نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali kian [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کس $$$$$ شکن خواست بگه من دارم بهش میدم کارشو انجام بده
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali kian [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کس $$$$$ شکن خواست بگه من دارم بهش میدم کارشو انجام بده
راستی چرا بعد از بازی ها هیچ پولی بهم نمیده چیکار کنم!؟
من تیمیم Persian FC هست اددم کنید اگه میشه
أخر هر فصل آيا ١ستاره از بازيكنا كم ميشه؟يني من خريد بازيكنو به اول فصل بعد موكول كنم؟آخه فصل قبل اينطور شد
آخر هر فصل نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cupal [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در صورتی که به لیگ بالاتر صعود کنین این اتفاق میوفته.خرید بازیکن هیچ فرقی نداره الان باشه یا اول فصل بعد .قدرتشون تغییر نمیکنه ولی فقط یه ستاره ازش کم میشه
متاسفانه بازی قابلیت اد کردن رو فقط از طریق فیسبوک میسر کرده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryan94 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اونایی که با فیس بوک اومدن بگن ادد کنیم 4 تا ایرانی با هم باشن لا اقل
دوستان عزیزی که جدید بهمون میپیوندن لطف کنن از صفحات اول تا آخر رو بازدید کنن.لا به لای صحبت های بچه ها نکات مهمی از بازی رو گفتیم که ممکنه نخونده باشین
حالا خودم سعی میکنم بگردم و لینک پست های مهم رو به پست اول اضافه کنم که کار راحتی داشته باشین
راستی یه چیز دیگه
من دوست دارم همه بچه ها تو بازی اگه تجربه جدید یا نکته جدیدی کشف کردن حتما اینجا بگن خیلی خوشحال میشیم.فقط نباید اینجور باشه که من و تعداد کمی از دوستان نکات بازی رو مطرح کنیم
پیشاپیش ممنون بابت همکاری تون:flowerysmile:
سلام دوستان.من لول 2 هستم.به نظرتون اگه از scouted players بازیکن بخرم خوبه یا نه؟
سلام داداش.خوشحالم به جمعمون اضافه شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Arman_Fz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من که فوق العادس! چی بهتر از بازیکنای scout ؟؟؟ فقط خودت میدونی که یه سری مشکلات داره. 50 تا توکن باید داشته باشی و پول خوبیم تو دستت باشه.ولی خوبیش اینه که دیگه کسی نیست که بخواد رقابت کنه و بازیکن رو بخره. و همچنین بازیکنای خیلی قدرتمند تو پست های مختلف رو بهت پیشنهاد میده!