-
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام داش برای من و دوستام هم همینطوره ! فکر کنم سرور بازی خیلی شلوغه برای همین اینجوره
اصلا هم نمیشه بازیکن خرید رو هر بازیکنی که بریم دو سه نفر سرش ریختن
سلام داش
اره درست میگی اتفاقا میخواستم بگم ، ساعتایی ک تو روزای عادی کمترین ترافیک رو هم داره مثه الان ک ساعت 2 هست ، کلی ادم سرش ریخته اصن ادم میترسه توکناش بپره البته امروز یکشنبه هم هست یکم اینطوری شده ولی روزای بعدی هم همینطور باشه احتمالا ، چون لیگا تموم شده پولا رو گرفتن و همه ی لول رفتن بالا ریختن سر بازیکنا ، من لول 3 شدم میرم تو خرید بازیکنا جتی میبینم لول 7 هم اومده داره با لول 3 و 4 رقابت میکنه تعجب کردم خیلی
-
نقل قول:
سلام داش
اره درست میگی اتفاقا میخواستم بگم ، ساعتایی ک تو روزای عادی کمترین ترافیک رو هم داره مثه الان ک ساعت 2 هست ، کلی ادم سرش ریخته اصن ادم میترسه توکناش بپره البته امروز یکشنبه هم هست یکم اینطوری شده ولی روزای بعدی هم همینطور باشه احتمالا ، چون لیگا تموم شده پولا رو گرفتن و همه ی لول رفتن بالا ریختن سر بازیکنا ، من لول 3 شدم میرم تو خرید بازیکنا جتی میبینم لول 7 هم اومده داره با لول 3 و 4 رقابت میکنه تعجب کردم خیلی
اره داش
رو هر بازیکنی که میری 10 ثانیه اخر 5 . 6 نفر میریزن روش
-
توی صفحات اول چندباری گفتیم که روزای اول شروع فصل جدید نرید تو بخش ترانسفر که بیخودی جو نگیرتون یوقت توکن خرج کنید.شروع فصل جدید مساوی با شروع خرید توکن خارجیها هم هست.با 20 تا یا حتی 40 تا توکن که نمیشه با 100 تا حتی 400 تا توکن رقابت کرد.صبر کنید یه هفته بگذره بعد کم کم تو ساعات خلوت برید برای خرید.تا یه هفته ی اول همینه همیشه.ممکنه تا راند 26 هم برید. مثل این نمونه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جو گیر نشید تا یه بازیکن خوب میبینید که تا لحظه آخر کسی سراغش نرفته برید واسش توکن بزنید.چون اکثر خریدارها ثانیه اخر توکن میزنن.یهو میبینید هیچکس اولش نبوده ولی الان 6 نفر دنبالش افتادن.ریسک نکنید.با تیم فصل قبلتون میتونید چند بازی اول رو ببرید.
-
سلام چطوری میتوانید فیلم تماشا کنید ؟
-
نقل قول:
توی صفحات اول چندباری گفتیم که روزای اول شروع فصل جدید نرید تو بخش ترانسفر که بیخودی جو نگیرتون یوقت توکن خرج کنید.شروع فصل جدید مساوی با شروع خرید توکن خارجیها هم هست.با 20 تا یا حتی 40 تا توکن که نمیشه با 100 تا حتی 400 تا توکن رقابت کرد.صبر کنید یه هفته بگذره بعد کم کم تو ساعات خلوت برید برای خرید.تا یه هفته ی اول همینه همیشه.ممکنه تا راند 26 هم برید. مثل این نمونه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جو گیر نشید تا یه بازیکن خوب میبینید که تا لحظه آخر کسی سراغش نرفته برید واسش توکن بزنید.چون اکثر خریدارها ثانیه اخر توکن میزنن.یهو میبینید هیچکس اولش نبوده ولی الان 6 نفر دنبالش افتادن.ریسک نکنید.با تیم فصل قبلتون میتونید چند بازی اول رو ببرید.
سلام علی جان
ممنون از راهنمایی خوبت
خب اینطوری احتمالش نیس ضعیف بمونیم و تو همون ی هفته یکی دوتا جام رو از دست بدیم؟ ب ریسکش می ارزه؟
اصلا میشه این ریسک رو کرد ک ی فصل تیمت هیچی جام نیاره در عوضش توکن جمع کنی و کم کم بازیکن بخری برای فصل های بعد یا ن؟!!!
-
نقل قول:
سلام علی جان
ممنون از راهنمایی خوبت
خب اینطوری احتمالش نیس ضعیف بمونیم و تو همون ی هفته یکی دوتا جام رو از دست بدیم؟ ب ریسکش می ارزه؟
اصلا میشه این ریسک رو کرد ک ی فصل تیمت هیچی جام نیاره در عوضش توکن جمع کنی و کم کم بازیکن بخری برای فصل های بعد یا ن؟!!!
داداش به نظرت کدومش بهتره؟؟؟
1- ریسک نخریدن بازیکن تو چند روز اول فصل و احتمال از دست دادن یکی 2 جام؟
2-ریسک از دست دادن توکن و نخریدن هیچ بازیکنی و از دست دادن همه جام ها؟!
من بارها گفتم روزای اول فصل چون همه میان واسه خرید سخت میشه بازیکن خرید...طرف میاد ذخیره یه فصل جمع کردن توکنشو همین اول فصل تموم میکنه برای خرید بازیکن... اونوقت فکر نمیکنم ما 20 ، 30 یا حتی 40 تا توکن بتونیم بیشتر از 3 4 تا بازیکن بخریم!
-
نقل قول:
داداش به نظرت کدومش بهتره؟؟؟
1- ریسک نخریدن بازیکن تو چند روز اول فصل و احتمال از دست دادن یکی 2 جام؟
2-ریسک از دست دادن توکن و نخریدن هیچ بازیکنی و از دست دادن همه جام ها؟!
من بارها گفتم روزای اول فصل چون همه میان واسه خرید سخت میشه بازیکن خرید...طرف میاد ذخیره یه فصل جمع کردن توکنشو همین اول فصل تموم میکنه برای خرید بازیکن... اونوقت فکر نمیکنم ما 20 ، 30 یا حتی 40 تا توکن بتونیم بیشتر از 3 4 تا بازیکن بخریم!
درست میگی داداش
پس فعلا صبر میکنیم تا بازار اروم بشه :دی
تو همین روزام ساعات کم ترافیک ی سر میزنیم ببینیم چطوره ولی همینطور ک شما گفتید سخته و همه میان بازیکن بخرن، مام پول و توکنامون رو جمع میکنیم تا یکی دو هفته اینده بنظرم معقول هم هست برای ما ک شرایط توکنمون اینطوریه
-
سلام دوستان ببخشید من یک سوال داشتم از حضورتون
چجوری میشه بتونی یکی از دوستاتو از طریق آی دیش یا اسم تیمش ادد کنی تا باهاش بازی دوستانه بزنی ؟ من هرکاری کردم نشد ادد کنم !
-
نقل قول:
سلام دوستان ببخشید من یک سوال داشتم از حضورتون
چجوری میشه بتونی یکی از دوستاتو از طریق آی دیش یا اسم تیمش ادد کنی تا باهاش بازی دوستانه بزنی ؟ من هرکاری کردم نشد ادد کنم !
سلام عزیز
عرضم به خدمتت که اد کردن دوستان فقط با وصل شدن به فیسبوک بازی انجام میشه. اگه وارد فیسبوک نشین نمیتونین شخص خاصی رو اد کنین.
مگه اینکه شخص مورد تو لیگ یا جام یا هر جای دیگه تیمشو ببینید و درخواست دوستی بفرستید واسش. وگرنه که بدون فیسبوک امکان جستجو کردن کسی وجود نداره
-
منم که تو لیگ دوم شدم.
الان خیلی بد کمبود بازیکن دارم.
دوتا بازیکن هافبک کناری و یه مهاجم و یدونه هم مدافع لازم دارم.خودشم بازیکن دیگه ای هم ندارم.
امروز هم تو بازیه جام بازیکنان رو تو پست های غیر تخصصیشون بازی دادم خدارو شکر که تونستم مساوی کنم.
امروز که همونطور که شما هم میگین خیلی شلوغ بود وضعیت خرید بازیکن.
توکن کم ندارم ولی نمیخوام ا حالا ازدست بدم توکنامو.
انشالله صبح بتونم دوتا بازیکن بخرم تا وضعیتم یکم درست شه.
الان سطحم شده 3.
-
برعکس نظر دوستان من میگم که تو روزای اول لیگ و الان که بین دو فصل هیت حتما بازیکن بخرید و نقطه ضعفهاتون رو بپوشونید!
من فصل قبل دو نفر رو تو لیگمون دیدم که تمام بازیکنهاشون اسکات بودند یکی تیم اول و دیگری تیم سوممون!
و چیزی که اینارو از هم متمایز کرد این بود که تیم اول همون اول فصل خودشو کامل بست و تیم سوم بعد 3-4 بازی شروع به این کار کرد! و منم خودم تو همون بین دو فصل و کلا همیشه درحال بازیکن خریدن و فروختن بودم!و تفاوت من با اون تیم سوم که من دوم شدم تنها یک امتیاز بود! و بنظرم چون اول فصل رو خوب شروع نکرد نتونست خوب رقابت کنه و گرنه براحتی میتونست برای اولی بجنگه و نه برای دوم سوم شدن!
درضمن شاید اون تایمهای طلایی کمی الان شلوغتر شده باشند ولی بدونید که هنوزم طلایی هستند و یا لااقل نقره ای و 3 روز دیگه مونده تا شروع لیگ جدید پس صبر کنید و تو اون ساعتها میتونید بازیکن بخرید حالا اید با یک توکن نشه ولی حتما با 2-3 توکن میشه!
راستی اینم بگم که تو این زمانها و کلا بعضی وقتها سروز هم کمی زرنگ بازی میخواد در بیاره! و کاری میکنه کارستون! یعنی یک بازیکن خوب با قدرت اسکات! و با قیمت پایین میزاره برای فروش!(مثل شکل بالا دوستان) و اینطوری مارو به سمت اونها جذب میکنه و وادار میکنه تا کلی توکن پاشون بدیم و من یکبار این فریب رو خوردم و 17 توکن ازدست دادم! و حواستون باشه که اصلا تو این چند روز سمت اینجور بازیکنها تو هیچ زمانی نرید! حالا چه طلایی باشه چه نقره ای و چه ...!!! چون رقابت سر اینا خیلی میره بالا!
پس تو این دوره فقط به فکر پر کردن نقاط ضعفتون بر اساس اصل حفظ بالانس تو تیمتون باشید و فقط جاهایی که از بالانس خارج شدن رو پوشش بدید! یعنی نمیخواد بازیکن خوب و 5ستاره خوب رو بخرید همون 5ستاره معمولی برای الان شما کافیست و بعدا سر فرصت وسط لیگ باز اونهارو جایگزین میکنید! درضمن با این روش کلی هم پول نصیبتون میشه
این روش نقل و انتقالات من بوده و هست
-
نقل قول:
سلام به همه ی کل ها و صلام مخصوص به علی داش علی من 1 دروازبان دارم و پاش شکسته الان 11 روز داغونه و 2 تا بازی تو جام حذفی به دلیل نداشتن دروازبان 4-0 و 3-0 خوردم مجبورم بخرم 2 تا توکنم بیشتر ندارم برام دعا کنید ساعت 12-تا 1 بتونم یه دروازبان بخرم
-
هیچ وقت تیمتون رو با یه دروازبان نذارید که مجبور نشید تو این مواقعه شلوغی بازیکن بخرید.همیشه 2 دروازبان تو ترکیبتون داشته باشید.
-
نقل قول:
هیچ وقت تیمتون رو با یه دروازبان نذارید که مجبور نشید تو این مواقعه شلوغی بازیکن بخرید.همیشه 2 دروازبان تو ترکیبتون داشته باشید.
حتما اینکارو می کنم مسخره تو تمرین اولی پای دروازبان شکست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان با بدبختی باید دروازبان بخرم و تا زمانی هم که دروازبان نگیرم همه ی بازی هارو می بازم
om::[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
بچه ها فردا با این تیم بازی دارم ولی وقتی رفتم تو ترکیبش اینا رو دیدم ، ب نظرتون طبیعیه؟ اصن مگه میشه؟ :mage mishe::ajibeee:
-
نقل قول:
بچه ها فردا با این تیم بازی دارم ولی وقتی رفتم تو ترکیبش اینا رو دیدم ، ب نظرتون طبیعیه؟ اصن مگه میشه؟ :mage mishe::ajibeee:
آره منم چند بار به اینجور تیم ها خوردم! موقع بازی فکر کنم سیستم به زور 11 تا رو میچینه تو زمین میگه برین بازی کنین:nishkhand: ممکنه تو پست های عجیب غریب هم بازیشون بده.مثلا دروازه بان رو بزاره نوک حمله!
-
امروز علی آقا لطف کردند و یک بازی دوستانه با تیم من برگزار کردند و باتوجه به اینکه من لیگ 3 رفتم و ایشون 9 باختم البته نه با 10 گل بلکه 6-0 البته نه آنلاین بودم که ایشون بودند و نه ترکیب دفاعی بود و نه ...
در کل بد نبود بازی و راضی که نیستم ولی خوب بازم به علی آقا گفته بودم که اینجوریها هم نیست که با تیم ما لیگ پایینی ها بازی کنید و مارو 2 رقمی کنید! تازه هنوز تو این لیگ بازیکنی هم نخریدم! ولی بازم ممنون از بازی دوستانتون و خیلی خوب بود و حال داد
-
ساعت 9 بازی تو کاپ دارم با ترکیب ذخیره هام اومدم وگرنه به همسطح خودمم شده که 11 تا زدم.وقتی تیمت اومد بالا میبینی که تو لیگ خودت تیم های قوی به ضعیف ها بالای 10 تا میزنن.یعنی هم سطح ها به همدیگه.شاید تیم خودت اینکارو کنه. امروز فقط با ذخیره هام اومدم که هم واسه کاپ بازیکنا اماده باشن و هم به قولم عمل کرده باشم.شما اگه دنبال چیدن ترکیب دفاعی هستی پس چرا درخواست دوستانه میدی؟چه سودی به حال تیمت داره که با یه تیم بازی کنه و از اول تا اخرش تو دفاع باشه.مگه قراره بعد بازی کاپ بدن به تیمت؟ بازی دوستانه واسه محک زدنه نه واسه امتیاز گرفتن
-
نقل قول:
آره منم چند بار به اینجور تیم ها خوردم! موقع بازی فکر کنم سیستم به زور 11 تا رو میچینه تو زمین میگه برین بازی کنین:nishkhand: ممکنه تو پست های عجیب غریب هم بازیشون بده.مثلا دروازه بان رو بزاره نوک حمله!
نه بعید میدونم عوض کنه چون دوتا بازی کرده هر دو رو هم باخته فک کنم همینطوری بازی کرده
اخه چطور میشه؟ اصلا امکان داره این تیم با این تعداد بازیکن وارد میدان بشه؟
یار هم کم نداشته 15 نفر هستن ک 5 تاشون تو زمینن و 10 تاشون ذخیره همینطور ک تو عکسا مشخصه ولی موندم چ جوری میشه!!! میشه ی تیم 11 نفره با ی تیم 5 نفره بازی کنه اصلا؟
-
[QUOTE=sh 007;179452]بچه ها فردا با این تیم بازی دارم ولی وقتی رفتم تو ترکیبش اینا رو دیدم ، ب نظرتون طبیعیه؟ اصن مگه میشه؟ :mage mishe::ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/منم امروز با چنین تیمی بازی داشتم.
از من یه سطح هم بالاتر بود ولی تونستم با نتیجه ی 7 - 0 ببرم حتی با کمبود بازیکن.
امروز صبح هم به زور تونستم یه بازیکن 5 ستاره مهاجم ولی 30 ساله رو با یه توکن بخرم.
الان مونده سه بازیکن تنا بخرم.ولی کل روز رو تلاش کردم بازیکن دیگه ای بخرم هیچی نتونستم بکنم فقط 2 تا توکن از دست دادم.
مراقب باشید و عجله نکنید.
-
میشه بگید چجوری باید تعویض رو خودکار کنیم در صورتی که افلاین بودیم با تشکر.
-
این تیمایی که میبینید بازیکناشون کم هستن تیمایی هستن که بازیکناشون قراردادشون تموم شده و صاحب تیم هنوز نیومده قرارداد ببنده با بازیکناش.همیشه اول فصل ها پره ازین تیما.چند روزی که بگذره دیگه این جور تیما دیده نمیشن.
تعویض اتومات هم اگر با گوشی بازی میکنی به squad برو بعد برو صفحه سوم.اونجا تمام تنظیمات بازی وجود داره.یکیش auto sub
-
شرمنده یه سوال دیگه وقتی وارد استادیوم میشی چندتا مکان وجود داره تو نقشه یکیش اکادمی یکیش محل تمرین یکیشم بیمارستان و... اما یه محل وجود فکر کنم مربوط به تماشاچیان هستش و غذا میده میشه لطفا بگی دقیقا چیکار میکنه یا اپگرید کردن اسنو بورد و گرس همون علف دقیقا باعث چه تغیری میشن با تشکر.
-
سلام من بازیو تازه گرفتم میخواستم بدونم چطوری میشه عوض یه لیگ شد باید چند روز صبر کنیم
ممنون
-
نقل قول:
شرمنده یه سوال دیگه وقتی وارد استادیوم میشی چندتا مکان وجود داره تو نقشه یکیش اکادمی یکیش محل تمرین یکیشم بیمارستان و... اما یه محل وجود فکر کنم مربوط به تماشاچیان هستش و غذا میده میشه لطفا بگی دقیقا چیکار میکنه یا اپگرید کردن اسنو بورد و گرس همون علف دقیقا باعث چه تغیری میشن با تشکر.
اون همون مرکز خرید هستش. تماشاگران میان میخرن و درآمدشو شما کسب میکنین.اسکور بورد که تاثیر داره تو زیباسازی استادیوم و یه جورایی هم جذب تماشاگر رو انجام میده.زمین تمرین هم که دقیقا نمیدونم کدومشه ولی فکر کنم باعث بازی روون تر تیم شما و حتی کاهش مصدومیتم بشه! البته من چون توضیح انگلیسیشو ندارم دقیقا یادم نمیاد کدومش هست!
نقل قول:
سلام من بازیو تازه گرفتم میخواستم بدونم چطوری میشه عوض یه لیگ شد باید چند روز صبر کنیم
ممنون
سلام. من که متوجه نشدم چی گفتین عزیز! اگه منظورتون اینه که لیگتون رو عوض کنین که اینکار غیر ممکنه
-
نه منظورش عضو لیگ هستش.جای ض و و عوض شده در حین تایپ
هر موقع تیم رو بسازید همون موقع شما عضو لیگ میشید.چون هنوز فصل جدید شروع نشده لیگ ها هنوز شروع نشدند.از فردا لیگ جدید واسه همه شروع میشه
-
امروز کلا همه ی بازیکنایی که نیازداشتم رو خریدم و تیمم رو خیلی عالی بستم.
در ترکیب اصلی 2 بازیکنم 5 ستاره و بقیه 4 ستاره هستند.یعنی پایین 4 ستاره ندارم.
در شروع فصل کلا 15 توکن داشتم 2 روز هم طول کشید تا بازیکنان رو بخرم و دوتا توکن هم از اونجا میشه 17 تا توکن.
با 17 تا توکن 3 بازیکن 4 ستاره و یه بازیکن 5 ستاره خریدم و اخر سر 8 تا توکن باقی موند.البته 2 تا از بازیکنان 30 ساله هستند.دوتای دییگه هم 22 و 24 ساله.
هنوز هم میشه صبح ها خرید کرد.من اگه دیروز عجله نمیکردم امروز صبح میتونستم بازیکنان بهتری بخرم و توکنام هم میموندند.
راستی من نمیدونستم تو بازی دوستایی که همدیگه رو اد کردند تو یه لیگ میفتند البته هم سطح.
من دیروز تو نقل و انتقالات دونفرو ادد کردم برای دوستی امروز دیدم تو لیگ باهم افتادیم و هردو هم تیم خوبی دارند.
یکم زیاد شد عذر میخوام.
-
سلام
من امروز لیگمو دیدم ، فصل قبل همه تیم های شاخ رو از تو لیگا مختلف ادد کرده بودم تا اه شد باهاشون دوستانه بزنم ، ینی تیمای اول و تاپ لیگ ها رو همینطوری گیر میاوردم ادد میکردم
لیگم شروع شده هر 13 تیم لیگ جزو دوستام هستن همم قدرتمندن!!! این چ جوریه؟ واسه همه همینطوره؟ الان من جزو ضعیف تریناشونم :|
فکر نمیکنم تو سطحی ک الان هستم لیگی ب سختی این لیگ باشه
-
قبلا که اینجوری نبوده! جدیدا شاید اینطوری شده باشه!!!
من خواب بودم پاشدم دیدم تا اولین بازی لیگمو هم انجام دادم.اونم با کی؟ یکی از ایرانی های ادلیستم!!! برای اولین بار تو این 19 20 فصلی که بازی کردم یه ایرانی افتاده تو لیگم!
البته با اینکه 5 واحد تقریبا از من قوی تر بود ولی 2-0 شکستش دادم!
دیشبم با خرج 7 توکن رفتم یه مدافع جوون 5 ستاره گرفتم.فقط مونده یه دفاع وسط و راست و یه هافبک وسط :eee: اینا رو بگیرم دیگه تیم رو میبندم واسه قهرمانی:ohum:
-
بچه ها سلام
بخش نامه ها برای من باز نمیشه و هی میزنه لودینگ
ایا برای شما ها هم اینجوره ؟
-
نقل قول:
بچه ها سلام
من از روز اولی که اومدم تو بازی این بخش News هیچوقت اولای فصل بالا نمیاد همش تو لودینگ گیر میکنه! اما بعد چند روز درست میشه و بالا میاد! دلیلشم هیچوقت نفهمیدم!
-
نقل قول:
بچه ها سلام
اره متاسفانه ده دقیقه این لودینگ طول میکشه جدیدا!
-
منم تیمم رو بستم واسه این فصل دیگه جا نداره 22 نفر پره
-
علی راست میگفت دربازه ی اینکه قوی ترها به ضعیفترها 10 تا میزنند.
من امروز اولین بازیه لیگم رو با نتیجه ی 8 _ 0 بردم با اینکه هم سطح بودیم.
فکر میکنم علی با اون تیمش به یه سطح دویی حداقل 10 15 تا میزنه
تو لیگ و گروه لیگ قهرمانانم تیمی قویتر از من نیست تقریبا تو هردو اول میشم به احتمال زیاد.
ولی از بد شانسی من امروز مهاجمم که بهترین بازیکن تیمم بود مصدوم شد جالب اینجاست که یه بازیکن 1 ستاره اوردم بجاش تو نیمه ی دوم اون بازیکن 1 ستاره سه تا گل زد.
بازم زیاد شد امروزا نمیدونم چرا زیاد مینویسم.
-
من فکر کنم یه رکورد عجیب دارم که شاید کسی تا حالا نداشته!
اگه یادتون باشه قبلنا من فقط بازیکن آکادمی میگرفتم! بازیکن آکادمی هم که میاد 18 سالشه دیگه! الان من یکی از همون بازیکنای آکادمی تو تریب اصلیم هست و 27 سالشه!!! یعنی 9 فصل واسم بازی کرده! و 277 بازی تا الان واسم انجام داده!
و تو این 9 فصل همواره تو ترکیب اصلیم بوده که الان 3 ستاره شده و منتظرم که یه بازیکن جوون قوی بگیرم و ایشون رو بفرستم ذخیره :nishkhand: یه جورایی اسطوره تیمم هستش ki::
-
نقل قول:
علی راست میگفت دربازه ی اینکه قوی ترها به ضعیفترها 10 تا میزنند.
من امروز اولین بازیه لیگم رو با نتیجه ی 8 _ 0 بردم با اینکه هم سطح بودیم.
فکر میکنم علی با اون تیمش به یه سطح دویی حداقل 10 15 تا میزنه
تو لیگ و گروه لیگ قهرمانانم تیمی قویتر از من نیست تقریبا تو هردو اول میشم به احتمال زیاد.
ولی از بد شانسی من امروز مهاجمم که بهترین بازیکن تیمم بود مصدوم شد جالب اینجاست که یه بازیکن 1 ستاره اوردم بجاش تو نیمه ی دوم اون بازیکن 1 ستاره سه تا گل زد.
بازم زیاد شد امروزا نمیدونم چرا زیاد مینویسم.
چه اشکالی داره داداش!!!!؟؟؟؟
شما اصلا 2 صفحه بنویس :دی
ایرادی نداره که!
-
رفقا شما هم بگید ایا با تیمای هم سطح تو دوستاتون تو ی لیگ قرار گرفتید؟
من همونطور ک صفحه قبل گفتم تیم شاخ ها رو فصل پیش از لیگ های مختلف ادد کردم ک باشون دوستانه بزنم، یا مثلا تیمایی ک تو حذفی و چمپیونز ازشون باختم و اونا قهرمان شدن رو ادد کردم ، حالا این فصل هر 13 تا تیم لیگ جز دوستام هستن و همه هم شاخ هستن ، حالا من موندم این فصل چیکار کنم هر چند تیم بدی ندارم و بازی اولمم تو خونه حریف 3-0 بردم. فصل ک تموم بشه همشونو حذف میکنم تا دیگه از این غلطا نکرده باشم :nishkhand:
-
نقل قول:
چه اشکالی داره داداش!!!!؟؟؟؟
شما اصلا 2 صفحه بنویس :دی
ایرادی نداره که!
ممنون داداش.
sh 007 اره منم دوتا دوستی که دارم افتادند تو لیگ من که فقط اونا رقیبم هستند تو لیگ از من قویتر نیستند ولی ضعیفتر هم نیستند.
واقعا شانس اوردم منم میخواستم که تیم های قوی رو ادد کنم شانس اوردم که نکردم الان تو لیگم افتاده بودند.
-
از وقتی وارد لیگ دوم شدمبعضی اوقات دوتا بازی دارم متاسفانه تو بازی اول دوتا از بازیکنان خوبم مصدوم شدن جفتشونم خط حمله بودن مجبور شدم تو بازی امشبم 4231 بازی کنم با یه تیم ضعیف تر از خودم به نظرتون جواب میده بازیکانشون همه 2ستارن جز دروازه بان 4 ستارست!
-
تموم شد 3 بر 1 بردم میگم وقتی وارد بونز اند تیکتز میشیم یه سقف قیمت وجود داره که اگه بازیو ببریم به بازیکنان جاییزه داده میشه ایا تاثیری رو بازیشون داره بعد سمت راستش باید یه عددی رو مشخص کنیم که بالاش یه هشداری داده میشه بیشتر توضیح بدید راستی اگه میبینید از گزینه تشکر استفاده نمیکنم بخاطر اینه که من با گوشی وارد سایت میشم.