دوستان من امروز فهمیدم ما ایرانی ها از بی فرهنگ ترین مردم دنیا هستیم.واقعا جای افسوس داره.حدود یک هفته است که بزرگترین مجتمع تفریحی تجاری خاور میانه رو تو شیراز به اسم خلیج فارس افتتاح کردن.از همه دنیا هم اومدن.از فرانسه ایتالیا اسپانیا خلاصه خیلی مجتمع بزرگی هست و بودجه عظیمی خرج ساختش شده.اونقدر عظیم هست که میگن از اینور تا اونورش باید تا تلکابین رفت.البته فقط یک بخش کوچکش افتتاح شده.امروز یکی از فامیلامون رفته بود چیزایی بهم گفت که از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.میگفت این زنای فرانسوی که اومدن حجاب درست و حسابی ندارن.میگفت کاری به سر این بدبختا اوردن که نمیدونن از کجا فرار کنن.میگه اونقدر شلوغ بود کل مجتمع که داشت میترکید.میگفت کلی بادکنک گذاشته بودن برای تزیین مردم میپردیدن با وحشی گری میکندن این بادکنک ها رو.میگفت دور کل مجتمع رو گلدون گذاشتن با گل میگفت گلدون ها رو میشکنن.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون شدم.عرب ها برج خلیفه رو افتتاح کردن رونالدو و بکام رو دعوت کردن.با اوج نظم و رقص اب فرانسوی اونوقت ما بزرگترین مجتمع خاور میانه رو افتتاح میکنیم توی ایران.واقعا حیف این بودجه که بریزن اینجا.اینجا فرهنگ اکثر مردم فرهنگ وحشیگری و بی فرهنگی است.واقعا جای تاسف داره.میخواییم اسم یک تیکه اب نشه خلیج عرب.به خدا زور داره اونا با این فرهنگ زندگی میکنن لیاقتش رو دارن خلیجشون هم عربی باشه.ما بدون فرهنگ فقط اسم فارس رو میخواییم.واقعا از ایرانی بودن خودم پشیمون میشم.