پروین : پرسپولیس مرا یاد دهه ۶۰ انداخت/زاید فقط به فکر هتریک است.
مدیر راهبری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس با زدن ۶ گل به الشباب و حملههای متوالی مرا یاد پرسپولیس دهه ۶۰ انداخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی پروین در خصوص پیروزی ۶ بر یک پرسپولیس مقابل الشباب امارات اظهار داشت: خیلی دوست داشتم در اولین بازی در سال ۱۳۹۱ پرسپولیس با یک برد شیرین دل مردم را شاد کند، اما فکرش را نمیکردم که با ۶ گل الشبابیها را شکست دهیم.
وی افزود: بچهها خیلی خوب بازی کردند، انتقال توپ در زمین بازی، حرکات بدون اضافه کاری و فرصتطلبی حرف اول را میزد. این بنده خدا زاید هم که مثل اینکه فقط آماده این است که برای پرسپولیس هت تریک کند.
پروین ادامه داد: دست تک تک هواداران درد نکند ۸۰ هزار به ورزشگاه آمدند تا نشان دهند پرسپولیس محبوبترین تیم آسیا است، البته استقلال هم محبوبیتی دارد. نمیخواهم به آنها خدای ناکرده بیاحترامی شود امیدوارم این ۳ امتیاز و ۶ گل در سال ۱۳۹۱ بازهم تکرار شود. پرسپولیس تیم خوبی است و تمام هدف سردار محمد رویانیان در باشگاه این است که با تیمی قوی در آسیا دل هواداران را به دست آورد ما قبلاً گفته بودیم و باز هم میگویم پرسپولیس واقعی را میتوانید انشاءالله امسال ببینید.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در خصوص استفاده نکردن از زاید در برخی از بازیها نیز گفت: باید به نظر سرمربی تیم احترام گذاشت. زاید وقتی به میدان می آید مثل بازیکنان تشنه است و این نشاندهنده تجربه بالای دنیزلی است که چه وقت باید از این بازیکن استفاده کند، به همین دلیل این مهاجم قدر فرصتها را میداند و این طور گل میزند البته روز گذشته تمام بچههای ما شاهکار کردند.
پروین در پایان در خصوص فوت پدر مدیرعامل پرسپولیس رویانیان گفت: من از طرف خودم و جامعه بزرگ پرسپولیس به سردار رویانیان تسلیت میگویم. او خالصانه در این چند مدت برای پرسپولیس زحمت کشیده و دیدید که بازیکنان نیز چگونه با او همدردی کردند.
در باشگاه پرسپولیس همه به دنبال این هستند تا تیمی بسازند که این هواداران لذت ببرند. ما 2 جام را از دست دادهایم اما روز گذشته بچهها نشان دادند که میخواهند در آسیا همان پرسپولیس دهه ۶۰ باشند چون خوب گل میزنند، فرصتطلب هستند و بیشتر به فکر حمله هستند تا دفاع. البته نباید از عملکرد خط خوب دفاعی پرسپولیس نیز گذشت که به نظر من این هم از ابتکارات مسئولان باشگاه بود که این دو بچه یعنی شیث و نصرتی با این انگیزه بازی میکنند. امیدوارم این نتایج در بازیهای بعد هم تکرار شود.
مصطفی دنیزلی هواداران تیم پرسپولیس را به خیابان ها آورد.
روزنامه ملیت چاپ تركیه روز پنجشنبه نوشت: مصطفی دنیزلی سرمربی تركیه ای تیم پرسپولیس با یك پیروزی با ارزش در لیگ فوتبال باشگاه های آسیا، هواداران این تیم را به خیابان های تهران آورد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این روزنامه افزود: پیروزی شش بر یك روز گذشته تیم پرسپولیس مقابل تیم الشباب امارات عربی متحده در لیگ فوتبال باشگاه های آسیا، نشان از تاثیر این مربی بر تیم پرسپولس است.
به نوشته این روزنامه، ورزشگاه آزادی دیروز شاهد هنرنمایی شاگردان دنیزلی با گل های زاید سه گل، رضایی، كریمی و فشنگچی بود.
روزنامه ملیت در ادامه نوشت: پیروزی پرگل تیم پرسپولیس به رهبری مصطفی دنیزلی در مقابل الشباب امارات عربی متحده سبب شد كه هواداران تیم پایتخت نشین به خیابان آمده و به جشن و شادمانی بپردازند.
این روزنامه افزود: تیم الهلال عربستان با كسب نتیجه مساوی از تیم پرسپولیس در صدر جدول گروه D فاصله گرفت.
کریمی : قهرمانی استقلال را تبریک می گویم / قصد داشتم بعد از بازی به عیادت دایی بروم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت : سال جدید را به تمام هموطنان عزیزم تبریک عرض می کنم و امیدوارم سالی توأم با سلامتی و شادی داشته باشند و مشکلاتشان در سال جدید حل شود.
علی کریمی پس از مسابقه پرسپولیس برابر الشباب گفت : خدا را شکر می کنم روز خوبی داشتیم ، شروع سال برای ما خیلی خوب بود و امیدوارم در سال نود و یک همین روند ادامه پیدا کند.
وی درباره شش گلی که پرسپولیس به الشباب زد گفت : فوتبال همین است و امکان وقوع هرگونه اتفاقی در آن وجود دارد، فکر می کنم از موقعیت هایمان بهتر استفاده کردیم که توانستیم با این نتیجه خوب از زمین بیرون بیاییم.
گلزن پرسپولیس با رد ضعف الشباب به عنوان دلیل رقم خوردن این نتیجه تاکید کرد:
کشورهای عربی سرمایه گذاری زیادی روی فوتبال داخلی خود کرده اند و این مساله در جام باشگاه های آسیا هم چند برابر می شود و طبیعتا بازی برگشت در امارات به این راحتی نیست و بازی آسانی پیش رو نداریم.
بازیکن پرسپولیس درباره دلایل انگیزه بیشتر بازیکنان پرسپولیس در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گفت : این طبیعی است به هر حال ما شانسی برای کسب سهمیه از طریق لیگ برتر و جام حذفی نداریم ، در لیگ برتر که امکان ندارد قهرمان شویم و از جام حذفی هم کنار رفته ایم ، تنها شانسی که برای سهمیه داریم جام باشگاه های آسیاست و امیدواریم بتوانیم از شرمندگی هواداران در بیاییم. اینجا جا دارد قهرمانی استقلال در جام حذفی را هم به هواداران این تیم تبریک بگویم ، جا دارد که بیشتر از این ها هم نتیجه بگیرند و برای این تیم در ادامه مسابقات لیگ برتر آرزوی موفقیت دارم.
کریمی در خصوص اینکه به ملاقات دایی رفته یا خیر گفت : حقیقتا خیر، فرصت نکردم. قبل از بازی درگیر اردو و تمرینات بودیم ، قصد داشتم بعد از بازی به ملاقات ایشان بروم که شنیدم خداراشکر از بیمارستان مرخص شده اند و بهتر شده اند. برایشان آرزوی سلامتی می کنم ، سال نو را از اینجا به ایشان تبریک می گویم و امیدوارم در کنار خانواده شان همیشه سالم و تندرست باشند.
کریمی در پایان گفت : اگر خدا قبول کند و اجازه بدهید و راضی باشید 6 روز استراحت خواهیم داشت، بله دقیقا 6 روز!
پرسپولیس هجومی ترین تیم آسیا/ استقلال ضعیف ترین نماینده ایران.
شاگردان مصطفی دنیزلی با به ثمر رساندن 7 گل در پایان دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بهترین خط حمله مسابقات را در اختیار دارند.
پرسپولیس در کنار تیم های کاشیوا ریسول، الاتحاد عربستان و الجزیره امارات بهترین خط حمله را در پایان دور دوم مرحله گروهی مسابقات در اختیار دارد.
سرخپوشان که صدرنشین گروه چهارم رقابت ها موسوم به گروه مرگ غرب آسیا هستند چهارشنبه شب با نتیجه پر گل 6-1 مقابل الشباب امارات به برتری رسیدند.
در میان نمایندگان ایران پرسپولیس با تساوی ارزشمند در ریاض مقابل پرافتخارترین تیم آسیا و پیروزی پر گل در ورزشگاه آزادی که به صدرنشینی سرخپوشان منجر شد بهترین عملکرد را داشته اند و سپاهان با وجود تساوی در عربستان دیگر صدرنشین ایرانی مسابقات است.
استقلال که در گروه نسبتا ساده ای قرار دارد با تساوی ناامید کننده مقابل نسف قارشی ازبکستان در ورزشگاه آزادی و قرار گرفتن در رتبه دوم گروه ضعیف ترین عملکرد را در میان تیم های ایرانی داشته است.
آودوکیچ: در ایران ازدواج می کنم تا برای پرسپولیس بازی کنم.
آسمیر آودوکیچ دروازه بان بوسنیایی پرسپولیس که به خاطر قانون منع استفاده از گلرهای خارجی نمی تواند در لیگ برای پرسپولیس بازی کند از حالا نقشه هایی دارد که فصل آینده شامل این قانون عجیب نشود!
دروازه بان بوسنیایی پرسپولیس پس از درخشش در بازی با الهلال عربستان و الشباب امارات پای سفره هفت سین یک گفت و گوی نوروزی مفصل را انجام داد.
* با جشن نوروز باستانی ایران آشنا هستی؟
_ آشنایی زیادی ندارم اما ما هم در کشورمان سال نو را جشن می گیریم و سفره ای شبیه همین سفره هفت سین شما داریم.
* یعنی شما هم نوروز را جشن می گیرید؟!
_ بله!
* بین سفره هفت سین ما و سفره ای که شما در کشورتان پهن می کنید چه فرق هایی است؟
_ ما هم شیرینی می گذاریم اما حلوا هم درست می کنیم. کلا برایم جالب است. سفره ما هم تقریبا همین شکل و شمایل را دارد. اسم سفره ما «هاشورا» است. چون اول ماه محرم ما سال نو را جشن می گیریم اسم سفره مان از عاشورا گرفته شده. ما دهم محرم هم برای امام حسین (ع) عزاداری می کنیم. ما در این ماه مراسم مختلفی داریم، ما باید 7 چیز با برکت به خانه بیاوریم.
* پس عدد 7 در بوسنی هم مقدس است؟
_ بله ما هم عدد 7 را مقدس می دانیم.
* بایرام در زبان ترکی به معنای عید است، چرا در زبان بوسنیایی از این واژه استفاده می کنید؟
_ به هر حال کشور ما 400 سال تحت تصرف عثمانی بوده به همین دلیل واژه های ترکی وارد زبان ما شده است.
* می گویند عیدی هم می گیری؟
_ بله من از والدینم عیدی می گیرم. امیدوارم با پیروزی که مقابل الشباب کسب کردیم به هواداران پرسپولیس عیدی خوبی داده باشیم.
* کدام ویژگی شهر تهران برایت جالب است؟
_ از جهات مختلف تهران با شهرهای دیگر فرق دارد. فرهنگ ها متفاوت است و باید بیشتر با تهران آشنا شوم. وقتی به تهران آمدم بعد از دو، سه روز دلتنگ خانواده ام شدم و نتوانستم تهران را خوب ببینم.
* اوقات غیر از تمرین را چطور پر می کنی؟
_ اکثر وقت ها هتل هستم. البته چند دوست هم وطن در تهران پیدا کردم که با آن ها معاشرت می کنم و به رستوران می رویم.
* آسمیر تو هواداران را امیدوار کردی، در موردت شایعه زیاد بود، اینکه 6 ماه بازی نکردی و به واسطه دلال ها به پرسپولیس آمدی اما بعد از دو هفته تمرین کردن مقابل الهلال بازی کردی و با این بازی هواداران امیدوار شدند که دست های مطمئن از دروازه پرسپولیس حراست می کند. این شایعه ها به گوش خودت هم رسیده بود؟
_ بله این حرف ها به گوش خودم هم رسیده بود ولی کم کم با این حرف و حدیث ها کنار می آیم. اما باید بگویم من فصل قبل با تیم «بوراس» در شهر «بانی لوکا» قهرمان بوسنی شدم و در کل فصل فقط 15 گل خوردم. من به عنوان بهترین دروازه بان بوسنی انتخاب شدم و در بین کل بازیکنان هم سوم شدم.
* ملی پوش هم هستی؟
_ من ملی پوش بودم. در تمام بازی های جام ملت های اروپا بازی کردم و در مسابقه پلی آف با بلاژویچ جلوی پرتغال بازی کردم که کی روش سرمربی آن تیم بود.
* قبل از اینکه دعوت پرسپولیس را قبول کنی از این تیم شناختی داشتی؟
_ من دوره کوتاهی در ایران بودم. وقتی باشگاه پرسپولیس از من خواست به این تیم بیایم با خودم گفتم پرسپولیس بزرگترین تیم آسیاست و قبول کردم. واقعا خوشحالم که به پرسپولیس آمدم. برای من افتخار بزرگی است، هواداران نام من را در استادیوم صدا می زنند و برایم یک میدان مبارزه جدید است. از مسئولان باشگاه و همچنین دنیزلی تشکر می کنم که به من اعتماد کردند. تمام تلاشم را می کنم تا در دل هواداران عزیز شوم.
* دوست داری دربی ایران را تجربه کنی؟
_ بله؛ خیلی دوست دارم و بالاخره بازی می کنم!
* اما در ایران قانونی هست که به تو اجازه نمی دهد در لیگ بازی کنی...
_ این قانون را می دانم اما من می خواهم در ایران ازدواج کنم و شاید همینجا ماندم!
* پس برنامه ویژه ای داری؟
* (با خنده) به خاطر پرسپولیس می خواهم در ایران بازی کنم.
* با هوشیار و معمارزاده دوست هستی؟
_ بله تا جایی که زبان اجازه بدهد با هم حرف می زنیم.
گزارش تصویری: پرسپولیس - الشباب.
گزارش تصویری چهارم از مسابقه تیم های فوتبال پرسپولیس ایران و الشباب امارات با برتری سرخپوشان ایرانی در قالب 21 عکس:
فشنگچی: باید دست هوادران را ببوسم/ امیدوارم با صدرنشینی راهی مرحله بعد شویم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری پر گل مقابل الشباب امارات گفت: امیدوارم این روند ادامه داشته باشد تا بتوانیم به عنوان صدرنشین از این گروه صعود کنیم.
امیرحسین فشنگچی پس از پیروزی ۶ بر یک پرسپولیس مقابل الشباب عنوان کرد: من فکر نمیکردم که امروز این تعداد هوادار به ورزشگاه آزادی بیاید اما دست همه این هواداران درد نکند ما باید دست تک تک آنها را ببوسیم.
وی در خصوص گلزنی در مسابقه امروز گفت: من در چند دقیقه که به بازی آمدم از فرصتهای خود استفاده کردم و از این بابت خوشحالم که توانستم یک عیدی به هواداران بدهم. امیدوارم این روند ادامه داشته باشد تا بتوانیم به عنوان صدرنشین از این گروه صعود کنیم.
پولادی: فکر نمیکردیم الشباب را 6تایی کنیم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: می خواستیم الشباب ببریم، اما فکر نمیکردیم به آنها 6 گل بزنیم.
مهرداد پولادی پس از پیروزی 6 بر یک پرسپولیس مقابل الشباب عنوان کرد: بازی خوبی انجام دادیم و عیدی خوبی به هواداران دادیم و خوشحالیم که شرمنده آنها نشدیم. ما باید این بازی را میبردیم فکرش را نمیکردیم که ۶ گل بزنیم اما اگر در نیمه اول از فرصتهای خود استفاده میکردیم بیشتر هم میتوانستیم گل بزنیم.
وی در خصوص گلزنی ایمونزاید گفت: او بازیکن خوبی است و چارچوب دروازه را به خوبی میشناسد. اگر او را خوب تغذیه کنیم میتواند گلهای بیشتری هم بزند.
استاد هتریک پس از 22 سال هتریک آسیایی پرسپولیس را تکرار کرد.
ایمون زاید پس از 22 سال ، پرسپولیس را در آسیا صاحب هت تریک کرد.
در سال 1369 بود که پرسپولیس در جام درجام باشگاه های آسیا با پنجاب پاکستان همگروه شد. در بازی برگشت و در پنجاب ، مجتبی محرمی ستاره آن روزهای تیم 3 گل برای پرسپولیس به ثمر رساند.
چند هفته قبل از آن هم در تهران فرشاد پیوس و در بازی رفت برابر همان تیم با 6 گلی که زد ، مهمترین برد آسیایی پرسپولیس با نتیجه 9 بر صفر را رقم زده بود.
برد برابر الشباب ، از نظر تعداد گل زده ، سومین پیروزی پرگل پرسپولیس در آسیا است که آن هم بعد از 22 سال از بازی های تیم پروین برابر پنجاب پاکستان بدست می آید . پرسپولیس در اواسط دهه 70 هم یکبار در آزادی 5 گل به آلیمای قزاقستان زده بود.
دو ماه پیش بود که زاید با هتریک در 10 دقیقه پایانی دربی 74 نگاه های فوتبال دوستان را به سمت خود جلب کرد و پس از گذشت نزدیک به 40 سال از هتریک همایون بهزادی در دربی این رکورد را تکرار کرد و حالا در کمتر از دو ماه رکورد هتریک آسیایی پرسپولیس را هم تکرار کرده است.
او پس از گل سوم دیروز این مساله را با اشاره دستانش به سمت تماشاگران یادآوری می کرد.