پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
نقل قول:
هر چی اومدیم ضایع بازی دراوردیم نشد ki::
گوجه نداشتیم با ماست موسیر خوردیم جای شما خالی دهنت اب بیوفته :hehehe:
گوجه از جوج مهم تره.:babaa:.....گوجه رو میشه بدون جوجه خورد ولی جوجه رو نمیشه بدون گوجه خورد.....
مخصوصا بعد هر غذایی چایی زغالی حال میده و بس....... :haaa:
کباب خیلی خشکه تو چجوری تونستی بدون ه گوجه بخوری اونم با ماست موسیر بیشتر اینکه هوس کنم حالم بد شد
نقل قول:
کباب خیلی خشکه تو چجوری تونستی بدون ه گوجه بخوری اونم با ماست موسیر بیشتر اینکه هوس کنم حالم بد شد
خب شاید یکی گوجه خوشش نیاد...نخواد بخوره...اونوقت باید چیکار کنه:eee::nishkhand: والاentezar::
آره بجز توی استسنایی همه دیگه خوششون میاد تو هم سرت رو بکوب به دیوار شیوا جان با این عادت غذایی مذخرفتentezar::
نقل قول:
آره بجز توی استسنایی همه دیگه خوششون میاد تو هم سرت رو بکوب به دیوار شیوا جان با این عادت غذایی مذخرفتentezar::
میام براتا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عادت غذایی من مزخرف نیس...ماله خودت مزخرفهlol:-
ایـــــــــــــــــــــش:crazy:
سلااااااااااااااااام به همگی
فک کنم یه 2 هفته ای بود نیومده بودم
حالا خوبه شما گوجه نمیخورید:danc:
من کلا جوجه کباب نمیخورم:hooora2::whistle3:
نقل قول:
نه عزیز کباب ما با کباب شما زمین تا اسمون فرق داره :ahaaaaaa: ما کبابمون اب داره باید قواعد کباب درست کردن رو بلد باشی :nishkhand:
همرا با ماست موسیر خیلی خوشمزه بود اگه بودی دستات هم باهاش میخوردی البته من خودم گوجه دوس دارم ولی خب یادمون رفته بود بیاریم:nishkhand:
در ضمن کباب ما سینه ی مرغ نبوده که سفت و خشک باشه:nishkhand:کباب همش با ران مرغ تهیه شده بود. ابدار و خوشمزه شما هم حالتون بد نشه!!! :nishkhand:
نقل قول:
حالا هی من بهت میگم شیرازی بازم بگو الکی میگم:luuugh: خب یه کلام بگو حال گوجه رو نداشتیم دیگه:khandeeeee bahal:
نقل قول:
جوجه با ماست موسیر ؟ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصن چی جوری خوردین :fek konam:
هر چی بیشتر میگی آدم بیشتر به بی سلیقگیتون میرسه mas:-
نقل قول:
خب شاید یکی گوجه خوشش نیاد...نخواد بخوره...اونوقت باید چیکار کنه:eee::nishkhand: والاentezar::
کسی که گوجه کباب شده دوس نداشته باشه که اصن نباس کبابم بخوره lagh:: :danc:
نقل قول:
سلااااااااااااااااام به همگی
فک کنم یه 2 هفته ای بود نیومده بودم
حالا خوبه شما گوجه نمیخورید:danc:
من کلا جوجه کباب نمیخورم:hooora2::whistle3:
داداش این که کاری نداره چند نفری هر چی داریم میزاریم رو هم ردیف میکنیم .
سیخش با من ki::
نقل قول:
نه عزیز کباب ما با کباب شما زمین تا اسمون فرق داره :ahaaaaaa: ما کبابمون اب داره باید قواعد کباب درست کردن رو بلد باشی :nishkhand:
همرا با ماست موسیر خیلی خوشمزه بود اگه بودی دستات هم باهاش میخوردی البته من خودم گوجه دوس دارم ولی خب یادمون رفته بود بیاریم:nishkhand:
در ضمن کباب ما سینه ی مرغ نبوده که سفت و خشک باشه:nishkhand:کباب همش با ران مرغ تهیه شده بود. ابدار و خوشمزه شما هم حالتون بد نشه!!! :nishkhand:
کارد بخوری ( البت ماست موسیرش مال خودت ) :nishkhand::-shad
نقل قول:
حالا هی من بهت میگم شیرازی بازم بگو الکی میگم
نقل قول:
:luuugh: خب یه کلام بگو حال گوجه رو نداشتیم دیگه:khandeeeee bahal:
تو روحت shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-
===========
از عصر داغونم , حسابی تحقیر شدیم :aaaa::aaaa::aaaa::aaaa:
نقل قول:
سلااااااااااااااااام به همگی فک کنم یه 2 هفته ای بود نیومده بودمحالا خوبه شما گوجه نمیخورید:danc:من کلا جوجه کباب نمیخورم:hooora2::whistle3:
ماهم نمی خوریم نه این که دوس نداشته باشیم مامانم دوس نداره واسه ما هم درست نمی کنه