حداقل یه چیزی میگفتی که 4 نفر دورش جمع باشن ki::خخخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
حداقل یه چیزی میگفتی که 4 نفر دورش جمع باشن ki::خخخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای بابا :eee:
رفت جلد هفتم :nishkhand:
یادش بخیر اولین بار ساله 2012 جلد 1 رو من زده بودم :babaa::luuugh: الان 2 سال گذشته استقلال 4.4 شده من امدم اینجا
نمیدونم هنوز همه هستن یا نه ولی دوباره قراره بیام :haaa:
میگم تا جلد بعدی هم بزنیم :nishkhand::nishkhand::nishkhand: این وضعیتی که اینجا داره فکر نکنم هیچوقت شاهد جلد هشتم باشیم :))
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادش بخیر !
اوه اوه چه خاکی اینجارو گرفته :chakoshi::chakoshi:
کمپ هشتمو فک کنم تو خواب باید ببینیم
اقایون خانوم ها دوستان :evaa::evaa:
کی پایه فوتبال فانتزی راه بندازیم واسه چن روزم که شده دور هم جمع شیم :flowerysmile:
البته با اجازه اقا جعفر think::
این بحث قبلا مطرح شد ... مدیر اون بخش هم ماهانه !(mahancasi)نقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه این کار به گفته ی خود جعفر یه وب دیگه زده شد به اسم فانتزی باز تا بچه های دربی اونجا فانتزی هاشونو برگزار کنن و روی سرور دربی فشار نیاد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] --- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanpes [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی معما خوبیه.فقط جوابو نخونید اول حدس بزنید بعدش برید جوابو بخونید
یه روز 4 تا حیوون تصمیم گرفتن از یه درخت نارگیل برن بالا:
1 شیر
1 میمون
1 زرافه
1 سنجاب
تصمیم گرفتند که مسابقه بدن که کدام یک برای چیدن
یک موز از درخت از همه سریع تر بالا میرود
فکر میکنی کدامیک برنده میشود؟
پاسخ.بازگو کننده شخصیت توست پس با دقت فکر کن
.
.
.
.
پاسخ را در زیر ببینید
.
.
.
.
اگر پاسخ تو:
شیر است = خسته و کسل هستی
میمون = گیچ هستی
زرافه = کاملا تعطیل هستی
سنجاب = ناامید هستی
چرا؟
برای اینکه:
درخت نارگیل که موز ندارد !!
حتما دیپلم هم هستی!! یا قصد ادامه تحصیل داری!!
یارانه هم میگیری؟؟؟؟من سرمو کجا بکوبم
سلام دوستان
همش تقصیر شیواست که این کمپ پیش نمیره dallliii چون از بس همه گفتن جلد هشتم رو من میزنم و ... شیوا هم این جلد از کمپ دربی رو نفرین کرده و حالا با سرعت لاک پشتی پیش میره :daghon: :evaa:
آقایون داداشا اینجا باس ماس ! یعنی کلش باس ماس ! :luuugh:پس بیاین دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گل گفتی .............. lol:-:luuugh::luuugh: