اگر هم رد بشه بازیکن رد نمیشه نه؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس مثل په په خودمونهki::
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر هم رد بشه بازیکن رد نمیشه نه؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس مثل په په خودمونهki::
توجه توجهki::
بچه ها همگی به این تاپیک سر بزنید و نظرتون رو بگید و سعی کنید به حق امتیاز بدینki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به همه ی رئالی ها.
راستی بازی الکلاسیکو بر گشت زمانش کی هست؟
خبر بدین.
مثل این که رونالدو میخواد بره به آث میلان.
درسته یا شایعه؟؟
امسال با این اختلاف امتیاز مناسب (10 امتیاز) قهرمانی رئال تا حدودی قطعیه اما نباید بارسلونا رو دست کم گرفت.
راستی ژاوی میخواد بره پارسن ژرمن فرانسه. اگه بره بارسلون فلج میشه چون دیگه کسی رو نداره به مسی و مهاجم ها پاس بده تا گل بزنن پس باید دعا کنیم بره و رفتنش قطعی بشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم آرم رئال از قدیم تا الآن جالبه نگاه کنید.
داداش مثل اینکه از غافله عقبی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این شایعه رونالدو مربوط میشه به 4یا 5 ماه پیش نه الان
رونالدو جایی نمیره
داداش ژاوی بخواد بره یا بخواد بمونه به حال ما فرقی نمی کنه
مهم رئاله نه بارسا
بازی برگشت اردیبهشت هست تو نیوکمپ چه تونلی بشه :دی
salam be hameye dostan real
یه جورایی __ ولی در کل میشه روش حساب باز کرد :gol:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من فن در ویل بازیکن بدی نیست
سلام به همگی من تازه عضو انجمن شدم من عاشق رئال و طرفدارانش هستم امیدوارم بتونم در کنار شما لحظات خوبی رو سپری کنم
داداش خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هم خیلی خوشحالیم یه رئالی متعصب دیگه هم به جمعمون اضافه شد