پینتو . کیتا . مونیسا . سرجی روبرتو . بارترا . تلو و کوئنکا هم ذخیره های تیم هستن
به امید پیروزی :barcelona:
نمایش نسخه قابل چاپ
پینتو . کیتا . مونیسا . سرجی روبرتو . بارترا . تلو و کوئنکا هم ذخیره های تیم هستن
به امید پیروزی :barcelona:
حالا مثلا پدرو تو بازی قبلی خیلی خوب بود که دوباره فیکس گزاشتش ؟!؟ eterza::-
من نمیدونم چرا حالا که یکم خیالمون راحت تره و تو زمین خودمونیم از بازیکنای دیگه که آماده تر هم هستن استفاده نمیکنه ! بعد سر بازی هایی که خیلی حساس ترن میاد یه ترکیب عجیب غریب رو میفرسته تو زمین ! این گواردیولا هم داره میشه آرسن ونگر eterza::-
بازی شرع شد ما بریم :ghelyon:
ایول مسی دقیقه 25 یه گل چیپ خوشگل روی پاس ژاوی زد
گل دوم هم مسی روی یه حرکت عرضی زد
این بازی هم بوی هتریک مسی رو میده :love:
مرسی لئو :-shad
ایول بابا! از اونی که تصور داشتم بهتر بود، 2-0 نیمه اول و هردو گل کار لیونل بود!!!
آخیییی رفتیم مرحله بعد. حیف آرسنال نتونست om::
گفتم این بازی بوی هتریک میده
بازم مسی یه گل چیپ دیگه این بار با پاس سسک زد
چه میکنه این لئو مسی :nishkhand:
پدیده تیم تلو هم گل چهارم :love:
بازم مسی و گل چهارم خودش و پنجمین گل بازی
بازم به 5 مقدس رسیدیم:yes:
گل ششم هم باز کریستین تلو . واقعا تلو چه ستاره ایه love::
مسی گل پنجم خودش و هفتمین گل تیم رو زد .
یه نتیجه باور نکردنی ! یه سوپر بازی از بارسا و مسی
اولین بار بود که بارسا با مربی گری پپ تو یه بازی 7 گل زد . 8 تا داشتیم ولی 7 نه .roz::
البته یه گل هم آخرای بازی خوردیمو نتیجه 7 _1 شد
در هر صورت تبریگ میگم این برد رو و این بازی زیبا رو از تیم
مسی از 7 بازی تو لیگ قهرمانان با این 5 گل 12 گله شده :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
این بازی یه 5 مقدس فقط برای مسی بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پوکیده شدن نماینده آلمان رو تبریک میگم!
تیم عالی بازی کرد،ی نیمه هم با بازیکن های لا ماسیا!
مسی 5 تا زد و بدون شرح بود!
تیو آینده دار اما کم تجربه بود،صحنه اخر باید پاس میداد.
20 دقیقه آخر بچه ها مهمون نوازی کردن و بیشتر نخواستن تحقیر کنن وگرنه هم مسی و هم بارسا میتونستن بیشتر بزنن.
در کل مدعی اول این جام خودمونیم...
من که دارم پرواز میکنم ! شما رو نمیدونم :jeddiiiii:
"هتتریک هیرو" اونم تو لیگ قهرمانان میدونینن یعنی چی :/danc
بارسا باز هم شخصیت قهرمانیش رو به رخ همه کشید ! بچه های ما کاری کردن که بقیه تیم های مرحله بعد حساب کار بیاد دستشون روحیه شون تضعیف بشه !
ولی خوشم اومد شبیه بارسای 2010/11 بازی میکردن که واقعا جواب میده , پاسکاری و بعد فرار انفجاری مهاجمین توی عمق و یه پاس چیپ تمیز ! من عاشق این نوع بازیم :love:
تو این بازی به نظر من فقط مسی با آمادگی کامل بازی میکرد ! دنی / پدرو / آدریانو واقعا ضعیف بودن ! تلو باید فیکس بازی میکرد که...... ولی اگه کم تجربگی نمیکرد الان باید 8 گل زده بودیم !
در مجموع 10-2 بردیم و اقتدارمون رو ثابت کردیم :yes:
برد تیم رو لا با درخشش مسی تبریک میگمheee:: مسی حالا در تمام بازی ها 50گل زده عجب بازیکنیه :ajibeee:
تبریک به طرفداران بارسلونا