:hehehe::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو جان لینک بده heee::
نمایش نسخه قابل چاپ
:hehehe::hehehe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورینیو جان لینک بده heee::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ال موندو جوک گفته فروشش اومده پایین دارن از گشنگی میمیرن چرت و برت میریزن بیرون.
مورینیو قطب منفیه و بارسلونا هم قطب منفیه این دو قطب طبق قوانین فیزیک یکدیگر را دفع میکنند.ولی رئال مادرید که قطب مثبته مورینیو رو جذب میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو هر وقت صاحب سایتی ورزشی شدی خبر 6 ماه پیشتو تو آرشیو نگه دار با هاش آب نبات درست کن.
خبر دوم رو هم از اخبار ورزشی شنیدم منبعشو از جهتی گفتم که تیترشو تو این سایت دیدم داخل نرفتم که لینک تحویل جناب عالی بدم.
بچه ها بیاین در باره بازی امشب صحبت کنیم :)
داداش شما شروع کن من بحثو کشش میدمheee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما همراهیت می کنیم:love:
من فردا تحلیل مفصل بازی رو میذارم تو سایت بخونید و حال کنید.فعلا همین قدر میگم که بازی سختیه احتمالا برد پر گلی نصیب رئال مادرید نخواهد شد. با توجه با مصدومیت آلونسو و دی ماریا متاسفانه کارمون سخت تر هم میشه.اید وارم با هنر نمایی کریس و هش مورینیو و زحمت کشیدن سایرین و هواداران درون ورزشگاه ببریم.
داداش به نظرم فرصت خوبیه که شاهین بازی کنهنقل قول:
شنیدم شاهین چندروز پیش برای ترکیه خوب بازی کرده و آماده بوده
ایشالا با هنرنمایی بچه ها همراه با هتریک رونالدو می بریم:hehee:
من از اسکای اسبورت یا الجزایر میبینم ولی شبکه 3 شنیدم کنسل شد :((
بازی سختی تیم اسپانیول خیلی سخت کوش با وجود این همه مصدوم نمی دونم امید وارم ببریم
ولی این رو بگم با وجود رونالدو واوزیل شاید هم ببریم
تیم ها خیلی خوب انگیزه دارن که رئالو تو برنابئو شکست بدن
ولی تا الان که هیچ کس نتونسته خوشبختانه به لطف خوزه
ایشالا امشب با هتریک داش کریس میبریم.