∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول

نمایش نسخه قابل چاپ

نمایش 40 پست از این موضوع در یک صفحه
صفحه 23 از 25 نخستنخست ... 132122232425 آخرینآخرین
  • 08-20-2011, 13:49
    *Rossonero*
    سلام.
    با مراجعه به سايت persianorarabiangulf.com
    به خليج پارس راي دهيد!
  • 08-20-2011, 13:58
    مورینیو...
    مسئله ملی
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط *rossonero* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    سلام.
    با مراجعه به سايت persianorarabiangulf.com
    به خليج پارس راي دهيد!

دمت گرم مسئله ملیه.
    بچه ها همه بلا اسثنا برید به خلیج فارس رای بدید. هرکی روهم که میشناسید که به اینترنت دست رسی داره بگید بره رای بده. مسئله ملیه. خلیج فارس مال ماست واینو همه باید بدونند.
    منم به خلیج همیشه فارس رای دادم.
  • 08-20-2011, 14:18
    joooooooooone
    آره رای بدین رای خوبه رای دوس دارم
    منم به خلیج فارس رای دادم یه مشت آدم مف خور چنگالاشون و تیز کردن رو مملکت ما یره مگه کشکه :hehee:
    واما راجع به عکسای دوست خوبم مورینیو:love:
    خیلی خوب بود میگم راجع به نیش پشه هم یه چیزی بزار ببینیم اصلا پشه ی کشنده هم وجود داره یانه
    مغســــــــــــــــــــــ ــــــــــــی:love:
  • 08-20-2011, 21:00
    MohaZalla
    مادر جدید/مادر قدیم
    مادر قديم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

گویند مرا چو زاد مادر
    پستان به دهان گرفتن آموخت

شبها بر گاهواره ی من
    بیدار نشست و خفتن آموخت

دستم بگرفت و پا به پا برد
    تا شیوه ی راه رفتن آموخت

یک حرف و دو حرف بر زبانم
    الفاظ نهاد و گفتن اموخت

لبخند نهاد بر لب من
    بر غنچه ی گل شکفتن آموخت

پس هستی من ز هستی اوست
    تا هستم و هست دارمش دوست
    (ایرج میرزا)

مادر جدید

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/CENTER]

گویند مرا چو زاد مادر
    روی کاناپه لمیدن آموخت

شبها بر ماهواره تا صبح
    بنشست و کلیپ دیدن آموخت

بر چهره سبوس و ماست مالید
    تا شیوه ی خوشگلیدن آموخت

بنمود تتو دو ابروی خویش
    تا رسم کمان کشیدن آموخت

هر ماه برفت نزد جراح
    آیین چروک چیدن آموخت

دستم بگرفت و برد بازار
    همواره طلا خریدن آموخت

با قوم خودش همیشه پیوند
    از قوم شوهر بریدن آموخت

آسوده نشست و با اس ام اس
    جکهای خفن چتیدن آموخت

چون سوخت غذای ما شب و روز
    از پیک مدد رسیدن آموخت

پای تلفن دو ساعت و نیم
    گل گفتن و گل شنیدن آموخت

بابام چو آمد از سر کار
    بیماری و قد خمیدن آموخت !!
  • 08-21-2011, 01:12
    sina acm
    گفتم چند تا سوتی خیابانی رو بزارم بخندیم

بازی ایران کره جنوبی تو تهران بود گفت که باران به شدت در ورزشگاه میوزد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    اینم ویدئوش

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اقای خیابانی تو اولی یه سوتی جالب میده : 0-0 به نفع دو تیم !!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بازی استقلال - فولاد ( کرنر پا آورده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] )

بازی هلند با روسیه است تو یورو 2008 که آمار اون پایین میاد 16 شوت هلند و 14 شوت روسیه بعد آقای خیابانی میگه 40 شوت رو داشتیم!!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

• 08-21-2011, 01:22
    David7
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    گفتم چند تا سوتی خیابانی رو بزارم بخندیم

اینا که لینکشون خرابه آقا سینا...
  • 08-21-2011, 02:41
    David Sina
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    اینا که لینکشون خرابه آقا سینا...

راست میگه باووووووووووووووووووووو ......:shogh:
  • 08-21-2011, 12:37
    n_mamali
    درم میگم دارم میرم تا عابر بانک سر کوچه، میگه میخوایی بری پول بگیری؟ میگم پـَـَــــ نَ پـَـَــــ دلم گرفته میخوام برم باهاش درد دل کنم
    رفتیم باغ وحش دم قفس میمونا یاروو امده دستش موزه.. میمونه داره خودشو داغون می کنه اقاهه میگه بخاطر موزها اینجوری میکنه؟پَـــ نـ پَـــ بخاطر قیافۀ تو فکر کرده داداش گمشدشی
    رفیقم تو دستشویی بود منم داشتم میترکیدم به خودم می پیچیدم
    اومده بیرون میگه دستشویی داری
    میگم پـَـَـ نــه پـَـَــــ داشتم میرقصیدم که اومدی بیرون روحیت عوض شه
    تو جاده بنزین تمام کردیم وایسادیم کنار جاده 4 لیتری تکون میدیم ! طرف اومده میگه بنزین تمام کردین ؟
    میگیم:پـَـَـ نــه پـَـَـــ میگیم هورا ! ما هم از این دبـــّه ها داریم !!!
    نصف شب زنگ زدم 110 مرده میگه موردی پیش اومده؟ میگم پـ نه پـ زنگ زدم ببینم شبا که ما میخواییم آقا پلیسه بیداره یا نه
    عكس برادرزادهامو نشون دوستم دادم با مامانشون ..برگشته میگه ااِاا داداشت زنم داره؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ اینارو تو قرعه كشی بانك برنده شده ...
    با ماشین تصادف کردم بردمش صافکاری . یارو میگه میخوای صاف و صوفش کنم؟
    میگم پَـــ نه پَـــ آوردم برام گل بزنیش. امشب عروسیمه

دستم جلو دهنمه دارم خمیازه می کشم بابایی می گه خوابت میاد ؟؟؟ پــَ نــِ پـــَ دارم گشادی دهنمو سانت میزنم
    یاروو اومده مصاحبه بهم میگه ببخشید شوما حقوق و مزایا هم میدید ؟؟؟
    پـــَ نــَ پـــَ آخر ساعت بوست میکنیم باهات بای بای میکنیم

گشت ارشاد واستاده کنار میدون به دختره می گیم خانوم مواظب باش جلوتر گشت ایستاده... میگه گیر هم میدن؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوان دختر شایسته ایران را انتخاب کنن
    دوستم گوشی جدیدمو دستم دیده . میگه مبارک باشه ، خریدیش؟؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــــ... لپ لپ خریدم از توش دراومده!!!
    بچه داییم به دنیا اومده .. همه خوشحال و اینا ..
    مامان بزرگم برگشته میگه حالا میخاین براش اسم بذارین؟...
    پَـــ نَ پَـــ میخایم همین جوری ولش کنیم اسمش بشه:... نیو فولدر
    !
    روی نیمکت توی پارک، روزنامه دستمه... اومده میگه... روزنامه میخونی؟ نَ پـَـَــــ سبزی خریدم نمیدونم لای کدوم صفحه گذاشتم
    با هزار جور کلک رفتم وسط خیابون شمارمو دادم به دختره ... میگه این شماره موبایلته؟
    میگم نه پــــــَ من مأمور ثبت احوالم اومدم کد ملیتو بهت یادآوری کنم !
    جلو توالت عمومی وایسادیم یارو می گه آقا ببخشید شما هم تو صف توالت وایسادین..؟
    پـَـَـ نــه پـَـَــ ما سوسكیم اومدیم نهار!!

تو دستشویی سوسک بود با مگس کش کشتمش جنازشو ورداشتم ببرم بندازم بیرون.مامانم بین راه نگاه میکنه میگه کشتیش؟
    پـَـَـــ نــه پـَـَـــ , تو دستشویی خوابش برده بود دارم میبرمش تو رختخوابش بخوابه!
    رفتم واسه ثبت نام رانندگی زَنه میگه واسه آموزش اومدین !؟؟!! گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ
    پول میدم که منو سوار ماشینتون کُنین بشینم رو پای راننده قان قان کُنم
    دریخچالو باز کردم میخام میوه بردارم
    بابام میگه دریخچال واستادی چیزی میخای؟
    میگم پَ نه پَ میخام با میوه ها صوبت کنم افسرده نشن
    رفتم مرغ فروشی مغازه دار میگه مرغ می خوای ؟ گفتم پــَ نه پــَ از گشت ارشاد اومدم ، حجاب مرغای تو ویترین مناسب نیست !!
    رفتیم رستوران، میگم 2 تا جوجه لطفا، میگه جوجه کباب؟ پـــ نه پــــــ ازین جوجه رنگیا، یه قرمز بدین یه سبز!

با گل رفتم بیمارستان، نگهبان میگه گل برای مریضتون آوردین، گفتم پ نه پ اومدم خواستگاری تو با این سیبیلات
  • 08-21-2011, 12:53
    ای.بی.سی.دی
    سلام اقای مورینیو.اگه میشه چنتا عکس و کمی اطلاعات از بزرگترین مارهای دنیا بذارین.واقعا بزرگترینشون.نه این4پنج متری ها
  • 08-21-2011, 20:34
    مورینیو...
    مارهای عظیم الجثه
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط ای.بی.سی.دی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    سلام اقای مورینیو.اگه میشه چنتا عکس و کمی اطلاعات از بزرگترین مارهای دنیا بذارین.واقعا بزرگترینشون.نه این4پنج متری ها

بخش اول
    مارهای عظیم الجثه
    نوعی مار پایتون
    بزرگترین گونه مار شناخته شده در جهان که آناکوندا (Anaconda) نام دارد که در آمریکای جنوبی یافت می شود. اولین نمونه از این حیوان که از لحاظ جثه در نوع خود رکوردار است، با طولی معادل حدود 11 متر در سال 1944 توسط کاوشگران نفت، در شرق کلمبیا کشف شد.

کلنل پرسی اچ. فاوست (Colonel Percy H. Fawcett) از افسران اسبق ارتش انگلیس که در تاریخ فوق در محل حضور داشته در این باره می گوید :

"ما درون قایق به آرامی مشغول حرکت بودیم، ناگهان یک سر مثلثی شکل و یک بدن مواج به طول چندین متر در مقابل ما پدیدار گشت، من بلافاصله اسلحه ام را در پشت این حیوان قرار دادم و به محض شلیک، مار عظیم الجثه حرکاتی سریع و غیر قابل کنترل را آغاز نمود، به طوری که قایق ما تقریبا در حال واژگون شدن بود."

در ادامه توضیحات فاوست ذکر شده که سرانجام چگونه این جانور عظیم الجثه را متوقف کردند و به بررسی سایز بدنش پرداختند و طول این جانور حدود 19 متر و قطر آن را حدود 31 سانتی متر تخمین زده شد.

آناکوندا که در مواردی مار بزرگ آبی یا هیولای دریاچه نیز نامیده شده، می تواند در آب های روان زندگی کند. مانند گونه های دیگر مارها، آناکوندا نیز گوشتخوار است اما برخلاف اغلب هم نوعانش که از زهر خود برای کشتن یا از پا انداختن طعمه استفاده می کنند، آناکوندا همانند پایتون (python نوعی مار بوا) با اعمال فشار، جان طعمه را می گیرند. در حقیقت پایتون ها به دور حیوانی که قصد شکارش را دارند، می پیچند و با استفاده از ماهیچه های قدرتمند خود طعمه را تا جایی که دیگر قادر به نفس کشیدن نباشد، می فشرند.

پایتون ها دسته ای از مارهای غیر سمی و زیرشاخه مارهای بوا یا Pythoninae هستند، وجه تمایز Python ها با مارهای بوا در داشتن دندان در آرواره پایینی است.

آناکونداها در مقایسه با پایتون ها مارهای بزرگتر و سنگین تری هستند و قطرشان نیز بیشتر است. شاید به این دلیل است که آناکونداها به عنوان مارهای آبی بر خلاف پایتون ها برای بالا رفتن از درخت هیچ زحمتی به خود نمی دهند.

آناکوندایی که توسط مردم اسیر شده است.
    این گونه از مارها از خانواده مارهای بوا به رنگ سبز تیره با خط و خال های دورانی شکل است و عموما در نواحی گرم و مرکزی آمریکای جنوبی سکونت دارد، در مواردی "مار بوای آبی" نیز به آن اطلاق می شود. از آنجائیکه بیشتر وزن این مار غول پیکر را مایعات تشکیل می دهند، آناکونداهایی که داخل آب زندگی کی کنند، نسبت به مارهایی که بر روی درخت ساکنند، رشد بیشتری دارند.

آناکونداهای ساکن آب معمولا برای شکار، به محض اینکه طعمه وارد آب می شود، به سمتش حمله ور شده و او را با فشار در داخل آب خفه می کنند.

تغذیه و مشکلات هضم
    اغلب مارهای بزرگ پس از به دام انداختن طعمه، آن را یک جا می بلعند و علیرغم اینکه فک مارها از لحاظ فیزیکی به گونه ای است که می تواند از اتصال جمجمه تا اندازه دلخواه باز شود، قادر است شکارهایی بزرگ تر از قطر خود را نیز ببلعد، در واقع دو فک این حیوان توسط رباطی با خاصیت ارتجاعی به هم متصلند.

زمانی که لاشه حیوانی درون شکم مار قرار دارد، لازم است پیش از اینکه در روده فاسد شود، هضم گردد. اگر مار نتواند قبل از پخش باکتری در بدنش طعمه بلعیده شده را هضم نماید، مجبور به بالا آوردن آن می گردد و در صورتی که امکان چنین کاری نباشد، احتمال دارد مار در اثر مسمویت غذایی از بین برود.

آناکونداهای عظیم الجثه معمولا حیواناتی چون آهو، خوک، ماهی و کروکودیل های کوچک را شکار می کنند. این مار در ابتدا گردن طعمه را به دندان می گیرد و پس از آن با تلاش کل بدن جانور را می بلعد.

هر چند آناکوندا را بزرگترین مار می شناسند، نوعی پایتون در سال 1912 در اندونزی می زیسته که ظاهرا بزرگترین حیوان در گونه خود بوده است. آناکونداهای کلمبیا نیز در زمره عظیم الجثه ترین نمونه های این حیوانات به شمار می روند.

پایتونی که در حال خفه و خرد کردن یک آهو است.
    حمله به انسان
    در مورد شکار انسان ها توسط مارهای بزرگی چون پایتون ها و آناکونداها، موارد متعددی گزارش شده از جمله اینکه در سال 1972 یک پایتون در کشور برمه پسر بچه ای 8 ساله را خورد، در سال 1927 نیز شخصی به منظور فرار از بارش باران به زیر درختی پناه می گیرد، دوستانش که پس از مدتی تنها کلاه و کفش های او را یافته بودند با کشتن یک پایتون که در آن حوالی به سر می برد، بدن فرد قربانی را داخل شکم مار پیدا کردند.

عجیب است بدانیم اغلب حملاتی که توسط مارهای بزرگ به انسان ها اتفاق می افتد، بر خلاف تصور ما در جنگل نیست، بلکه در حومه شهرها رخ می دهد. بسیار دیده شده که افرادی پایتون را جزو حیوانات خانگی نگهداری می نمایند، اما باید در نظر داشت که همواره احتمال خطر حمله این حیوان وجود دارد.

در سال 1993 یک نوجوان 15 ساله با وزنی معادل 95 پوند توسط یک پایتون خانگی مورد حمله قرار گرفت. این مار با 11 فوت طول (حدود 3.5 متر ) و 53 پوند وزن، جثه متوسطی داشت اما با تلاش اندکی توانسته بود این پسر را ببلعد. به هر حال مارهای بزرگ علیرغم زیبایی قابل تحسین، می توانند خطرناک باشند و لزوما تنها در جنگلها نیست که به انسان ها آسیب می رسانند.

بزرگترین مار زنده جهان
    در روزهای آخر سال 2003، خبر به دام انداختن یک پایتون عظیم الجثه در کشور اندونزی اعلام شد. طبق این گزارشات جانور فوق حدود 15 متر طول و 443 کیلوگرم وزن دارد و در حال حاضر بزرگترین مار زنده جهان محسوب می شود.
  • 08-21-2011, 20:40
    alexdelpiero_10
    50 مزیت پسر بودن!
    -اسم هر جک و جونوری رو روی شما نمیگذارند از قبیل آهو ،غزال ، پروانه ، شاپرک و موارد دیگر که اینجا جاش نیست 2-در عروسی میتونید لباسی رو که بارها به تن کردید رو دوباره بپوشید
    3-میتونید هر صد سال یه بار هم موهاتون رو شونه نکنید و بعد بگید مد روزه
    4-از ترس اینکه کسی سن شما رو بفهمه شناسنامتون رو قایم نمیکنید
    5-مطمئنا استهلاک فک شما به مراتب کمتر است
    6- مدل لباس دختر شمسی خانم چشمهاتون رو داخل دهانتون سرنگون نمیکنه
    7-در موقع استرس هیچوقت ناخنهای خود را نمیجوید
    8-هفته ای دو بار شکست عشقی نمیخورید!
    9-لازم نیست از 18 سالگی موهای سرتون رو رنگ کنید چون موهای جوگندمی خیلی هم به شما میآد
    10- فقط شما میتونید برید استادیوم
    11- خودتون پنچری ماشینتونو میگیرید
    12-لازم نیست با قرار دادن انواع جکهای هیدرولیک و غیر هیدرولیک در پاشنه کفش قدتون رو افزایش بدید
    13- میتونید تمام روز بادوستانتون برید کوه و وقتی برمیگردید خونه برای خانمتون تعریف کنید که چه روز پرکاری داشتید
    14- موقع خواستگاری به هیچ وجه نگران بر هم خوردن تعادل سینی چای نیستید
    15- از دیدن کله پاچه دچار تشنج نمیشید
    16- هیچ کس از اینکه دست پخت افتضاحی دارید به شما ایراد نمیگیره
    17- فقط شمایید که لذت تماشا کردن فوتبال یوونتوس- بارسلونا را با گزارش عادل فردوسی پور درک میکنید sleepy
    18- فقط شمایید که میتونید لذت تکچرخ زدن با CG رو تجربه کنید
    19- میتونید با خط ریشتون بیش از 12000 اثر هنری خلق کنید
    20- به طلا و جواهرات دیگران در حالی که دارید از حسادت منفجر میشید نگاه نمیکنید
    21- تو عروسی ها لازم نیست چند تن زنجیر از خودتون آویزون کنید که تازه دیگران ازتون بپرسند بدلییییییه ؟
    22- سر سفره عقد لازم نیست برید گل بچینید و گلاب بیارید و نون بگیرید و اینا…
    23- در حالی که خواهرتون باید بمونه خونه و آشپزی یاد بگیره شما میرید بیرون و گل کوچیک بازی میکنید
    24- لازم نیست آدرس تمام مزون ها، پاساژها ،بوتیک ها و مراکز لاغری شهرتون رو حفظ باشید
    25- اگه تو خیابون تویوتا کمری جلوی پاتون نگه نداشت به راحتی سوار یه پیکان میشید
    26- لازم نیست همیشه جای جورابهای همسرتون رو حفظ باشید
    27- فقط شما میتونید سه ساعت تمام برنامه نود رو با دوستاتون تفسیر کنید
    28- لازم نیست روزی چهار بار مثل آمپول ب کمپلکس سریالهای بی سر و ته وطنی رو تماشا کنید
    29- لازم نیست سالی یه بار زاویه دماغتون رو نسبت به افق تغییر بدید
    30- میتونید حتی تا محل کارتون رو هم با دوچرخه طی کنید و کسی اونجوری به شما نگاه نکنه
    31- میتونید راحت رو صندلی های جلوی اتوبوس بشینید و در عقب دود نخورید(البته این اتوبوس های BRTاین قضیه رو خرابش کرد)
    32- میتونید با شلوارک و رکابی راحت تا سر کوچه برید
    33- خیالتون راحته که هرگز یک خواهر شوهر (و ایضا جاری) که مدام رو اعصابتون رزم آیش برقرار کنه ندارید
    34- لباسهاتون ظرف 48 ساعت دلتون رو نمیزنه
    35- در زیر گرمای نابود کننده تابستون خیلی راحت با یه آستین کوتاه میایید بیرون
    36- نیازی ندارید هر روز که از خواب پا میشید تا ساعت 6 بعدازظهر رو جلوی آیینه با خودتون ور برید
    37- نیازی نیست سه چهارم عمرتون رو توی کلاسهای آشپزی ،خیاطی، گلدوزی، آموزش فال شیرموز و تقویت اعتماد به نفس در 3/0 ثانیه بگذرانید
    38- نیازی نیست داخل کیفتون به تعداد رنگهای یک LCD لنز چشم داشته باشید(رنگهای LCD معمولا بالای 16 میلیون میباشد)
    39- اگه به انواع فنون حرکات موزون آشنا نبودید هیچ اشکالی نداره
    40- فقط شما میفهمید که یک 206 اسپرت خفن چقدر زیباست
    41- بدون اینکه کسی بهتون چیزی بگه میتونید ساعتها پلی استیشن بازی کنید
    42- با دیدن سوسک و موش و امثالهم اجدادتون از گور در نمیایند و جلوتون رژه نمیروند
    43- فرق CD رو با بشقاب میوه خوری متوجه میشید I don't want to see
    44- با یک سرماخوردگی سه ماه در CCU بیمارستان بستری نخواهید شد
    45- میتونید یه جوک بامزه تعریف کنید بدون اینکه خودتون قبل از همه دو ساعت تمام بهش بخندید
    46- روی در هیچ مغازه ای ننوشته اند که از پذیرفتن آقایانی که شئونات اسلامی را رعایت نکنند معذوریم(بس که محجوب هستند آخه)
    47- داشتن ریش پروفسوری از ویژگی های بسیار ممتاز است که مخصوص شما آقایان میباشد
    48- فقط شما میتونید کت و شلوار بپوشید و کروات بزنید و کلی خوشتیپ بشید
    49- بیش از 60 درصد رشته های مهندسی رو شما به خودتون اختصاص دادید(دیگه از این با کلاس تر؟)
    50- و در نهایت اینکه میتونید تو خیابون از هر کس که دلتون خواست بپرسید ساعت چنده؟! (این یکی دیگه ته ویژگی بود)
  • 08-21-2011, 20:44
    alexdelpiero_10
    چطوری می فهمی که الان در سال 2011 هستی؟
    1یهو نگاه میکنی می بینی خانوادت که 3 نفر بیشتر نیستن 5 خط موبایل دارن

2 واسه همکارت ایمیل میفرستی،در حالیکه میز بغل دستی تو نشسته

3 رابطت با اقوام و دوستانی که ایمیل ندارن کمتر و کمتر میشه تا به حد صفر برسه

4 ماشینت رو جلوی در خونه پارک میکنی بعدش با موبایلت زنگ میزنی خونه که بیان کمک چیزایی رو که خریدی ببرن داخل

5 هر آگهی تلویزیونی یه آدرس اینترنتی هم داره

6 وقتی خونه رو بدون موبایلت ترک میکنی،استرس همه وجودت رو میگیره و با سرعت برميگردی که موبايلت رو برداری، بدون توجه به اینکه 20-30 سال از عمرت رو بدون موبایل گذروندی

8 صبحها قبل از خوردن صبحونه اولین کاری که میکنی سر زدن به اینترنت و چک کردن ایمیله

9 الان در حالیکه این پست رو میخونی،سرت رو تکون میدی و لبخند میزنی

10 اینقدر سرگرم خوندن این پست بودی که حتی متوجه نشدی این لیست شماره 7 نداره

11 الان دوباره برگشتی بالا که چک کنی شماره 7 رو داشته یا نه

12 و من مطمئنم که اگه دوباره برگردی بالاحتماً شماره 7 رو پیداش میکنی،بخاطر اینکه خوب بهش توجه نکردی

13 دوباره برمیگردی بالا ولی شماره 7 رو پیدا نمیکنی،خوب من شوخی کردم ولی نشون میده که تو به خودت هم اعتماد نداری و هرچی بقیه میگن باور میکنی. سال 2011 خوش بگذره!
  • 08-21-2011, 21:05
    GOLL
    قدر شبهای قدر را بدانیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

• دوباره ماه رمضانی دیگر آمد و دوباره شب قدری دیگر از راه رسید.
      شبی از راه رسیده است که ثقل اکبر در آن بر قلب اشرف مخلوقات نازل گشته است.
      شبی که انا انزلناه فی لیله القدر
      امشب درهای آسمان به روی اهل زمین گشوده شده است و خداوند بهترین پذیرایی را از میهمانان روزه دارش می کند.
      چه لحظات نابی
      چه شب قدری
      و ما ادراک ما لیله القدر
      خداوندا امشب ما توفیق آن ده قدر شب قدر را بدانیم.
      فرارسیدن لیالی قدر و ایام شهادت حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب بر قطب عالم امکان حضرت اباصالح المهدی )ارواحناله الفداه عموم امت اسلامی تبریک و تسلیت باد.
  • 08-21-2011, 22:13
    .ZIDANE
    مرد تمام نشدنی فوتبال
    زین‌الدین یزید زیدان (زادهٔ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، فرانسه) (ملقب به زیزو) فوتبالیست مشهور فرانسوی (الجزایری‌الاصل) است که در میانهٔ میدان(half back) بازی می‌کند، وی به عنوان یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال در جهان شناخته می‌شود و یک اسطوره به حساب می آید.او تاکنون برای تیم‌های باشگاهی همچون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به میدان آمده‌است.
    او در تاریخ فوتبال خود، سه بار(در سال‌های ۱۹۹۸،۲۰۰۰و۲۰۰۳) جایزهٔ بهترین بازیکن سال جهان، یک بار جایزهٔ بهترین بازیکن سال اروپا، یک بار جایزهٔ پرارزش‌ ترین بازیکن جام باشگاه‌های اروپا و یک بار جایزهٔ بهترین بازیکن جام جهانی را دریافت کرده‌است و به قهرمانی جام جهانی، جام ملت‌های اروپا، جام باشگاه‌های اروپا، لیگ ایتالیا، و لیگ اسپانیا نائل آمده‌است و از این رو می ‌توان او را از پرافتخارترین بازیکنان تاریخ دانست. او در ضمن در فینال جام جهانی (سه بار) و در فینال جام باشگاه‌های اروپا گل زده‌است. او در فرانسه رده دومین فوتبالیست تاریخ فرانسه را به خود اختصاص داده‌است.
    زیدان پس از مسابقات [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] خداحافظی کرد و به این ترتیب رئال مادرید آخرین تیم باشگاهی و فینال جام جهانی ۲۰۰۶ آخرین بازی حرفه‌ای او بود. در همین فینال ضربهٔ سر او به شکم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و کارت قرمزی که دریافت کرد، یکی از جنجالی‌ترین لحظات تاریخ زندگی‌اش را در آخرین لحظات عمر حرفه‌ای‌اش رقم زد.
  • 08-21-2011, 23:26
    MohaDeseh
    یه دوست پسر هم نداریم
    یه دوست پسر هم نداریم وقتی صداش می کنیم نگه هان بگه بله

یه دوست پسر هم نداریم بلد باشه کباب بزنه به سیخ آبرومونو نبره
    یه دوست پسر هم نداریم رو پیغام گیر برامون پیغام بزاره
    یه دوست پسر هم نداریم با شماره دوستش امتحانمون کنه ما هم سربلند از امتحان بیایم بیرون
    یه دوست پسر هم نداریم هی انگشتمونو بزنیم به پهلوش دو متر بپره بخندیم بهش
    یه دوست پسر هم نداریم با سوت برامون آهنگ بزنه آهنگ Love Story
    یه دوست پسر هم نداریم که دیگه هی نگیم من به عشق اعتقادی ندارم
    یه دوست پسر هم نداریم تند تند واسه ماشینش عروسک بگیریم اونم هی بگه آخه عزیزم اینجا اتاق بچه نیست که ماشینه
    یه دوست پسر هم نداریم هی بهش بگیم من ۶ تا خواستگار دکتر دارم زود باش تکلیف منو روشن کن
    یه دوست پسر هم نداریم یکی چپ نیگامون کنه اونم قفل فرمون رو برداره پیاده شه
    یه دوست پسر هم نداریم هی بهمون بگه آدم وقتی عصبانی میشه هرچی به دهنش اومد نمیگه عزیزم
    یه دوست پسر هم نداریم عینکی باشه براش بخونیم عینکی با نمکی
    یه دوست پسر هم نداریم بگیم بیا گوشی HTC ت رو با 1100 من عوض کن عزیزم
    یهدوست پسر هم نداریم بهش بگیم عزیزم وقتی زنگ میزنی تا سه روز منتظر نباشمیس کالتو ببینم زنگ بزنم یه بار دیگه هم زنگ بزن بلکه مردم آخه!
    یه دوست پسر هم نداریم خوش سلیقه باشه ما رو انتخاب کنه
    یه دوست پسر هم نداریم ساعت ۱۲ ظهر با جنگ و دعوا و تهدید از خواب بیدارمون کنه
    یه دوست پسر هم نداریم دستمونو بکشیم رو صورتش بگیم چه طوری جوجه تیغی
    یه دوست پسر هم نداریم هی واسش از جذابیت آقایون کچل بگیم که آخر سر بره دونه دونه موهاشو بکنه جذاب شه
    یهدوست پسر هم نداریم دلش نخواد بره جایی بعد زنگ بزنه بپرسه به نظرت برم ماهم بگیم نه بگه باشه فقــــــــــطه فقط به خاطر تو نمیرم
    یه دوست پسر هم نداریم تهدیدمون کنه یا من یا اینترنت
    یه دوست پسر هم نداریم شبا خواب ببینیم با اسب سفید اومده دنبالمون
    یه دوست پسر هم نداریم یه هفته قبل تولدمون غیب بشه گوشیش خاموش بشه یه هفته بعد از تولد دوباره ظهور کنه بگه عزیزم تصادف کرده بودم
    یه دوست پسر هم نداریم وقتی با یه دختر حرف میزنه هی وشگونش بگیریم که یعنی بسه جمع کن خودتو

یهدوست پسر هم نداریم برامون آهنگ بسازه بعد بخونه [میم]قلب من برای تومیزنه[میم] قهر نکن که قلب من میشکنه[میم] نام تو درد و بلای منه [میم] بیتو دل بلای جون منه. یه چیزی تو این مایه ها

یه دوست پسر هم نداریم خودش به اینترنت اعتیاد داشته باشه اینقدر ما رو تحقیر نکنه هی بهمون نگه معتاد
  • 08-21-2011, 23:30
    MohaDeseh
    نظرات جمعی از دانشجویان در مورد سوسک !!!!
    دانشجوی حقوق : با اینکه همیشه شاهد اعمال دانشجویان است ولی هیچوقت و در هیچ دادگاهی علیه آنان شهادت نمی دهد !

دانشجوی جغرافیا : مکان ، آب و هوا و شرایط محیطی در او تاثیری ندارد چون او همه جا هست !

دانشجوی مهندسی : شجاعتش برایم قابل تحسین است چون ماکت هر پل یا ساختمانی را که می سازم بدون توجه به احتمال تخریب آن ، به رویش می رود و افتتاحش می کند !

دانشجوی پزشکی : تنها موجودی است که از تیغ تشریح من هراسی ندارد و به طرفم می آید تا با فدا کردن جانش موجب پیشرفت علم پزشکی شود !

دانشجوی مدیریت : با آن جثه کوچک ، آنچنان خانواده پر جمعیتش را مدیریت و اداره می کند که انگار مدیر بودن باید در خون هر کس باشد و درس خواندن بی فایده است !

دانشجوی زبان و ادبیات فارسی : او هیچوقت حرفی نمی زند ولی با سکوتش هزاران حرف را به من می آموزد !

دانشجوی روانشناسی : درون گرا ، خجالتی ، کم حرف ، یک شخصیت منحصر به فرد !

دانشجوی علوم سیاسی : به هیچ دسته و گروهی وابسته نیست ، تک و تنها برای هدفش تلاش می کند !

دانشجوی برق : وقتی روشنایی و خاموشی در نحوه حرکت او بی تاثیر است من را متوجه نیرویی فراتر از برق می کند !

دانشجوی کامپیوتر : مغز کوچک او با آن همه ذخایر اطلاعاتی بسیار پیشرفته تر از فلش ۳۲ گیگ است !

دانشجوی فیزیک هسته ای : زندگی در خوابگاه حق مسلم اوست !

دانشجوی تربیت بدنی : آنقدر عضلاتش نیرومند است که می تواند از دیوار راست هم بالا برود !

دانشجوی زبان شناسی : هیچکس زبانش را نمی فهمد !

دانشجوی علوم تربیتی : شیوه تربیتی او در تعلیم فرزندان بی شمارش برایم قابل احترام است چرا که تمام آن فرزندان بی چون و چرا ادامه دهنده راه او می باشند !

دانشجوی زمین شناسی : کاش می توانستم به مانند او به اعماق زمین بروم و ندیدنی ها را ببینم !

دانشجوی زبان انگلیسی : ! It is always silent

دانشجوی تاریخ : گذشت اعصار و قرون نتوانسته هیچ تاثیری در ظاهر و عقاید و شیوه زندگی او بگذارد !

دانشجوی فلسفه : همیشه فلسفه وجودی او برایم سوال بوده ولی مطمئنم که درپس خلقتش هدفی والا نهفته است

دانشجوی هنر : هیچوقت منتظر نمی شود تا بتوانم پرتره اش را تمام کنم !

دانشجوی مکانیک : با الهام از او توانستم خودرویی بسازم که هم در آب و خشکی حرکت کند و هم بتواند از سطوح صاف و صیقلی بالا برود !

دانشجوی آمار : بدون شک از یک روش آماری قوی برای محاسبه تعداد فرزندانش بهره می برد !

دانشجوی اخلاق : آنقدر با مرام و پایبند به اخلاقیات است که تا به حال نگذاشته هیچکس اشک او را ببیند حتی زمانیکه فرزندش را جلوی چشمانش له می کنند !

دانشجوی علوم ارتباطات : تا او هست ، هیچکس تنها نیست !
    نظر شما در مورد سوسک چیه؟؟؟
  • 08-21-2011, 23:32
    MohaDeseh
    خدا مرد آفرید ...
    خدا مرد آفرید

و به زنها قول داد...

که مرد ایده آل را در هر گوشه زمین میتوان پیدا کرد

و زمین را گرد آفرید!بدون گوشه!!!

(بااینکه اکثر دوستان حاضر از جنس مذکر اند ولی خدایی دلم نیومد اینو نذارم!!!)
  • 08-23-2011, 05:00
    joooooooooone
    سن ۱۴ سالگی: تازه توی این سن ، هرو از بر تشخیص میدن ! (اول بدبختی !)

سن ۱۵ سالگی: یاد می گیرن که توی خیابون به مردم نگاه کنن ! … از قیافه ء خودشون بدشون میاد !
    سن ۱۶ سالگی: توی این سن اصولا“ راه نمیرن ، تکنو می زنن ! … حرف هم نمی زنن ، داد می زنن ! … با راکت تنیس هم گیتار می زنن !
    سن ۱۷ سالگی: یه کمی مثلا آدم میشن ! … فقط شعرهاشون رو بلند بلند می خونن ! (یادش به خیر ، اون روزا که تکنو نبود ، راک ن رول می خوندن !)
    سن ۱۸ سالگی: هر کی رو می بینن ، تا پس فردا عاشقش میشن ! … آخ آخ ! آهنگهای داریوش مثل چسب دوقلو بهشون می چسبه !
    سن ۱۹ سالگی: دوست دارن ده تا رو در آن واحد داشته باشن ! … تیز میشن ، ابی گوش میدن !
    سن ۲۰ سالگی: از همه شون رو دست می خورن ! … ستار گوش میدن که نفهمن چی شده !
    سن ۲۱ سالگی: زندگی رو چیزی غیر از این بچه بازیها می بینن ! (مثلا عاقل میشن !)
    سن ۲۲ سالگی: نه ! می فهمن که زندگی همش عشــــقه ! … دنبال یه آدم حسابی می گردن !
    سن ۲۳ سالگی: یکی رو پیدا می کنن ! اما مرموز میشن ! (دیدشون عوض میشه !)
    سن ۲۴ سالگی: نه! اون با یه نفر دیگه هم دوسته ! اصلا“ لیاقت عشق منو نداشت !
    سن ۲۵ سالگی: عشق سیخی چند ؟!! … طرف باید باباش پولدار باشه ! حالا خوشگل هم باشه بد نیست !
    سن ۲۶ سالگی: این یکی دیگه همونیه که همه ء عمر می خواستم ! … افتخار میدین غلامتون بشم ؟!
    سن ۲۷ سالگی: آخیـــــــــــش !
    سن ۲۸ سالگی: کاش قلم پام می شکست و خواستگاری تو نمیومدم !!!

خصوصیات دختر خانمها از ۱۴ تا ۲۸ سالگی …

سن ۱۴ سالگی: تا پارسال هر کی بهشون می گفت: چطوری ؟ می گفتن: خوبم مرسی ! حالا میگن: مرسی خوبم !
    سن ۱۵ سالگی: هر کی بهشون بگه سلام ، میگن: علیک سلام ! … نقاشیشون بهتر میشه (بتونه کاری و رنگ آمیزی و …!)
    سن ۱۶ سالگی: یعنی یه عاشق واقعین ! … فردا صبح هم می خوان خودکشی کنن ! … شوخی هم ندارن !
    سن ۱۷ سالگی: نشستن و اشک می ریزن ! … بهشون بی وفایی شده ! … (کوران حوادث !)
    سن ۱۸ سالگی: دیگه اصلا عشق بی عشق ! … توی خیابون جلوی پاشون رو هم نگاه نمی کنن !
    سن ۱۹ سالگی: از بی توجهی یه نفر رنج می برن ! … فکر می کنن اون یه آدم به تمام معناست !
    سن ۲۰ سالگی: نه ، نه ! … اون منو نمی خواست ! … آخرش منو یه کور و کچلی می گیره ! می دونم !
    سن ۲۱ سالگی: فقط ۲۷-۲۸ سالگی قصد ازدواج دارن ! فقط !
    سن ۲۲ سالگی: خوش تیپ باشه ! پولدار باشه ! تحصیلکرده باشه ! قد بلند باشه ! خوش لباس باشه ! … (آخ که چی نباشه !)
    سن ۲۳ سالگی: همه ء خواستگارا رو رد می کنن !
    سن ۲۴ سالگی: زیاد مهم نیست که چه ریختیه یا چقدر پول داره! فقط شجاع باشه ! ما رو به اون چیزی که نرسیدیم برسونه !
    سن ۲۵ سالگی: آه! پس چرا دیگه هیچکی نمیاد ؟! … هر کی می خواد باشه ، باشه !
    سن ۲۶ سالگی: یه نفر میاد ! … همین خوبه ! … بــــــــــله !
    سن ۲۷ سالگی: آخیـــــــــــش !
    سن ۲۸ سالگی: کاش قلم پات می شکست و خواستگاری من نمیومدی !!!
  • 08-23-2011, 05:20
    joooooooooone
    تست شخصیت!!!!!!!
    1ــ فرض کنید شما مشخصه صورت کسی هستید، کدام قسمت از صورت او هستید؟
    الف: چین و چروک
    ب: لکه
    ج: خال زیبایی
    د: کک و مک
    هــ : لبخند ۲ ــ دوست دارید چه نوع پرنده‌ای باشید؟
    الف: شباهنگ
    ب: جغد
    ج: عقاب
    د: فلامینگو
    هــ : پنگوئن
    ۳ ــ کدام یک از آلات موسیقی را دوست دارید؟
    الف: پیانو
    ب: ویولن
    ج: سازدهنی
    د: گیتار
    هــ : دف
    ۴ ــ کدام یک از برنامه‌های تلویزیونی برای شما جالب‌تر است؟
    الف: اخبار و برنامه‌های مستند
    ب: فیلم‌های درام و زندگینامه
    ج: هیجانی و پلیسی
    د: عشقی و ماجرایی
    هــ : کمدی و کارتون
    ۵ ــ کدام یک از بازی‌های شهر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]را بیشتر دوست دارید؟
    الف: ترن‌های هوایی سریع‌السیر
    ب: قطار یا قایق
    ج: نمایش و اجرای کمدی
    د: چرخ و فلک و وسایلی که سریع می‌چرخند
    هــ : هیچ کدام، من از شهربازی متنفرم
    ۶ ــ آیـا شـمـا بـه اشـتـبـاهـات خـودتـان می‌خندید؟
    الف: هرگز
    ب: بندرت
    ج: برخی مواقع
    د: معمولا
    هــ : همیشه

7 ــ اگـر دوسـت شـمـا سـر بـه سرتان گذاشت،چه عکس‌العملی نشان می‌دهید؟
    الف: عصبانی می‌شوید
    ب: ناراحت می‌شوید
    ج: برایتان جالب است
    د: تلافی می‌کنید
    هــ : چندین برابر تلافی می‌کنید
    ۸ ــ اولین چیزی که صبح موقع بیدار شدن به فکرتان خطور می‌کند،چیست؟
    الف: کار یا تحصیل
    ب: مشکلات زندگی
    ج: صبحانه
    د: روزی که در پیش دارید
    هــ : کاری که تا شب انجام خواهید داد
    ۹ ــ در زندگیتان چه شعاری دارید؟
    الف: وقت طلاست
    ب: سحرخیز باش تا کامروا باشی
    ج: آنچه برای خود می‌پسندی، برای دیگران هم بپسند
    د: زندگی کن و به دیگران هم اجازه زندگی کردن بده
    هــ : بی‌خیال باش، هرچه باداباد
    ۱۰ ــ آیا به حیوانات علاقه‌مندید؟
    الف: اصلا
    ب: تعداد کمی از حیوانات
    ج: برخی از حیوانات
    د: بیشتر حیوانات
    هــ : تمام حیوانات
    ۱۱ ــ شما لبخند می‌زنید؟
    ج: گاهی اوقات
    د: اغلب
    هــ : آنقدر زیاد که برخی فکر می‌کنند دیوانه هستم
    ۱۲ ــ نظر دیگران راجع به شما اغلب کدام مورد است؟
    الف: بی‌رحم
    ب: سرد و بی‌احساس
    ج: زیبا
    د: دوست‌داشتنی
    هــ : خوشگذران
    ۱۳ ــ شما احساس عشق و قدردانی خود را نشان می‌دهید؟
    ج: گاهی
    د: اغلب
    هــ : حداکثر تا جایی که امکان دارد
    ۱۴ ــ شما اعتقاد دارید که برای شاداب بودن باید ساعاتی از روز را منحصرا صرف خودتان کنید؟
    الف: اصلا
    ب: احتمالا نه
    ج: گاهی
    د: بله
    هــ : البته، تا جایی که امکان دارد به خودتان می‌رسید
    ۱۵ ــ آیا زندگی شما با برنامه‌ریزی پیش می‌رود؟
    الـــف: مــن حـتــی در تـعـطـیــلات هــم برنامه‌ریزی می‌کنم
    ب: همیشه برنامه‌ریزی می‌کنم
    ج: بستگی به روز هفته دارد
    د: درصورت امکان اجازه می‌دهم که خودش پیش آید
    هــ : همیشه بدون برنامه‌ریزی روزها را طی می‌کنم
    حال امتیازات کنار گزینه‌هایی را که انتخاب کرده‌اید،جمع کنید.
    گزینه الف۱ امتیار،گزینه ب ۲ امتیاز،گزینه ج ۳ امتیاز،گزینه د ۴ امتیاز و گزینه هــ ۵ امتیاز دارد.سپس امتیازات خودتان از ۱۵ سوال تست را مطابق با متن‌های زیر مقایسه کنید.
    * اگر امتیاز شما بین یک تا ۲۰ باشد:
    بدین معنی است که شما سوسن سفید هستید.مردم شما را به خاطر پشتکارتان،ازجــــان و دل مــــایــــه گــــذاشــتــــن‌تــــان و مـوفـقـیـت‌هـایـتـان تقدیر می‌کنند.اهداف مشخصی دارید و فکرتان بر کارتان متمرکز است.احتمالا فرزند اول خانواده هستید.احساستان را بسختی ابراز می‌کنید. یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های شما این است که چگونه در برابر افراد مختلف ظاهر شوید.اندیشه‌هایتان کمی متمایل به بدبینی است.اعتماد به نفس دارید ولی در باطن گاهی به خود اعتماد ندارید.قادرهستید که هدفی تعیین کنید و به آن برسید.بعضی مواقع دنیا را با دیدی باریک‌بین می‌نگرید.احساس می‌کنید که وقت کمی برای رسیدن به آرزوهایتان دارید.مواظب باشید جدی بودنتان شما را از دنیای اطراف دور نکند.خونسرد باشید و از زندگیتان لذت ببرید.کارهایی انجام دهید کـه از آنـهـا لـذت مـی‌برید.با انجام این دستورات قوه خلاقیت‌تان شکوفا می‌شود.سعی کنید که بیشتر بخندید و با دیگران در تماس باشید.

اگر امتیاز شما بین ۲۱ تا ۵۴ باشد:
    بدین معنی است که شما یک گل رز هستید.کمی تیغ دارید ولی زیبایی‌های بسیاری دارید.حس شوخ‌طبعی دارید ولی از شنیدن جوک لذت می‌برید.احتمالا فرزند وسط خانواده هستید.مردم دوست دارند دوروبر شما باشند.خونگرم هستید.دوستان صمیمی بسیاری دارید.زندگی را بـا دیـد واقـع‌بـیـنـانـه می‌نگرید.آگاهید که زندگی از خوبی‌ها و بدی‌ها تشکیل شده است.قادرید شانس خودتان را با توجه به سـرمـایـه‌هـایـی کـه داریـد،امـتـحـان کـنید.سختکوش هستید و به اهدافتان پایبندید.دوست دارید خودتان باشید و این مساله به شما اعتماد به نفس می‌دهد. مشکل‌ترین مساله در زندگیتان یکنواخت بودن مسائل است.یکنواختی در هر مساله‌ای شما را آزار می‌دهد و باعث کسل شدن روحیه شما می‌شود.
    به شما پیشنهاد می‌گردد که افق دیدتان را وسیع‌تر کنید.مسائل جدیدی را تجربه و کشف کنید.آن‌گاه متعجب خواهید شد که چه نتایج[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به دست آورده‌اید و مهم‌تر از همه این‌که فراموش نکنید که در همه چیز دنبال زیبایی بگردید مخصوصا در خودتان.

اگر امتیاز شما بین ۵۵ تا ۷۵ باشد:
    بـدیـن مـعـنـی اسـت که شما یک گل آفتابگردان هستید در بستری از گل‌های رز.یک ویژگی بارز در شما وجود دارد که باعث گرمادهی به دیگران و جلوه‌گری شــمـــا مـــی‌شـــود.مــمــکـــن اســـت شــمــا کوچک‌ترین فرزند خانواده یا تنها فرزند باشید. در وقت لازم جدی هستید، ولی دوستانتان شما را به عنوان یک شخص شوخ‌طبع می‌شناسند.از گفتن جوک لذت می‌برید.گاهی شیطنت می‌کنید.مایلید که با افراد جدید و جالبی در زندگیتان آشنا شوید.با افرادی که هیچ وقت نمی‌خندند،راحت نیستید.دید مثبتی به زندگی دارید.در همه چیز به دنبال خوبی‌ها هستید.بیدی نـیـسـتـیـد کـه بـا هـر بـادی بـلـرزید.گرم،دوست‌داشتنی، باوفا و اجتماعی هستید و هر کدام از این صفات می‌تواند دلیلی برای خوب بودن شما باشد.انرژی نامحدودی دارید ولی انگیزه‌تان کم است.برای شما مشکل است که فقط روی یک کار متمرکز شوید. به شما پیشنهاد می‌گردد که اجازه دهید مردم روی جدی شما را هم ببینند.همان‌طور که چهره شاد شما را می‌بینند. در این صورت می‌خواهند که همیشه با شما بـاشـنـد.بـه احـسـاسـات دیـگـران احـتـرام بگذارید.از این شاخه به آن شاخه نپرید و کاری را که دوست دارید،انتخاب کنید و تا پایان آن را انجام دهید.
    :flowerysmile::flowerysmile:
  • 08-23-2011, 05:28
    joooooooooone
    ماله من شد56
    حال کن ببین چه شخصیت بــــــــــــــــــــــــ ـزرگی دارم....................
    هه هه !!!!!!!!!!!!!:love::love:
  • 08-23-2011, 08:14
    مورینیو...
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    آره رای بدین رای خوبه رای دوس دارم
    منم به خلیج فارس رای دادم یه مشت آدم مف خور چنگالاشون و تیز کردن رو مملکت ما یره مگه کشکه :hehee:
    واما راجع به عکسای دوست خوبم مورینیو:love:
    خیلی خوب بود میگم راجع به نیش پشه هم یه چیزی بزار ببینیم اصلا پشه ی کشنده هم وجود داره یانه
    مغســــــــــــــــــــــ ــــــــــــی:love:

خواهش میکنم قابلی نداشت. اینم اطلاعاتی درموردپشه ها که می خواستی.

پشه ها کودکان را به بزرگتر ها و بلوند ها را به سبزه ها ترجیح می دهند احتمالا تحت حمله پشه قرار گرفته اید وقتی که موز خورده اید. میزان نیش زدن آنها زمانیکه ماه کامل است ۵۰۰ برابر می شود. بالهای پشه ۵۰۰ بار در ثانیه بهم می خورد.
    تنها حیوانی که باعث بیشترین میزان مرگ و میر در جهان است پشه می باشد. آن ها از علف هایی به اسم Citronella متنفرند چون در پاهایشان حساسیت ایجاد می کند.
    پشه ها کودکان را به بزرگتر ها و بلوند ها را به سبزه ها ترجیح می دهند. پشه می تواند هدف خود را از فاصله ۱۸ فوتی شناسایی کند. میانگین زمان زندگی یک پشه ماده بین ۳ تا ۱۰۰ روز است. اما پشه نر فقط ۱۰ تا ۲۰ روز زنده می ماند.
    پشه ها در هر بار تخم ریزی بیش از ۳۰۰ عدد تخم تولید می کنند و در طول عمر خود بیش از ۱۵۰ مایل پرواز می کنند و تا ارتفاع ۳۶۰۰ بالای سطح دریا می توانند پرواز کنند. هنگامی که از تخم بیرون می آیند بیش از ۷ ۴ روز طول می کشد تا پشه بالغ شود.
    ▪ سوال: چند گونه مختلف پشه وجود دارد؟
    ▪ جواب: حدود ۲۷۰۰ گونه.
    ▪ سوال: وزن یک پشه چقدر است؟
    ▪ جواب: بین ۲ تا ۵/۲ میلی گرم
    ▪ سوال: پشه ماده در هر بار نیش زدن چه مقدار خون می مکد؟
    ▪ جواب: ۵ میلیونیم گرم
    ▪ سوال: پشه ها چگونه میزبان جدید پیدا می کنند؟
    ▪ جواب: با چشم ( حرکات را می بینند)، امواج مادون قرمز ساطع شده از بدن های گرم را می بینند. به سیگنال های شیمیایی حساس هستند. (پشه ها به دی اکسید کربن، اسید لاکتیک در میان مواد شیمیایی حساس هستند.)
    ▪ سوال: از جه فاصله ای پشه می تواند شما، گاو و یا سایر میزبانان را شناسایی کند؟
    ▪ جواب: از فاصله ۲۰ تا ۳۵ متر.
    .سوال: آیا پشه ها و یاگونه خاصی از آنان می توانند باعث مرگ شود؟
    . جواب : بله. فقط نوعی خاص از یک پشه که به پشه مالاریا معروف است می تواندباعث بیماری مهلک مالاریا شودکه هرساله جان بسیاری ازانسان هارامخصوصا درآفریقا می گیرد ولی با درمانی مناسب می شود این بیماری رامهارکرد و بیمار راازمرگ نجات داد.
  • 08-23-2011, 09:36
    AlexDelpiero
    می بینم که همگی رفتین تو کارهای علمی تفریحی و جای بسی خوشحالی است که دیگه اسپم در پستها مشاهده نمیشه !
    یه کمکی وضعیت نت ماهم رو به سامان رفته وایشالله از این به بعد بیشتر درخدمت دوستان خواهیم بود !
    فقط لطف بفرمایید تایپیک تیم محبوبتون رو خای نکنید و به قولی بترکونیدش !
  • 08-23-2011, 10:17
    David7
    نبودن اسپم تو سایت به نفع همه میشه...

منظورت از تاپیک تیم محبوبتون رو خالی نکنید با کدوم تاپیک بودی؟؟؟

ها؟؟؟ بگو زود باش...chomagh
  • 08-23-2011, 10:35
    AlexDelpiero
    مردک چرا توجه نمی کنی ؟!!!
    گفتم تایپیک تیم مورد علاقتون !
    الان که تقریبا لیگ های اروپایی اکثرا شروع شدند باید سنگرها رو پر نگهدارید !
  • 08-23-2011, 10:59
    GOLL
    چشم!!! همه ی تاپیکهای تیمهای مورد علاقه مون رو توپ نگه میداریم.....فقط خدا به دادتون برسه ...
    چشممون به جمال این الکس خوشکل روشن شد !!
  • 08-23-2011, 12:03
    AlexDelpiero
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط goll [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    چشم!!! همه ی تاپیکهای تیمهای مورد علاقه مون رو توپ نگه میداریم.....فقط خدا به دادتون برسه ...
    چشممون به جمال این الکس خوشکل روشن شد !!

ما چاکر شما نیز هستیم !
    خوشبختانه با شروع شدن لیگ ها همونطوری که پیش بینی می شد از تعداد اسپم ها کم شده ! فقط دوستان مراقب باشند مشابه چیزی که بین هواداران یووه و بارسا اتفاق افتاد دیگه پیش نیاد که بنده شرمنده دوستان نشم !
    که بعدش عده ای بیان و گله کنند !
    سعی کنید جای کل انداختن و توهین به همدیگه سند و مدرک رو کنید و برتری تیمتونو با سند و مدرک ثابت کنید !
  • 08-23-2011, 12:54
    joooooooooone
    میگم این مالاریا هم پشه ی خطرناکیه پس از این به بعد از پشه ها هم باید ترسید
    اما یه سوال داشتم دوستان اینجا کسی هست که تا حالا نیش زنبور گــــــــــــــــاوی خورده باشه میگن اگه نیشت بزنه میمیری راس میگن؟؟؟؟؟:mage mishe:
  • 08-23-2011, 16:13
    مورینیو...
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط joooooooooone [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    اما یه سوال داشتم دوستان اینجا کسی هست که تا حالا نیش زنبور گــــــــــــــــاوی خورده باشه میگن اگه نیشت بزنه میمیری راس میگن؟؟؟؟؟:mage mishe:

نیش معمولی ترین زنبورهم می تواند کشنده باشد البته از100 نفری که توسط زنبورهانیش می خورند تنها 2 نفر ازآنها می میرند. پس کشته شدن دربرابر زنبورها هیچ ربطی به نوع زنبور نداشته و به مکانیسم ایمنی فرد بستگی دارد که دربرابر زهر مقاوم باشد یا نباشد.

درمورد زنبور گاوی باید بگم که نیش این زنبور به مقدار کم کشنده نیست . بومیان به این دلیل توسط این زنبور کشته می شوند که اگر فقط یکی از این زنبور ها آنها را بگزد بقیه زنبور ها هم به سمت انسان یا جانور گزیده شده حمله کرده و شاید عرض 30 ثانیه 300 نیش توسط زنبور ها ی گاوی به انسان یاهرجانوری که توسط آنها مهاجم تشخیص داده شده وارد کنند . همان طورکه می دانیم نیش یک یا چند زنبور برای کشتن 98 درصد انسان ها کافی نیست نه نیش چند صد زنبور.
    نیش چند صد زنبور فیل را هم از پای در می آورد به همین دلیل حت فیل ها هم به محل زنبور گاوی که به صورت چندصد تایی حمله می کنند نزدیک نمی شوند چون از این زنبورها می ترسند.
    بازهم تکرار می کنم که نیش یک یا چند زنبور نمی تواند برای 98 درصدانسان ها کشنده باشدحتی اگر آن زنبور ، زنبورگاوی باشد اما نیش چندصد زنبور به شدت کشنده است.
  • 08-24-2011, 00:38
    alexdelpiero_10
    اینجا ایران است....!!!!
    اینم از مجلس ختم، با کفش رفتیم با دمپایی برگشتیم!

یارو رو آوردن تو تلویزیون، زیر اسمش نوشته: کارشناس مسائل یمن!من موندم این بنده خدا تو این ۴۰ سال از چه راهی نون در میآورده!

قبلا برق میرفت بابامون سر فحش رو میکشید به اداره برق، الان برق میره خوشحال هم میشه!!

خانومه ناراحت توی تاکسی: به فاصله چند روز هم شوهرم بهم خیانت کرد هم دوست پسرم!!

فدراسیون فوتبال فقط تو 6 ماه، نیم میلیارد تومن از فحاشی فوتبالیستها درآمد داشته! یعنی به عبارتی قیمت فحش از قیمت طلا زده بالاتر!

طرف رفته خواستگاری، دختره بهش گفته شهید مورد علاقه شما کیه؟!؟!

واسه دوست دخترت شارژ می فرستی، بعد میگه تو بزنگ!

واسه داداشمون رفتیم خواستگاری، ننه جون طرف در اومده میگه۲۰۱۲ تا سکه مهریه به نییت المپیک لندن!

یه عمر رفتیم سینما آخر نفهمیدیم دسته های صندلیش ماله خودمون یا بغل دستیمون !

ایران که هستیم توی سوپرمارکت دنبال جنس خارجی میگردیم؛ نوتلا! بی تو هرگز! بعد خارج که میریم، میافتیم دنبال جنس ایرانی! وای عزیزم! پفک نمکی!

یارو گیتار الکتریک تو اتاقم دیده میگه تو هم شیطان پرست شدی؟؟

جشن میگیرن گوسفند میکشن، عزاداریه گوسفند میکشن، ماشین میخرن گوسفند میکشن، پسر اقدس خانوم رو ختنه میکنن گوسفند میکشن! بعد به گاوبازای اسپانیایی فحش میدن!

برنامه احکام گذاشتن ملت زنگ میزنن، یکی میگه من رکعت اول، توی رکوع یادم افتاد سجده نرفتم! حکمش چیه؟

سریال ستایش زنه به شوهرش میگه: باردارم! شوهره بهجای اینکه بغلش کنه میره بیرون، رو به بقاله داد میزنه هوووورااا !!

طرف سوار اسب شده، عکسشُ گذاشته فیس بوک، میگه اون بالاییه منم!

تبلیغ پارک آبی نشون میدن یارو با شلوار لی و پیراهن مردونه سر میخوره رو سرسرههای پارک آبی،

رفتم سوپر مارکت میگم آقا کرم کارامل دارین میگه کرم فقط ساویز داریم.

سالای پیش جایزه بانک ملت یه منزل مسکونی بود، امسال شده
    ۶۰ لیتر بنزین، سال دیگه میشه یه شونه تخم مرغ، سال بعدشم دوتا تافتون یه بربری هم وسطش!

غار علیصدر به قندیلاش معروفه؛ اونوقت ملت میرن قندیلاشو میکنن یادگاری میبرن با خودشون! یکی نیست بگه آخه با اون قندیل میخای چیکار کنی؟

میری از خودپرداز پول بگیری، رمزتو میزنی پول بر میداری، بار دوم کارتو میذاری، رمز رو اشتباه میزنی، یکی از پشت میگه: آقا رمزتو اشتباه زدیها!

بابام نشسته یه میزگرد به زبون آلمانی میبینه، میگم مگه میفهمی چی میگن!؟ میگه قیافه هاشونو که میبینم میفهمم در مورد چی حرف میزنن!!

سربازه اومده مقابل دبیرستان دخترونه کشیک بده مزاحمت ایجاد نشه، خودش چشمک میزنه به ملت! خدا هم که فقط نشسته با ابی چای مینوشه!

رفتیم باغمون، دیدم جا نیست برای خودمون که بشینیم، اینجا ایرانه! گور بابات پی ام سی!
    بغلدستیمون توی هواپيما از اول تا آخر به اسلام فحش میداد، وسطهای پرواز هواپیما یه تکون خورد، گفت آ«يا ابالفضلآ»!

خبرنگار رفته تو یه روستا سوال میکنه با یارانتون چیکار کردین؟ مرده میگه: قبض هامونو پرداخت کردیم، چندتا قسط دادیم، شهریه دانشگاهه دخترمو دادیم، یه تراکتور هم خریدیم! تازه یه مقداری هم پس انداز کردیم
  • 08-24-2011, 01:53
    Los Anseleig
    نقل قول:

ببخشید مالاریا یک نوع بیماریه نه پشه،که توسط 10 گونه تک یاخته انگل ایجاد میشه که 4 گونه پلاسمودیوم اوال،پلاسمودیوم فالسی پاروم،پلاسمودیوم مالاریه،پلاسمودیوم ویواکس واسه انسان بیماری زا هستن.پشه ی ناقل اسمش آنوفل هست اونم فقط جنس ماده بیماریو انتقال میده
  • 08-24-2011, 05:04
    joooooooooone
    نقل قول:

نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    نیش معمولی ترین زنبورهم می تواند کشنده باشد البته از100 نفری که توسط زنبورهانیش می خورند تنها 2 نفر ازآنها می میرند. پس کشته شدن دربرابر زنبورها هیچ ربطی به نوع زنبور نداشته و به مکانیسم ایمنی فرد بستگی دارد که دربرابر زهر مقاوم باشد یا نباشد.

درمورد زنبور گاوی باید بگم که نیش این زنبور به مقدار کم کشنده نیست . بومیان به این دلیل توسط این زنبور کشته می شوند که اگر فقط یکی از این زنبور ها آنها را بگزد بقیه زنبور ها هم به سمت انسان یا جانور گزیده شده حمله کرده و شاید عرض 30 ثانیه 300 نیش توسط زنبور ها ی گاوی به انسان یاهرجانوری که توسط آنها مهاجم تشخیص داده شده وارد کنند . همان طورکه می دانیم نیش یک یا چند زنبور برای کشتن 98 درصد انسان ها کافی نیست نه نیش چند صد زنبور.
    نیش چند صد زنبور فیل را هم از پای در می آورد به همین دلیل حت فیل ها هم به محل زنبور گاوی که به صورت چندصد تایی حمله می کنند نزدیک نمی شوند چون از این زنبورها می ترسند.
    بازهم تکرار می کنم که نیش یک یا چند زنبور نمی تواند برای 98 درصدانسان ها کشنده باشدحتی اگر آن زنبور ، زنبورگاوی باشد اما نیش چندصد زنبور به شدت کشنده است.

آها الان گرفتم
    بعد اون وقت چیکار میشه کرد برای اینکه این زنبورها از انسان به دور باشن یا آسیبی به طرف وارد نکنن؟[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
  • نمایش 40 پست از این موضوع در یک صفحه
    صفحه 23 از 25 نخستنخست ... 132122232425 آخرینآخرین