو آفساید باشن.
هیگواین افتضاح بازی کرد. آخه تک به تک از این بهتر؟ 2تا تک به تک هیگی خراب کرد 2 تا بنزما یکی کایخون رونالدو هم 2 گل زد یکی از موقیعت هاشو هم اگه خودش میزد گل میشد.
رئال 2 گل زد 6 تا نزد جزء تیر رونالدو. حیف نون واقعا. از هیگی بعید بود. کمی از چشمم افتادی هیگی.
مارسلو هم که قشنک افتش مشخصه.
بازم مرسی لوپز که اینقدر خوب بودی و روی گل و تیرکی که خوردی تقصیری نداشتی. دمت گرم. کاکا هم که منو باز امیدوار کرد
در کل تبریک:gijjj:
-
خیلی سخت بردیم
چیزی که ازار دهندس اینه که تیمای حریف چقد راحت موقعیت سازی میکنند
بعد از یونایتد که حملات زیادی تو بازی برگشت مقابلمون انجام داد امشبم سلتاویگو خیلی راحت با هر حمله نصفه و نیمش موقعیت خطرناکی ایجاد میکرد
بردش خوب بود اما اینده رو کمی نگران کننده متصور کرد
-
نقل قول:
خیلی سخت بردیم
چیزی که ازار دهندس اینه که تیمای حریف چقد راحت موقعیت سازی میکنند
بعد از یونایتد که حملات زیادی تو بازی برگشت مقابلمون انجام داد امشبم سلتاویگو خیلی راحت با هر حمله نصفه و نیمش موقعیت خطرناکی ایجاد میکرد
بردش خوب بود اما اینده رو کمی نگران کننده متصور کرد
مرتضی جان مشکل اینجاست که وقتی ما 1 گل جلو میوفتیم مهجمان و بازی ساز هامون جزء ژابی برنمی گردن عقب تا کمک تیم کنن. امشبم تا گل دوم رو زدیم ندیدم رونالدو اوزیل کاکا برگردند هیگی که اصلا.
مورینیو قبل بازی گفت سلتا رو دسته کم نگیرید.
اما این برد 1-2 جبران 2-1 که در جام حذفی ازشون خوردیم.chomagh
-
تبریک میگم همونطور که بچه ها گفتن راضی کننده نبود هیگی و بنز افتضاح بودن کایخون گند زد با اون تک به تکش لوپز خوب بود دمش گرم کریس هم که یه تیر زد دو گل زد یه توپ رو هم اگه خودش میزد گل میکرد در کل ازش راضی بودم کاکا هم با اومدنش میتونم بگم برد رو برامون اورد امیدوارم بتونه خودش رو روز به روز اماده تر کنه که بیشتر بازی یهش برسه و در بازی های که بهش نیاز داریم به تیم کمک کنه بچه ها این رو در نظر بگیرید که راموس و کونترائو و واران و اربلوا یعنی دفاع کامل این چند هفته ی اخیرمون رو نداشتیم پس حق بدید که تیم حریف موقعیت سازی کنه .
-
خوب لازم شد یک باره دیگه تبریک بگم این بردو
رئال 1-2 این بازی رو با همراه رسیدن به دوم جدول بدست آورد... اتلتیک مقابل سوسیه داد متوقف شد.
7 بازی دیگر با اتلتیکو داریم و باید ثابت کنیم که ما فراتر از یه تیم هستیم.
بازی بعدیمون با مایورکا در برنابئوست.:rose:
-
منم این برد سخت رو تبریک میگم ...
نمیدونم چرا ما با تیم های پایین جدول اینقدر بد ظاهر میشیم انگار اون ها یه انگیزه فروانی مقابل ما دارن ....
اما کریس فوق العاده بود کاکا هم که هر موقع واسمون به بازی اومده مثمر ثمر بوده دمت گرم کاکا ...
من واقعا تعجب کردم 7 مرتبه پشت سر هم تو افساید گیر کردیم واقعا تمسخر امیز بود واسه یه همچین تیمی ...
اما بازم خوب بود که به رتبه دوم جدول رسیدیم ........
-
آمو چرا اینجو اینقد خلوته ki::
خب قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ قهرمان هست به نظر شما بهتره به چه تیمی بخوریم ؟
بارسلونا، بایرن مونیخ، مالاگا، یوونــتوس، پاریسن ژرمن،
گالاتاسرای، بوروسیا دورتموند
گفته میشه قراره مورینیو برای فصل اینده میخواد رئال رو ترک کنه ...
به نظر شما خوبه که بمونه یا بره ؟
بهترین جایگزین واسه مورینیو کی میتونه باشه ؟
-
قرعه ی راضی کننده ای بود ! من اطلاع دقیقی ندارم که اسنایدر و دروگبا میتونند برای ucl بازی کنند یا نه ؟ اگر کسی یه آمار بده ممنون میشم ! هرچند گالاتاسرای با وجود این 2 بازیکن هم خطر جدی برای ما محسوب نمیشه مگر اینکه بازی رو برده و تمام شده به حساب بیاریم ! همون فکری که بایرن جلو آرسنال کرد و نزدیک بود به لقا الله بپیونده !
و اما جذاب ترین بازی این دور بدون هیچ شکی یوونتوس در برابر بایرن مونیخ است ! دیداری که پیش بینی آن کاملا غیر ممکن است و میشه گفت 50-50 به حساب میاد ! با این حال و با توجه به قرعه های دیگه من حس میکنم نیمه نهایی رو 2 آلمانی و 2 اسپانیایی تشکیل میدن !
-
خوردیم به گالاتسرای به شخصه ترجیح میدادم بخوریم به یووه خیلی دوس داشتم با یه نتیجه خوب یووه رو حذف کنیم اما نشد
نباید گالاتسرای رو دست کم گرفت از همه بدتر قرعه اینبود که حریفمون دورتموند بشه که نشد اما دور بعد بازی احتمالیمون با اوناس که تا اون موقع میتونیم یه انتقام خیلی حسابی ازشون بگیریم
-
ب نظر من هم به قرعه ای خوبی خوردیم و گالاتسرای خیلی نمیتونه خطر چندانی مقابل رئال ایجاد کنه و میتونیم با یه نیجه خوب گالاتسرای رو از پیش رو برداریم
هر چند نباید این تیمو دست کم بگیریم به نظر احتمال 80 درصد خودمون رو تو نیمه نهایی میبینم
من دعا میکردم که به تیم های المانی نخوریم که خدا رو شکر شد
اما باز هم میگم نباید هیچ تیمی رو دست کم بگیریم به امید قهرمانی رئال
-
نقل قول:
قرعه ی راضی کننده ای بود ! من اطلاع دقیقی ندارم که اسنایدر و دروگبا میتونند برای ucl بازی کنند یا نه ؟ اگر کسی یه آمار بده ممنون میشم !
اسنایدر و دروگبا هر دو میتونن در لیگ قهرمانان بازی کنن.
-
بچه ها جریان چیه؟!
چند نفر تو بعضی سایتا گفتن که کچله گفته واسه نیمه نهایی هم قرعه کشی انجام میشه.درسته؟؟؟
اگه اینجور باشه خیلی خوبه چون احتمال داره بخوریم به تیم داوران(شانسلونا)اونوقت میتونیم دوباره بخندیمmas:-
-
رئال با توجه به نتیجه ای که تو لالیگا گرفته انگیزه ی بالایی برای قهرمانی از هر تیم دیگه و داره و اگالاتاسرای هم میبره:flowerysmile:
-
با احترام به استقلالی های عزیز به نظر من بارسلونا از لحاظ شانس و امدادهای غیبی داور دقیقا مثل استقلال هستش ! ki:: من اصلا دوست ندارم به بارسا بخوریم ! یعنی اگر همه چیز هم به نفع ما باشه یهو دقیقه آخر یه موضوعی پیش میاد که حذف شیم ! مثلا یه اشتباه داوری که جزئی از قوانین باشگاه حریف هستش ! پیش میاد یا یهو توپ 180 درجه چرخ میخوره میاد تو دروازه ی ما ... ! فعلا بهشون نخوریم و همین رکورد رفت و برگشت رو حفظ کنیم خوبه ! هرچند تیم های آلمانی خداییش ترسناک تر از بارسلونای کنونی هستن ! در صورتی که یوونتوس بایرن رو حذف کنه به نظرم تو تیم های باقیمانده یووه قرعه ی بهتری نسبت به سایرین هستش در غیر این صورت و صعود بایرن و دورتموند همون بارسا خوبه ! من از آلمانی ها خوشم نمیاد خب ... ! ki::
-
دیشب بازی با مایورکا افتضاح خفن بود جون به لبمون کردن تا بالاخره بازی 2-1 باخته رو 5 -2 بردیم آربلوا و لوپز که روی دوتا گلی که خوردیم مقصر بودن کریس بازم گل زد هیگی هم خوب کار کرد و یه پاس گل هم به کریم داد اوزیل هم بعد از اینکه اومد تو بازی بازی جون گرفت ولی کاکا بازم خراب کرد به هر حال شیشمین برد پیاپی تو لیگ بود تبریک
-
به نظر من که فقط کریم و کریس عالی بودن:nishkhand:
-
بازی با مایورکا نشون داد اگه گالاتاسرای رو هم دست کم بگیریم و شل بازی کنیم باید منتظر اون اتفاقات خاص فوتبالی باشیم ! مخصوصا که در خط حمله و هافبک گالاتاسرای دروگبا و اسنایدر توپ زنی میکنند و هرکدومشون به تنهایی یه جورایی خطرناک به نظر میان ! love:: صحبت هایی هستش که سال دیگه کاوانی به تیم اضافه میشه و به احتمال زیاد با یکی از مهاجمان جوان تیممون باید خداحافظی کنیم ... به نظرم از بین کریم و هیگواین همون کریم رو نگه داریم خیلی بهتر جواب میده ! حتی چند صدم درصد هم که شده ... ! :eee:
-
تیم یه 15 دقیقه رویایی داشت
واقعا رئال اگه همیشه نصف این 15 مین بازی کنه همه تیما رو چندتایی میکنه
این تیم فوق العادس فقط اگر خوزه جان لطف کنه یکم احتیاطو به خصوص تو خونه و به خصوص با تیمای ضعیف بزاره کنار
-
مرتضی درست میگه یه 15 دقیقه رویایی داشتیم کاکا تو این بازی زیاد خوب نبود امیدوارم دوباره خودشو پیدا کنه
-
مورینیو ، فیفا را به تقلب در انتخابات بهترین های جهان متهم کرد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوزه مورینیو در مصاحبه با RTP به "بی نظمی " ها در آرای انتخاب بهترین مربی سال جهان توسط فیفا اشاره کرد . وی در حرفهایی جنجالی مدعی شد :" با چند نفر تماس گرفتم و گفتند که به من رای دادند اما به اسم دیگران نوشته اند . به همین خاطر تصمیم گرفتم که به این مراسم نرفتم . "
وی گفت :" یوفا را به بی نظمی در انتخابات بهترین مربی جهان متهم می کنم . شفافیت مناسب وجود ندارد . فیفا این بی نظمی ها را می دانست و جلویش را نگرفت . "
-
با تاخیر این بازی زیبا رو تبریک می گم. متاسفانه موفق نشدم بازی رو ببینم.اما گل هارو دیدم.مودریچ چی کار کرد! دهنش سرویس با اون گل.دمش گرم بالاخره داریم شوت های لوکا میبینیم.
شنبه با ساراگوسا داریم من همیشه به ساراگوسا حس خوبی داشتم ایشالا این بار هم می بریم.
-
این مورینیو هم شورشو درآورده .تو مصاحبه ی اخیرش گفته دوست داره دوباره تو اینتر باشه!!!به نظرم این برد های اخیر جلوی یونایتد و بارسا و حتی قهرمانی های آینده هم براش کافی نباشه.
امیدوارم نظرش عوش بشه...:ajibeee:
-
خیلی دوست داشتم جانشین فرگی کبیر بشه ولی بعید میدونم با این وضعیت پایداریش تو هر باشگاه به منچستریونایتد بره ! حالا که اونجا نمیره امیدوارم تا جایی که میشه نگهش داریم !
-
به نظر من که به احتمال زیاد مورینیو واسه فصل اینده تو مادرید نمیمونه و به احتمال زیاد به لیگ جزیره میره
اما من خیلی دوس دارم ونگر جانشین مورینیو بشه یعنی ارزوی قلبیمه :rose:
چون سبک بازی ارسنال مثله رئال مادریده و این میتونه خیلی بهمون کمک کنه امیدوارم در صورت جدایی مورینیو ونگر جانشین او بشه
-
منم ونگر رو دوس دارم ولی خیلی جوون گراست می ترسم بیاد کاسیاس و الونسو رو دکشون کنه برن
-
من مخالفم واقعا آلنسو خیلی بازیکن توپیه هم دفاش هم خلاقیتش همین بازی قبلی رو گل آخر اصل حرکت با اونه یعنی حرکتی کرد دهنم باز مون دمش گرمم
-
سلام من عید رو به تمام بچه های رئالی تبریک میگم ایشالله یه سال خوب و با برکت برای همه باشه البته پر پول و با قهرمانی رئال تو چمپیونزلیگ ادامه دار بشه