برهانى: كمپ استقلال كاملاً ورزشى بود
برهانى: كمپ استقلال كاملاً ورزشى بود
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال معتقد است با شروع بازيهاى ليگ هواداران تيم متفاوتى را خواهند ديد و از نتايج كسب شده راضى خواهند بود.
وى گفت: اوضاع خوبى را در تركيه تجربه كرديم و معتقدم به آمادگى مطلوب رسيده ايم. با تمرينات سنگينى كه پشت سر گذاشته ايم حالا براى ادامه رقابتها از هر نظر آماده هستيم.او افزود: اردوى وحشتناكى در آنتاليا داشتيم و بازيكنان آنقدر خسته مى شدند كه پس از تمرين فقط مى خوابيدند تا براى ادامه تمرينات آماده شوند.مهاجم استقلال در مورد شايعات مطرح شده پيرو اردوى تركيه تصريح كرد: نمى دانم اين شايعات از كجا ايجاد شد. به جز استقلال ۷ تيم از كشورهاى ديگر هم در كمپ ما حضور داشتند و بايد بگويم كه محل اردوى ما كاملا ورزشى بود، نه تفريحى و افراد غير ورزشى در آن حضور نداشتند.برهانى ادامه داد: مدتهاست كه عده اى قصد دارند براى ما حاشيه سازى كنند اما ما به اين مسائل توجهى نداريم و با قدرت كارمان را ادامه خواهيم داد.مهاجم آبى ها پيرو صحبتهاى قلعه نويى در فرودگاه افزود: من رابطه بسيار مناسبى با قلعه نويى دارم و وقتى در فرودگاه او را ديدم به سمتش رفتم و او نيز با صحبتهاى خود روحيه خوبى به من داد.وى در مورد مصدوميت خود تصريح كرد: فشار تمرينات باعث شد از ناحيه پشت زانو دچار مصدوميت شوم اما بعيد مى دانم كه اين آسيب ديدگى مشكلى براى من ايجاد كند.برهانى در خاتمه پيرو بازيهاى تيم ملى در رقابتهاى جام ملتها گفت: پيروزيهاى بسيار دلچسبى كسب شده و معتقدم اين موفقيتها مى تواند ادامه داشته باشد. در هر صورت تصور مى كنم اگر در مرحله بعد با كره جنوبى بازى كنيم مى توانيم نتيجه مناسب را به دست آوريم زيرا بازيكنان باتجربه استراليا مرد روزهاى سخت هستند و به طور قطع مقابل ما انگيزه هاى بسيار زيادى دارند.
هوارمحمد: قسم مى خورم بعد از جام ملت ها در تمرينات استقلال حضور پيدا كنم
هوارمحمد: قسم مى خورم بعد از جام ملت ها در تمرينات استقلال حضور پيدا كنم
هوار ملامحمد به تازگى به عضويت استقلال ديگر تيم پرطرفدار تهرانى درآمده است عصر پنجشنبه در هتل شرايتون دوحه به خبرنگاران ايرانى گفت: مى دانيم كه ديدار دشوارى مقابل استراليا پيش رو خواهيم داشت اما اميدوارم به پيروزى برسيم چرا كه توانايى بردن اين تيم را داريم.
ملامحمد در پاسخ به اين پرسش كه آيا بعد از پايان رقابتهاى جام ملتهاى آسيا به تيم فوتبال استقلال ملحق خواهيد شد، گفت: اين سوال را بارها از من پرسيده ايد. قسم مى خورم در پايان رقابتها به ايران خواهم آمد و استقلال را در مسابقات همراهى مى كنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]