بهم پیام بده تا راهنماییت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad 110 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهم پیام بده تا راهنماییت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad 110 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بخش scout ها امروز تغییر کرده.دیگه همه ی بازیکنا 50 توکن نیستن.بستگی به قدرتشون تعداد توکن کمتر یا بیشتر میخواند از 39 توکن تا 69 تا بینشون دیده میشه
جالب شده انگار ! ولی بازم مفت نمیارزه !!!!! اگه 10 توکن بوود شااااااااااااید شااااید تو شرایط خاص میشد روش فکر کنی که بخری یا نه :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سازندگان بازی بیشترین سعیشون رو کردن تا هر طوریه token های شما رو از دستتون در بیارن.scout کردن هم یه ترفند دیگه شونه.بنظر من حد اکثر دو تا توکن رو باید واسه یه بازیکن خیلی خوب خرج کرد و ما ایرانی ها اصلا نباید فکر کل انداختن با خارجی ها باشیم چون واسه خرید11 تا توکن تقریبا 15 هزار تومن پیاده میشین.:death:
حدود دو ساعت پیش در بازی روبرو با تیم دوم جدول ک منو با سه امتیاز اختلاف شدیدا تعقیب میکرد بازی داشتم ک نیمه اول روبا باخت رفتم رختکن ولی نیمه دوم با ترکیب تهاجمی 343 وارد زمین شدم ک گل اول رو دقه 60 زدم و گل دوم رو بازیکن تعویضیم که دقه 80 وارد زمین شده بود از رو یه کاشته قشنگ دقه 90 زدم و قهرمانیم قطعی شد.حیف ک تو کاپ حذف شدم و گر نه سه گانه رو امسال میبردم:death:
با برد یک بر صفر قهرمان champion league شدم............ :danc::iran:
تو بازی اخر لیگ تیم های اخر جدولی خیلی خوب بازی میکنند.......
این TV .right چهارمی چطور توکن میده؟ کدومش بهتره..........
این تیم لول بالا پولشون از میلیون بیشتر شده به بیلیون رسیده ستارشون نمیشه شمرد...........:sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداییش بعد از دیدن پروفایل یارو نابود شدم.:haaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط dahar [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما کجا و این خارجیا کجا
ای بابا چرا جو میگیرتون خوب برید صفحات اون تاپیک قدیمی تاپ الون رو بخونید تا ببینید قضیه چیه. وقتی هر لیگ میرید بالا یک ستاره کم میشه از بازیکنا و باید بازیکنای قویتر بخرید. خوب وقتی سطح تیم ما مثلا 14 باشه قدرتمون میشه 85 تا 90 اگر تیممون 5 ستاره باشه.خوب کسی که سطحش 20 هست مشخصه که میانگین قدرت بازیکناش باید خیلی بیشتر از این حرفا باشه چون هر فصل یک ستاره ازش کم شده و مجبور شده بازیکنای بهتر بخره.اگر تیمش 5 ستاره باشه باید حداقل قدرتش 115 باشه.خوب وقتی پروفایل تیمی که قدرتش 115 هست رو نگاه میکنیم تیمش با ستاره های خیلی زیاد میبینیم.چون قدرت اون تیم نسبت به تیم ما سنجیده میشه.و برعکس وقتی اون به پروفایل ما نگاه میکنه تیم ما رو 1 یا 2 ستاره میبینه.درحالی که تیم ما برای خودمون 5 ستاره ممکنه باشه. گول این ستاره های زیاد اون تیما رو نخورید طرف خیلی قوی باشه 5 ستارست تیمش.شاید شما وقتی به سطح اون برسید قدرت تیمتون ازش بیشتر هم باشه
در مورد داشتن پول زیاد هم مشخصه قضیه چیه. وقتی لیگ بالاتر میریم هم قیمت بازیکنا بالاتر میره و هم اون پولی که از شرکت در تورنومنت ها و قهرمانی ها گیرمون میاد بالاتر میره. پس مشخصه بودجه ی یه تیم لول 20 باید خیلی بیشتر از 14 باشه.وگرنه اصلا نمیتونه بازیکن بخره. یه بازیکن در لول اونا شاید 200 میلیون قیمتش باشه در حالی که در سطح های پایینتر بازیکنای 5 ستاره 40 میلیون شاید باشند. اینجوری که بگیم الان یارو 2 بیلیون بودجه داره پس حتما وضعش توپه نه اینطور نیست. چون هر بازیکنش کلی قیمتشه و شاید اصلا کمبود بودجه هم داشته باشه و ما خبر نداشته باشیم
خب خدا روشکراینفصلم قهرمان لیگ شدم با 72 امتیازوبدون باخت سعود کردم.همینجوری پیش بره تا سال دیگه این موقع لول 15 ام:nishkhand:.ایشالا تا اون موقع تحریم ها برداشته شده ما ایرانی ها با خریدتوکن top eleven رو هم خز میکنیم.:death:
آخه چرا vpn با نت گوشی کار نمیکنه و حتما باید وای فای داشته باشی.میخاستم اکانتم رو به فیسبوکم وصل کنم دیدم اگر ببرون خونه یا سر کار باشم نمیتونم کانکت بشم بیخیال شدم.راستی کسی نمیدونه نت رایتل با اvpnکار میکنه یا نه؟؟؟؟؟