داداش خوزه تا سال 2014 قرارداد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش خوزه تا سال 2014 قرارداد دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی جون قراردادو که لحظه اخر تمیدید نمیکنن سال بعدم میشه 2013 باید اتنها سال بعد تمدید بشه دیگه
تا دنیا دنیاست رئال سرور بارساست
کافیه فقط تا اخر قرار دادش بمونه دیگه بارسا روش نمیشه جلومون بازی کنه ، ایشاا.. که بمونه
خبر خوب تو راه بود مسافتش هم زیاد بود ولی بالاخره رسیدki::
لاس و آلتین توپ از مصدومیت نجات پیدا کردن(جان سالم به در بردن)ki::
ببخشید مصدمیتشون تموم شدki::
عکس دیماریا در کودکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گواردیولا اعتراضات به داور به روش رمزی
مرجع خبري رئال مادريد : گواردیولا ، بنده کلامش است و گاهی زبان سرخش ، سر سبزش را به باد می دهد . در دوران بازیش هم همین بود . در آن زمان ده بار اخراج شد . درصد بسیاری از آن به خاطر اعتراضاتش به داوری ها بود . وقتی روی نیمکت آمد هم شرایطش عوض نشد و تا کنون چهار بار اخراج شده است . اما قانونی برای خودش وضع کرده که هیچ گاه به داوران در کنفرانس های مطبوعاتی اعتراض نکند . خودش می گوید :" وقتی در صندلی کنفرانس مطبوعاتی می نشینم ، نماد تیمم هستم . " سعی کرده که همیشه در این زمینه در مقابل خبرنگاران ، خودسانسوری کند .
اما گهگاهی شرایط وقتی به ضررش باشد ، کنترلش را از دست می دهد و به خوی واقعی خود بر می گردد . مثل کنفرانس مطبوعاتی معروف در برنابئو پیش از بازی رفت چمپیونزلیگ که حرفهای ناپسندی را خطاب به مورینیو به زبان آورده بود .
حالا هم همین طور است . آنها حالا که در تنگنا مانده اند ، سعی می کنند که به نوعی و با اعتراضات از مهلکه فرار کنند . در واقع در رختکن بارسلونا ، این راهکار را توجیهی برای ناکامی در لالیگا می داند .
گواردیولا سعی می کند که با استفاده از کدها صحبت کند . او نمی خواهد به داوری ها به طور علنی اعتراض کند چرا که این را عرف خود می داند . به همین علت رمزی صحبت می کند . به طور مثال وقتی در مورد داوری ها پرسیده شد گفت :" رئال مادرید خیلی کم امتیاز می دهد ... به دلایل مختلف . " در این باره که تیمش نمی تواند لالیگا را ببرد هم گفت :" نمی توانیم آنها را بگیریم . " هر چند که برخی نظیر دل بوسکه اعتقاد دارند که حرف گواردیولا رمزی نبوده و فقط حقیقت را گفته است .
متاسفانه حالا شایعات جدایی کاکا و دیماریا شروع شده و دوباره حاشیه سازا میخوان اینجوری رئالو تضعیف کنن
بهرحال علی رغم اینکه کاکا رو خیلی دوس دارم اما احتمال جداییش در انتهای فصل بالاست اما دیماریا هم جوون تر هم خیلی فعال و بعیده بره بخصوص اینکه هنوز قرارداد داره و طلب دستمزده بیشترم کرده
امیدوارم هر دوشون بمونن
بجه ها جشن قهرمانی تو نیوکمپ باشه یا تونل؟؟ من سختمه یکی انتخاب کنم
منکه دلم هوای جشن تو نیوکمپ کرده خیلی حال میده:hooora:lay_;;