-
قلعه نویی: رمز موفقیت من صداقت وعشق است
من، به تراكتور به خاطر طرفدارانش و مردمش علاقه ويژهاي دارم. طرفداران تراكتور آدمهاي با لياقت و گرانقيمتي هستند گرچه امكاناتي كه در اختيار تراكتور هست در حد اين مردم خوب نيست.
او آنتوني رابينز فوتبال است، مربياي كه دست به هر خاكستري كه زد طلا شد. براي امير قلعهنويي سال 90 همان سال خوبي است كه انتظارش را داشت البته منهاي يكي، دو اتفاق كه سرمربي تراكتورسازي در مصاحبه با گل به آنها اشاره كرده است. او بعد از قهرماني با سپاهان در تبريز هم با موفقيت پيش ميرود و قهرماني تيمش چيز عجيب و غريبي نيست. اتفاقي كه براي كمتر مربي فوتبال ايران رخ داده است در حقيقت بعد از علي پروين هيچ كس را نداشتيم كه كارنامهاش تا اين حد پر از جام و موفقيت باشد. او كه حالا در زندگي اجتماعي و مالي هم آدم بسيار موفقي است در تماس با خبرنگار گل بابت انتخابش به عنوان بهترين مربي سال توسط كاربران سايت گل خوشحال است و جالب اينكه آمار دقيق آراي خودش را دارد. شايد همين توجه به جزئيات است كه امير را به اينجا رسانده جايي كه براي همه مربيان ليگ آرزوست. مصاحبه ما با سرمربي سال را بخوانيد.
آقاي قلعهنويي كاربران سايت گل شما را به عنوان مربي سال انتخاب كردند.
از همه كساني كه به من رأي دادند تشكر ميكنم و البته از سايت گل كه چنين نظرسنجيهايي را ميگذارد. اين را بگويم كه لياقت كساني كه در نظرسنجي پايينتر از من قرار گرفتهاند بيشتر از من است اما خب، مردم به من لطف دارند و من از اين موضوع بسيار خوشحالم.
آقاي قلعهنويي ميخواستيم از اينجا شروع كنيم كه راز موفقيت شما و پيروزيهاي پياپياي كه در اين چند سال داشتهايد چيست؟
خواهش ميكنم ... مربيگري يعني عشق و صداقت و نظم و انضباط. به نظر من اين همه چيز مربيگري است، خيليها هستند كه اين حرفه را براي پول انتخاب ميكنند اما چيزي كه من با گوشت و پوست حساش كردهام اين است كه موفقيت تنها در شرايطي حاصل ميشود كه عشق و صداقت باشد. من هميشه سعي كردم با بازيكنان صادق باشم و به همين دليل هم هست كه بازيكنان در زمين فوتبال با قلبشان فوتبال بازي ميكنند و شايد بيشتر از توانشان خرج ميكنند كه من از اينجا از آنها تشكر ميكنم. به جز اين من هميشه دوست داشتم كه سال به سال پيشرفت كنم بنابراين از كمك دوستانم در خارج از ايران استفاده كردهام و سعي كردم به روز باشم. در عين حال كمتر شده كه مسابقه فوتبالي را از دست بدهم و همين تماشاي فوتبال هم به نظر من ميتواند كمك خيلي خوبي باشد به هر حال دوره دوره ارتباطات است و آدم بايد خودش را به روز نگه دارد.
سالي كه گذشت سال موفقيتآميزي بود. اما حتما حسرتهايي هم داشتهايد درباره آن حرف ميزنيد؟
اتفاق مهم اين بود كه قهرماني آسيا را از من گرفتند سپاهان من تيم كاملي بود و ميتوانست قهرمان آسيا بشود اما نگذاشتند اين اتفاق بيفتد. ما در 7 بازي آسيا 17 گل زديم و در سطح قهرماني بوديم اما نگذاشتند و اين از دست دادن قهرماني براي من بسيار تلخ بود.
شما به تبريز آمدهايد در اينجا اوضاع چطور است؟
آمدن به تبريز براي من اتفاق خيلي خوبي بود. من، به تراكتور به خاطر طرفدارانش و مردمش علاقه ويژهاي دارم. طرفداران تراكتور آدمهاي با لياقت و گرانقيمتي هستند گرچه امكاناتي كه در اختيار تراكتور هست در حد اين مردم خوب نيست. من به مسوولان تيم مدام اين را ميگويم كه براي قهرماني به چيزهاي بيشتر از تماشاگر احتياج است.
آيا در سال 91 قهرمان ميشويد؟
سوال بينهايت سختي است. فعلا فقط به بازي فجرسپاسي فكر ميكنم، ما 6 بازي تا پايان ليگ داريم و بايد نهايت امتياز را از اين مسابقات بگيريم و منتظر اتفاقات خوب بمانيم.
آيا در تبريز ميمانيد؟
اين چيزها دست خداست بايد ديد كه چه اتفاقي رخ ميدهد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پشت پرده اختلافات باشگاه تراکتورسازی و هیئت فوتبال استان!
علیرغم کش و قوس های فراوان در خصوص واگذاری بلیط فروشی بازی های تیم تراکتورسازی به این باشگاه، مسئولان باشگاه تراکتورسازی اعلام کردند به دلیل عدم همکاری هیئت فوتبال استان در واگذاری پول بلیط فروشی بازی ها از این پس خود باشگاه مسئولیت بلیط فروشی را بر عهده خواهد داشت.
در گذشته باشگاه تراکتورسازی تبریز و هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی بارها جلسات متعددی برگزار کرد تا طبق گفته کنفدراسیون فوتبال آسیا بلیط فروشی بازی ها به باشگاه ها واگذار شود و مسئولان باشگاه تراکتورسازی خود مسئولیت فروش بلیط بازیها را بر عهده داشته باشند.
در این میان بارها خبر از واگذاری بلیط فروشی به این باشگاه در روزهای نزدیک داده می شد ولی همچنان این مسئله آنطور که باید به سرانجامی نرسیده بود تا اینکه چندی قبل مسئولان هیئت فوتبال استان با واگذاری کامل بلیط فروشی به این باشگاه موافقت کردند.
در همین راستا دو روز پیش مسئولان باشگاه تراکتورسازی از ابطال کارت های الکترونیکی خبر دادند که به همین دلیل سعی کردیم گفتگویی با مسئولان هیات فوتبال استان و باشگاه تراکتورسازی داشته باشیم تا از چند و چون این اتفاقات بیشتر با خبر شویم.
جعفری: مجری طرح بلیط فروشی ما را به رسمیت نشناخت
محمد حسین جعفری مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در خصوص خبر ابطال بلیط های الکترونیکی در بازی های این تیم اظهار داشت: ما با طرفین قرارداد توافق کرده بودیم که وجه بلیط فروشی از بازی با سپاهان تا 48 ساعت پس از بازی به حساب باشگاه واریز شود ولی متاسفانه 8 روز از بازی ما مقابل سپاهان گذشته و هیچ اقدامی به عمل نیامده است.
وی در ادامه تصریح کرد: ما به همین دلیل پیگیر این موضوع شدیم و با مجری طرف بلیط های الکترونیکی تماس گرفتیم که آنها به ما گفتند که ما با شما هیچ قراردادی نداریم و طرف قرارداد ما هیئت فوتبال است و نمی توانیم هیچ پولی به حساب شما واریز کنیم. چون آنها ما را به رسمیت نشناختند ما نیز ترجیح دادیم به خاطر منافع باشگاه از این قضیه کناره گیری کنیم و خود برای این مورد دست به کار شویم و بلیط فروشی کنیم.
جعفری خاطرنشان کرد:اگر تا بازی مقابل فجر سپاسی نتوانیم بلیط الکترونیکی خود را آماده کنیم در این بازی از بلیط کاغذی استفاده خواهیم کرد ولی در آینده قصد داریم از کارت هواداری در بلیط فروشی استفاده کنیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی با اشاره به قرارداد 10 ساله هیات فوتبال استان و مجری طرح بلیط الکترونیکی گفت: این قرارداد نیازمند دقت نظر بود که باید پرسید چه کسی از سوی باشگاه تراکتورسازی مجوز داده است که آنها یک قرارداد 10 ساله امضا کنند؟
جعفری در انتها گفت: ما این انتفاقات را از هیئت فوتبال پیگیری نکردیم چون تمام صحبت های لازم را کرده بودیم و نیازی نیست پیگیری کنیم و در گذشته نیز هر بار به یک بهانه ای حق ما ضایع می شد.
تقیون: قرارداد ما با باشگاه لغو شد
رضا تقیون مدیر روابط عمومی هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی در همین راستا به خبرنگار نصرنیوز گفت: در گذشته توافقی با باشگاه تراکتورسازی داشتیم تا بلیط فروشی را به این باشگاه واگذار کنیم. همچنین در قرارداد توافقاتی داشتیم که مجری طرح به کار خود ادامه خواهد داد.
وی افزود: ولی 2 شب پیش سایت باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد که هیئت فوتبال بدقولی کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است و این باشگاه با آقای اسبقیان هماهنگ شده است که بلیط فروشی را خود بر عهده بگیرد. در حالی که ما هیچ بدقولی نکردیم و دلیل اینکه پول بازی تراکتور - سپاهان به حساب باشگاه ریخته نشد این بود که حساب باشگاه تراکتورسازی دیر افتتاح شده بود و مجری طرح بلیط الکترونیکی نتوانست به موقع پول را به حساب این باشگاه واریز کند و قرار بود از بازیهای آتی سر موقع این پول به حساب واریز شود.
تقیون در ادامه خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه باشگاه تراکتورسازی به طور یکجانبه اقدام به لغو قرارداد کرده است و بحث بلیط فروشی کاغذی را مطرح نموده است، هیات فوتبال با لغو قرارداد نامه اعلام می کند وظیفه بلیط فروشی بر عهده هیات فوتبال استان است و تا زمان حصول نتیجه از فدراسیون فوتبال به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
مدیر روابط عمومی هیئت فوتبال در واکنش به صحبت های جعفری مبنی بر اینکه مجری طرح بلیط الکترونیکی آنها را به رسمیت نشناخته است، تصریح کرد: ما تمامی قراردادهای منعقد با مجری طرح را در اختیار تراکتورسازی گذاشته ایم و این باشگاه متعهد شده است با مجری طرح همکاری داشته باشد و چنانکه این باشگاه به تعهداتش عمل نکند باید ضرر و زیان این قرارداد را پرداخت نماید.
وی در خصوص اینکه گفته می شود هیات فوتبال قراردادی 10 ساله با مجری طرح امضا کرده است، گفت: من از متن قرارداد با خبر نیستم و این قرارداد در اختیار باشگاه تراکتورسازی قرار گرفته است و فکر نمی کنم مشکل خاصی در این قرارداد وجود داشته باشد. همچنین ما تمامی مواردی که در قرارداد آمده است در اختیار باشگاه قرار داده ایم و هیچ چیزی بر باشگاه پوشیده نبود و باشگاه با آگاهی از تمامی موارد اقدام به امضای قرارداد کرده است.
تقیون در انتها گفت: به دلیل اینکه تا کنون به طور رسمی به ما ابلاغ نشده است که بلیط فروشی را به باشگاه ها ابلاغ کنیم و به دلیل اینکه باشگاه نیز یکجانبه این قرارداد را منتفی شده می داند و علی رغم تاکید ای اف سی بر بلیط الکترونیکی حرف از بلیط کاغذی می زند که مغایر با ابلاغیه فدراسیون فوتبال است ما مجبور هستیم این توافق نامه را لغو کنیم و خود اقدام به فروش بلیط نماییم.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
گزارش از امیر توپچی پور
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تمرینات تراکتورسازان استارت می خورد
تمرینات تیم تراکتورسازی تبریز برای رویارویی با تیم فجرسپاسی شیراز پس از تعطیلی چند روزه بعد از ظهر فردا در تبریز استارت خواهد خورد.
تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در آخرین دیدار خود در سال گذشته با یک گل از سد سایپا گذشت و توانست برای اولین بار در مدت حضور چندین ساله در لیگ برتر فوتبال 3 امتیاز مصاف با این تیم را تصاحب کند.
پس از آن کادرفنی و بازیکنان این تیم تعطیلی چند روزه ای داشتند و قرار است تمرینات این تیم از فردا و راس ساعت 16 و 30 دقیقه در زمین فجر تبریز برگزار شود.
لازم به ذکر است تراکتورسازان روز جمعه 18 فروردین ماه در تبریز به مصاف تیم فجرسپاسی شیراز خواهند رفت و یک هفته پس از آن بار دیگر در ورزشگاه یادگار امام به مصاف تیم فولاد خوزستان خواهند رفت.
تا کنون مسئولان باشگاه تراکتورسازی برای ایام تعطیلات برنامه اردوی خاصی در نظر نگرفته اند و هیچگونه اردوی تدارکاتی در برنامه این تیم دیده نمی شود و به نظر می رسد امیر قلعه نوعی تصمیم دارد با برگزاری تمرینات منظم و بانشاط در تبریز شاگردانش را برای مصاف های آتی آماده نگه دارد.
علاوه بر آن با نزدیکتر شدن به دیدار تراکتورسازان مقابل فجرسپاسی و با توجه به اختلاف نظر این باشگاه با هیئت فوتبال استان تاکنون تصمیم نهایی در خصوص نحوه بلیط فروشی این دیدار اتخاذ نشده است و امید است طی روزهای آتی تصمیماتی گرفته شود که موجبات راحتی هواداران این تیم را فراهم کند تا این تیم در اولین دیدار خود در سال 91 با حضور پرشور هوادارانش گام به میدان مسابقه بگذارد.
-
محسن فروزان: از خودم 3 سال عقبم!
قلعهنويي حق پدري به گردنم دارد.
محسن فروزان در نظرسنجي سايت گل به عنوان پدیده سال 90 شناخته شد. او در شرایطی توانست با 46 درصد آرا این عنوان را کسب کند که نزدیکترین رقیب وی امید عالیشاه با 36 درصد دومین نفری بود که تا آخرین روز رقبت تنگاتنگی را با این بازیکن داشت. گقتگوی گل را با محسن فروزان میخوانید.
وضعيت فوتباليات در عرض 5 ماه كاملا دگرگون شده. محسن فروزان 5 ماه پیش به چه چيزهايي فکر میکرد؟
وقتی من جذب تراكتورسازي شدم بیشتر به فکر کسب تجربه بودم و نگاهم بیشتر به آینده بود. فکر نمیکردم با حضور ثابتی و محمدی دو دروازهبان خوب تراکتورسازی فرصتی به من داده شود.
در مورد بازی اولات بگو. چه احساسی داشتی؟
حضور در ترکیب تیم بزرگی مثل تراکتور با تماشاگران زیادش فشار روحی زیادی در بازی اول برایم داشت. بالاخره مربی بزرگی همچون امیر قلعهنویی به من اعتماد کرده بود و این یک موضوع خیلی خیلی مهمی بود. ولی از طرفی هم احساس میکردم به آرزویم خیلی زود رسیدهام، هر چند به خاطر نگرانی از این که نتوانم جواب اعتماد کادر فنی را بدهم عملکردم در بازی با سایپا در تبریز خوب نبود و اشتباهاتی هم در آن بازی داشتم.
اما بالاخره جایگاه خودت را تثبیت کردی.
واقعیت این است که من یک هدف بلندمدت را برای خودم ترسیم کردهام و شروع کار من با حضور موفق در ردههای مختلف نوجوانان، جوانان و امید همراه بوده که در سطح ملی نیز کسب تجربه نمودهام. من از تواناییهای خودم آگاه هستم و یک خصلت خوبی که در ذاتم دارم این است که همیشه با آرامش و اطمینان خاطر کارم را دنبال میکنم. حتی در استادیوم آزادی در مقابل پرسپولیس که اولین بارم بود در این ورزشگاه مقابل تیم به اين بزرگی قرار میگرفتم هيچگونه استرسی نداشتم. اگر حمل بر غرور نباشد شاید اگر یکسری مشکلات برایم پیش نمیآمد من زودتر از اینها خودم را مطرح میکردم. به نظرم من الان 3 سال از جایی که باید بودم عقبترم و درصدد جبران این موضوع هستم.
طي رقابت با امید عالیشاه بهعنوان پدیده سال 90 انتخاب شدی. نظرت را درباره اين انتخاب و درباره اين رقيب بگو.
ضمن تشکر از همه عزیزانی که با انتخاب من نظر لطفشان را شامل حالم کردهاند لازم میدانم این نکته را هم اضافه کنم که امید عالیشاه هم واقعا جوان بااستعدادی است و او هم میتوانست در این جایگاه قرار بگیرد. علی دایی هم بارها نشان داده میداند به چه جوانانی میدان بدهد و مطمئنا آینده درخشانی پیش روی این گلزن جوان است.
در 18 بازی لیگ و یک بازی حذفی حتی یک کارت زرد هم دریافت نکردي و به نوعی یکی از خوشاخلاقترین دروازهبانها هم قلمداد میشوی.
من برای خودم مشاورهای خیلی خوبی دارم و اینکه در آینده چه شخصیتی داشته باشم برایم خیلی مهم است. لذا سعی دارم با دوری کردن از همه حاشیهها چه در داخل میدان با بازیکن حریف و یا حتی بازیکن خودی و داوران و مربیان خودم را الگوی مناسبی برای جوانانی قرار دهم که با نگاه خاص شاید ما را زیر نظر دارند. از این جهت همیشه تمرکزم را روی این گونه مسائل هم دارم که خدای نکرده به تیم و خودم لطمه وارد نکنم.
و مطلب آخر؟
من از سایت گل که زمینه چنین انتخابی را فراهم كرده تشکر ویژه دارم و خودم هم همیشه یکی از کاربران آن هستم كه واقعا اخبار و اطلاعات موثق و بروزی را ارائه میکند. همچنین از همه کسانی که به نوعی این موفقیتها را مدیون آنها هستم، از جمله امیر قلعهنویی که حق پدری به گردن من دارد و کریم بوستانی، فیروز کریمی، اسماعیل راستی و محسن اشرفی که در همه حال یار و یاور من بوده است. سال نو را هم به همه هموطنان عزیزم خصوصا هواداران تراکتورسازی تبریک عرض ميكنم و امیدوارم سالی پربار وتوام با موفقیت و سرافرازی داشته باشند.
-
عيد نوروز را به تمامي آذري زبانان مخصوصا طرفداران تراكتور سازي تبريك مي گويم
در آستانه عيد نوروز، یکی از مصاحبه های عیدانه را با مرتضي اسدي، كاپيتان تيم تراكتور سازي انجام داديم. این گفتگوی خواندنی را در ذیل بخوانید:
مرتضي اسدي، كاپيتان تيم تراكتور سازي تبريز در گفتگوي عیدانه خود به سوالات متفاوتی، پاسخهای متفاوت داد :
سال 90 برایت چطور گذشت؟ سال نود سال خوبي براي من بود و واقعا از لحاظ رشد فوتبال در تبريز خوب بود. ما در اين سال با مردم تبريز صميميت بيشتري پيدا كرديم و انشاالله قهرماني تراكتور در ليگ برتر را با اين مردم خوب در سال 91 جشن بگيريم.
کدام سین هفت سين را دوست دارید؟ سيب
هفت سين فوتبالي بگوييد؟ سوت، سرمربی،ساك، سکو، سرداور، سبزی زمین، ساق بند.
بهترین اتفاق سال90 براي تراكتور؟ شكست دادن تيم سپاهان بعد از مدتها در تبريز
برای نوروز 91 چه برنامه ای دارید؟ انشاالله مشكلات مالي باشگاه تراكتور سازي هر چه زودتر حل شده و وضعیت بهتر شود تا برنامه هاي خوبي را كه در ذهنمان داريم، اجرا كنيم. جا دارد از سردار جعفري و عوامل ديگر كه در سال 90 بسيار تلاش انجام دادند تا هزينه هاي باشگاه را تامين كنند و خيلي سخت بود واميدوارم مانند گذشته كه با درايت خود سعي در رفع مشكلات تيم داشته است، در ادامه نيز با تلاش ساير مسئولين بكوشند تا مشكلات مالي تيم رفع شود و به موقيت تيم تلاش كنند.
تلخ ترين خاطره اي كه از سال90 داريد؟ خوشبختانه ندارم!
شيرين ترين خاطره سال90 ؟ استقبال مردم از اولين بازي تراكتور كه بعد از محروميت هاي تراكتور در اين فصل ليگ برتر انجام شد.
آرزوی فوتبالی شما در سال 91 ؟ انشاالله تراكتور سازي در اين سال قهرمان ليگ برتر شود و سهميه آسيايي را بگيرد تا ذره اي از محبت هاي هواداران خوبمان را كه در سرما و گرما از ما حمايت مي كنند را جبران كنيم.
خوش تيپ ترين بازيكن سال 90 ؟ سياوش اكبرپور
علاوه بر رشته فوتبال به چه رشته ورزشی دیگری علاقه دارید؟ تنيس
دروغ 13؟ اشكان دژاگه به تراكتور سازي پيوست.
نظرتون راجع به 13 بدر؟ اين روز براي تمامي ايراني ها عزيز است و در اين روز تمامي كدورت ها را از بين مي برند و من فكر مي كنم كه اين روز براي مردم خيلي خوش مي گذره و روز بیادماندنی است.
پيام نوروزيتان براي ورزش دوستان تبريز و آذربایجان؟ براي تمامي ورزش دوستان آرزوي سلامتي در سال 91 را دارم و انشاالله تمامي آذبايجاني ها از تراكتور حمايت كنند. و بدانند که ما نيز براي تراكتور كم نگذاشته ايم و هرچه از دستمان می آید کوتاهی نمیکنیم.
تك كلمه اي:
امير قلعه نويي: ژنرال
تراكتور: عشق
فوتبال: زندگي
زندگي:زندگي!
اسدي در انتها گفت: پيشاپيش عيد نوروز را به تمامي آذري زبانان مخصوصا طرفداران تراكتور سازي تبريك مي گويم و آرزوي سلامتي براي خود و خانوادشان در سال جديد را دارم
-
بلیط فروشی به باشگاه تراکتورسازی واگذار شد
رییس اداره ورزش و جوانان تبریز گفت: بلیت فروشی بازی های خانگی تیم فوتبال تراكتورسازی به طور كامل به این باشگاه واگذار شد.
حبیب ستوده نژاد در این باره اظهار داشت:اداره ورزش و جوانان استان همواره حامی تیم های تبریزی به خصوص تیم تراكتورسازی در رقابت های مهم كشوری بوده و در راستای موفقیت این تیم ها همكاری های لازم را انجام داده است .
بدین ترتیب باشگاه تراکتور سازی در بازی هفته بیست و نهم با فجر سپاسی كه روز هجدهم فروردین ماه جاری در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار می شود می تواند راسا اقدام به بلیت فروشی کند.
-
بررسی بازیهای مدعیان قهرمانی در 6 هفته پایانی لیگ؛روزهای سخت سپاهان رسید
با توجه به اینکه استقلال و سپاهان درگیر رقابتهای آسیایی هستند تراکتور با تمرکز بیشتری لیگ را ادامه خواهد داد.
لیگ خلیج فارس با همه ی فراز و نشیب های که داشت ، بالاخره به هفته های پایانی خود در سال جدید نزدیک خواهد شد تا پرونده لیگ یازدهم هم به پایان برسد. در این میان لیگ برتر با تمام نقایص و کمبودهایی که در بدنه و ساختار خود دارد ، همچنان پویایی خود را حفظ کرده است و تیم های صدرنشین برای قهرمانی و تیم های قعرنشین نیز برای فرار از سقوط در حال جنگ و رقابت هستند.
سپاهان اصفهان با اختلاف 3 امتیازی که نسبت به تیم دوم جدول یعنی تراکتورسازی دارد ، به عنوان جدی ترین گزینه قهرمانی محسوب می شود ، اما نباید غافل شویم که شش هفته به پایان رقابت ها مانده است و هر سه تیم شانس آن را خواهند داشت تا دو رقیب دیگر را جای بگذارند و عنوان قهرمانی را از آن خود کنند. حال قصد داریم تا به بررسی شانس این سه تیم برای قهرمانی با توجه به بازی های پیش رو بپردازیم :
سپاهان اصفهان؛بازیهای سخت باقی مانده
سپاهان اصفهان از چند جهت انگیزه های مضاعفی برای کسب عنوان قهرمانی دارد. زردپوشان اصفهانی با هدایت امیر قلعه نویی توانستند در لیگ نهم و دهم بطور متوالی عنوان قهرمانی را از آن خود کنند و برای اولین بار در تاریخ لیگ برتر توانستند از عنوان قهرمانی خود دفاع کنند. اما در لیگ یازدهم گذشته از همه فراز و نشیب هایی که در ابتدای فصل داشتند ، با ورود زلاتکو کرانچار توانستند رفته رفته روزهای خاکستری فصل خود را فراموش کنند و به روزهای طلایی خود نزدیک شوند. حرکت کرانچار و طلایی پوشان آنقدر حساب شده و لاک پشتی بود که رقیبان حضور این تیم در جمع مدعیان را احساس نکردند و به یک باره خود را در پس این تیم در جدول رده بندی دیدند.
شنبه 19 فروردین ، ملوان-سپاهان
در هفته 29 لیگ برتر ، سپاهان میزبان ملوان خواهد بود. انزلیچی ها در حالی میزبان صدرنشین لیگ برتر هستند که بازی رفت را به این تیم اصفهانی واگذار کرده اند و اوضاع مناسبی نیز در جدول لیگ ندارند. به علت فشردگی امتیازات در پایین جدول ، فشار زیادی بر روی مردان پورغلامی خواهد بود ، همین امر سبب می شود تا سپاهان روز آسانی را پیش رو نداشته باشد و حتی شاید کسب امتیاز را دور از دسترس بیابد.
در این روز این امیدواری برای تراکتورسازی و استقلال وجود دارد که سپاهان در برابر تیم سخت کوش و پرانگیزه ملوان امتیاز از دست دهد و فاصله در صدر جدول کمتر شود.
پنج شنبه 24 فروردین ، سپاهان-پرسپولیس
هفته 30 لیگ برتر ، سپاهان در ورزشگاه فولادشهر میزبان سرخپوشان پایتخت خواهد بود و این بازی سخت ترین مصاف سپاهان در شش هفته باقی مانده محسوب می گردد. پرسپولیس سال جدید را رویایی آغاز کرد و با زدن شش گل خط و نشانی جدی برای حریفان خود کشید . این پرسپولیس در دومین هفته از رقابت های لیگ برتر در سال جدید در برابر سپاهان قرار خواهد گرفت و بدون شک این بازی برای شاگردان زلاتکو آسان نخواهد بود.
جالب ترین نکته بازی این دو تیم رویارویی دو مربی با کیفیت این دو تیم است که بی شک جدال تفکرات این دو مربی مصافی زیبا و چشمگیر را در فوتبال ایران رقم خواهد زد ، مصافی که شاید دیدنی ترین بازی فصل را رقم بزند.
در این هفته تراکتورسازی میزبان شاگردان مجید جلالی خواهند بود و آبی پوشان در آزادی به مصاف صبای قم خواهند رفت. آنچه مسلم است بازهم سخت ترین قرعه به نام سپاهان است اما نباید از ذکر این نکته غافل شویم که فولاد و صبا توان آن را خواهند داشت که برای حریفان خود دردسر ساز شوند.
جمعه 1 اردیبهشت ، فولاد-سپاهان
در هفته 31 لیگ برتر ، دو تیم سازمان یافته لیگ برتر به مصاف یکدیگر خواهند رفت. سپاهان به لطف ستاره های خود و اندیشه های زلاتکو بسیار امیدوار است که بتواند تیم پرتلاش و با برنامه فولاد خوزستان را شکست دهد و به کسب عوان قهرمانی امیدوارتر شود. شاگردان جلالی در نیم فصل اول نیز در برابر سپاهان نتوانستند کاری از پیش ببرند و شکست را پذیرفتند. نکته قابل توجه آن است که گرچه فولاد در این فصل آن چنان که باید قوی و کوبنده نبوده است ، اما اندیشه های جلالی می تواند برای هر تیمی حتی سپاهان مشکل ساز شود.
در این هفته تمامی مدعیان مهمان هستند ، بر همین اساس استقلال میهمان شاهین بحران زده و تراکتورسازی در تهران به دیدار راه آهن می رود..
پنج شنبه 7 اردیبهشت ، سپاهان-شاهین
سپاهان در هفته 32 لیگ برتر آسان ترین مصاف شش هفته پایانی خود را در ورزشگاه فولادشهر برابر شاهین خواهد داشت. بدون تردید این بازی برای هر دو تیم از ارزش خاصی برخوردار خواهد بود ، چراکه شاهین برای جلوگیری از سقوط و سپاهان برای قهرمانی خواهد جنگید و این امر بر جذابیت های این دیدار خواهد افزود. در هرصورت شانس سپاهان برای بردن این دیدار بیش از 90 درصد خواهد بود.
نتیجه دیدار رفت این دو تیم با تساوی 1-1 به پایان رسید.
تراکتورسازی در این هفته میزبان پرسپولیس است و قرعه سخت ترین دیدار در این هفته به نام تراکتور افتاده است. در این هفته استقلال نیز میزبان شهرداری تبریز است.
یک شنبه 17 اردیبهشت ، ذوب آهن-سپاهان
هفته سی وسوم بیش از هرهفته دیگر برای سپاهان جذاب و قابل اهمیت است. سپاهان جدا از آنکه در کورس قهرمانی نیازمند کسب سه امتیاز است ، باید در دربی اصفهان نیز پرقدرت ظاهر شود تا قبل از آنکه خود را به عنوان قهرمان ایران معرفی کند ، به عنوان قدرت اول اصفهان معرفی کند.
گرچه ذوب آهن در این فصل دچار بحران هاب متفاوت شد اما نباید غافل شویم این شاکله اصلی این تیم ، همان نفراتی است که در فینال لیگ قهرمانان حضور یافتند بنابراین این توانایی را دارند که در برابر سپاهان قد علم کنند و با پیروزی در این دیدار زخم های خود را التیام بخشند.
در این هفته تراکتور میهمان مس سرچشمه و استقلال میهمان نفت آبادان است. به این ترتیب بازهم سپاهان سخت ترین دیدار هفته را در بین مدعیان برگزار خواهد کرد.
جمعه 22 اردیبهشت ، سپاهان-مس سرچشمه
قرارگیری سپاهان مقابل مس سرچشمه گرچه با نتیجه قابل پیش بینی به پایان خواهد رسید ، اما این دیدار شاید به مهم ترین برد سپاهان در این فصل لقب گیرد. سپاهان با توجه به بازی هایی که قبل از این دیدار در پیش دارد ، احتمال از دست دادن امتیاز را بسیار زیاد می بیند ، بنابراین شاید این پیروزی حکم قهرمانی آن ها در لیگ را داشته باشد.
در این هفته استقلال میزبان نفت تهران و تراکتورسازی میزبان ملوان بندر انزلی است. سخت ترین دیدار این هفته را استقلال در جمع مدعیان خواهد داشت.
شش بازی تراکتورسازی
تراکتورسازی این فصل را با امیر قلعه نویی پر فراز و نشیب دنبال کرد. هیچ گاه مدعی اول قهرمانی نبود اما هیچ گاه نیز عرصه را ترک نکرد. شاید امیر قلعه نویی نیز به خوبی می داند گرچه تیم خوبی را راهی کارزار لیگ برتر کرده است ، اما این تیم به واقع شانس اول قهرمانی نیست و گرفتن سهمیه آسیا بهترین جایگاهی است که می توان برای سپاهان در نظر گرفت.
جمعه 18 فروردین ، تراکتورسازی-فجرسپاسی
در هفته 29 لیگ برتر ، شاگردان سرهنگ برای فرار از منطقه خطر به مصاف تیم تراکتورسازی خواهند رفت ، تیمی که همچون گرگ منتظر لغزش سپاهان است تا بتواند به صدرجدول سوء قصد کند و بر آن تکیه بزند. شاگردان قلعه نویی می توانند با استفاده از امتیاز میزبانی فجر را شکست دهند و به انتظار بازی سپاهان و ملوان بنشینند. آنچه مسلم است همه چیز حکایت از برتری تراکتور بر فجر دارد اما فجر تیم ساده ای نیست.
نتیجه دیدار رفت این دو تیم با حساب 2-1 به نفع تراکتور به پایان رسید.
جمعه 25 فروردین ، تراکتورسازی-فولاد
هفته 30 لیگ برتر برای امیر و شاگردانش سخت خواهد بود. قرارگیری در برابر شاگردان مربی فکور و توانمند احتمال برد را کاهش می دهد ، آن هم در زمانیکه یک بار اندیشه های جلالی قابلیت خود را نشان داده اند و در بازی رفت تراکتور را شکست داده اند. در هرصورت قلعه نویی به خوبی می داند اگر تمایل به ماندن در کورس رقابت ها دارد ، باید راهکاری را برای غلبه بر جلالی و مردانش بیابد. بطور حتم این پیروزی در این دیدار میزان قاطعیت تراکتور برای قهرمانی را نشان خواهد داد.
شنبه 2 اردیبهشت ، راه آهن-تراکتورسازی
در هفته 31 لیگ ، امیر به مصاف دائی خواهد رفت. جدال مدعی عنوان قهرمانی و تیم قعرجدولی راه آهن با وجود قلعه نویی و دائی داغ تر دنبال خواهد شد. حساسیت های این دیدار سبب خواهد شد تا زیبایی های فوتبال در پس پرده حاشیه ها و جنجال ها قرار گیرد و شاید دور از ذهن هم نباشد اگر بگوییم تیم خوش شانس تر می تواند پیروز باشد نه تیم توان مند تر. دائی در این دیدار انگیزه هایی فراتر از انگیزه های فرار از سقوط دارد و همین امر شاید قهرمانی را برای تراکتور و امیرخان به تعویق بیندازد.
دو تیم در بازی رفت به تساوی 1-1 در ورزشگاه یادگار امام تبریز رضایت دادند.
پنج شنبه 7 اردیبهشت ، تراکتورسازی-پرسپولیس
در هفته 32 لیگ برتر ، مصطفی دنیزلی در جمع پر شور آذری زبان های ایرانی قرار خواهد گرفت و قرابت زبانی این دو سبب خواهد شد که یک جلوه ویژه در ورزشگاه یادگار امام را شاهد باشیم. اما در مجموع تراکتور گرچه در خانه به مصاف سرخ پوشان می رود ، اما باید بدانند دیگر خبری از تیم بحران زده پرسپولیس نیست و تراکتور به مصاف پرسپولیس ثبات یافته خواهد رفت. این مصاف برای قلعه نویی بسیار ارزشمند خواهد بود چراکه نه تنها در مسیر قهرمانی کسب 3 امتیاز ارزشمند است بلکه شکست دادن اندیشه های دنیزلی به نوعی تایید توانایی های فنی اوست.
یک شنبه 17 اردیبهشت ، مس سرچشمه-تراکتورسازی
هفته 33 لیگ برتر ، محتمل ترین پیروزی تراکتور در شش هفته پایانی است. تراکتورسازی شاید با شکست این تیم از پیش سقوط کرده بتواند به لطف لغزش های احتمالی سپاهان بر صدر تکیه بزند .
جمعه 22 اردیبهشت ، تراکتورسازی-ملوان
در هفته 34 لیگ برتر ، شاگردان پورغلامی می توانند مانعی سخت برای قرمزپوشان تبریز باشند ، تا شاید قهرمانی دور از دست آن ها قرار گیرد. ملوان گرچه در حال حاضر در رده یازدهم جدول قرار دارد ، اما بارها نشان داده است ترسی از نام و نشان حریف خود ندارد و فقط بر بازی و توانمندی های خود تمرکز دارد. بر همین اساس تراکتور می بایست در آخرین گام لغزش و از دست دادن امتیاز را فراموش کند تا شاید بتواند شانس قهرمانی را داشته باشد.
استقلال و دلایلی برای امیدواری
استقلال با تساوی برابر ذوب آهن ، نشان داد توان لغزش در هفته های آتی را نیز دارد و تیمی نخواهد بود که بتواند در دو جبهه لیگ قهرمانان و لیگ برتر با موفقیت بجنگد. البته نباید فراموش کنیم مصدومیت بازیکنان کلیدی همچون جباری و تیموریان لطمات بسیار جدی به استقلال زد. با این حال استقلال بر خلاف دو رقیب دیگر خود هفت بازی تا پایان لیگ فرصت دارد تا با کسب امتیازات لازم عنوان قهرمانی را از آن خود نماید.
چهرشنبه 9 فروردین ، استقلال-ملوان
این دیدار به عنوان آخرین دیدار هفته 26 لیگ برتر برگزار خواهد شد ، تا استقلال نیز همچون سایر رقبا 28 بازی انجام شده داشته باشد. استقلال تهران سال 91 را با تساوی نا امید کننده برابر نسف قارشی ازبکستان آغاز کرد و در ادامه برابر ذوب آهن متوقف شد. به نظر می رسد استقلال کمی دچار افت شده است و اگر این امر در بازی با ملوان نیز ادامه یابد ، قهرمانی کمی دور از دسترس خواهد شد. از طرف دیگر شاگردان پورغلامی بسیار امیدوارند با گرفتن امتیاز از بازی معوقه خود ، بطور کامل از محدوده خطر جداشوند و دیدارهای آینده را با تمرکز ادامه دهند.
یک شنبه 20 فروردین ، مس سرچشمه -استقلال
استقلال این شانس را خواهد داشت تا با غلبه بر ملوان و مس سرچشمه به صدر جدول نزدیک تر شود و با لغزش رقبا بار دیگر صدر را باز پس گیرد. البته به یادداشته باشید حریف هم در خانه بسیار باانگیزه خواهد بود..
یک شنبه 3 اردیبهشت ، شاهین-استقلال
این دیدار نیز یکی از موقعیت های بسیار عالی است تا استقلال با پیروزی در این دیدار می تواند امیدوار به لغزش سایر رقبا از جمله سپاهان باشد. شاهین با مشکلات و بحران های اخیر خود ، شاکله و نظام خود را از دست داده است و شاید بهترین طعمه برای استقلال باشد. شاید هم شاهین بتواند بر طبق عادت گذشته خود بزرگان را با مشکل رو به رو سازد.
جمعه 8 اردیبهشت ، استقلال-شهرداری تبریز
هفته 32 در حالی به پایان خواهد رسید که استقلال به مصاف یکی از گزینه های دیگر سقوط می رود. گرچه استقلال از نظر توانایی های فنی قابل قیاس با شهرداری نیست ، اما انگیزه های شهرداری برای عدم سقوط نیز بسیار خواهد بود. این فرصت نیز برای استقلال بسیار قابل اهمیت است تا بار دیگر با شکست حریف ضعیف خود منتظر لغزش رقبا بماند. اگر استقلال بتواند در برابر تیم های ته جدولی نتیجه بگیرد ، این شانس را خواهد داشت بار دیگر صدر را تجربه نماید.
یک شنبه 17 اردیبهشت ، نفت آبادان-استقلال
در هفته 33 ، استقلال به مصاف نفتی خواهد رفت که با تعویض کادر خود شرایط رو به بهبودی را یافته است. نفت آبادان با شکست بزرگان متعدد نشان داده است که مصاف با این تیم بسیار سخت و نفس گیر خواهد بود. اما استقلال که مدعی عنوان قهرمانی است ، نباید در برابر این تیم دچار لغزش و از دست دادن امتیاز شود.
جمعه 22 اردیبهشت ، استقلال-نفت تهران
این بازی در چارچوب هفته 34 برگزار خواهد شد و شاید نفت سخترین حریف استقلال در راه قهرمانی و در هفته های پایانی باشد. نفت تهران که از یک مربی پر انگیزه و توانمند بهره می برد ، بسیار امیدوار است با شکست اسقلال به امتیازات خود بهبود بخشد و موقعیت خود را در جدول سامان بخشد. حال این امر عرصه را برای استقلال تنگ خواهد کرد ، چراکه استقلال می تواند با صرف دقت و جرات تیم برتر میدان باشد و با توجه به لغزش ها احتمالی سایر رقبا ، بر صدرجدول تکیه بزند.
به نظر می رسد سخت ترین مسیر از آن سپاهان و آسان ترین مسیر از آن استقلال باشد و همین امر سبب می شود جذابیت های لیگ ادامه داشته باشد .
-
بروید به فیفا شکایت کنید/بازی تراکتور-سپاهان تجدید نمی شود
حسن زاده می گوید: باشگاه سپاهان از قبل در جریان تعلیق محرومیت قرار داشته و این صحبت آنها مبنی بر مطلع شدنشان قبل از شروع بازی کذب محض است.
دیدار تیم های تراکتورسازی و سپاهان که در هفته بیست و هفتم لیگ برتر برگزار شد، با یک حاشیه خاص همراه بود، آن هم بازی یک بازیکن محروم که چند ساعت قبل از بازی رفع محرومیت شد!
در نامه کمیته انضباطی به باشگاه تراکتورسازی آمده است: "چون در گزارش داور و نماینده ناظر دیدار مورخ ۱۶/۱۰/۹۰ تیمهای صبای قم و تراکتورسازی تبریز از سری مسابقات هفته ۱۸ لیگ برتر که در قم برگزار شد و تخلفات آقای توزی رودریگو بازیکن شماره ۲۰ تراکتورسازی تبریز مبنی بر اهانت به داور در دقیقه ۸۹ مغفول مانده است، لذا کمیته انضباطی با بررسی مجدد سوابق تخلف نامبرده، وی را به مدت ۱ جلسه از همراهی تیم مربوطه و شرکت در مسابقات رسمی محروم و پرداخت ۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می نماید." به این ترتیب رودریگو توزی، هافبک هجومی تیم تراکتورسازی باید در مقابل سپاهان، از روی سکوها دیدار را نظاره می کرد.
اما پس از کش و قوس های فراوان و اعتراض باشگاه تراکتورسازی به کمیته انضباطی، حکم محرومیت توزی در تاریخ ۲۰ اسفند به مدت یک سال به تعلیق درآمد!
اما بر اساس قوانین، برای تعلیق محرومیت، باید حداقل نیمی از محرومیت بازیکن سپری شده باشد تا بتوان حکم او را به تعلیق درآورد. ولی توزی فقط برای یک جلسه محروم شده بود و "نصف" برای محرومیت وی معنادار نبوده است؛ با استناد به همین قانون، نمی توان از محرومیت وی چشم پوشی کرد. همچنین یکی دیگر از قوانین لازم برای تعلیق محرومیت، نداشتن شاکی می باشد، ولی محمود رفیعی، داور دیدار صبای قم و تراکتورسازی شاکی این پرونده بوده است.
در این رابطه باشگاه سپاهان با توجه به نزدیکی رقابت با تراکتورسازی مصرانه به دنبال شکایت از این حکم است و حتی تهدید کرده به ای اف سی شکایت می کند؛ تهدیدی که البته پاره ساز نخواهد بود چراکه ای اف سی و فیفا در مسائل داخلی ورود نمی کنند.
حسن زاده:مجازات تعلیقی در اختیار ماست
اما واکنش کمیته انضباطی به اعتراض سپاهان چیست؟ اسماعیل حسن زاده با بیان اینکه پای تصمیم گیری خود هستیم گفت: ما با طرز صحبت ها و تهدیدهای هیچ کدام از تیم ها کاری نداریم. تصمیمی است که در کمیته انضباطی گرفته ایم و پای آن خواهیم ماند؛ اگر قرار باشد همیشه تیمی که رای به نفعش نبوده بخواهد آن را تغییر دهد که کمیته انضباطی دچار مشکل می شود!
به گزارش گل به نقل از ایمنا رئیس کمیته انضباطی در پاسخ به سوال ما مبنی بر اینکه "برای تعلیق محرومیت، باید حداقل نیمی از آن محرومیت طی شده باشد" بیان کرد: خوب وقتی محرومیتی نصف ندارد چه کار می توان کرد؟! مجازات تعلیقی در اختیار کمیته انضباطی است و ما می توانیم از آن استفاده کنیم.
وی در ادامه افزود: ما از شکایت باشگاه سپاهان ترسی نداریم. آنها حق دارند به AFC شکایت کنند؛ حتی بروند به FIFA و سازمان ملل هم شکایت کنند! همان طور که برای توهین کردن حق دارند، برای شکایت کردن هم به آن ها حق می دهیم.
حسن زاده در ادامه افزود: باشگاه سپاهان از قبل در جریان تعلیق محرومیت قرار داشته و این صحبت آنها مبنی بر مطلع شدنشان قبل از شروع بازی کذب محض است. آقای رحیمی صبح روز بازی با آقای نبی تماس گرفته بودند و مراتب اظهارنظرهای تند خود را نسبت به ایشان روا داشتند، پس چگونه می گویند که ما قبل از بازی از این موضوع مطلع شده ایم؟
از وی در مورد زمان رسیدگی به شکایت باشگاه سپاهان پرسیدیم که گفت: من هنوز نمی دانم که باشگاه سپاهان در مورد این حکم شکایتی داشته یا نه؟ ولی اگر شکایتی به دست ما برسد، آن را پیگیری خواهیم کرد.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پایان تصریح کرد: کمیته انضباطی در صدور و اجرای حکم ها مستقل عمل می کند و تهدیدها و تمجیدها بر عملکرد این کمیته هیچ تاثیری نخواهد گذاشت؛ همان گونه که ما یک رای را صادر کرده ایم و به آقایان برخورده است، آنها هم می توانند به این حکم اعتراض کنند.
-
تماشای دیدار تراکتور سازی و فجر سپاسی رایگان است
به پاس تقدیر و قدردانی از هواداران تراکتورسازی تبریز که در سرمای زمستان یار و یاور تیم تراکتورسازی بوده و به مناسبت عید نوروز تماشای دیدار تیمهای تراکتورسازی و فجر شهید سپاسی شیراز رایگان خواهد بود.
مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی با تاکید بر مطلب فوق گفت: به پاس تقدیر و قدردانی از هواداران تراکتورسازی تبریز که در سرمای زمستان یار و یاور تیم تراکتورسازی بوده و به مناسبت عید نوروز تماشای دیدار تیمهای تراکتورسازی و فجر شهید سپاسی شیراز رایگان خواهد بود.
سید محمد شروین اسبقیان در جلسه بررسی بلیط فروشی دیدار تیم تراکتورسازی تبریز در استادیوم یادگار امام ره تبریز و مشکلات و واگذاری بلیط فروشی به باشگاه تراکتورسازی که با حضور سردار جعفری مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی ، نمایندگان هیات فوتبال و کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد ، افزود : در این نشست علاوه بر رایگان بودن بازی تیمهای تراکتورسازی و فجر سپاسی در هفته بیست و نهم 18 فروردین ماه 91 ، مقرر شد اطلاعات مربوط به نواقصات بلیط فروشی و عدم رعایت مفاد منقده با شرکت مربوطه توسط واحد حقوقی اداره کل ورزش و جوانان استان بررسی و پس از مسلم شدن اشکالات قرارداد به هیات فوتبال جهت لغو قرارداد ابلاغ شود.
وی افزود : همچنین در این نشست مقرر شد بر اساس آخرین ناممه فدراسیون فوتبال موضوع بلیط فروشی مسابقات لیگ برتری به باشگاه تبریز واگذار شود و باشگاه آمادگی خود را برای راه اندازی سیستم جدید با امکانات و تکنولوژی بالا جهت رفاه حال تماشاگران راه اندازی نماید.
سید محمد شروین اسبقیان در ادامه تصریح کرد: برای دیدار تیمهای تراکتورسازی و فولاد خوستان نیز با هماهنگی باشگاه و اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز و هیات فوتبال استان مقدمات بلیط فروشی انجام یافته است.
مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی در این جلسه حمایت از تماشاگران فهیم و ایجاد امکانات رفاهی را یکی از مهمترین مقوله های اداره ورزش و جوانان در بازیهای فوتبال لیگ برتر دانست و گفت : با اولويت بندي ، نواقص و مشکلات استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام ره برطرف شده و تماشاگران مشکلی از بابت جاده دسترسی ، امکانات رفاهی ندارند .
-
بررسي مشکلات واگذاري بليت فروشي به تراکتور
مشکلات واگذاري بليت فروشي به باشگاه تراکتورسازي تبريز در اداره کل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي بررسي شد.
در این نشست که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان، مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی و نمایندگان هیات فوتبال استان برگزار شد، مقرر گردید مشکلات بلیت فروشی و عدم رعایت مفاد منعقده ازسوی شرکت مربوطه توسط واحد حقوقی اداره کل بررسی و پس از تایید اشکالات قرارداد، گزارشی به هیات فوتبال استان جهت لغو قرارداد ابلاغ شود.
در این نشست همچنین مقرر شد براساس آخرین نامه فدراسیون فوتبال، موضوع بلیت فروشی مسابقات لیگ برتری به باشگاه تبریزی واگذار شود و باشگاه خود را برای راه اندازی سیستم جدید با امکانات و تکنولوژی بالا جهت رفاه حال تماشاگران آماده نماید.
مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در این نشست اظهارکرد: البته مقدمات واگذاری بلیت فروشی به باشگاه از بازی دو تیم تراکتورسازی و سپاهان فراهم بود اما اشکالاتی داشت که امیدواریم در بازی های خانگی آتی رفع شود.
سیدمحمد شروین اسبقیان گفت: البته در بازی هفته بیست و نهم دو تیم تراکتورسازی تبریز و فجر سپاسی که هجدهم فروردین ماه جاری در تبریز انجام می شود به پاس قدردانی از هوادارانی که در سرمای سخت زمستان تیم خود را تنها نگذاشتند، تماشای بازی به صورت رایگان خواهد بود.
وی بیان کرد: ایجاد امکانات رفاهی برای تماشاگران در ورزشگاه یکی از مهمترین مقوله های اداره ورزش و جوانان استان است و با اولویت بندی، نواقص و مشکلات ورزشگاه 70 هزار نفری یادگار امام ره برطرف شده و تماشاگران مشکلی از بابت جاده دسترسی و امکانات رفاهی ندارند.