خیلی بازی خوبی بود خیلی خوشم اومد چی می شد از اول فصل همین بودیم بارسایی بدجوری ضایع شدن اونم مقابل ذخیره هامون کاش دوتا ضربه رونالدو گل می شد راستی مسی هم دوباره نیمه دوم گم شد والدس هم که تا کارت قرمزشو نگرفت راضی نشد عقل که نباشه همین میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی بازی خوبی بود خیلی خوشم اومد چی می شد از اول فصل همین بودیم بارسایی بدجوری ضایع شدن اونم مقابل ذخیره هامون کاش دوتا ضربه رونالدو گل می شد راستی مسی هم دوباره نیمه دوم گم شد والدس هم که تا کارت قرمزشو نگرفت راضی نشد عقل که نباشه همین میشه
ذخیره های رئال مادرید 2-1 ستارگان بارسلونا / تیکی تاکا به تاریخ پیوست
در هفته بیست و ششم لالیگا ، رئال مادرید توانست که دومین پیروزی پیاپی خود را در چهار روز به بارسا تحمیل کند تا رورا و شاگردانش آماده به گور بردن رویای رسیدن به رکورد صد امتیاز رئال در فصل گذشته شوند .
در حالی که رورا و تیتو که در سوگ شکست غمبار سه شنبه در خانه شان بسر می بردند ، هر چه داشتند و نداشتند را به برنابئو آوردند تا به قول خودشان انتقام بگیرند ، این رئال مادرید بود که توانست با کمتر از نصف توان واقعی خود ، آبی و اناری ها را تحقیر کند : فقط یک برد در هشت الکلاسیکوی اخیر .
رئال مادرید هیچ انگیزه خاصی برای حضور در این بازی نداشت . در حالی که مورینیو لالیگا را از سه ماه پیش از دست رفته می دانست ، در این بازی تصمیم گرفت که به بازیکنان غیر معمول خود یعنی کایخون ، کاکا ، موراتا ، مودریچ و اسین فرصت بدهد .
در میان این بازیکنان غیرمعمول ، موراتا به خوبی از فرصتش استفاده کرد و یک پاس گل داد هر چند که اگر کمی مورینیو بیشتر به او تجربه می داد ، می توانست یک گل هم بزند . مودریچ یک بازی درخشان داشت و نشان داد که ذخیره مطمئنی برای ژابی است و اسین و کایخون نیز در حد خودشان قابل قبول ظاهر شدند . اما کاکا این فرصت طلایی را از دست داد تا همان طور که خودش همیروز گفت ، با سوزاندن فرصتش نشان دهد که مرد بازیهای بزرگ نیست و فقط می توان روی بازی مقابل تیمهای قعر جدولی نظیر دپور به او اعتماد کرد و شاید به همین خاطر باشد که میلان محبوبش هم او را نمی خواهد .
از طرفی کریم بنزما که زننده تک گل رئال بود ، با وجود گل زودهنگامش نشان داد که فرسنگ ها تا آن کریمی که سال گذشته دیدیم فاصله دارد و سرعتش فقط منحصر به زمانی می شود که سوار بر خودروی گرانقیمتش است و درون مستطیل سبز گربه که هیچ ، بلکه لاک پشت هم نیست . او از بدهای رئال در این بازی بود تا اولین تعویضی سفیدپوشان باشد .
به هر صورت این پیروزی را باید یک شگفتی بزرگ دانست . رئال مادرید بدون ژابی ، دی ماریا و اوزیل هم بارسا را حریف شد تا دنیا بپذیرد که حالا این رئال است که پادشاهی می کند و تیکی تاکا به تاریخ پیوسته است چرا که این سبک از مد افتاده ، نمی تواند که حتی نصف بارسا را حریف باشد .
مسی حالا هر رکوردیرا که خواست می تواند بشکند ، چه اهمیتی دارد ؟ مهم این سلطان کریستیانوست که حضور سی دقیقه ایش در زمین هم کافی است تا آبی و اناری ها ذوب شوند . حالا دیگر بارسا ، مسی ، اینیستا ، ژاوی و ... باید بپذیرند که دوره شان تمام شده است . مسی اگر می خواهد که بیش از این تحقیر نشود بهتر است که یا هر چه زودتر بارسا را ترک کند که دیگر کابوس واران و کریستیانو را نبیند یا این که کفش هایش را بیاویزد . آهای تیتو ، دیگر کمک های ناداوران و تئاتر بوسکتز هم جواب نمی دهد . زودتر مثل اربابت گواردیولا راه فرار را در پیش بگیر تا بیش از این آبرویت نرفته است !
نحوه به ثمر رسیدن گلها
1-0 : آلوارو موراتا از جناح چپ مثل آب خوردن دنی آلوس را جا گذاشت و با ارسالی عالی ، بنزما را در موقعیت دروازه خالی قرار داد تا بازیکن فرانسوی گلزنی کند .
1-1 : مسی به سادگی از دست راموس فرار کرد و دیگو لوپز نیز با جایگیری بدش زمینه ساز گل بازیکن آرژانتینی شد که با یک تو سر توپ ، ضربه را به زاویه موافق دروازه رئال فرستاد .
2-1 : روی ارسال لوکا مودریچ ، این سرجیو راموس بود که با پروازی تماشایی اشتباهش روی گل بارسا را جبران کرد تا به نوعی دهان همه منتقدانش را ببندد .
توهین آلبا به هواداران رئال پس از گلبارسا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جوردی آلبا حرکت توهین آمیزی را در مقابل هواداران رئال داشت . وی پس از گل مسی انگشتش را به هواداران رئال نشان داد تا کمبود شعور و ادبش را به رخ بکشد .
دفاع چپ بارسا این حرکت زشت را در مقابل ضلغ شمالی هواداران رئال داشت تا نشان دهد که بیخود نمی گویند که کاتالونیا مردمان با فرهنگی دارد!
بعد یه بر دلچسب اون با تیم دوممون حالانوبت منچسترکه مقابل قوهای سپید زانو بزنه.love::قلب من به عشق رئال می تپد
واقعا این تیم منو امیدوار کرده عجیب واسه دهمین قهرمانی تو اروپا فک نکنم تو دنیا تیمی مثل رئال بتونه ضد حمله بزنه مادرید تو ضد حمله خیلی خیلی کشنده ست:sohappy:
سلام به همه دوستای قدیمی و رئالی های عزیز ، یادش بخیر روزای خوبی رو تو این تایپیک داشتیم قبلنا و خاطراتش هنوز واسم مونده ...هی روزگار ...
واقعا تبریک میگم بهتون رئال خیلی با اقتدار در 2 الکلاسیکو پیاپی به پیروزی رسید و فکر کنم همه به این نتیجه رسیدن که دیگه رئال الان خیلی از بارسا سرتره ... مورینیو و تیمش راه درازی رو طی کردند تا بتونند بارسارو با این اقتدار شکست بدند ... روزای سختی رو گذروندند ...شکست های سختی رو متحمل شدن جلوی بارسا ...ولی بازی به بازی رئال بهتر مقابل بارسا ضاهر شد و مدتیه که از این تیم سطح بالاتری از بازی رو به نمایش میزاره و تو بازی های رودررو موفق تر عمل میکنه ... و حالا میتونه با اقتدار بارسارو شکست بده ...من اصلا این موضع که افت بارسا باعث پیروزی روئال شده رو منطقی نمیدونم ...چون به هر صورت رئال هم پیشرفت زیادی داشته ...مسلما روزهایی که بارسا رئال روئ اینجوری شکست میداد هم رئال تیم ضعیف تری نسبت به بارسا بود و این یک چیز طبیعیه ... و الان بارسا نسبت به رئال ضعیف تر هست و به قول معروف زورش به رئال نمیرهس تو بازی ...
کریس رونالدو که واقعا هر بار بازیشو میبینم کلی ناراحت میشم که چرا توپ طلا بهش نرسید ...واقعا این بازیکن چطور روحیه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟ قسم میخورم هر بازیکی جای رونالدو بود و این همه به ناحق زیر سایه مسی و نامش قرار میگرفت از خودش ناامید میشد ...من که خودم بعد از این بار که مسی بهترین بازیکن جهان شد فکر کردم که دیگه رونالدو نتونه از لحاظ روحی برگرده ...ولی الان مثل یک بمب روحیه و انگیزه میاد جلو بارسا قرار میگیره و نشون میده خیلی خیلی بهتر و کاملتر از مسی هست ...رونالدو حالا پخته و با تجربه شده ...در خدمت تیم بازی میکنه ...برای تیم تلاش میکنه ...حاشیه هاش کمتر شده ...و مثل همیشه تاثیر گذاره ...هنوزم عاشقشم ...مطمئنا استقبال خوبی ازش تو اولترافورد میکنیم ...راستی تا یادم نرفته میخوام بگم خیلی خیلی از رفتار قشنگ هواداران رئال تو بازی رفت با منچستر در زمان ورود گیگز خوشحال شدم ...در مجموع بازی جوانمردانه و خوبی رو شاهد بودیم و همه لذت بردند ...بدون شک ما هم میزبانی خوبی از رئال و بازیکنانش خواهیم کرد ...مخصوصا از رونالدو ...بازی قشنگی میشه ...
با آرزوی موفقیت واسه تیم خوب رئال ...
با اینکه به دلایلی نتونستم بازی رو ببینم اما خیلی خوشحالم که تونتستیم به همه ثابت کنیم که اون پیروزی قبلیمون شانسی نبوده و حالا همه ی دنیا فهمیدیند که رئال خیلی سرتر و بهتر از بارسا شده
و ایندفعه هم بچه ها مخصوصا مورینیو شاهکار کردند و با بازیکنان ذخیره یکبار دیگه بارسا رو تحقیر کردیم :danc:roz:: و این رئالی هست که ما میخواستیم
حالا با یه روحیه ی مضاعف پیش به سوی الدترافورد میریم و با شکست منچستر به امید خدا راهی دور بعد میشیم :shogh:
زنده باد رئال زنده باد مورینیو
اقا من یه سوال دارم اون صحنه ی اخر که یه خطا تو محوطه جریمه رئال رخ داد پنالتی شده بود یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:soal:
بارسایی ها خیلی اعتراض کردن ولی کارشناس داوری مارکا گفته که پرزلاسا تصمیمش درست بوده و اون صحنه خطای راموس روی آدریانو خطا نبوده تازه پیکه هم گفته که اشتباهات داوری توجیهی واسه باختشون نیس
والا مجتبی کارشناس شبکه 3 گفت تمارض بود و 2 کارشناس آس و مارکای اسپانیا هم گفتند تمارض بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کارشناس داوری رو می تونی تو بخش گل های هفته بیست ششم دان کنی
چه پنالتی بوده چه نبوده این نتیجه سر جاش هست این همه اونا نفع کردن از داوری یه بار هم ما. که البته پنالتی هم نبود
دیگه این حرف ها گزشته باید به فکر بازی با یونایتد بود
سلام به همگی چند روزه دارم تلاش میکنم ولی نمیتونستم پست بذارم حالا یه تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییک اساسی واسه سوراخ کردن بارسا سلطان کریسمون نیو کمپ شده خونه دومش. داش واران رو نگو(واران رفت و برگشت)فقط با 19 سال سن بارسا نابود کنه این واران. به نظر من بارسا باید به جای لوگوش از ارم calm down استفاده کنه خیلی بهش میاد تی کی تاکا دیگه مرد کجان اون های که بارسا رو بهترین تیم قرن میدونستن این رو بدونن که یه تیم با دو سال رو اوج بودن بهترین تیم تاریخ و قرن نمیشه وای خدای من این مربی بارسا چقد احمق چرا مسی رو بازی نداد:khandeeeee bahal: حیف او کوتوله هورمونی نیست که بازی نکنه .
یه جوک بگم (مسی بهترین بازیکن تاریخ) ای خدا چقد خنده داره این حرف. تیمی که این همه ادعاش میشد اومده تو سه تا بازی بزرگ 6 تا شوت به دروازه داشته .
خب حالا نوبت به قول خودشون شیاطین سرخه که با شوت های کریس ابکش بشن دخیا که بازی رفت خیلی شانس اورد ولی این بار دیگه شانسی در کار نیست و نابود میشن .
کسی از اوضاع پویول خبری داره فک کنم تا اطلاع ثانوی با دریبلی که از دیماریا خورد تو بیمارستان باشه.
خوش آمدی به برنابئو سعید جان.آره روز های خوبی رو داشتیم یادش بخیر....:rose:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش جملتو راجبه بارسلون کامل کنم.
همونطور که تو گفتی می گن بارسلون افت کرده. بارسلون افت کرده؟؟!! تیمی که تو لیگش همچین آماری داره افت کرده یا پیشرفت؟ بهتره کسانی که می گن افت کرده یه نیگاه به آمارش بندازن!
اگه بچه ها یادشون باشه گفتم رئال قدرتمند دوباره داره متولد میشه.... رئال بازیکن های خوبی گرفته و این بازیکن ها هماهنگی می خوان اون وقت بارسلون رو خواهند کوبید. فکر کنم بچه ها یادشون باشه
امروز همون روزه به لطف مورینیو. قبلا هم گفتم مورینیو اولش آدمو ناراضی می کنه اما آخرش آدمو راضی می کنه. فقط باید بهش اعتماد داشته باشی....
دمت گرم خوزه.....
باحال گفتی. دهن اون کسی هم که اون نقاشی امضاتو کشیده سرویس:ookk:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یونایتد و رئال:
باره دیگه این 2 تیم محبوبم باهم بازی می کنند. امیدوارم هرچی به صلاحه پیش بیاد.
رئال در حال حاضر خیلی تو اوجه یونایتدم همین طور. برام فرقی نمی کنه کدوم صعود کنه. اما فکر کنم با توجه به روحیه و بازیکنان رئال مادرید رئال مادرید صعود کنه....
امیدوارم بازی بیاد موندنی بشه.... کم تحملم برای این بازی
بچه ها شنیدم خوزه واسه الکلاسیکوی بعدی این ترکیب رو به میدان میفرسته.نظرتون چیه؟
اقا یه چی توجه کردین ؟ این کریس زیر ابروهاشو برداشته خیلی خوشگل شده ها !!! :nishkhand::evaa:
علی تو هم برو زیرشو بدار :luuugh::luuugh:
داداش خداوکیلی کج بیشین راستشو بوگو :evaa: ای نقاشی عکس کریس رو خودت کشیدی ؟ یا از یه جایی کپی کردی ؟ :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش من رشتم معماریه این نقاشی رو یکی از بچه های هم کلاسیم ترم پیش کشید کارش درست بود حیف که انتقالی گرفت و گرنه تیم رئال رو کامل میکشید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط shiraz-sport [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایکر مقدس رو به بهبود....
ایکر کاسیاس ، اسطوره رئال مادرید عکسی از روند بهبود دستش در صفحه اینستاگرام خود قرار داد .[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتلتیک هم مقابل مالاگا مساوی کرده و فاصلمون با تیم دوم 2 2 امتیازه که در بازی رو دردر رو خواهیم گرفتش. امیدوارم بتونه از بارسلون امتیاز بگیره و فاصله ما به بارسلون هم نزدیک تر بشه.....
خیلی بازی سختی با منچستر داریم اگه ژابی یا راموس هر کدومشون یه کارت زرد بگیرن از بازی رفت یک چهارم محروم میشن احتمالا په په هم خط هافبک بازی می کنه رئال تو جدول بهترین باشگاه های جهان هفتمه چلسی اوله
من میگم مادرید 3 به 2 یونایتد رو شکست میده یا 3 به 3 مساوی میشه
بعد از صعود به فینال کوپا و دو پیروزی شیرین و روحیه بخش مقابل بارسا میرسیم به بازی سرنوشت ساز امشب. بازی که همه ی ما رئالی ها منتظرش هستیم تا با برد در مسابقه جشن صعود به مرحله بعد رو بگیریم
امشب باید فقط حمله مستمر بکنیم و حواسمون به بازیکن های تیز منچستر یعنی ون پرسی و رونی باشه ....
ون پرسی توی بازی رفت خیلی ما رو اذیت کرد ...
توی منچستر بازی سختی رو داریم اما فقط با زدن گل اول میتونیم ابتکار عمل رو از منچستر بگیریم و راحت گل های بعدی رو بزنیم
باز هم میگم منچستر توی بازی رفت تیمی نبود که بخواد ما رو ببره و راحت میتونستیم توی بازی رفت ناک اوتشون کنیم:ookk: ولی خب با یه ضربه سر ناگهانی دروازه ما رو باز کردند و ما دچار استرس و
اظطراب شدیم و نتونستیم بازی خودمون رو بکنیم و اونا هم سعی در کنترل بازی داشتند که متاسفانه بازی مساوی تموم سد ...
تنها کاری که باید بکنیم اینه که
1 - دفاع هامون رو خوب ببندیم چون اون ها همانند رئال در ضد حمله خطرناک هستند و ون پرسی میتونه برامون خطر ساز باشه
2- اجازه نفوذ از کناره ها و سانتر کردن به روی دروازه رو بهشون ندیم چون اونا روی ضربات سر عالی کار میکنند و همینطوری تونستند یه گل مفت بهمون بزنند
3- بذاریم توپ دست اون ها باشه و بیان تو زمین خودمون و بعد با قطع ارتباط میتونیم ضدحمله های برق اسای خودمون رو بزنیم
4 - از فضا ها یی که بین بازیکنان منچستر به وجود اومده نهایت اسنفاده رو بکنیم و به روی دروازه منچستر خطر ایجاد کنیم
5- مهم ترین کاری که باید سعی خودمون رو بکنیم اینه که باید و حتما اولین گل رو بزنیم تا روحیه ای منچستر بیاد پایین و اون ها چون خودشون رو در خطر حذف شدن میبینند حمله میکنند و ما میتونیم باز هم از
فضایی که در وسط زمین ایجاد شده نهایت استفاده رو بکنیم و گل های بیشتری بزنیم
من به بازی امشب خیلی امیدوارم که راحت میتونیم منچستر رو ببریم . راهی دور بعد بشیم
امیدوارم که اوزیل در بازی امشب یکی از بهترین بازی هاش رو انجام بده چون با بازی خوب او و با تغذیه رونالدو پیروزیمون تضمین شده هست ...
امیدوارم که خط اتش رئال امشب گل بکاره و ما رو خوشحال کنه ...
به امید پیروزی در بازی امشب ...
زنده باد رئال
خب کم کم داریم نزدیک میشیم به حساس ترین بازی فصلمون بازی که بازی رفتش رو منچستر با خوشانسی تمام مساوی تموم کرد ما میتونستیم همون بازی راحت با نتیجه ی3-1یا 4-1 پیروز بشیم و لی متاسفانه اون شب شب دخیا بود که خیلی خوب بود (البته به صورت شانسی) ولی بگذریم امشب تیم کامل فقط اگه کاپیتان بود یه اطمینان دیگه ای داشتیم.
خب طبق گفته ی رسانه ها خوزه برای بازی های با بارسا فقط تو تمرینات پرس و ضد حمله رو کار کرده و این امکان وجود داره که با همین برنامه برای این بازی اماده شده باشه پس ما میتونیم روی سرعت فوق العاد ه ی سلطان کریس و دیماریا حساب کنیم اگه امشب اوزیل بتونه در حد اوزیل پارسال ظاهر به شه شک نکنید که منچستر رو لوله میکنیم از نظر دفاع هم که کامل هستیم خوزه میتونه از وارن و راموس برای زوج قلب دفاع استفاده کنه (البته با گذاشتن په په تو پست هافک مخالفم )
این ترکیب پیشنهادی منه.
لوپز
کونترائو.....................راموس... .........................واران............... ....................اربلوا
ژابی ............................................خدی را
کریس..................................اوزی ل.....................................دیمار ا
بنزما
تو تاپیک بارسا گذاشتم.گفتم اینجا هم بذارم،شما هم ببینید !
یه عکس جالب و ترکیبی از مسی و رونالدو...
مسی یا رونالدو ؟؟؟:ajibeee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش بهادر اگه دقت کنی نصف صورتش مسی هست نصف صورتش رونالدونقل قول:
نوشته اصلی توسط Bahador~2B [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در کل فوتوشاپه :evaa:
نقل قول:
مجتبی خودش داره میگه عکس ترکیبی از رونالدو و مسی بعد تو می گی....mas:-
پ ن پ ما فکر کردیم عکس واقعیه مسی موهاشو فشن کرده شده رونالدوki::
( ترکیب 2 تیم )
ترکیب رئال برای بازی با منچستر اعلام شد که هیگوائین بر خلاف گمانه زنی ها در ترکیب قرار گرفته است . په په نیز غایب است . ترکیب رئال بدین شرح است : دیگو لوپز ، آربلوا ، واران ، راموس ، کوئنت رائو ، خدیرا ، ژابی ، کریستیانو ، اوزیل ، دی ماریا و هیگوائین .
در منچستر نیز ده خیا ، رافائل ، فردیناند ، ویدیچ ، اورا ، نانی ، کریک ، کلورلی ، گیگز ، ول بک و فن پرسی بازی می کنند که حضور نداشتن رونی جالب توجه است .
وای خدای من باور نمیکنم انقد بد بازی میکنیم امیدوارم اوایل نیمه دوم گل اول رو بزنیم وگرنه کارمون زاره.
تبریک اساسی خداست این رئال خیلی خوب بودیم بر خلاف نیمه اول البته ده نفره شدن منچستر هم خیلی خوب بود دم کریس هم گرم که باز هم گل پیروزی تیم و با ارزشی رو زد و اما نکته ی بازی یعنی لوپز فوق العاده بود این لوپز فکر کنم حالا حالا ها رئال بمونه و ذخیره ی کاپیتان بشه از بازی خیلی خوب مودریچ هم نباید غافل شد یه گل خیلی خوب زد اگه اشتباه نکنم رو گل دوم تاثیر داشت خلاصه صعود کردیم با اقتدار .بازم تبریک میگم .
اخه خنده داره نانی با کف پا رفت تو شکم بازیکن رئال بعد میگن اخراج نداشت!!!فک کنم حتما بازیکن باید بیهوش بهشه بعد بگن اخراج داره!!!
من فقط میتونم بگم تبریک میگم به تمام طرفداران رئال و دوستاران لالیگا یه برد دراماتیک به دست آوردیم . خدا رو شکر:yes:
این هم هند واضح رافائل[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر کی که فوتبالی باشه میدونه اون ضربه که نانی زد بیشتر به ضربات کاراته میخورد و تو یه ناحیه حساس زد و اون صحنه اخراج داشت
زنده باد مادرید و تمامه هواداران و مربیش خوزه من بهش ایمان کامل دارم فقط یه ذره از تو حاشیه بیاد بیرون تمامه باور کنید خوزه بهترین مربی دنیاستroz::
و در آخر تبریک میگم این برد سخت رو و صعود جانانه مادرید روlove::
Viva Real Madrid
om::om::om::om::om::om::om::
این پیروزی ارزشمند رو به تمام هواردان رئال تبریک میگم
نمیگم عالی بودیم اما در کل خوب بودیم
از بازی زیبای منچستر هم نمیشه گذشت اون ها عالی بازی کردند
باید بگم که 10 نفر شدن منچستر خیلی به ما کمک کرد شاید اگر منچستر 10 نفر نمیشد حذف میشدیم البته شاید ...
حملات زیادی رو ,روی دروازه منچستر انجام دادیم اما دفاع منچستر عالی بود به قول بعضی از دوستان دفاع اتوبوسی داشتن اما بازم خوشا به غیرتشون که پا پس نکشیدند ....
دیگه لوپز ستاره بازی بود واقعا عالی بود دستت درد نکنه مرد معرکه بودی بی نظیر بودی love:: این تو بودی که با واکنش های بی نظیرت مانع گل خوردن رئال شدی مانع حذف شدن رئال شدی و مانع از این شدی که
رئال دشمن شاد بشه roz::roz::roz:: مرسی دیـــــــــــــــــــــــ ــــــگو
تنها راه باز کردن دروازه منچستر شوت بود چون با دفاعی که اون ها داشتند میکردن هیچ وقت نمیتونستیم گل بزنیم ...
همونطور که گفتن بیشتر خطراتی که منچستر روی دروازه رئال ایجاد کرد از روی سانتر بود منچستر هم عالی بازی کردن
مرسی مورینیو که با تعویض طلاییت نتیجه رو تغییر دادی و تشکر لوکا جان که با شوت زیبا و سرکشت روند بازی رو تغییر دادی ...
و اما میرسیم به اوزیل عالی نبود ولی خوب بود که با یه پاس پشت پا به هیگواین و رسیدن توپ به رونالدو باعث شد گل پیروزیمون رو بزنیم ...
و اما از رونالدو تشکر میکنم که بیشتر از گلش واسم شادی نکردن بعد از گلش ارزش داشت مرسی کریس
من از الان دعا میکنم که به تیم های المانی نخوریم چون واقعا دردسر ساز هستن هر چند واسه قهرمانی باید همه تیم ها رو شکست داد ...
و من همین الان رئال رو در فینال لیگ قهرمانان میبینمبه امید قهرمانی رئال مادرید
زنده باد رئال زنده باد مورینیو
اقا چشم حسودا کور گوششون کر به مرحله بعد رفتیم هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا:hooora2::hooora2::hooora2::nishkhand:
یه بنده ی خدایی اس داده بود که :
راموس گل به خودی زد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
منم براش اس دادم فوتبال 90 دقیقه هست
بیچاره روش سیاه شد :hehehe:lagh::mas:-:khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::luuugh:
باید ستایش کرد مورینیو رو به خاطر تعویض طلایی خودش و وارد کردن مودریچ که نشون دادبرای بازی در انگلیس ساخته شده امشب مودریچ بهترین بازیکن رئال بود هر چند لوپز هم عالی بود در کل تبریک می گم صعود رئال به مرحلهی بعد امیدوارم دهمین ستاره رو تو ویمبلی بگریم.:real:
چندین کارشناس اروپایی گفتن که صحنه رافائل که توپ رو با دست گرفت پنالتی اخراج داشت. تازه اون صحه گل راموس به خودشون ون پرسی قبلش تو افساید بود!چرا کسی در مورد بازی قبل که پنالتی رو روی دیماریا نگرفتن حرف نمیزنه یا گل بازی رفت منچستر که توپ کرنر نشد و همون کرنر رو رئال گل خورد نمیگه!!!!!!!!!!
بچه ها اینم یه کلیپ فوق العاده از داوری های بارسا از دست ندین. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی ما بهتر از منچستر بود حتی قبل اینکه نانی اخراج بشه گل مودریچ که حرف نداشت گلی هم که کریس زد که دیگه کارو تموم کرد ولی اگه راموس اون گل به خودی رو نمیزد بهتر بود تو روحیه همه تاثیر گذاشت بحث داوری هم بحث خوبی نیس چون خطای واضح نانی رو هر داوری که بود اخراج می کرد
سوال من این جاست که شما روی چه حسابی می گید رئال بهتر بود؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه منچستر برد می خواست باید قبل از اینکه ده نفره بشه گل پیروزیشو میزد یه گل بیشتر نزدن که اونم راموس واسشون زد گل خودشون هم که آفساید واضح بود منچستر قبل از اینکه ده نفره بشه نتونست کاری کنه بعد از اونم که تموم بازی رو دست رئال دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL1reZA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین درسته یونایتد گل زد و دیگه کاری انجام نداد. می دونی چرا کاری انجام نمیداد؟ و چرا توپ دست رئال بود؟ چون یونایتد با تساوی 0-0 هم به مرحله بعد میرفت. حالا اونا 1 گل هم زده بودند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe@ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از اینکه نانی اخراج شد رئال حملاتشو بر روی تیم 10 نفره بیشتر کرد و در عرض 5-6 دقیقه نتیجه رو برگردوند...
دفاع کردن یونایتد و دادن توپ به رئال از تاکتیک های عالی فرگسن بود.منظورمو گرفتی؟
قرعه کشی مرحله یک چهارم در روز 25 اسفند
رئال مادرید در روز 25 اسفند حریفش در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ را خواهد شناخت . یوفا قرعه کشی این مرحله را در این روز در مونیخ برگزار می کند . قرعه کشی مرحله نیمه نهایی نیز در روز 22 فرودرین خواهد بود .
یوفا اعلام کرد که امسال قرعه کشی مراحل مختلف چمپیونزلیگ در مراسم های مجزا برگزار می شود که قرعه کشی 25 اسفند بر خلاف سالهای اخیر ، راه فینال را مشخص نمی کند .