نقل قول:
تبریک به همه ی منچستری ها
ولی پرداخت بیست چهار میلیون و هفته ای 220تا از فرگی عجیبه اونم برای رابین 29ساله
بنظرمن منچستر میتونست این خرید رو انجانم نده و نقاط ضعف دیگه شو برطرف کنه
برطرف کنه ولی در کل تط حمله رابین و رونی این فصل رویایی میشه
ولی نمیدونم چرا اکثرا منچستری ها از این خرید خوشحال نیستن و رابین رو خریدی سوخته میدونن
بابت پستم تو حرف های خودمونی منچسر معذرت فک کنم جز قوانین نباشه فقط خواستم نظرمو بگم
مرسي داداشroz::
فرگوسن با خريد كاگاوا سعيد داره از اون تو خط مياني استفاده كنه و خريد ونپرسي خيلي هم منطقي به نظر مياد ، شما شاهد زوج روني و ونپرسي خواهيد بود كه واقعا رويايي هست :ahaaaaaa:
اين چه حرفيه داداش اين جا همچين قانوني نداره و خوشحال هم ميشيم كه شما بياين تو بحث ما شركت كنيد roz:: بازم مرسي بابت تبريكت
نقل قول:
اصلا باورم نمیشه:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
مگه میشه.. انگار کریمی بره استقلال یا مجیدی بیاد پرسپولیس
تبریک میگم ایشالا پاش واقعا براتون بچرخه مهره های ونگر تو کل جهان آقایی میکنن:shogh:
مرسي از تبريكت داداش roz::
ميدونم واقعا واسه آرسنالي هاي عزيز اين انتقال ناراحت كننده هست ، ولي جدا موندن ونپرسي تو آرسنال تو اين فصل ميتونست اين امكان رو فراهم كنه كه سال بعد به عنوان بازيكن آزاد تو نقل و انتقالات به تيم ديگه اي بره ، اين خط بزرگي براي آرسنال و ونگر بود كه ميدونست ونپرسي تمديد نميكنه و تنها پيشنهاد هم از يونايتد هست ، ونگر مدتها بود اين روز رو پيشبيني ميكرد و به همين دليل بازيكنهاي خوبي مثل جيرود و پودولسكي و كازورلا رو خريد ، نميخوام الكي حرفي بزنم ولي به نظرم آرسنال اين فصل خيلي خيلي بهتر از فصل قبل خواهد بود ، براي شما و تيم محبوبتون آرزوي موفق ميكنم داداشroz::
نقل قول:
اول تشکر از آقا سعید که این خبر خوب رو بهمون داد
من که خیلی خوشحال شدم خیلی وقت بود منچستر همچین خریده خوبی نداشته بود ولی الان دیگه کاملا آماده ایم تا بریم و این سیتی ها رو ادب کنیم کلا یه فصله قهرمان شدنه چقدر هم کلاسشو میذارن
ولی این خرید خوب رو به همه تبریک میگم
مرسي dallliii
ما همگي خوشحاليم و ايشالا ميريم به استقبال يه فصل كاملا موفق ، ضمن اينكه ديويد گيل گفته هنوز يك خريد ديگه هم داريم كه به احتمال زياد واسه دفاع چپ هست ، بازم تبريــــــــــك ميگم :flowerysmile: