-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از اشپورت بیلد، سرمربی سابق بارسلونا گزینه اول جانشینی یوپ هاینکس در تابستان سال ۲۰۱۳ است.
در روزهایی که تب فوتبال قاره سبز با انجام پیکارهای یورو 2012 در لهستان و اوکراین افزایش یافته و توجه علاقمندان به این مسابقات از دو، سه هفته قبل جلب شده، مدیران بایرن اقدامهایی برای رسیدن به آیندهای بهتر انجام دادهاند.
بر اساس آخرین اخباری که از مونیخ گزارش شده، ژرمنها در جستوجوی جانشینی شایسته برای مربی 67 ساله کنونی خود، "پپ گواردیولا" را مد نظر قراردادهاند. حتی در این راستا ملاقاتی میان کریستین نرلینگر، مدیر ورزشی «باواراییها» و مربی اسپانیایی و برادرش که وظیفه مدیریت برنامه وی را بر عهده دارد، انجام شده است.
این گزارش حاکیست جلسه پنهانی این سه نفر سه هفته قبل در حاشیه برگزاری فینال جام حذفی اسپانیا انجام گرفته است.
این اقدام در حالی صورت گرفته که تا پیش از این مدیران تیم بوندسلیگایی بر انتخاب گزینهای مسلط به زبان آلمانی تاکید میکردند. حال آنکه مربی 41 ساله 4 سال گذشته کاتالانها که در مدت حضورش در این مسند 14 عنوان قهرمانی کسب کرد، به این زبان آشنایی نداشته و مشخص نیست بتواند در صورت توافق، ارتباط گفتاری معقولی با اعضای بایرن داشته باشد.
این گزارش میافزاید قرارداد هاینکس تا پایان فصل آینده است و برای جانشینی وی، در کنار گواردیولا، چند گزینه دیگر نیز مورد نظر هستند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ آرین روبن ، ستارهی تیم ملی هلند و تیم بایرن مونیخ آلمان از بدترین فصل دوران حرفهای خود یعنی فصل 2012-2011 میگوید.
مهاجم تیم ملی هلند، پس از آنکه مورد جفای مسئولان رئال مادرید قرار گرفت، راهی آلیانس آرنا شد تا رویاهای خود را در این باشگاه محقق سازد. روبن فصل گذشته، سومین فصل پیاپی حضور خود در آلیانس آرنا را پشت سر گذاشت، فصلی که در ابتدا بسیار امیدوارانه آغاز شد و با اندوه و ناکامی تمام شد. در فصل گذشته بایرن و روبن در تمام تورنمنتها نایب قهرمان بودند. در آلمان٬ بوندسلیگا و جام حذفی را به بروسیا دورتموند واگذار کردند و در لیگ قهرمانان در خاک خود مغلوب تیم چلسی شدند.
بال خوشتکنیک تیم بایرن مونیخ با فرا رسیدن رقابتهای یورو بسیار امیدوار بود تا با درخشش به همراه تیم ملی هلند فصل کابوسوار خود را به پایان برساند. اما او در این امر نیز ناموفق بود. لالهها در رقابتهای گروهی یورو 2012 با قبول سه شکست به گونهای تحقیرآمیز رقابتهای یورو را بدرود گفتند تا روبن ناکام بزرگ در طول این فصل لقب گیرد.
روبن مصاحبهی خود با سایت گل را این چنین آغاز میکند: "این بدترین فصل زندگی من بود، اوضاع نه در بایرن خوب پیش رفت و نه در تیم ملی هلند. ناکامیهای متوالی در عرصهی باشگاهی و ملی امری باورنکردنی است، مسالهای که بسیار مرا آزار میدهد چرا که من در شروع فصل بسیار با هیجان و انرژی کار را آغاز کردم. گرچه واگذار کردن فینال لیگ قهرمانان اروپا به چلسی در آلیانس آرنا شوک بزرگی به من بود، اما ناکامی با تیم ملی هلند، بیش از همه مرا ناامید کرد چراکه بسیار غیرمنتظره بود. حتی بدبینترین هوادار فوتبال نیز نمیتوانست پیشبینی نماید که تیم ملی هلند ، نایب قهرمان جام جهانی در دور گروهی رقابتهای یورو بدون گرفتن حداقل یک امتیاز از دور رقابتها حذف گردد."
پس از رسیدن هلند به فینال جام جهانی 2010 و کسب نه پیروزی از 10 مسابقه در چارچوب رقابتهای انتخابی یورو 2012 ، بسیاری هلند را یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای یورو 2012 میدانستند، امری که هیچگاه محقق نخواهد شد. در این میان روبن نیز تایید میکند که ستارگان پرشمار تیم ملی هلند بیش از حد تحت تاثیر اعتماد به نفس کاذب خود قرار گرفتند و در باد موفقیتهای گذشتهی خود از آینده و جنگیدن در گروه مرگ غافل شدند.
روبن در رابطه با غرور کاذب خود و سایر همتیمیهایش این چنین گفت: "نمیدانم ، شاید ما بیش از حد خود را دست بالا گرفته بودیم و از همان ابتدا خود را فینالیست میپنداشتیم. شاید بیش از حد خوشخیال و راحت بودیم. با واگذار کردن بازی برابر دانمارک تیم ملی هلند فروپاشید و به نقطهی جنون رسید. در رختکن بسیار رک و پوستکنده با یکدیگر به صحبت پرداختیم، اما این موارد همانجا خواهد ماند و برای ما تفاوتی نخواهد داشت، ما در همه صورت از دور رقابتها کنار رفتهایم و با متهم کردن خود به جایی نخواهیم رسید."
روبن پس از اختلافات بسیاری که در تیم ملی هلند شاهد بود، فرضیهی انقلاب و تحول در ترکیب تیم ملی هلند را انکار میکند و معتقد است که این نفرات حاضر توان آن را خواهند داشت که هلند را با اقتدار راهی جام جهانی 2014 سازند.
این ستارهی 28 ساله در این رابطه به خبرنگار سایت گل این چنین گفت: "این پایانی برای نسل فعلی فوتبال ملی هلند نیست، این تیم شامل ستارگان بسیاری است که توان آن را دارند که تیم را در رقابتهای انتخابی جام جهانی به بهترین شکل ممکن همراهی کنند و زمینه درخشش دوبارهی لالهها را فرآهم سازند."
در این قسمت اشارهای کوتاه به مصاحبهی روبن قبل از بازی با پرتغال خواهیم داشت. او که حذف هلند را تقریبا قطعی میداند، با بیان اینکه پیروزی برابر پرتغال تنها چیزی است که هلند توان انجام آن در این تورنمنت را دارد ، میگوید: "با وجود آنکه توان و قدرت ما در خط حمله است ، این باورنکردنی است که ما تا کنون نتوانستهاین حداقل یک امتیاز کسب نماییم. درحال حاضر به دنبال کسب امتیاز برابر پرتغال خواهیم بود تا حداقل با کسب پیروزی و امتیاز راهی تعطیلات شویم و با یک تجدید قوای مجدد خود را آماده فصل بعد سازیم."
در پایان روبن با این جمله که سراسر امید به آینده است، مصاحبه ی خود را به پایان میرساند : "امیدوارم فصل بعد برای من بهتر و متفاوتتر از گذشته باشد."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پیروزی 2 بر 1 تیم ملی آلمان مقابل دانمارک علاوه بر کسب 9 امتیاز ممکن و صعود به مرحله حذفی برای ژرمن ها شیرینی دیگری نیز داشت. آن ها با این پیروزی توانستند 14امین پیروزی متوالی خود در بازیهای رسمی را جشن بگیرند و در جمع کشورهای رکورددار قرار گیرند.
تیم ملی آلمان توانست با پیروزی برابر دانمارک در کنار تیم های ملی اسپانیا (2011)، فرانسه (2004) و هلند (2010) با 14 پیروزی متوالی در بازی های رسمی قرار گیرد.
تیم یواخیم لو آمار خود را از دیدار رده بندی در جام جهانی گذشته و پیروزی برابر اروگوئه شروع کرد و پس از 10 پیروزی در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 توانست به این تورنمنت راه یابد و با سه پیروزی که در مرحله گروهی جام ملت های اروپا در گروه مرگ بدست آورد موفق شد در 14 بازی متوالی خود پیروز باشد و به جمع رکورد داران بپیوندد. البته شاگردان لو فرصت کافی برای بهبود رکورد خود را دارند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان برای رویارویی با یونان در مرحله یک چهارم نهایی یورو ۲۰۱۲ از بین لارس بندر و جروم بواتنگ یکی را انتخاب میکند.
به نقل از اشپورتبیلد، پس از آنکه بواتنگ در دو بازی مقابل پرتغال و هلند در دفاع راست ژرمنها بازی کرد و عملکرد در خور توجهی داشت، به علت دو اخطاره شدن در بازی با دانمارک جای خود را به لارس بندر سپرد.
این ستاره جوان لورکوزنیها نیز مقابل «وایکینگها» بخوبی بازی کرد و حتی زننده گل دوم در برد 2 بر یک شد. با توجه به درخشش وی در این جدال و بازگشت مدافع مونیخیها، اکنون برای رویارویی با یونانیها، یواخیم لو، سرمربی 6 سال گذشته آلمان با دو گزینه در دفاع راست روبهرو شده است.
بنابه گفته هانس دیتر فلیک، کمک مربی این تیم تا روز پنجشنبه مسئول فنی «مانشافت» (آلمان) فرصت خواهد داشت تا یکی از این دو گزینه را برای تکمیل خط دفاع تیم برگزیند.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یکشنبه شب دردیدار آلمان برابر دانمارک لوکاس پودولسکی که یکی
از گلهای آلمان را به ثمر رساند توانست 100امین بازی ملی خود را نیز به ثمر برساند.
به نقل از WELT ، لوکاس پودولسکی در این باره گفت: "اولین احساسی که پس از این دیدار به من دست داد حس سربلندی و افتخار بود. احساسی واقعا لذت بخش دارم. این کاملا غیر قابل باور است که من در این سن در 100 بازی ملی حضور داشته ام. من هیچگاه حتی در رویای خود هم فکر نمیکردم که بتوانم 100 بازی برای تیم ملی آلمان انجام بدهم."
او همچنین در ادامه گفت: "هنگامی که اولین بازی خود را انجام دادم با خود گفتم فوق العاده است من هم اکنون عضوی از تیم هستم. تا اینکه دومین بازی من فرارسید سپس بیشتر و بیشتر به میدان رفتم تا 25 ، 50 ، 75 وحالا 100 امین بازی ملی خود را به ثمر رساندم. من هیچ وقت در خیال خود هم نمیدیدم که بتوانم به 100 بازی دست یابم. حالا باید ببینم که چقدر دیگر میتوانم بازی کنم ، خودم احساس میکنم که چند سال دیگر هم میتوانم به میدان بروم."
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اتوریهاگل سرمربی پیشین تیم ملی یونان که این تیم را قهرمان یورو ۲۰۰۴ کرده است روز دوشنبه به آلمان هشدار داد تیم یونان را دست کم نگیرد.
این مربی هفتاد و سه ساله آلمانی گفت آلمان نباید تیم کنونی یونان را دست کم بگیرد و افزود تیم کنونی که یونان برای مسابقات اوکراین و لهستان بسته است وی را یاد تیم قهرمان یورو ۲۰۰۴ در پرتغال می اندازد. ریهاگل گفت یونانیها درست مانند هشت سال پیش بازی می کنند، از روحیه بالایی برخودارند و همزمان با در خط دفاعی بسیار مستحکم هستند.
این مربی با سابقه گفت روز جمعه در حالی که تیم ملی آلمان برابر یونان بازی خواهد کرد قلب وی بسیار به درد خواهد آمد زیرا وی هر دو تیم را دوست دارد و نمی خواهد هیچیک از آنها حذف شوند. وی گفت من به هر حال نه سال از سال دو هزار و یک تا دو هزار و ده مربی تیم ملی یونان بوده ام.
خبرگزاری آلمان از برلین گزارش داد، اتوریهاگل گفت پیروزیهای تیم ملی یونان در یورو دو هزارو دوازده می تواند برای روحیه مردم یونان که به علت بحران اقتصادی در این کشور روزهای سختی را پشت سر می گذارند بسیار خوب باشد. وی گفت درحالی که شرایط در یونان بسیار دشوار است، این پیروزیها می تواند مرهمی بر دردهای آنها باشد.
مربی کهنه کار آلمانی می افزاید :یونان مانند گلادیاتوری است که اول به شما زخم میزند وسپس با حوصله صبر میکند تا خونریزی ناشی از زخم ادامه یاید ونهایتا در آخر کار، شما را از پای در می آورد. بنابراین برای غلبه بر آنان باید زودتر از آنها به گل برسی. آنها اگر زودتر گل بزنند آنگاه با یک دفاع محکم و چند لایه کار شما بسیار سخت و مشکل خواهند نمود. تازه آن وقت باید منتظر ضد حملات سریع آنها نیز باشید.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی فوتبال آلمان با پیروزی برابر دانمارک به مرحله یک چهارم نهایی یورو ۲۰۱۲ صعود کرد. در ادامه نظر ژرمنها٬ راجع به این دیدار آمده است.
یواخیم لو:
در این جدال لارس بندر همه شرایط لازم برای حضور در ترکیب و بازی در پست دفاع کناری را کسب کرد. او و برادرش چهرههای شاخصی هستند. به حدی باورنکردنی جاه طلب هستند و عملکرد مثبتی دارند. امروز حرکت ما تا درون محوطه جریمه حریف ادامه داشت. در این حال بیش از حد با حریف مهربان بودیم. پس از آنکه دانمارک گل تساوی را زد، مشخص بود نباید اجازه دهیم اتفاقی دیگر علیه ما روی دهد که خوشبختانه اینگونه نیز شد. از نظر من بازی در یک چهارم نهایی پیکاری بطور کامل متفاوت با دیدار امروز است. حتی با وجودی که می دانیم یونانیها سبک بازی مشابهی دارند. خوشبختانه با انجام سه بازی شاهد یک دوره پیشرفت محسوس در تیم ملی بودیم. البته در بازی با دانمارک به نظرم تا حدی باعث شدیم حریف فضا را اشغال کند. در این بازی هم مثل بازی اول فشار روی تیم بود اما برای مرحله بعد فشار دیگر از این حد بیشتر نخواهد شد.
فیلیپ لام:
هر سه بازی که مقابل پرتغال، هلند و دانمارک انجام دادیم، سخت بودند. سه بازی که به سه برد مبدل شدند. در گروه خود صدرنشین شدیم و به همه هشدار لازمه را دادیم. فکر می کنم به وظیفه اصلی خود در دور گروهی یعنی گذر از این سه بازی دشوار به خوبی عمل کردیم و اثبات کردیم در سالهای گذشته چه کارهای پایهای انجام داده ایم. همه تلاشهای صورت گرفته بصورت گروهی انجام شده و حرکتی انفرادی در فوتبالمان نداشتهایم. به نظرم پتانسیل زیادی در کادر بازیکنان ما نهفته است. این همان چیزی است که از ابتدا ادعایش را داشتیم که در بازی با دانمارک یکبار دیگر قدرتش را دیدیم.
لوکاس پودولوسکی:
راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی مقدم بر هر چیز دیگری بود که خوشبختانه به آن رسیدیم. با انجام سراسر تلاش و جنگندگی مقابل دانمارک به پیروزی 2 بر یک رسیدیم و رقیبی خوب را پشت سر گذاشتیم. برای من مایه خوشحالی است که در این بازی گلزنی کردم. اما مهمتر از هر چیزی، گلی بود که با پای راست زدم. چنین چیزی برای من بندرت سابقه داشت. ما سه بازی را با سه برد به پایان رساندیم. اکنون می رویم خود را بخوبی برای بازی یونان آماده کنیم.
لارس بندر:
جدا از گلی که زدم، این اولین جدال من با پیراهن تیم ملی از ابتدای شروع بازی بود. از این جهت اهمیت خاصی برایم داشت. می توانم بگویم هدیهای زیبا به من بود که خوشبختانه توانستم گلزنی هم کنم. ما خیلی تلاش کردیم که گل دوم را بزنیم. لحظهای که توپ را دریافت کردم، دیدم چه فضایی از جلوی دروازه خالی است. درست است که پستی که امروز بازی کردم، پست سازمانیام نیست اما در دیدار با دانمارک حس کردم عملکردم خوب بود. همیشه تلاش می کنم هر مسئولیتی که به من واگذار می شود، به نحو مطلوب انجام دهم.
باستین شواین اشتایگر:
خوشحالیم که با 9 امتیاز به مرحله بعد صعود کردیم. اما من بسیار خسته هستم٬ چون برای گرفتن نتیجه٬ دوندگی بسیاری باید می داشتم. پس از تساوی 1 بر 1 برابر دانمارک آن ها موقعیت هایی برای گلزنی داشتند که خدا را شکر به ثمر نرسید تا بندر کار را برای ما و آن ها تمام کرد.
مورتن اولسن (سرمربی دانمارک):
ما مقابل بهترین تیم این دوره از پیکارها فوتبالی فانتزی ارائه کردیم. متاسفانه در نیمه دوم شانس کافی نداشتیم که توپهایمان به گل تبدیل شود. آن هم در شرایطی که بیشتر از حریف صاحب توپ بودیم. تیم آلمان قدرتمند است و مقابل این حریف نمی توان موقعیت زیادی خلق کرد.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ میروسلاو کلوزه، مهاجم آلمان مطمئن است که تیمش میتواند مقابل یونان در مرحله یکچهارم نهایی یورو 2012 به پیروزی برسد. یونانیها با حذف روسیه شگفتیساز شدند.
مردان یواخیم لو باید با یونان در مرحله بعد بازی کنند. کلوزه میداند تیمش کاری دشوار پیش رو دارد: «مطمئن هستم که ما فرصت گلزنی را به دست میآوریم، حتی اگر آنها به دفاع بسته بپردازند. ما باید بازی خودمان را انجام دهیم و درا ین صورت است که میتوانیم بخت اول پیروزی باشیم.»
این مهاجم 34 ساله به تمجید از لارس بندر هم پرداخت. او گلی دیرهنگام به دانمارک زد تا تیمش بتواند باز هم پیروز شود. کلوزه گفت: «او فردی استثنایی است. همه نهایت تلاش خود را دارند، حتی آنهایی که بازی نمیکنند. ما روی نیمکت بازیکنان بزرگی داریم. فوقالعاده است که ببینیم همه در تمرینات چگونه کار میکنند.»
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دروازهبان تیم ملی آلمان معتقد است تیمش با وجود عملکرد کنونی هنوز هم میتواند در ادامه یورو 2012 پیشرفت کند.
تیم ملی فوتبال آلمان در یورو 2012 تاکنون توانسته در 3 دیدار مرحله گروهی خود پیروز شود و با 9 امتیاز به عنوان سرگروه صعود کند.
مانوئل نویر در این مورد گفت: ما در گروه آسانی قرار نداشتیم. تمام تیمها ویژگیهای خاص خودشان را داشتند، این موضوع کار را برای ما سخت کرده بود. در هر حال با پایان مرحله گروهی باید بگویم که ما هنوز هم جای پیشرفت داریم. هدف نخست ما در این تورنمنت این بود که بتوانیم با پیروزی در هر 3 دیدار گروهی به عنوان سرگروه راهی یک چهارم نهایی شویم.
دروازهبان بایرن مونیخ درمورد نمایش تیم ملی فوتبال روسیه که وی را تحت تاثیر قرار داده نیز گفت: باید بگویم به هیچ وجه از روسیه انتظار چنین نمایشی نداشتم. هیچ کس تصور نمیکرد آنها چنین نمایشی از خود ارائه کنند. البته این صحبت من بدان معنا نیست که در مورد تیمهای حاضر پیش داوری کردهام.
bayern.blogsky.com
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی آلمان با شکست تیم دانمارک با اقتدار و با امتیاز کامل به مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 صعود کرد.
ترکیب تیم ملی دانمارک:
اندرسن ، یاکوبسن ، کیائر ، اگر ، سیمون پولسن ، کویست ، اریکسن ، یاکوب پولسن (میکلسن 82) ، زیملینگ (کریستین پولسن 79) ، کرون دلی ، بندتنر
ذخیره ها:
اشمایکل ، لیند گارد ، واس ، بیلند ، اوکور ، کولنبرگ ، شاون ، سیبرباوئر ، رومدال ، پدرسن سرمربی: مورتن اولسن
ترکیب تیم ملی آلمان:
نویر ، بندر ، هوملس ، بادشتوبر ، لام ، خدیرا ، شواین اشتایگر ، مولر (کروس 84) ، اوزیل ، پودولسکی (شورله 64) ، گومز (کلوزه 74)
ذخیره ها:
ویسه ، زیلر ، هوودس ، مرتساکر ، اشملزر ، رئوس ، گوندوگان ، گوتزه
سرمربی: یواخیم لو
گل:
لوکاس پودولسکی (19 گومز) ، لارس بندر (80 اوزیل) / کرون دلی (24 بندتنر)
داور:
کارلوس ولاسکو کاربالو (اسپانیا)
کارت زرد:
---------
کارت قرمز:
---------
استادیوم محل برگزاری مسابقه:
لویف آرنا (لویف - اکراین) ، تعداد تماشاگران: 32990 نفر
bayern.blogsky.com