dadash in tapic ke migi chi hast?
نمایش نسخه قابل چاپ
dadash in tapic ke migi chi hast?
غلامم همه ی بچه های ایران
کوچیکتیم عمو پرهام یه دونه باشی
سلام...آناهیتا هستم از ورامین...20سالمه...عاشق پرسپولیس و یوونتوسم
:juventus:
سلام..من سیداحمد رضا هستم از بیرجند......عاشق استقلال وبارسلونا:esteghlal:
سلام خدمت همه بچه های گل دربی
من فرزادم از تهران
عشق فیفا
عاشق یوونتوس و استقلال و آث میلان هستم:nishkhand:
سلام همشهری جعفر من محمد هستم 15 ساله از گرگان راستی اگه دوس داشتین به وبم بیاین parvaz11000.loxblog.ir ولطفا نظر بذارینashem:-:ogh:entezar::roz:::whistle3::danc::soal::bia baghalam::rooz::jeddiiiii::ahaaaaaa:dallliii:fek konam::daghon:mas:-این منما همه حالت ها رو دارم
سلام.من ساجده 23ساله.طرفدار پرسپولیس ویارسلونا...خودم فوتسال بازی می کنم اما فوتبال رو خیلی دوست دارم مخصوصا آنالیز فوتبال رو..:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::f lowerysmile:.
سلام به همگی
منم رضا هستم 20 سالمه و بچه خوزستانم...طرفدار سرسخت منچستر یونایتد و پرسپولیس هستم
خوشحالم ک اینجام
من علیرضا هستم 19 ساله
تهران
تقریبا از همه ی تیم ها خوشم میاد بجز استقلال و بارسا
عاشق رئال و پرسپولیسم
سلام به همه .من روسوک حسینی هستم از مازندران.اطلاعات فوتبالم بیشتر از قدیم هست تا فوتبال روز دنیا .نقل قول:
نوشته اصلی توسط TiFuSi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهزاد هستم از هوادارای به مغز چلسی!
سلام من ابولفضل هستم مخلص شفچنکو اردات خاصی به این بازیکن دارم
سر سخت میلانی هستم دعوا بشه سرش خون میریزم:haaa:chomagh
اینجا من فقط سینا رو میشناسم چون اون منو معرفی کرد :haaa: وکیل منم هست سوالی بود ازش بپرسین :دی
ولی در کل پسر خوب شوخ و با جنبه ای هستم !love::
سلام من امیرحسین هستم
طرفدار یوونتوس و دلپیرو هستم
:ohum::ohum:
اینجانب بیسملاهه رحمان رحیم رامین سبحانی هستم از تهران دارای مدرک کاردانی حسابداری خیلیم عالی یکه یکه موشکولیم نداریم اینجا:/danc
سلام كي عاشقه منه:/danc:chakoshi::sigarii::eee::delgarmi:
سلام دوستان من تازه عضو شده ام هنوز راه نیافتاده ام.ایشالله باهم گپ میزنیم
ارشم 19 سالمه اهل خرم ابادم
سلام به همه ی بچه های سایت . من امین هستم از اهواز . معروف به امین ووچینیچ . طرفدار دو آتیشه یونتووس و استقلال .
سلام به همه ی دوستان -
من شاهد هستم . ولی دوستان با اسم های Ilia - Arfa هم منو میشناسن .
18 سالمه . تو 1373/01/12 یا 03/31/1994 به دنیا اومدم . بچه قمی هستم . یعنی متولد قم - بزرگ شده مشهد .
دیپلم تجربی دارم - مدرک کامپیوتر هم همینطور . پشت کنکوری 2 رشته ی رشته ی زبان یا کامپیوترم . اینم بگم از شغل Journalist ( روزنامه نگار ) خیلی خوشم میاد . شاید اسم کاربردیمو اینجا Journalist Madridista بزارم .
رئالی 3 آتیشه هستم و یه آنتی بارسایی تمام عیار و پایه ی درجه ی 1 کل کل تو فوتبال هستم . سالنی هستم ( سالن بازی میکنم = فوتسال ) . تا اونجا که میتونم میخوام با طرفدارای رئال مادرید دوست باشم . همه ی طرفدارای رئال مادرید رو دوست دارم و دست اونایی که از باشگاه رئال مادرید طرفداری میکنن رو میبوسم .
از سال 2008 - 2007 طرفدار رئال مادرید هستم و بازی های رئال مادرید رو میبینم . ( اینم بگم تو اولین سالهایی که طرفدار رئال مادرید شدم کل بازی های رئال مادرید رو نگاه نمیکردم . درس و مشق بود و نمیتونستیم همه بازیها رو ببینم ) .
( همه ی الکلاسیکو های این 6 سال رو دیدم ) اینو مطمئنا که میگم . از الکلاسیکوی سال 2008 - 2007 تو نیوکمپ که رئال مادرید 1 - 0 برد تا همین الکلاسیکوی آخری که تو سانتیاگو برنابئو رئال مادرید 2 - 1 برد ) .
اینم بگم به جز رئال طرفدار ( آرسنال - یوونتوس - منچستر سیتی - دورتمند - و پاری سن ژرمن هم هستم . و آرسنال و یوونتوس رو به اندازه ی رئال دوست دارم ) .
من شعارم اینه
Hala Madrid
Viva Madrid
Forza Madrid
همتونو دوس دارم دوستانو دلم میخواد تا وقتی تو این سایت هستم کسی رو از خودم نرنجونم .
سلام من علی حامی 009 هستم.
سلام من علی هستم 21 ساله از شیراز... من خیلی خوشحالم که تو این سایت ثبت نام کردم و برام خیلی جالبه که همگیمون عاشق فوتبال هستیم... مهم نیست طرفدار چه تیمی هستیم... مهم اینه که طرفدار فوتبال هستیم.. دوستتون دارم... مر30
سلام بر بچه های دربی . ما خیلی وقته ثبت نام کردیم ولی به همون مقدار هم نبودیم . پس الان می خوام خودمو معرفی کنم .
محمد هستم 19 ساله عاشق بارسلونا . امیدوارم که در کنار هم روزهای خوبی رو پشت سر بذاریم :دی
سلام
محمد هستم 22 ساله از بوشهر !
خیلی خوشحالم که اینجا در خدمت دوستان هستم !
Slm . Ahoo hastam . Tarafdare 2atishe perspolis.
محسن عاشوری هستم. از کودکی طرفدار آرسنال ، پرسپولیس ، برزیل هستم.
سلام من امیر هستم تازه عضو شدم از رشت
سلام
منم تازه عضو شدم وعاشق ارش برهانی هستم
سلام
من میلاد 18 سالمه بچه مشهدم عاشق استقلال
سلام به همه . کیان هستم 26 از رشت . خوشحالم که تو جمع شما هستمlove::roz::
سلام به همه دوستان
بنده علی هستم 17 ساله عاشق رئال مادرید و اوزیل و بنده در تاریخ 22 فروردین به جمع شما دوستان عزیز اضافه شدم
سلام احسانم 15 ساله عاشق رئال کریس و همی استقلالی های گل راستی همدانیم
موافقم دوست دارم خوب گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط KianBik [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی 15 شیراز طرفدار سر سخت
سپاهان-ارسنال -کهکهشانیا مادرید
من میلاد مقدم 17 ساله از گیلان entezar::
عاشق فرناندو تورس = تموم زندگی :haaa:
به تیم چلسی , استقلال , اسپانیا علاقه بسیار دارم love::
خوش اومدی میلاد جان امید وارم به هت خوش بگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MiladElni9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امید هستم مدیر وب سایت دنیای فوتبال.عاشق پرسپولیس هستم ومنچستر یونایتد.
سلام به همهی دوستان
ما کارمندهای نونگار پردازش هستیم و از اونجایی که هممون به فوتبال علاقه داریم خوشحالیم که عضو این فروم شدیم.
مسعود هستم 18 ساله ازشهر زیبا و گرم اهواز عاشق همه ی پرسپولیسی ها و رئالی ها هستم و بازیکن مورد علاقم کریس رونالدو هستش البته همه ی اعضای سایت دربی رو دوست دارم.love::roz::
علی هستم 13 ساله از قائمشهر طرفداردار رئال مادرید و استقلال. بازیکن مورد علاقم کاسیاس
سلام.سیامکم 23ساله دانشجوی مهندسی ساخت و تولید ترم 3 دانشگاه ساری.ساکن تبریز