احسنت ولی واسه یکشنبه یادت نره حتما بزاریا:bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
احسنت ولی واسه یکشنبه یادت نره حتما بزاریا:bia baghalam:نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اکانت فعال سی سی کم تا پایان ساعت 12 شب به وقت GMT سرور اروپایی می باشد
فایل مورد نظر hadu میباشد..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شبکه هایی که باز میکنه هم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام کانال لیدر تی وی آذربایجان میذاره
کاریکاتور های بازیکنان فوتبال
داستان جالب !
یک روز مردی در حال عبور از خیابان کودکی را مشغول جابجایی بسته ای دید که از خود کودک بزرگتر بود، پس به نزدیکش رفت و گفت: عزیزم بگذار تا کمکت کنم.
مرد وقتی خواست بسته را بردارد دید که حتی حملش برای او مشکل است چه برسد به این بچّه.
کمی که رفتند مرد از کودک پرسید چرا این بسته را حمل می کند؟
کودک در پاسخ گفت: که پدرش از او خواسته است.
مرد پرسید: چرا پدرت خودش این کار را انجام نداد؟ مگر نمی دانست که حمل این بسته برایت چقدر سخت است؟
کودک جواب داد: اتفاقا مادرم هم همین حرف را به پدرم زد ولی او گفت:
"خانم بالاخره یه خری پیدا می شه به این بچّه کمک کنه دیگه!
همه رو شناختم به غیر از یکینقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ردیف آخر سومی
خب نفر سومی فرناندو تورس هست دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با توجه به لباسش هم میشه فهمید
ولی لباسش شبیه شالکه هم هست ! اول فک کردم هونتلاره بعد ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ردیفه دوم نفر آخر کیه ! فابرگاسه ؟؟؟ یا ویلشرِ ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه داداش روی لباسش لوگوی چلسی هست البته خیلی کم پیداست ولی دقت کنی معلومه
به احتمال خیلی زیاد ویلشر هست چون هیچ شباهتی به فابرگاس نداره
شاید ون پرسی یا سمیر نصری باشهنقل قول:
الان اگه یه آرسنالی اینجا بود دقیق میگفت کیه !! think:: من خودم همه ی بازیکن هارو میشناسم ولی این رو خیلی بد کشیدنش !نقل قول:
ده صفحه ی دیگه بیشتر باقی نمونده !
این جلد دوم خیلی زود تموم شد ! احمدرضا دستش بی برکت بود mas:-
اگه دوستان اجازه بدن جلد بعدی رو دوست دارم من بسازم !! :sooot:
اسمش رو چی بذاریم ؟ همین خوبه ( به نظر من همین خوبه ) یا عوضش کنیم ؟؟؟ مثلا : اسپم دربی ! لابی دربی ! یا.......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بهتره اسمش را کافی شاپ دربی بذاری. entezar::
کافه دربی-محفل دربی-قهوه خونه دربی-سمینار دربی-گردهمای دربی-
رستوران دربی-خارج از گود
پاتوق دربی هم گزینه خیلی خوبیه.think::
بهار دربی. شبهای دربی.دوستان دربی.ایران دربی .نظر من سر این هاست
کافه دربی وخارج از گود که امیر محمد گفت هم قشنگه
نقل قول:
جان داداش
من نفهمیدم شما ها دقیقا رو کدوم کاریکاتور گیر کردین
بگین کدوم منم ارسنالی ام بهتون میگم:ohum:
نظر من واسه تایپیک جدید کمپ :
من اسم های زیر رو پیشنهاد میدم
(( حرف های خودمونی کاربران دربی ))
((هر چه میخواهد دل تنگت بگو ))
(( بنال )) lagh::ki::
((چرت و پرت )):fek konam:
((پارازیت ))
نظر همه محترمه ولی چون دست ما بی برکت بود این جلد کمپ تا صفحه 200 میره.
کمپ دربی جلد سه هم خیلی خوبه خودم جلد بعدیو میزنم تا یه یوونتوسی دبل کرده باشه تو زدن کمپ تا به امید به دبل کردن آقام آله:nishkhand:
خودت بزن هیشکی نمیتونه مثل تو کمپ بزنه:-shad کار حودتهki:: اصلا باید سوبله چوبله بشی:nishkhand: دبل واسه تو کمه:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا یه لحظه اجازه بدین این چه کاریه که شما همش صفحه های اخر رو میزارین واسه اسم گذاشتن
بعد میگن این جا اسپم خونست بابا جانه من ول کنید الان تا صفحه 100 میخواین درمورد اسم بگین om::
الان قیافم شده مثل عکس اواتارم :ey babaaa:
بیچاره زلاتان ki::
تصویب شد کمپ دربی جلد سوم خودمم میزنم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس زلاتانم مثل منگلای سر چهارراهه.بهش مظلومیت نمیاد.ki::
بیا دوکلوم از مادر عروس :afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس بعد بازی بارسلوناست تو نشست خبری یه چند کلمه فحش بعدش نثار داور کرد :sooot:
راستی چی چی رو خودم میزنم با کمپ دربی جلد سوم موافقم ولی طبق قانون کسی که نزده باید بزنه ki::
من از جلد قبلی نوبت گرفته بودم که شما ها نذاشتیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این جلد سوم رو من میزنم :flowerysmile:
بیشین بینیم بابا :gijjj:نقل قول:
اولا چرا جواب اس ام اسی که بهت دادمو ندادی؟:fek konam:
ثانیا جلد بعدی کمپو خودم میزنم چون دلیلشو نمیگم:sooot:
گوشیم پیشم نیست.اد امشب که گوشیمو یه جا جا گذاشتم همه دنیا با ما کار دارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ظهر جوابتم میدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مامان عروسم خودتی.ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر مهدی نظر میده.:nishkhand:
مهدی من میخوام جلد بعدی کمپو بزنم تا من تو زدن جلد بعدی دبل کنم به امید دبل کردن آقامون آله.
فقط تعیید کن تا بزنم.ki::
ما هم کشک دیگهنقل قول:
خود مهدی این قانون رو گذاشته تو جلد اول بهارستان هم هست هر کاربر 1 با رمیتونه
تو با مهدی و سینا نمیتونید بزنید چون 1 بار زدید حالا بازم نظر مدیر این بخش مهمه که قانون رو نقض کنه
درضمن نوبت هم رعایت کنید :gijjj:
اصلا حالا که اینطور شد من میخوام بزنم:hehee:
البته هر چی تصمیمه ها اما ر ای گیری میکنیم بین کاندیداها
هر کی میخواد بیا ثبت نام
بعد مهدی خان یا یکیو از بینشون انتخاب میکنه یا رای گیری میکنیم:hehee:
دور از جون کشک:khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما با مهدی این حرفا رو نداریم.مهدی خودش بلده من چقدر خاطرشو میخوام:ahaaaaaa:
کلا دبل کردن کار یوونتوسیه.
در ضمن اون مال بهارستانها بوده ما الان تو قرن 21 هستیم که اونم 2 داره و همون دبله پس خودم میزنمki::
مغلطه رویایی.:khandeeeee bahal:
اینم نمیذاشتی مهم نبود چون آله داره دبل میکنه منم به عنوان یوونتوسی باید با این دبل برم پیشواز آقام آلهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا حالا کاندیدای محترم بیان از خودشون و از اهدافشون در اینده بگن
نام کاندید :Abdollah 202
شعار انتخاباتی : من از نسل شما و به فکر شما هستم ... بیایید آینده را بسازیم ...آینده در دستان ماست
اهداف :
احداث بزرگراه فوتیران - دربی:ahaaaaaa:
افتتاح فرودگاه دربی
نصیحت به کاربران : همگی در انتخابات شرکت کنید و کاندید اصلح رو انتخاب کنید
اقا من میخوام انقلاب مخملی کنم اونم با رنگ قرمز
شما هم اره
پس اسم من کو eterza::- من از صفحه قبل کاندید شده بودم eterza::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دم همتون گرم هر بار میاین میگین اسم بدین واسه جلد بعدی کمپ وقتی همه میان اسم انتخاب میکنن بعد میاین میگید کمپ دربی جلد سوم تصویب شد گناه دارن این مردم چرا سر کار میزارید.
بابا ندیدم چرا میزنینقل قول:
fcb10
اینم کاندیداهای جدید
ضمنا اولین مناظره انتخاباتی فردا شب بین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برگذار میشود
تصویب شد کمپ دربی جلد سه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خودمم با این دبل میرم پیشواز دبل کردن آلهki::
داش پیاده شو با هم بریم !! اگه به دبل کردنه پس من میخوام هتتریک کنم !نقل قول:
ما که اینجا بوق نیستیم ! یعنی خیر سرمون کاندید شدیم هااا eterza::-
جلد دوم كمپ داره تموم ميشه ولي من حتي يه پست هم توش ندادم:nishkhand:
اومدم حداقل يه پست واسه يادگاري تو جلد دوم بذارم كه مبادا ناكام از اين دنيا بريم :nishkhand:
[QUOTE=R.BAGGIO.10;105888]تصویب شد کمپ دربی جلد سه.
خودمم با این دبل میرم پیشواز دبل کردن آلهki::[/QUOTE
داش احمد تو هم با این اله ت مارو کشتی.:hehee:شوخی کردم
جدی چرا همش میگید اسم انتخاب کنید بعد میزنیید تو برجک همه.
من اگه کمپ دربی جلد سومو بزنم اجازه میدم دوستان پست نیم خطی ارسال کنند.
ستاد انتخاباتی پدیده انجمن R.BAGGIO.10:hehee:
دوستان کوتاه بیایید.یکیتون زحمتشو بکشین دیگه دعوا نداره.اصلا اگه میخوایین دعوا کنین رای گیری کنیم؟entezar::
دور از جون بوق:khandeeeee bahal:نقل قول:
.آقای مهدی مدیر اینجاست یوونتوسیم هست منو هم درک میکنه پس من میزنم.ki::
در ضمن ما که داریم دبل میکنیم شما کلاهتونو بچسبید هتریک پیشکشتون گاف بیشتر ندید.آمائوری هم یوونتوسی بود گاف دادید گل زد:khandeeeee bahal:
چرا کارو کاسبی منو خراب میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا من 2 ساعته دارم کاندید جمع کنم که بلکه زد و بندی کنیم و چیزی گیرمون بیادا
اقا دیگه کاندید نداشتیم(ستاد برگذاری انتخابات دور سوم مجلس کمپ)