دمت گرم فقط ماسی و پوگبا که یوونتوسن میلان نمیان ولی دمت گرم تو نیم فصل میرم دنبال بقیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم فقط ماسی و پوگبا که یوونتوسن میلان نمیان ولی دمت گرم تو نیم فصل میرم دنبال بقیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط seiiedabbas [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نی مار 7 باشه خوبه ، بقیه رو نمیدونم ، خودت باید بری تو استعداداشون نگاه کنی ببینی به چی بیشتر میخورن ؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan1990 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام ، جميــــــــــــعا ! :chakerim:
گفتیم آخرای fifa 13 شده و باید یه گزارش عملکرد بدیم . یه بار تو صفحه ی 10 گزارش دادم
بچه های گلم ، بنده ، عباس ، از این تیم شروع کردم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دسته دو انگلیس بودم ، الآن لیگ برترم و یه بار همون فصل اول بهترین مربی سال شدم و یه بار هم فصل 2017-2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول از همه ، واسه فول جذابیت شدنه کریر ، ترکیب هارو به 2007 پرگردوندم ، یعنی مثلا ronaldinho > fcBAR ، zidan > realMAD !
... اینم از ترکیب فعلی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم بهترینای امسال ، کاندیدای بهترینه سال (البت متوجه نشدم کی اول شد !!)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این میون علیرضا حقیقی با اورال 90 و ذکریا لابیاد با 84 ، نی مار با 86 بودن که دوتاشون الآن بارسا رفتن و نی مار رفته چلسی !!
اینم کریر ملی که تازه یه فصله زحمتش گردنه مایه ! (قبلش مصر بودم ولی خیلی دگ ضعیف و پیر بود)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میانگین بودجه سالانه الآن حدود 75 میلیون اوشروغه !
بعله آقا ، قربوسه همه :kissss:love::
باشه تا fifa 14 .
والسلام ، نامه تمام :chakerim:(ببخشید سایز عکسا کوچیکه ، هرکدم مهم بود بگین بزرگش کنم)
این ترکیب من توی فیفا
............................................never. .
.lahm..................pique................thiago silva............jordi alba.
Iniesta.....................................xavi(c )..........................sergio busqets
...........sanchez................................ ....neymar............................robben
نیمکت :
Ribery-marcello-carraso-ramos-daniel alves-benzema-van persi-de rossi-isla
داداش با isla و marcello خیلی موافقم ! من تا حالا چندتا کریر داشتم ، مخصوصا یکی با یونتوس بود ، این دوتا همیشه کارآمد بودن ، ها واللانقل قول:
نوشته اصلی توسط amin.abedi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مگه میشه توی فیفا لباس طراحی کردنقل قول:
مگه میشه تو کریر لباس تیم رو عوض کرد؟نقل قول:
این کلیپ رو خودت ساختینقل قول:
داداش من چون 7 ميليون واسه واران دادم فقط تونستم ذكريا لابياد رو قرضي بيارم.بازيكن باحاليه قرار شد سال بعد براش 12 ميليون بدم.دو تا بازيكن هم البته آزاد بودند و گرفتمشون كه اورال هاشون بين 60 و 70 بود يكي 20 ساله يكي 18 ميخوام روشون كار كنم و رو هم هفته اي 4500 پوند ميگيرن داداش نشد قرضي بدمشون برن،شماره ي خوبي هم ندارم بهشون بدم تو جاي من بودى الان چي كار ميكردي سرعت پيشرفتشون بيش تر شه؟نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید ...
چندتا سوال دارم ..
1) شما ها در این تایپک درباره بخش انلاین فیفا بحث میکنید یا فقط c.mod ؟
2) تو c.mod اخر فصل کجاش میزنه بهترین بازیکنای امسال کیا شدن ؟
3) وقتی با تیم ملی ایی بری جام جهانی ، جامشو نشون میده ؟
مر30!