salam man sobhan hastam taze ozv shodam badam nemiad kal kal konam.
man 20 salame.
نمایش نسخه قابل چاپ
salam man sobhan hastam taze ozv shodam badam nemiad kal kal konam.
man 20 salame.
bikhodi ebraze omidvari nakon footbale iran herfeii nemishe
سلام خدمت همه دوستان
اسم من سعیده و عاشق کریس رونالدو ام اگه لطف کنین چندتا از کلیب های جدیدش رو بفرستین
سلام به همگی من محمدعلی هستم tazim::عاشقه پرسپولیس :perspolis:
از آشنایی باهاتون خوشحالم:/danc
سلام :bia baghalam:roz::
لیلی هستم و به دعوت مجتبی جان ( shiraz-sport) به این سایت اومدم. اولش زیاد مایل نبودم چون همونقدر که شما از طرز پخت بادمجون کباب سر در میارید منم همونقدر از فوتبال سر در میارم:دی اما با اصرار مجتبی جان اومدم. چون از سایت و محیطش و بچه های باصفای اینجا خیلی برام تعریف کرده. امیدوارم در کنار هم لحظات خوبی داشته باشیم.roz::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوش اومدی leili جان
کوروش هستم 23 ساله از خوزستان شهرستان اندیمشک عاشق لیورپول آرژانتین و استقلال:chakerim:
سلام به همه ی دوستان من همین امروز عضو دربی شدم و ار این بابت خیلی خوشحالم امید ورام روز های خوبی رو با هم داشته باشیم و بتونیم یه دوستی سالم رو با هم داشته باشیم اسمم افراسیاب عاشق آلمان و بایرن هستم و رونالدو و بوفون و بالاک رو هم خیای دوست دارم بقیه ی چیز ها رو هم در پروفایلم ببینید
سلام--
من محمد برازجاني از استان بوشهر شهر شبانكاره هستم.....من طرفدار تيمهاي رئال........منچستر.......پرسپولي ........تقريبا يووه و يكم بايرن
اميد وارم خوب خودم رو معرفي كرده باشم
ممنون من امیر حسین 17 از خوزستان پسر خاله مصطفی david7 عاشق مسیی ام و پرسپولیس و بارسا همیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Carles Puyol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.من محدثه ام.عااااااااااااااااااااا ق فوتبالم
مخصوصا اگه استقلال و بایرن و رئال باشه.خیلی خوشحالم که تو این انجمن عضو ام.
ممنون:de:
سلام دوستان
آرش هستم از بندانزلی
طرفدار تیم ملوان
pes بازی می کنم و حریف می طلبم
به امید اینکه دوستای خوبی باشیم
:flowerysmile:
سلام نمبدونم چرا کسی من رو توی دربی تحویل نمیگیره من که خودم رو معرفی کردم think::think::
این روز ها توی دربی فقط کارم شده تشکر از دیگران بابا ما هم دل داریم به خدا:ey babaaa::ey babaaa:
من مزمز 21 ساله عاشق فوتبال عاشق پیش بینی فوتبال از خیلی خیلی بچکیم تا الان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان من سينا هستم از تهران و عاشق مسي و بارسا هستم و اميدوارم كه دوستاي خوبي براي هم باشيم
سلام من احسانم عاشقه رونالدو
سلام.سلام.من سحرم عشقه رئال و رئالیاااااااااااااااااااا اااا و کریسسسسسسسسسسسسسس جونممممممممممممممممممممممنقل قول:
نوشته اصلی توسط Carles Puyol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر هستم ویک پرسپولیسی تمام عیارمنقل قول:
من پرسپولیسی ام و عاشق رضایی وکریمی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahar gss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام سحر جون منم رئال رو به همراه شماره ی 7 رادوست دارم
سلام منم نیما هستم 23 ساله از شیراز و عاشق رئال مادرید....:nishkhand::nishkhand::nishkhand:: nishkhand:
سلام سینا 20 گیلان
عشق است رئال و کریس :sohappy:
سلام به همه.من ملیکا هستم یه استقلالی 2اتیشه و عاشق cr7
سلام به همه ی بچه ها من مهدی هستم 19 ساله عاشق منچستر و انگلیس از اینکه در کنار شما در چنین سایتی هستم خوشحالم . قربون همتون :sigarii:
من یه استقلالی وعاشق فرهاد مجیدی هستم و یه چیزی یادم رفت بچه ی شهر برجندroz::roz::
سلام منم یه رئالی وپرسپولیسی دواتیشم اسمم هم امیرمحبی است
salam dostan,man mohamade zakariyazadam,esteghlaliye 2atisham
khoshalam ke ba dostaye khobt mesle shoma garare ashna besham:chakerim:
سلام مصطفي هستم 26 ساله ساكن تهران
عشقم تو فوتبال فقط علي كريمي و مهدي مهدوي كيا هستن.
يا حق
سلام.من سیدعلی هستم.16 ساله از تبریز.عاشقه رونالدوئم.
من محمد 27 ساله از پاکدشت
mojtaba gandomkar 21 sale az dezful daneshjuye reshte electronic
سلام بچه ها من عضو جدیدم.کسی میتونه گل معروف زلاتان برای آژاکس و برام بذاره؟
سلام.من حبیبم.متولد هفتادوچهارم وتوگیلان زندگی میکنم
:sohappy:.من عاشق فوتبال وکریس رونالدوام.onlycris.:toop::-shad:khandeeeee bahal:
با سلام.
من حسین هستم اهل برازجان.:ookk:
سلام اسم من محمد حسین است 13سالمه به خاطر علاقه زیاد به فوتبال با تمرینات بسیار سخت موفقیت هایی در این زمینه کسب کرده ام مثل:نفر اول در مسابقات منطقه ای بابلسرو...
- :ookk:
سلام بر دوستان گرامی love::gam:-lay_;;
سلام من کیان از تهران هستم پرسپولیسی رئالی 2 آتیشه
:chakerim:
بارسایی هارو دوس داریم think:: ولی از جــــــــوجــــــه بارسایی ها متنفرم :|:crazy:
سلام به دوستان من حمید 25 ساله از کرج رشته مهندسی کامپیوتر شغل نمایندگی پخش کارت شارژ ایرانسل
سلام. تیام هستم خوشحالم که پیش شماهام. :barcelona: :esteghlal:
سلام من پرهامم.
24 سالمه.از اهواز.مربی فوتسالم
خوشحالم که کنار شما هستم