گل های کدوم بازی رو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara_sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
گل های کدوم بازی رو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara_sss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گلهای بازی ایتالیا & آلماننقل قول:
نوشته اصلی توسط nima_76 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من چند وقته نمی تونم تو نوشتن پستام از فونت رنگ وسایز استفاده کنم اجرا نمیشه !!
کسی میدونه دلیلش چیه ؟؟؟
از اونجایی که سرعت اینترنت من بالاستmas:- من بعضی وقت ها بعد از یک دقیقه که هنوز صفحه کاملا کامل نشده شروع میکنم به پست دادن برای منم اینجوری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزا اول صفحه مورد نظرت کاملا آماده بشه و بعد شروع کن به پست دادن
البته واسه من اینجوریه واسه بقیه نمیدونم :hehee:
اول باید به کنترل پنل برید و بعد تو جدولی که هست باید وارد تنظیمات شخصی بشید . بعدش در قسمت تنظیمات متفرقه گذینه ای هست با نام ((حالت نمایش ویرایشگر)) گذینه : ادیتور پیشرفته با همه امکانات رو انتخاب کنید تا در هنگامی که پست میدید بتونید از فوت و رنگ و سایر امکانات استفاده کنید _ موفق باشیدroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid.b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این تنظیمات درسته ولی همچنان مشکل بر طرف نشده.البته اینم بگم که چند روزه این جوری شده قبلا درست بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به هر حال مرسی
جالبه الان اجرا شد .وبر طرف شد بازم مرسی
سلام ایا لازمه بازیکنام رو بعد از چند سالگی شدنشون عوض کنم یا نه؟؟؟
سلام اگه بخوام از دربی خذف شم باید چیکار کنم؟
سلام
چی شده زدهبه سرت؟
البته اگه بخوای بری یه سری راه های غیر قانونی هستش!!!lagh::