خب ثابت شد که پله و مارادونا و 7 جد و ابادشون به پای مسی نمیرسند ........... اعجوبه است این پسررررررررررررررررررررررر رررر
تبریک بابت برد دیشب و رکوردشکنی های مسی ............... و همچنین تبریک بابت باخت منچستر
نمایش نسخه قابل چاپ
خب ثابت شد که پله و مارادونا و 7 جد و ابادشون به پای مسی نمیرسند ........... اعجوبه است این پسررررررررررررررررررررررر رررر
تبریک بابت برد دیشب و رکوردشکنی های مسی ............... و همچنین تبریک بابت باخت منچستر
این هم یک طرفدار گواردیولا که ماشین پپ را متوقف کرده تا باهاش عکس یادگاری بگیره
به گفته این طرفدار بارسلونا پپ داشته از رادیو برنامه ای را گوش میداده که در مورد تمدید قراردادش بوده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه لغب مسی من God Of Football رو پیشنهاد میدم واقعا برازنده ی این بشره love::
يه عكسه با حال از يه بازيكنه خيلي باحال!:
[IMG][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/IMG]
سلام چند روز نبودم گرفتار درس بودم دیگه زور آخرشو زد درسهki::
اول تبریک میگم برد قاطعانه بارسلونا رو عالی بود ایشالا قهرمانی:yes:
دیروز یه آدم مزخرف آرسنالی اومده بهم میگه خوب با تبانی بردیدا:ajibeee:entezar:: بهش میگم کجاش تبانی بود؟نکنه به مسی پول دادن 5 تا بزنه؟یا اینکه 7 تا یزنیم تبانی بود:ehe:
ای خدا چرا نمیتونن ببینن بارسلونا میبره؟:narahat:
ایشالا قهرمان بشیم حال همشون گرفته بشه:-kal
کلا طرفدارای تیمای دیگه حاظر نیستن قبول کنن که بارسلونا کلا سطح بازیش از تمام دنیا 10 قدم بالاتره.اگه اینطوری هست که ارسنال هم باید با میلان تبانی کرده باشه چون 3 تا زدن اونا به میلان خیلی مشکوک تر از این حرفا بود.کلا طرفدارای دیگه چرت و پرت زیاد میگن.شما به دل نگیر.مهم اینه که همیشه ما قهرمانیم و اونا باید نگاهمون کنن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها این تاپیک منتظر نظرات شماست ... :sooot:
پوز رئالی کش ...
البته منظورم رئالی های این سایت که نه ...
بارسلونا در پنج بازی قبلی 5 برد بدست آورده ولی ریسینگ 3 مساوی و 2 باخت . پس کارمون نباید زیاد سخت باشه :
بارسلونا : ریسینگ
بارسا7-1لورکوزن : ریسینگ2-4رایووالکانو
بارسا3-1خیخون: ریسینگ1-1خیخون
بارسا2-1اتلتیکو مادرید: ریسینگ0-4رئال مادرید
بارسا5-1والنسیا : ریسینگ 0-0اتلتیکو مادرید
بارسا3-1لورکوزن : ریسینگ1-1لوانته
در پنج بازی اخیر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و ریسینگ هر 5 بازی رو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برده :
بارسا3-0ریسینگ
بارسا3-0ریسینگ
بارسا3-0ریسینگ
بارسا4-0ریسینگ
بارسا4-1ریسینگ
به امید برد پر گل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و ادامه دادن روند بالا...
من خودم 3-0 رو پیشبینی میکنم...
امیدوارم این نتایج رو توی لیگ هم بگیریم که البته که میگیریمlay_;;