[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]-یورگن کلینزمن مربی اسبق تیم ملی المان در مصاحبه ای با شبکه تلویزیون espn امریکا ابراز علاقه کرد که بایرن قهرمان این فصل بوندسلیگا شود.
به گزارشfc bayern.ir به نقل از شبکه تلویزیونی ESPN، کلینزمن در این مصاحبه از بوندس لیگا لیگ قهرمانان و تیم اسبق خود سخن گفته. چکیده ای از این گفتگو بدین شرح است :
-من فعالا سرمربی امریکا هستم وفعلا خیال برگشت به المان راندارم.میخواهم امریکا را به جام جهانی ببرم ودر ان مسابقات بدرخشیم
-تا انجا که وقت داشته باشم بوندس لیگا را تعقیب می نمایم .به نظر من این فصل از فصل پیش هیجان انگیزتر به نظر میرسد.
-از بین بایرن شالکه ودورتمند یکی قهرمان خواهد شد این سه تیم فعلا مدعی قهرمانی می باشند
-من امیدوارم بایرن قهرمان شود.این تیم تمام پتانسیل های لازم را برای قهرمانی دارد
-پوپ هاینکس مربی کارکشته ای است او میتواند بایرن را به هرچه که می خواهد برساند.او دید وسیعی به بازیکنان دارد.
-مارکو رویس مرا بسیار شگفت زده کرد. دورتمند بسیار عالی کار کرد واین جواهر جدید المان رو خرید.'رویس با گوتزه می تواند زوج خطرناکی را در اینده تشکیل دهند.
-بارسلون به همراه رئال مادرید شانس اول قهرمانی می باشند البته بایرن هم دارای شانس بسیاری است به هر حال بازی فینال در مونیخ برگزار می شود واین انگیزه مضاعفی به مونیخها میدهد.
-بایرن به بازیکنانی مانند ریبیری روبن وشوان اشتایگر نیاز دارد وقتی یکی از انها نباشد یک جای کار انگار می لنگد وبایرن موزون و مرتب کار نمی کند
-من نمی توانم درباره خرید بازیکنان وکلا نقل وانتقالات بایرن بحث کنم به هر حال بایرن از مدیران وسرمربی با تجربه ای سود می برد که انان به همه چیز واقفند اطمینان داشته باشید انها در صورت لزوم بهترین کار را انجام می دهند سوابق باشگاه این را نشان می دهد.
من هنوز به بایرن وتاتنهام علاقه دارم واین دو باشگاه را زیاد دوست دارم.چند وقت پیش که به وایت هارت لین (ورزشگاه اختصاصی تاتنهام) رفتم خاطرات زیادی برایم زنده شد وبعضی از دوستانم را در انجا ملاقات کردم.