آخییییی! ما هم گذاشتیم شماها از ما تقلب کنینchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخییییی! ما هم گذاشتیم شماها از ما تقلب کنینchomaghنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
minooreali و Los Anseleig
جواب معما رو درست دادند. بهتون تبریک میگم.
پوریا صبور جهانگرد یا باید حرف می زند و یا باید فاتحه ی خودشو می خوند. یه کم بیشتر فکر کن.
من تو کار حشره ام. انصافا سوسک ها خیلی قوی اند. سریکی شون رو کندم تا یه هفته زنده موند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین پسرم...!نقل قول:
نوشته اصلی توسط los anseleig [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هرکی یه سلیقه و یه سری علایق داره...نه شما میتونی به من که علاقه ای به زیست نداره ثابت کنی زیست شیرینه...نه من میتونم به شما بقبولونم که ریاضی بهتر و واقعی تر از زیسته
حالا من نمی خوام ادای روحانیان رو دربیارم و مطلب دینی بگم ولی گفتن این بد نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواندن سه علم در اسلام توصیه شده
1/ نجوم ( که شاخه هایی از علم فیزیک را دربر می گیرد و بچه های رشته ی ریاضی - فیزیک با فیزیک آشنایی کامل دارند)
2/ زیست شناسی ( درس مورد علاقه ی بچه های تجربی)
3/ فلسفه و منطق ( درس وحشتناک علوم انسانی ها)
نظر شخصی: در بین این سه علم خواندن دقیق زیست شناسی هم آسانتره چون مثل علم نجوم نیاز به پیشرفته ترین وسایل را ندارد هم با خواندن آن و تفکر در آن به قدرت و عظمت وجودی خداوند بهتر می تونیم پی ببریم.
تا حالا می دونستین تو مغزتون بیش از سه میلیارد نورون عصبی وجود داره؟ این عجیب نیست؟
اتفاقا ما دختر پسر باهم تقلبی میکنیم،تازه بیشار به دخترا تقلبی میدیم تا ازشون بگیریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohadeseh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یادم باشه یه صحبتی با این دخترا داشته باشم!نقل قول:
چون تنفسشون پوستیه،مثل آدما که بینی ندارن،بعد 1هفته هم بخطر این میمیره که نمیتونه تغذیه کنه از گرسنگی میمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تقریبا رابطه حالت همزیستی داره،دو طرف سود میکنن.درسته بیشتر ما پسرا تقلبی میدیم اما انصافا اونا هم تقلبی میدننقل قول:
اشتباه نکن. سوسک بی مهره نیست. سوسک اسکلت خارجی از جنس کیتین داره و تنفسش نایی هست یعنی مبادله ی مستقیم اکسیژن با سلول های بدن.نقل قول: