مسائلى در دعوت نشدن ميداودى و مجيدى وجود دارد
فتح الله زاده: دويدن مجيدى همه را به شك مى اندازد
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران گفت: به مجيدى گفتم، وقتى اينطور مى دوى، همه را به شك مى اندازى. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• اين روزها بايد روزهاى خوبى براى شما باشد.
- وقتى براى استقلالى ها روزهاى خوبى است، قطعاً براى من هم هست.
• البته هواداران استقلال براى رسيدن به پيروزى استرس زيادى را تحمل كردند.
- همين كه تيم به پيروزى رسيد، مهم است. ۴۵ دقيقه اول بچه ها خيلى سرحال و عالى كار كردند. هواداران از اين بازى لذت بردند. اگر به لحاظ بدنسازى در شرايط بهترى باشيم، استقلال از آنچه به نمايش گذاشت، بهتر هم خواهد بود. در تعطيلاتى كه در پيش داريم، قطعا فقط به بدنسازى فكر مى كنيم و تيم خطرناكى مى شويم.
• به نظر، اين اولين بار است كه استقلال نسبت به تعطيلى ليگ به خاطر تيم ملى اعتراضى ندارد.
- دقيقا همينطور است چون اين تعطيلات به نفع ماست. خودتان مى دانيد تمريناتمان را دير شروع كرديم.
• سپاهان را چطور تيمى ديديد؟
- تيم بسيار مقتدر و قوى بود كه كادر فنى مجربى آن را هدايت مى كند. بردن اين تيم كار راحتى نبود؛ اما پرويز مظلومى و بازيكنان استقلال از عهده اين كار برآمدند. البته در كنار تشكر از بازيكنان، از هواداران فهيم تيم نيز تشكر مى كنم كه حتى وقتى به تساوى رسيديم، دست از تشويق خود برنداشتند و باعث شدند كه تيم گل چهارم را هم بزند.
• البته گل چهارم گل به خودى بود و عنايتى زحمتش را كشيد.
- درست است كه عنايتى اين گل را زد؛ اما اين از مهارت آرش برهانى بود كه به قدرى بازيكن را تحت فشار گذاشت كه باعث شد گل به خودى بزند.
• قبول داريد كه دفاع ۲ تيم متزلزل نشان داد.
- در مورد استقلال، بايد بگويم كه در اين بازى ما در خط دفاع تغيير سيستم داشتيم. معمولا استقلال با سيستم
۴- ۳ - ۲- ۱ بازى مى كند؛ اما در اين بازى تقريبا ۳- ۵- ۲ بازى كرديم. به همين دليل، بازيكنان در خط دفاع هماهنگ نبودند.
• آقاى فتح الله زاده! از خريدهاى اين فصل خود راضى هستيد؟
- خريدهاى خوبى كرديم؛ مثل ميلاد ميداودى. به واقع، چيزى از بازيكنان طراز اول دنيا كم ندارد.
• اما همين بازيكن به تيم ملى دعوت نشده است.
- او هم به تيم ملى دعوت مى شود. در اردوى قبلى دستش آسيب ديده بود.
• گفته مى شود دليل دعوت نشدن ميداودى و مجيدى به تيم ملى ربطى به مسائل فنى ندارد. ظاهرا كادر فنى به دليل اينكه ميداودى در اردوى قبلى خود را به آسيب ديدگى زده، او را دعوت نكرده است. در مجموع، صحبت هاى حاشيه اى در مورد دعوت نشدن اين دو بازيكن زياد است.
- نوع بازى مجيدى و ميداودى اظهر من الشمس است. كمتر بازيكنانى را داريم كه در اين سطح كيفى بازى كنند. حتما مسائلى در دعوت نكردن اين دو وجود دارد كه بايد آن را بررسى كنيم. از نبود اين ۲ بازيكن، تيم ملى است كه بيشتر ضربه مى خورد.
• از بررسى دعوت نشدن اين ۲ بازيكن گفتيد. قرار است اقدام خاصى انجام دهيد؛ مثلا با قطبى جلسه بگذاريد؟
- به هر حال، باشگاه استقلال به دنبال اين است كه بداند به چه علتى اين دو در چنين سطحى به تيم ملى دعوت نمى شوند. بايد قبول كرد كه آنها بازيكنان ويرانگرى هستند.
• ظاهرا در ورزشگاه نيز كنار افشين قطبى بازى را ديديد. فرصتى نشد تا درباره ميلاد ميداودى و فرهاد مجيدى صحبتى با او كنيد؟
- اينقدر در جريان مسابقه حواسم به استقلال بود كه صحبتى با افشين قطبى نداشتم. بازى به قدرى حساس بود كه فرصتى براى چنين صحبت هايى نداشتم.
• در آن لحظات، چقدر استرس داشتيد كه استقلال تيم پيروز ميدان باشد؟
- اتفاقا من دلم مى خواست وقتى تيم، ۲ گل خورد، گل سوم را هم زودتر دريافت كند تا بچه ها به خودشان بيايند. پيش خود گفتم اگر قرار است گل تساوى را بخوريم، همان بهتر كه زودتر اين اتفاق بيفتد.
• اما فوتبال كه قابل پيش بينى نيست. ممكن بود با تساوى شما سپاهان شير شود و بازى را ببرد؟
- اما ديديد كه اين استقلال بود كه تا آستانه شير شدن رفت. شير شدن فقط براى استقلال است. ما شيرهاى واقعى هستيم.
• فكر نمى كنيد تعويض هاى پرويز مظلومى باعث شد تا همه استقلالى ها تا رسيدن به پيروزى استرس زيادى تحمل كنند؟
- تعويض هاى پرويز خان اجبارى بود. مى دانيد كه مجتبى جبارى با بينى شكسته بازى كرد. از غيرت او تشكر مى كنم كه با آن شرايط در زمين حاضر شد. فرهاد مجيدى هم به درخواست خودش كه آسيب ديده بود، از زمين بيرون آمد چون نمى توانست ادامه دهد.
• از خريدهاى خارجى خود راضى هستيد؟ به غير از لوئيز كه بازى خوبى از خود نشان داد، در مجموع ۳ بازيكن برزيلى استقلال نمايش خوبى از خود نداشتند.
- با توجه به شرايطى كه پيش از فصل داشتيم، اين بازيكنان را جذب كرديم و خريدهاى بدى هم نيستند. سانتوس هنوز به شرايط آرمانى نرسيده است. البته اگر او به شرايط خوب برسد، گره گشا خواهد بود. دسوزا هم عملكرد بدى نداشته است. او بايد در استقلال جا بيفتد.
• آقاى فتح الله زاده! از هواداران فهيم استقلال تشكر كرديد؛ اما همين هواداران ۹۰ دقيقه خسرو حيدرى را مورد آماج خود قرار دادند و بدتر اينكه به مربى سابق خود نيز رحم نكردند.
- ديديد كه بيك زاده هم مقابل استقلال بازى كرد؛ حتى گل هم زد و هيچ اتفاقى رخ نداد. نتيجه مى گيريم كه رفتارها در برخورد تماشاگران تأثيرگذار است. البته كار هواداران در قبال خسرو حيدرى و امير قلعه نويى را نمى پذيرم؛ حتى پيش از بازى هم از آنها خواهش كرده بوديم احترام بازيكنانى كه براى اين تيم زحمت كشيده اند را نگه دارند. تا جايى كه مى توانستم در اين بازى از جاى خود برمى خواستم و از هواداران مى خواستم عليه كسى شعار ندهند. به هر حال، امير قلعه نويى يك استقلالى اصيل است كه براى استقلال جام هاى ارزشمندى آورده است. او هميشه عزيز استقلالى ها است. به او به عنوان يك سرمربى مقتدر افتخار مى كنيم چون يك استقلالى واقعى است. كسانى كه مى خواهند بين باشگاه و امير قلعه نويى فاصله بيندازند، چنين اجازه اى نمى دهيم چون سرمايه اين باشگاه است. از ايشان بابت توهين هايى كه به ايشان شد، عذرخواهى مى كنم. او بداند كه هواداران خاطرات خوش با او را فراموش نمى كنند.
• شما كه فكر نمى كنيد شعارهاى داده شده هماهنگ شده بود؟
- اصلا چنين چيزى امكان ندارد. اگر هم كسانى به صورت هماهنگ شعار مى دادند، يك عده خاص بودند. قبل از بازى در محل اقامت آقاى ساكت و قلعه نويى حاضر شدم و به آنها خوشامدگويى كردم.
• پس از پايان بازى، از فرهاد مجيدى تست دوپينگ گرفته شد. اين ديدار باعث ناراحتى اين بازيكن شد.
- فرهاد مجيدى در اين زمينه حق دارد. سال گذشته بيشتر از ۵ بار از اين بازيكن تست گرفته اند. او مثل قالى كرمان مى ماند. به او گفتم وقتى اينطور مى دوى، همه را به شك مى اندازى. فقط مانده بود تير دروازه را هم دريبل كند.
• اينطور كه به نظر مى آيد، ظاهرا اسم بازيكن ديگرى براى انجام تست درآمده بوده؛ اما به خواست برخى مسئولان فدراسيون، از فرهاد مجيدى تست دوپينگ گرفته شده است.
- بعضى ها ياراى مقابله با فرهاد مجيدى را در زمين مسابقه ندارند و مى خواهند در بيرون با او مقابله كنند. او بازيكن ارزشمندى است. اگر مى خواهند، مى توانند ۱۰۰ هزار بار از او آزمايش بگيرند. فرهاد مجيدى سالم زندگى مى كند و عده اى به وى حسادت مى كنند. او بيدى نيست كه با اين بادها بلرزد. اصلا خودم پيشنهاد مى دهم براى هر بازى، آزمايش دوپينگ اختصاصى از مجيدى بگيرند.