سایت گل – رونالدو کومن، مربی کنونی باشگاه فاینورد روتردام و هم تیمی پپ گواردیولا در تیم رویایی بارسلونا و بازیکن سابق باشگاه بارسا، در صحبتهایی اعلام کرد که از تصمیم پپ گواردیولا برای کناره گیری از نیمکت مربیگری بارسلونا متعجب نشده است.
این اسطوره هلندی در صحبتهایی که در روزنامه ال موندو دپورتیوو بازتاب یافته گفت:« جدایی گواردیولا از نیمکت مربیگری بارسلونا در پایان فصل، یک حسرت بزرگ برای بارسایی هاست ولی هر چیزی روزی به پایان می رسد.»
اسطوره ومبلی درادامه صحبتهایش گفت:« من شخصا از تصمیم گواردیولا برای خداحافظی اش متعجب نشدم. اگر من هم جای او بودم، بعد از کسب این همه قهرمانی ، همین کار را می کردم. من می دانم که او هیچ وقت خودش را مثل فرگوسن در منچستریونایتد نمی دید. »
البته او در ادامه صحبتهایش به تمجید از عملکرد فوق العاده سرالکس فرگوسن برروی نیمکت شیاطین سرخ پرداخت . این مربی اسکاتلندی از سال 1986 هدایت یونایتد را در دست دارد. کومن ادامه داد:« برای یک مربی، پیدا کردن زمان ایده آل برای ترک تیم خیلی سخت است و فکر می کنم که پپ این زمان مناسب را پیدا کرده است.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]