آرسنال 4 -0كلن
بازي خوبي براي نمايش بازي پولدي بود نه درمقابل كلن بلكه رابين ون پرسي ،بيچاره رابين كسي منتظرش نبود بياد تو زيمن البته همه حق دارن بعد از نامه اي كه نوشت ....
به هر حال اين بازي آمادگي بالاي تيم رو نشون داد و من خيالم راحت شد كه اين فصل خوب شروع ميشه...
بريم سراغ بازي...
اول بازي در تركب تيم دو خريد پر سرو صداي اين فصل حضور داشتن:
پولدي و اليورki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]والبته كازورلا
تركيب بازي نيمه اول:
Vito Mannone,Nico Yennaris,Thomas Vermaelen,Per Mertesacker,Kieran Gibbs,Francis Coquelin,Alex Oxlade-Chamberlain,Santi CazorlaTheo Walcott,Lukas Podolski,Olivier Giroud
ذخيرها:
Wojciech Szczesny,Abou Diaby, Laurent Koscielny, Robin van Persie, Andre Santos,Alex Song, Johan Djourou,Carl Jenkinson, Andrey Arshavin, Gervinho,Marouane Chamakh, Gnabry
جيرود اون طوري كه من ميخواستم بازي نكرد :narahat:منظورم اينه كه گل نزدeterza::-!خيلي خوب موقعيت خلق ميكنه و اگيريش هم عاليه و شوتهاش هم خب بود اما اصلا گلزن !بازيه اولش بود ديگه اما مطمئنم درست ميشه و موتورش روشن بشه رابين هم به پاش نميرسه:khelal dandoon:
پنالتي پودولسكي و گلش همه ي منقدانش رو خاموش كرد ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]چمبرلين هم مصدوم شده كه زياد جدي نيست اما هر چي هست به بازي انگليس ايتالي نميرسه...
خودش گفته از اول احساس كردم بخشي از آرسنال هستمki::
ازدير صحنه هاي عجيب اين بازي گل جروينيو بود كه يا درواززهبانه مشكل داشت يا جوروينيو خوب بود
اما از اين فاصله همه بايد گل بزن ديگه اما قشنگ زد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قضسه شانگ هم بايد تموم شده بدونيم ديگه!هيچ جا نميره
آخرين خبر از ون پرسي:
"به گزارش میرور الکس فرگوسن شخصا برای خرید رابین ون پرسی وارد ماجرا شده است و با آرسن ونگر تماس داشته است."
lol:-:sooot:ميره؟من كه ميگم بره بهتره كسي ازش استقبال نميكنه آرسنال بمونه !
ويرايش:
آره بچه ها همه اينو رعايت كنننقل قول:
یعنی دیگه کپی نکنیم chomagh یعنی اینجوریاس ؟؟؟chomagh باشه چشم هر چی تو بگیki::
اونوقت یعنی خودم باید ترجمه کنم خبر ها رو :ajibeee:
من تو دبیرستان کتاب زبانمو به زور ترجمه میکردمki::
البته باید از ترجمه گوگل استفاده کنم heee::
ممنون از همه..
مگه بده ترجمه ات خوب ميشه
گوگول كه ناجيه هميشگيه :hapoo: