پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
بازي رو ديدم ولي جون تايپيدن ندارم
در چند خط بگم
خيلي خوب بوديم
ديماريا عالي بود ،كريس هم مثل هميشه
بهترين اتفاق بازي حضور ايكر مقدس بود و امادگي بالاش
اميدوارم انجلوتي مسخره بازيو كنار بزاره و توي ليگم ايكر رو ثابت بزاره امشب نشون داد چقدر اماده است
اين دفاع همچنان ميلنگد
پاسخ : ˙·٠•●♥ ^ کهکشانی ها - گفتگو و آنالیز خودمونی غول های سپید پوش اسپانیا ^ ♥●•٠·˙
اميدوارم تيم پيشرفت كنه حتي اين بازي خوب هم منو نگرفت كماكان توي دفاع مشكلات زيادي داريم البته راموس هم نبود رئال بايد بهتر از اينا شه آره بارسا خطرناكه اما يووه فك نكنم حرفي واسه گفتن داشته باشه بايد ليگ قهرمانان رو همينجوري سفت و سخت بگيريم تا قافلگير نشيم.
ايكر:sohappy: استثنايي بود كف كردم حركت تركيبي كريم(تنها نكته مثبت كريم)دي مارياو سلطان بسيار بسيار كف بري بود حال كردم اساس:sohappy:
دیشب تیم خیلی بهتر بود اما وقتی جو رئال اینجوریه به من این بردها نمی چسبه.! چرا باید تو لیگ اینجوری بازی کنیم؟ چرا مقابل اتلتیک 3 تا پاس صحیح ندادیم؟.
دیشب بااینکه کریم گل نزد اما خوب بود مخصوصا روی گل دوم که هنرنمایی دیماریا و بنزما بود. انصافا دیماریا خیلی تلاش می کنه در کنار رونالدو.
و کاسیاس دیشب واقعا اشکمو در آورد. چرا باید رو نیمکت باشه کسی که اینجوری سوپر واکنش انجام میده؟ تیم دیشب بخاطر وجود ایکر برد
نکته مثبت هم برگشت واران بود و دیشب هم خوب بود
و مارسلو واقعا برتره نسبت به فابیو ، همیشه همکاری خوبی با کریس داشته و ارسال های خوبی از اون سمت انجام میده.
خیلی دوست دارم تیم کامل شه. واقعا تیم ژابی آلوسو رو کم داره کسی که همیشه شروع کننده حملات و گل هامون بوده.
به هرحال تبریک
از این حرفای شما اینجور برمیاد که من ضرر کردم که بازی دیشبو ندیدم آره؟
کفتم دوباره 4 تا پاس درست نمیدن و اعصابم خورد میشه رفتم بازی منچستر و بایرنو دیدم
ولی 2 دیقه آخرو داشتم بازی رئالو میدیدم
تو قوطی بودیم که. تو 2 دیقه ی آخر که من دیدم ایکر 3 تا موقعیت خوبو گرفت
کل بازی اینطوری بود؟
البته خلاصه رو دانلود کردم. گل ها فوق العاده بود
سلطان بهترین بازیکن جهان
تبريك ميگم اين برد خوبو
خيلي ديشب خوب بوديم و همه عالي بودن .......سلطانم كه تو همه ي بازيا عاليه.....كاسياسم كه نشون داد هنوز هم عاليه.....كلا تيم خيلي خوب كار كرده اميدوارم تو همه بازيا اينطوري باشيم
وای چه سکوتی چرا کسی اینجا چیزی نمیگه
دوستان عزيزم درسته امسالم هيچي نميشيم ولي پست دادن كه كار سختي نيست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب یه بازی نسبتا سخت با لوانته داریم امیدوارم با یه بازی خوب بتونیم بازی افتضاح با اتلتیکو رو جبران کنیم
از بیل چه خبر میتونه بازی کنه یا نه؟
خدايي 50 ميليون بيشتر نمي ارزيد.خاك تو سر پرز
نقل قول:
امشب یه بازی نسبتا سخت با لوانته داریم
قبول دارم بازی با لوانته سخته ولی همین لوانته هفته اول 7 تا از شانسلونا خورد. بعد وقتی میاد جلو رئال میشه بایرن مونیخ میشه
مث اینکه امشب کارلتو میخواد بازیکنایی که تو بازی با کپنهاگن بازی نداد ایمشب بازی بده
مث موراتا و راموس و فک کنم بیل و....
خبر بعدی اینک کاوانی گفته سوارس منتظر اشاره ی رئاله. خب به نظر من اگه سوارس بیاد رئال حاشیه هاش نصف میشه.هم بخاطر رسانه های اسپانیایی هم اینکه تو خودش بالاخره 1 تحولی ایجاد میکنه دیگه
ولی از این 1 مسئله مطمئن نیستم که رابطش با بقیه بازیکنا چطور خواهد بود. البته اینم بگم که اوزیل هم تازه اومده بود خیلی سرد بود کم کم راه افتاد
درباره بازی امشب هم باید بگم امیدوارم ببریم. پر گل هم نمیخواد باشه چون میدونم از الان لیگا رو از دست دادیم. ولی فقط رونالدو گل بزنه همین
بازی سختی با لوانته داریم.....ولی امسال لوانته ضعیف تر از قبله....نمیدونم کلا چرا تو لیگ اینطوری بازی میکنیم ولی تو لیگ قهرمانان تو دوتا بازی 10 تا گل میزنیم.....امیدوارم این بازی هم مث بازی با کپنهاگن باشه و ئخیلی خوب باشیم.....به امید یک پیروزی خوب:khahesh:
سلام
من اومدم بعد 1-2 ماه
امشب با لوانته بازی داریم
پارسال تو زمین لوانته تونستیم با نتیجه 2-1 پبروز بشیم
همون بازی که بازیکن لوانته تو یه حرکت وحشیانه کریس رو مصدوم کرد
و کریس هم یه جورایی با یه چشم گل زد
به نظرم اگه مثل بازی با کپنهاگن خوب و هماهنگ بازی کنیم میتونیم با یه نتیجه ی خوب بازی رو ببریم
ترکیب ایده آل من واسه بازیه امشب اینه(با وجه به اینکه کارلتو تو لالیگا به لوپز بازی میده)لوپز
مارسلو واران راموس کارواخال
مودریچ خدیرا
ایسکو
کریس آنخل
موراتا
به امید پیروزی roz::roz::roz::
نقل قول:
وای چه سکوتی چرا کسی اینجا چیزی نمیگه
دوستان عزيزم درسته امسالم هيچي نميشيم ولي پست دادن كه كار سختي نيست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب یه بازی نسبتا سخت با لوانته داریم امیدوارم با یه بازی خوب بتونیم بازی افتضاح با اتلتیکو رو جبران کنیم
از بیل چه خبر میتونه بازی کنه یا نه؟
خدايي 50 ميليون بيشتر نمي ارزيد.خاك تو سر پرز
داداش من که پنج شنبه جمعه ها نیستم بقیه هم احتمالا مثل منki::
خوب بازی با لوانته: بازی سختیه بنظرم اگر بی برنامه باشیم باختیم یعنی مساوی هم نه ، به قول دوستمون لوانته از بارسا چل تا خورد حالا مقابل ما شیر میشه اونم تو خونشون...
لالیگا از دست نرفته اتلتیک قطعا امتیاز از دست میده و باید بگم بارسا هنوز با ویارئال اتلتیک بیلبائو سلتا سویا (اکثرا تو خونشون) بازی نکرده تازه با رئال هم مونده.
اگر خوب ، با برنامه و امید داشته باشیم لالیگا رو هم داریم. هنوز زوده واسه از دست رفتن لالیگا... ایشالا برش می گردونیم.
امیدوارم امشب بازیکنامون از جمله رونالدو موراتا ایسکو رو دور باشن
ترکیب پیشنهادی بازی امشب:
لوپز
مارسلو........واران......په په.........راموس
خدیرا.....مودریج
رونالدو.........ایسکو...........بیل
موراتا