دل بوسکه: گواردیولا را درک می کنم و برایش بهترین ها را آرزو می کنم
مربی باتجربه تیم ملی اسپانیا، حسرت و افسوس خود را از حذف رئال و بارسلونا در رقابتهای لیگ قهرماننان اروپا ابراز کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Vicente Del Bosque - Spain
سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیم پپ گواردیولا برای جدایی از نیمکت مربیگری بارسا را درک می کند و برای او بهترین ها را آرزو کرده است
دل بوسکه دراین باره گفت:« این تصمیمی شخصی بود. او را درک می کنم و برایش بهترین ها ر اآرزو می کنم. دل بوسکه این روزها در شهرپدرو برناردو به سر می برد.»
او ادامه داد:« پپ به عنوان یک هوادار بارسلونا در این باره تصمیم گیری کرد و هیچ راه دیگری به جز پذیرش آنچه او خواسته وجود ندارد. چون پپ این تصمیم را از ته قلبش گرفته و از آنجا که او باور دارد، این بهترین راه برای خود او و برای بارسلوناست باید این تصمیم را پذیرفت.»
دل بوسکه درمورد انتخاب تیتو ویلانووا به عنوان جانشین پپ صحبتی نکرد و گفت:« من کسی نیستم که بخواهم درمورد تصمیمات داخلی باشگاه ها صحبت کنم.»
دل بوسکه همچنین درمورد حذف رئال و بارسلونا از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« بدون هیچ شکی، این حذف به تیم ملی اسپانیا آسیب می رساند. امیدوار بودم که این دو تیم بتوانند در لیگ قهرمانان اروپابه حضورشان ادامه دهند و به فینال می رسیدند. هر دوی آنها شایسته حضور در فینال بودند. این شرایط سورپرایز بزرگی است.»
دل بوسکه درمورد عملکرد تورس در چلسی گفت:« زمان کافی برای ارزیابی و تصمیم گیری داریم. تورس با جوانانی رقابت می کند که خیلی خوب هستند و سعی می کنیم که با عادلانه ترین شرایط ممکن تصمیم گیری کنیم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]