-
پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
کرک ورژن5 و خود بازی فیفا یعنی بدون پچ
منم همین کرک 3dm ورژن 5 دارم و مشکلیم ندارم! فکر نمیکنم به خاطر اینکه قهرمانی لیگ رو بدست نیاوردی استخدامت نمیکنن! یه راه دیگه به نظرم رسید.یه کریر دیگه بزار با تیم حیلی ضعیف.چند روز که گذشت برو درخواست بده به بقیه تیم ها ببین قبول میکنن یا نه؟؟
-
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟:sad::sad::sad::sad::sad::sad:
نه متاسفانه بنده چنین برنامه ای سراغ ندارم.اگه دوستان سراغ دارن به این دوستمون اطلاع بدن
راستی دوست عزیز اگه کسی جواب نداد دلیل بر این نیست که کسی نمیاد اینجا ! اتفاقا این تاپیک تو سایت دربی یکی از معدود تاپیک هایی هست که هر روز فعاله و روزی یکی دو صفحه هم جلو میره . اما اینکه دوستان جواب نمیدن ممکنه بلد نباشن. اگه کسی سراغ داشت مطمئن باشین بچه ها بهتون میگن
همینطور که دیدین بنده هم بلد نبودم و جواب ندادم،اما الان صرفا واسه اینکه سو تفاهم رفع بشه پست نوشتمashem:-
موفق باشی عزیز
-
درود دوستان یه مهاجم خوب از همه لحاظ با قیمت مناسب سرعتش هم خوب باشه رو بهم معرفی بکنید
ممنون
-
سلام دوستان
یه بازیکن دفاع CB با قدرت بالای 70 اگه میشه معرفی کنید :rose:
-
یه دفاع چپ و یه دفاع راست خوب و جون بهم معرفی کنید
و یه هافبک دفاعی به جز ماتیچ
-
نقل قول:
درود دوستان یه مهاجم خوب از همه لحاظ با قیمت مناسب سرعتش هم خوب باشه رو بهم معرفی بکنید
ممنون
Ezekielبه دردت میخوره
یا اگه فصل اولته تو نیم فصل لواندوفسکی رو بخر به عنوان بازیکن ازاد
-
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟:sad::sad::sad::sad::sad::sad:
تا اونجایی که من در جریانم نه یع نی به احتمال 90% شاید با پچ بتونی اینکار رو بکنی
-
نقل قول:
سلام دوستان
دفاع وسط flavio feriera از پرتقال جوونه خوبم پيشرفت ميكنه قدرتش٧٤ هستش و خيلى پيشرفت ميكنه اسمشو هم نميدونم درست نوشتم يا نه
-
نقل قول:
دفاع راست كاواخال رو ميتونى بگيرى چپ دكيمير از هامبورگ آلمان چپ هم كرين گيبس از ارسنال هافبك دفاعى هم گوندوغان از دورتمند ويلشر آرسنال با ايلارا مندى از رئال
-
نقل قول:
دكيمير دفاع راسته..ده شيليو هم عاليه هم راست وا ميسته هم چپ
-
نقل قول:
درود اینم چند تا عکس از ایمیلهایی که درباره خرید فالکائو بهتون گفتم
سلام.نمیدونم وقت خوبی برای جواب دادنه یا نه.ولی به امکان زیاد مشکل شما اینه که فصل اول دارید میخریدش و فصل اول فالکائو چون تازه به موناکو اومده نمیتونه جایی بره.امیدوارم که مشکلتون برطرف شده باشه.
-
اقا لطف کنید
اول یک برنامه ای بدید که بتونم از داخل بازی عکس بگیرم و یک پچی بدید که اخریننن نقل و انتقالات توش باشه
-
نقل قول:
سلام دوستان
سلام فصل 2015-2016 هستم ومدافع یکی از تیم های لیگ برزیل هست (فک کنم تیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشه ) اسمش doria هست مدافع عالیه هست هم سنش کمه (20 سال) هم قدرتش بالای 70 هست ،قدش هم 6.2 هست ،قیمتش هم احتمالا 7000000 بشه،یا jedvaj تیم روم ،یا خاویر خیمنز در تیم اتلتیک بیلبائو،یا اگه پول داری varane رو بخر قدرتش 84 هست
-
نقل قول:
سلام دفاع چپ که نمی دونم ولی من hector bellerin یا یک هم چین چیزی رو از آرسنال خریدم ، دفاع راست ولی من دفاع چپ گذاشتم قدرتش 77 وسنش 20 یا 21 هست
-
نقل قول:
ممنون
Antoine Griezmann رئال سوسیه داد فرانسوی هست ، Yassine Benzia در تیم لیون اینم فرانسوی هست ،
-
سلام به همگی من همیشه مسترلیگ رو از تیم های ضعیف یک ستاره اروپایی شروع می کنم ،بعد با زیکن های پیر رو (یعنی بالای 25 سال) رو همه رو به فروش می ذارم و به جای اونا از بازیکن های جوون استفاده می کنم بعد پولدار که شدم بیشتر میرم از استعداد یاب ها استفاده میکنم اونم از برزیل یا آرژانتین مثلا من یک بازیکن 18 ساله داشتم که قدرتش 77 بود ورئال وبارسا وسیتی و پاریسن ژرمن خواهانش بودن که نهایتا به رئال فروختم با قیمت 26 میلیون دلار
-
سلام دوستان عزیز
یه درخواست داشتم. دوستانی که دنبال بازیکن میگردن حتما بگن که چه فصلی هستن!
مثلا ممکنه شما فصل 2015 باشین و من یه بازیکنی رو که تو فصل 2020 ستاره هست رو بهتون معرفی کنم! احتمال داره تو فصل 2015 همون بازیکن ضعیف باشه و بدرد شما نخوره!
واسه همین اگه بگین چه فصلی هستین خیلی بهتر میتونیم بازیکن معرفی کنیم
-
سلام دوستان من بعد ی مدت دوباره تصمیم گرفتم کریرمد رو شروع کنم:nishkhand:
هرچی فک میکنم تیمی ک هم زیاد قوی نباشه هم اینده دار باشه ب ذهنم نمیرسه میشه راهنمایی کنید با چ تیمی شروع کنم:ohum:
بعد اینک فایلی دارید اخرین نقل و انتقالات تا الان انجام شده رو توش داشته باشه؟اگه دارید ممنون میشم بزارید:rose:
-
نقل قول:
اقا لطف کنید
اول یک برنامه ای بدید که بتونم از داخل بازی عکس بگیرم و یک پچی بدید که اخریننن نقل و انتقالات توش باشه
سلام اسم برنامه fraps سرچ کن تو گوگل بعد دانلودش کن.کافیه نرم افزار رو باز کنی قبل از بازی و واردش بشی. با f10 عکس میگیره و با f9 فیلم میگیره
پچ هم اطلاعی ندارم اگه کسی وارده بگه
-
نقل قول:
سلام دوستان من بعد ی مدت دوباره تصمیم گرفتم کریرمد رو شروع کنم:nishkhand:
هرچی فک میکنم تیمی ک هم زیاد قوی نباشه هم اینده دار باشه ب ذهنم نمیرسه میشه راهنمایی کنید با چ تیمی شروع کنم:ohum:
بعد اینک فایلی دارید اخرین نقل و انتقالات تا الان انجام شده رو توش داشته باشه؟اگه دارید ممنون میشم بزارید:rose:
سلام. من چندتا تیم درجه 2 3 معرفی میکنم
اسپانیا : اتلتیکو مادرید،سویا،والنسیا،اتلتی ک بیلبائو
آلمان : شالکه،دورتموند،بایر لورکوزن
ایتالیا : اودینزه،فیورنتینا،ناپولی، لاتزیو
انگلیس : تاتنهام،استون ویلا،سوانزی،اورتون،ساوتهم پتون
و ....
اینا تیمای خیلی قدرتمندی نیستن ولی ضعیفم نیستن
-
نقل قول:
salam
من هر وقت میرم تو fifa14 حدودا بعد از45دیقه از بازی میپره بیرون گفتم شاید ایراد از dvdگیم باشه،رفتم یه fifa14دیگه خریدم البته شرکتش فرق داش ولی بازم همونطوری بود چجوری میشه این مشکلو حل کرد؟
داش رضا داش علی:daghighan:،نمیتونید مشکلمو حل کنید؟:eee:
-
اقا از نوع کریر رو با ناپولی شروع کردم واس همین اول کار هافبک جوون و بازیساز کی رو سراغ دارید؟؟think:::fek konam:
-
نقل قول:
اقا از نوع کریر رو با ناپولی شروع کردم واس همین اول کار هافبک جوون و بازیساز کی رو سراغ دارید؟؟think:::fek konam:
هافبك هجومى جوون و بازى ساز روس باركلى از اورتون١٩ ساله عاليه.چمبرلين از ارسنال هم هافبك واى ميسته اونم ١٩ سالشه و عاليه
-
ى دروازه بان خوب بهم معرفى كنيد الان تو سال٢٠١٩ هستم
-
نقل قول:
چقدر پول داری ؟؟
..................
-
نقل قول:
دروازه بان خوب تیبو کورتوا. کلا من دروازه بان دیگه ای ندارم!
اورالشم فکر کنم بین 85 تا 90 باشه
-
نقل قول:
هافبك هجومى جوون و بازى ساز روس باركلى از اورتون١٩ ساله عاليه.چمبرلين از ارسنال هم هافبك واى ميسته اونم ١٩ سالشه و عاليه
ن بیشتر Cm و Cdm نیاز دارم اگ تو این پستا بازیکن میشناسید معرفی کنیدthink::
-
نقل قول:
تونی کروس kroos، جولیان دراکسلر Draxler اینا بازیکنای بازیساز خیلی خوبین ولی گرون هستن
-
نقل قول:
داش رضا داش علی:daghighan:،نمیتونید مشکلمو حل کنید؟:eee:
داداش من بلد نیستم ولی یه سایت گیر آوردم حل مشکلات جامع فیفا 14 رو توش گفته.امیدوارم مشکلت حل شه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
نقل قول:
تونی کروس kroos، جولیان دراکسلر Draxler اینا بازیکنای بازیساز خیلی خوبین ولی گرون هستن
واسه پست CAM هامشیک رو دارم فعلا خیالم جمه ولی تو Cm و Cdm مشکل دارم اگه میشه اینارو معرفی کنید ممنون:gol:
-
نقل قول:
تو این پست ها هم بازیکنای خوبی مثل مارکو فن خینکل van ginkel ، جوش مک ایچران McEachran ، ناتانیل چالوباه chalobah ، جک ویلشر wilshere و .... هستن
-
نقل قول:
درود اینم چند تا عکس از ایمیلهایی که درباره خرید فالکائو بهتون گفتم
چون فالکائو تازه این فصل به موناکو اومده نمی تونی بخریش باید صبر کنی تا نیم فصل
-
نقل قول:
ايلارامندى رئال.كليورلى منچستريونايتد،گندوغان درتمنوند.وراتى پاريسن ژرمن.ويدال يوونتوس.بنات اتلتيك بيلبائو.كابايه نيوكاسل،كاسميرو از رئال.و ميگوئل ولوسو.كارت راه نيفتاد بگو
-
اقا یک برنامه بدید بتونم از بازی عکس بگیرم تو رو خداااا
و یک پچ بگید و بزارید واسه دانلود که اخرین نقل و انتقالات توش باشه
راستی چند نفرررو توصیه میکنم حتمااا بگیرید
1-انتونی گریژمان بسیاررررررررررر عالیه خداییییشواران هم بخرید تراشگن هم خوبه
-
دوستان هافبك سمت واست ميخوام واسه فصل بعد يعنى سال٢٠٢٠ كيو پيشنهاد ميكنيد بودجم هم كمه تيم وست برم البيون رو دارم در حد ٢٠ ميليون
-
نقل قول:
دوستان هافبك سمت واست ميخوام واسه فصل بعد يعنى سال٢٠٢٠ كيو پيشنهاد ميكنيد بودجم هم كمه تيم وست برم البيون رو دارم در حد ٢٠ ميليون
-
قدرتش چقدره؟؟؟ واسه فصل2020 ميخوام
-
1 فایل پیوست
يكى از بچه ها گفت تركيبمو بذار بچه ها نظر بدن[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
با درتموند قهرمان جام حذفی و قهرمان چمپیونز لیگ شدم
---------تراشگن------
مارسلو------واران------هوملس-------کارواخال
---------بندر---------قواندقان
-------رویس--------اوزیل-------زاها
-------------نیمار----------
خخخ لواندوفسکی رو 110 فروختم بجاش نیمار رو با 80 تا خریدم بقیش هم گزاشتم رو میختاریان اوزیل رو خریدم
-
نقل قول:
قدرتش چقدره؟؟؟ واسه فصل2020 ميخوام
من توی سال 2018-2019 خریدمش قدرتش 77 بودبا قیمت 8/5 میلیون (،ولی سخت میاد باید curciul بزنی) حالا شاید 2020 قدرتش بالای 80 باشه ،راستی این بازیکن قدرت تو سر توپ کشویی را هم داره ،منظورم حرکت از کناره ها است.بازیکن با حالیه:ahaaaaaa: