سلام بازی پخش مستقیم میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بازی پخش مستقیم میشه؟
بچه ها !!!
حالا بهتره از بحث داوری بیاییم بیرون امشب بارسلونا بازی داره چرا تیم رو به حاشیه میبرید ؟؟؟
بهتر نیست به جای این صحبت ها در مورد آکادمی بارسلونا صحبت کنیم ...
اشتباهات داوری جزئی از فوتبال یه بار این اشتباهات به نفع بارسا تمام میشه یه بار به نفع تیم های دیگه ... پس بهتره دیگه بحث داوری نشه اینجا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر نکنم پخش کنن ... :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بخشی از مصاحبه ی سسک با پوما:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
روز جمعه سسک فابرگاس بازیکن خط میانی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهمان پوما بود و درباره ی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و زندگی خود در کاتالونیا صحبت کرد.او ابتدا از ستایش تیم و هم تیمی هایش شروع کرد:"بازیکنان فعلی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یکی از بهترین گروه بازیکنانی هستند که من در طول عمرم دیده ام.اگر شما تمرینات بازیکنان را بینید آن را باور نخواهید کرد !کیفیت تمرینات و بازی آنها باور نکردنی است.هرگز چیزی شبیه به این را ندیده یا تجربه نکرده بودم!بازیکنان تیم بسیار فروتن هستند و تیم از جو بسیار خوبی برخوردار است.آنها تا کنون قهرمانی ها و جام های بسیار زیادی کسب کرده اند اما باز هم تشنه ی قهرمانی هستند!آنها می خواهند همیشه خوب باشند هر یک از بازیکنان زمانی که خوب بازی نمی کنند ناراحت و نگران می شوند.این گرسنگی(منظورش تشنگی برای کسب قهرمانی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یا همون شور و اشتیاق)تیم را برای مدتی طولانی کمک خواهد کرد."
او هم چنین با به یاد آوردن گلی که در ماه دسامر در برابر رئال مادرید به ثمر رساند می گوید:"این قطعا یک لحظه ی خاص برای شما در برنابئو خواهد بود و برای من هم یک لحظه ی بسیار خوب و فوق العاده بود چون خانواده و دوستانم هم آنجا بودند.بعد از آن بازی ما مستقیماً به ژاپن رفتیم تا در جام باشگاه های جهان بازی کنیم.شب بسیار خوبی بود."
سسک در رابطه با تفاوت های تیم سابق خود،آرسنال با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گفت:"بارسلونا دارای یک سیستم بسیار خاص است و شما می توانید به راحتی جذب آن شوید.همه چیز حساب شده است.در بازی اول من نظم خاصی وجود نداشت چون من نقش خود در آرسنال را ایفا می کردم ،جایی که من بایدحرکت کنم و با حرکت کردن تاثیر خود را در مسابقه بگذارم در حالی که در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] همه چیز کاملاً متفاوت است!هر کس جای مخصوص خودش را دارد و در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] این مهم است!اگر به یاد داشته باشید من در کودکی در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بودم و حال روز به روز دارم در این تیم بهبود می یابم."
و در آخر گفت:"بازیکنان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و بازی آنها بسیار باشکوه است و بازی کردن در کنار آنها روز به روز به من کمک می کند تا پیشرفت کنم.این همان چیزی است که من از آن لذت می برم و هر روز از آنها چیزی یاد می گیرم."[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع:total barca
بازی اصلا پخش نمیشه؟:narahat:
حالا با تآخیرم بود اشکال نداره یکی ساعت بگه لطفا!
بازی الان داره انجام میشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساعت 8:30 بازی شروع شده و الان دقیقه 70 بازیه . نتیجه هم 2 _ 0 به نفع بارساست roz::
سلام پیروزی بارسلونا برابر رسینگ:-shad رو تبریک میگم
پنجاهمین:ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa: گل مسی:-shad:-shad:-shad در این فصل فوق العاده است این مسی
تبریک به عزیزان بارسایی
2 - 0
ریسینگ به رحمت ایزدی پیوست
هر دو گل لیونل مسی
البته گل دوم پنالتی:-shad
heey::
منم اين بردو تبريك ميگم....
حيف كه كفشه طلا رو به كسي ميدن كه فقط تو ليگ بيشترين گلو زده...وگزنه رونالدو تو اين زمينه هم از مسي پايينتره...(همون فصله پيشم تو كله گلا با هم مساوي بودن...)