فقط تو نیوکمپ حال میده
چون اون لحظه قیافه ی بازیکنا و هوادرای بارسا دیدنیه
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط تو نیوکمپ حال میده
چون اون لحظه قیافه ی بازیکنا و هوادرای بارسا دیدنیه
سلام بروبچ انگار بحث قهرمانی داغ شده اگه تو نیوکمپ جشن بگیریم خیلی حال میده به قول اون دوستمون قیافه ی بازیکن ها و طرفدارای بارسا دیدنیه.
خیلی حال میداد میشد بیلیطه بازیو گرفت بری تو نیوکمپ جشن قهرمانی بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش الان باید به فکر باشیم قهرمانی رو شیرین تر کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی شکست بارسا در نیوکمپ:ahaaaaaa:
جون علی تو از کجا فکر من رو میخونی:gahhr: منم میخواستم دقیقا همین رو بگم که هم با شکست دادنشون و هم با جشن گرفتن تو نیوکمپ حسابی حالشون رو جا بیاریم .:/dancنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون دیگه داش علی میبریم فاصلمونم 13 میشه میخندیم البته اگه قبلش بیشتر نشده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا دلم لک زده واسه اون بازی
اگه اینطوری میشد چی میشد ولی فکر کنم داداش بلیطش خیلی پول بخواد. :fek konam:$$$$$$$$$$$$نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الکلاسیکوی قبلی 2 میلیونو نیم بود به غیر رفت و آمد هتل و خوراکki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط داداش امیدوارم که مورینیو همین تاکتیک هجومی رو بکار ببره بقیش با رونالدو و بنزما:yes:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ب
تقدیم به همه ی مادریدی ها