تازه میگی چرا بی حیا؟:evaa::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luu ugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه میگی چرا بی حیا؟:evaa::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luu ugh::luuugh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:evaa::evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخه مگه چی بید ؟
اسپارتاکوس خیلی هم خوب بـــــــــــــــــــــید :evaa:
یک برده که میخواد برده نباشه و برا ازادیش تلاش کنه کجاش بده ؟:nishkhand:
کریکسوسlove::
انمیوسlove:: ( حیف که مرد crying::-crying::-crying::-crying::-)
اسپارتاکوسlove::
گانیکوسlove::
والا اگه برده ای اونقدر خوبه منم برده!!!:evaa:نقل قول:
اسمم هم ممدوس!!!:/danc
بعد یکی از اون برده ها (دقیقا از اون برده ها!!!) میاد من میشم این:
:ahaaaaaa:
:luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh::luuugh:
بابا این فیلم نیست $$$$$$$ اینه :haaa:
تا یدقیقه امیدیم بفهیم چیه رفت تو فاز ##### بعد دوباره @@@@@@@ اخه :chi migi:
به به آقا سینوس!!! (سینا دیگه) بیا با من (ممدوس) و دویست و دوس!!! بریم به جنگ علیه برده داری!!!:kissss:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب چرا جنبه بد فیلم رو میگیرین ؟:haaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیلم یک هدف مشخصی داره و اون ازادیه:danc:
خب در حقیقت فیلم داره حقیقت اون زمان رم رو نشون میده که با برده ها چیکار میکردن:jeddiiiii:
اگه برده ها رو با حجاب بزارن خیالتون راحت میشه :evaa:
در کل اصل مفهوم فیلمه تو زیاد به اوناش نگاه نکن :luuugh::luuugh:
همیشه باید حقیقت رو نشون داد دیگه :whistle3:
البته درسته تو فیلمش یکم کشت و کشتارش وحشیانس و خون و خونریزیاش حال ادمو به هم میزنه اما خب اینم باید حقیقتو نشون داد دیگه ... lol:-
من باز اول فصل 3 رو دیدم
امشبم فصل 2 رو تموم میکنم
فصل 1 رو ندیدم اما:luuugh:
من از جلو به عقب فیلمو نگا میکنم:luuugh::luuugh:
خو یه دفع همه رو ببر زیر رادیکار دیگه lol:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بحث فیلم شد از یکی از دوستام اسپایدرمن رو گرفتم میخوام ببینم
نمیدونم چیه ولی میگن دشمنش یه مارمولکه :ookk: بریم ببنیم چه خبره
در زمن از بروبچ کسایی که فردا ازادی میرن التماس دعا واسه من یه سبز امام گره بزنید :nishkhand:
همین هم مونده برده هام با حجاب بشننقل قول:
این فیلما همه مسخرن ولی کره ای خوبه به شرطی که یونگ هوا توش بازی کنهlove::love::
به به فرشته خانوم:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به قول سیاوش قمیشی :
فرشته اومدی از دور ببین از شوق تابیدم
میدونستم میای حالا تو رو من خواب میدیدم
....
:crazy::evaa:ki:::nishkhand:
من کجا گفتم با حجاب باشن ؟eterza::- :evaa:من فقط گفتم باید واقعیت رو نشون داد و واقعیت هم اینه که روم اون موقع بی حجاب بودن :nishkhand:
البته فیلم ها ی کره ای هم خوبن
جومونگ:evaa:
تسو:evaa:
یونگ پو:evaa:
...
نه حالا اگه خیلی هم اصرار داره با حجاب باشن خب چه بهتر :babaa:نقل قول:
فیلم کره ای تو زیبایی . f4. بچه و من.بوسه های شیطانی.عالیترینانlove::
خواننده هام دابل اس از همه بهتر می خونن
از هر چی فیلم کره ای متنفرم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط جومونگ و یانگوم همون جواهری در قصر با امپراطور دریا خوب بودند .
این فیلم های کره ای که تو فارسی 1 و زمزمه میذاره خیلی مزخرفه .
بابا برین دو تا سریال خارجی نگاه کنید . مثلا . فیلم لاست یا نیکیتا این ها اصل فیلم هستن .
پیشنهاد میکنم این ها رو نگاه کنید . سریال کره ای دو زار نمی ارزن . :ahaaaaaa:
کسی میدونه چرا فالکائو بعد گل دومش به argentina گریه میکرد؟؟؟:sad:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لاست خوبه.................جنایات غیر حرفه ای عالیه.همون ایتالیاییه.............
سینمایی هم فقط تروی و گلادیاتور با دشمن پشت دروازه و گاد فادر 1تا 3love::
پنج شنبه اخرین روز استفاده از Adsl منه و مهلتش تموم میشه entezar::
اما بازم میگم
فــــــــــــــــــقط اسپارتاکـــــــــوس love::
شاید یک مدت کوتاهی هم شارژش نکردم :aaaa: لامصب بد جور معتاد اینجا شدم
نمیشه دل کند :ruunn:
خوبی بدی دیدین حلال کنین love::
همتونو دوس دارم love::
:daghon::aaaa:
امروز صبح که از خواب بیدار شدم سریع رفتم و گیشه های روزنامه های ورزشی رو خوندم شاید زیبا ترین تیتر امروز روزنامه های این بودرویاهایمان را باران شست .همه دیشب دیدن که تیم ملی از جون ودل مایه گذاشت و از همون دقایق ابتدایی بازی فشار حملات خود را به روی دروازه ی ازیکستان بیشتر و بیشتر کرد حتی در این حملات به گل هم رسیدیم اما داور اماراتی به همراه کمکش گل رو نپذیرفتن تا بازیکنان ایران روحیه ی خود را از دست بدهند و در مقابل تیم ازیکستان خود را به خوبی در زمین پیدا کنند دقیقا" بعد از همون اتفاق بود که از فشار حملات ایران کاسته شد. از نظر من خود ازبک ها هم به برد در ایران امید چندانی نداشتند و فقط با جنگ روانی می خواستند کاری انجام بدن تا بازی از دست داور در بره و یه جوری پنالتی یا ..... بگیرند.یبچاره عادل فردوسی پور روی هر صحنه ای که ارسال توپ رو دروازه ی ما بود نکات قابل توجهی رو ذکر میکرد که از مهمترین آنها این بود(( بچه های ما باید مراقب خط شیش قدم باشن)) و همه دیدید که تیم ازبکستان با ارسال سرورجباروف در محوطه ی جریمه و اشاره ی توپ با نوک پا توسط بازیکن شماره ی 10 در خط شیش قدم گل خوردیم .واقعا" دست آقای کیروش درد نکنه با این انتخاب کاپیتانش. تمام ملت ایران دیدن که تیم ملی ایران از طرف بازیکنان ازیکستان هم فوش شنید – هم کتک خورد و هم گل خورد در تمام صحنه های درگیری بازی دیشب حق بازیکنانی همچون : دژاگه- تیموریان و پولادی خورده شد آقای نکونام به عنوان کاپیتان حتی در یک صحنه هم حاظر نشد حالا خودتون قضاوت کنید اگر علی کریمی کاپیتان بود و در زمین حاضر بود اونوقت آیا داور جرعت داشت به همین سادگی به بازیکنان ایران کارت بده یا اصلا" ازبک ها جرعت میکردن به بازیکنان ما دست بزنند.البته من نمی خوام بگم که نکونام بازیکن بدی هستش اما با روحیاتی که داره اصلا" به درد کاپیتانی نمیخوره .تا شقایق هست زندگی باید کردحالا ما نباید خودمون رو جامونده از جام جهانی بدونیم و باید با امید به تلاش خودمان ادامه بدهیم و سهراب سپهری چه زیبا گفته
بچه ها نظر بدید
به نظر من ربطی نداشت
درسته نکونام در حد و اندازه های کاپیتانی نبودو لایق ترین فرد کریمی بود
ولی ربطشو به این نفهمیدم که گفتید اگر اون کاپیتان بود داور بر علیه ما سوت نمیزد و بازیکنان ازبک به بازیکنان ما دست نمیزدن
درسته واقعا کاپیتان مناسبیه و به داور این اجازه رو نمیده که الکی الکی سوت بزنه
ولی اگر یک داور بازی رو قضاوت کنه ، تصمیمی که میگیره واقعا حیاتی هست ولی اصلا ربطی به کاپیتان نداره تا اون حدش
همین طور یک بازیکن هم اگر بخواد وحشی بازی در بیاره چه کاپیتان مسی باشه چه کریمی و چه نکونام تاثیری نداره
نکونام هم کاپیتان بدی نیست ، اما بعضی وقتها در شرایط سختی که باشه نمیتونه اونجوری که باید بازی کنه
اشتباه کیروش عدم استفاده صحیح از کریمی هستش
کریمی بهترین بازیکن ایرانه ولی هنوز جایگاه ثابتی توی تیم ملی بدست نیاورده
امیدوارم با مدیریتی صحیح بتونیم تیم رو قوی کنیم
که هر چی میکشیم از مدیریت اشتباهه
اقا چرا نمیخواین قبول کنین که تیم ملی ما ضعیفه...
تو ازبکستان وقتی داور علیه ازبک ها سوت میزد و ما با ناداوری بردیم چرا اون موقع از داور بد نمیگفتین...
این تیمیه که نمیتونه لبنان رو ببره
تو بازی با کره هم اگه هوادارا نبودن ایران دو یا سه تا از کره خورده بود ...
دیشبم که با این که خوب بازی کردیم اما باید قبول کنیم که ایران ضعبفه و توان مقابله با حریفا رو نداره و تها مشکلشونم همون بی غیرتی و... است ...
اصلا چرا اینقد این فوتبالیس های ایرانو بزرگ میکنین ؟ لامصبا دارن مفت مفت پول میگیرن اخرشم هیچی...
حالم از همشون به هم مییخوره
حالا به نظرتون کارلوس کیروش چیکار کنه ؟ بهترین بازیکای ایرانو میزاره تو تیم اما همین بهترینا بی عرضه بازی در میارن و اصلا تقصصیر کیروش نیس
برا این تیم اگه فرگوسن یا ونگر رو هم بیاریم اینا به جایینمیکرس
اخه با این بازیکنا میخوایم به کجا برسیم ؟
بازم خدا رو شکر دژاگه و قوچان نژاد تو لیگ ایران نیستند و بازیشون خوبه
همین جواد نکونام تا وقتی تو اوساسونا بود خیلی بهتر بازی میکرد اما وقتی اومد قاتی این حواشی لیگ ایران شد دیگه نتونست اون جواد همیشگی باشه
فوتبال ایران کلا خرابه
اینا همون بازیکنایی هستن که بعد بازی با کره به هر کدومشون 20 میلیون پول مفت دادن
اره همون 20 میلیونی که برا بعضی ها ارزوست اما واسه اینا پول خورده
اونوقت اینا ارزش هواداری کردن رو دارن ؟
اقا بزن به افتخار عبدلله . حرف دل منو هم زدی . :chakerim:نقل قول:
به همه به سلامتی عبدلله یه کف مرتب بزنید . ki::
تکبیر:death:نقل قول:
من که قسم خوردم دیگه فوتبال ایرانو نگاه نکنم..............................
حال آدم بهم میخوره وقتی پا به توپ میشن.دریغ از ذره ای تکنیکو خلاقیتو دوندگی.
10روز زیر دست کیروش بودن داشتن مث آدم بازی میکردن ولی وسطای بازی دوباره نابود شدن.....
انصاریفرد که تو این فصل هیچ کاری نکرده رو میذاره تو ترکیب .تو45دقیقه 2بار بیشتر پاش به توپ نخورد..........از هافبکامون عقب تره.......رو چه حسابی دعوت میشه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:scare3:
چرا دروغ میگی ؟ :evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شما که طرفدار سرسخت استقلال هستی ؟ و همه ی بازی هاشو نگاه میکنی . ki::
قول دادی که نگاه نکنی ها . باشه ؟ اگه نگاه کردی با من طرفی !!!!:khandeeeee bahal:
دروغم کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:figur:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فوتبال ایران بکش زیرشه.......................ترجیح میدم یه چیزی رو نگاه کنم که فوتبالم بهر شه.
فوتبال ایرانو نگاه کنی اثر بد روی بازیت میذاره.از من میشنوی نگاه نکن.:ohum:
باورم نمیشه یعنی این بازیکن ها می خوان یه روزی فوتبال مملکت ما رو مثل سال های 1990 تا 2004 به اوج برگردونن . یعنی این بازیکن ها می خوان جای بازیکنایی مثل : علی دایی – کریم باقری – مهدی مهدوی کیا – ناصر حجازی – علیرضا منصوریان و ........... بگیرن من که باور نمیکنم .یه روزی وقتی اسم ایران می آمد حریفان آسیایی کشورمون از ترس به تبانی و ... دست می زدند اما حالا چی تیم ملی ما اونقدر افت کرده که میره با تیم هایی مثل ماداگاسکار و تاجیکستان بازی میکنهواقعا" باید به حال این فوتبال گریه کرد
crying::-crying::-
بحث های فوتبالی جای خودشو داره ... برید تو تایپیک ملی ...
تا الان فقط یه نفر درخواست زدن تایپیک جدید رو داده ! :shame:
میگم ها >>> بچه ها هفته ی دیگه این موقعه از شلوغی توی دربی چه خبرها . در جریان هستید که آره؟؟؟؟؟
هفته ای که پیش رو داریم جمعه - شنبه - یکشنبه تعطیله خب دوستانی که پنج شنبه ها هم تعطیلن که هیچ 4 روز تعطیلن ما که توی این هفته هیچ کدوم از دوستان خوبمان مثل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اونوقت آی بخندیم آی بخندبم پسر چه حالی میده دیدن دوستان
:danc::jeddiiiii::hooora2:lay_;;lay_;;lay_;;
سلام من برگشتم گرچه کسی تبریک نگفت البته برام مهم نیس!
baghal:-
خوبید؟راستی امروز دیر ا خواب بیدار شدم به سرویس نرسیدم آژانس گرفتم رفتم مدرسه زنگ ورزش شده بود موقع بازی ما بود اما اون زمین که رسیدم فکر میکنین چی شده بود آخی؟یکی از دوستام که کلاس شیشمه داشت برگردون میزد خورد به صورت محسنی وای انقدر دلم براش سوخت باور نمیکنید یه خونی از سرش اومده بود دلم براش کباب شد!بعد همه بچه ها دورش جمع شدن بدبخت زنگ اول رفت امیدوارم برا هیچکس نیفته!
:sigar:
اقا اینو دانلود کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماله تابستونه بکام تو امریکا فقط دانلود کنیید نکنی نصف زندگیت به فنا رفته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یا علی باورم نمیشه :eee::eee::eee:نقل قول:
مردم مگه داریم من هنوز تو کفش موندم
اخه چه طوری :eee::eee::eee::ahaaaaaa::ahaaaaaa:
نقل قول:
این اینجوری میزنه اونوقت بازیکنای ما توپو هم بلد نیستن استپ کنن..............
اختلاف سطح آدمو عصبی میکنه..................این چه وضع فوتبال کشوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-ang
وای پسر اصلا باورم نمیشه . خیلی باحال بود .نقل قول:
اصلا باور نکردنی بود .
یعنی چه کسی غیر از بکهام میتونه این کار خارالعاده رو انجام بده .
خیلی جالب بود . مرسی سینا . :rose:
یا ابوالفضل ، بکام دیگه کیه ؟
خیلی باحال بود ، مرسی
قبلا دیده بودم رونالدینیو به طور مداوم توپو جوری شوت کنه که از وسط زمین بخوره به طیر عمودی و برگرده پیش خودش
ولی این خیلی سخت تره
حیف شد دیگه با رفتن به لیگ آمریکا دیگه بازیش تو چشم نیست
سلام به بروبچ کمپ من یه مدت بود اینجا نبودم...
من یه سوال دارم چون دیگه تقریبا اخر این کمپ هستیم میخوام ببینم کمپ بعدی کی میزنه؟؟!!؟؟!
حیف جای عبدالله خیلی خالیه....
آهنگ های برتر از دید Pmc یا همون برنامه TOP 20
1- آهنگ منو این رویا از جمشید
2- آهنگ عشق شیرین از امیر فرجام (هفته پیش مقام اول رو آورده بود)
3- آهنگ مردم از معین
4- آهنگ نگو بدرود از خانم گوگوش
5-آهنگ وقتی که موهاتو نمیبندی از سعید سام
6- آهنگ به خود آی از آیدین جودی و محمد تیام
7- آهنگ تمام ما از مهرداد
8- آهنگ بوم بوم از افشین
9- آهنگ عاشقم از مسیح و آرش
10- آهنگ منو یادت نمیاد از حمید عسگری
11- آهنگ طاقت ندارم از شهاب تیام
12- آهنگ غفلت از شروین
13- آهنگ مرغ سحر از عماد عامری
14- آهنگ No Las Digas از علی کیانی
15- آهنگ آرزو های محال از کامران مطیعی
16- آهنگ فردا تو راهه از بتی
17- آهنگ قبرستون هیپ هاپ از رضا پیشرو
18- آهنگ وقت رفتن از یاس و آمین
19- آهنگ با تو با تو از ولی
20- آهنگ راضیم از حالم از مرتضی اشرافی
**** واقعا حق یاس و آمین خورده شد ... آهنگشون از نظر من معرکه بود ... منو باش که فکر میکردم این دفعه عاشقانه خونده بودن ، مخاطب بیشتری داره .. به امید اینکه هفته بعدی اول بشه ****
من یه کلیپ دیدم رونالدینیهو همین کارو میکنه.............نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman.leo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بکام چند تا کلیپ اینجوری داره........................
فک کنم پیرلو هم بتونه این کارو بکنه.......سانتراش خیلی عالیه.
دانلود اجرای رضا تو مسابقه ی o ses turkey رو میخواستم که یه ترانه از جیپسی کینگس
رو اجرا کرده بود.اگه پیدا کردید تو کمپ بزارید
اینم یه عکس از این مسابقه
سلام به دوستان عزیزم .
یه وقت این ارم استقلال رو دیدید که من شدم طرفدارش فکر بد نکنید . ki::
اینو بخاطر بابام که سالگردش هست زدم تا روحش شاد بشه .
اخه بابام طرفدار استقلال بوده .
مخلص همه هم هستیم . :chakerim:
خدا پدرتو بیامرزه خدا رحمتش کنه انشاالله! ببخشید دوست محمد کیه؟همین محمدی که گل میذاره مدیره تو فایلهای درخواستی درخواست دادم توجهی نشده میخواستم لینک بهش بدم دیدم فقط دوستاش میتونن پیغام عمومی بهش بدن خواستم پ خ بهش بدم دیدم بازم فقط دوستانش میخواستم کسی اینجا دوستش هست این لینکو بهش بدین :sigar:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها
من بعد از حدود 3 ، 4 هفته دوری از دربی دوباره برگشتم
اگه خواستین کمپ جدید رو بزنین من حاضرم بزنم ها .... :evaa:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نه اتفاقا رونالدینیو هم خیلی از این کارا کرده:flowerysmile:
ولی خوب فاصله ی بین کلیپ زیادهeterza::-
من قبلا دوران جهالت :ohum: 3-4 تا این کلیپا رو داشتم
نامرد سیستم ویروسی گشت ، اونا هم پاک کردم:chi migi:
لازم نکردهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیا لیگ فانتزیتو برگزار کن که 4ماه طول نکشه.:khandeeeee bahal: