تیری هانری هنوز به این موضوع فکر نکرده که چطور برای دومین بار با باشگاه آرسنال خداحفظی کند
مهاجم 34 ساله باشگاه آرسنال بعد از دیدار رفت دور حذفی لیگ قهرمانان مقابل میلان ایتالیا باید به آمریکا و باشگاه ردبولز بازگردد.
با وجود اینکه هانری در دوران 1/5 ماهه قرضی در آرسنال همواره نیمکت نشین بود تاثیری عظیم در نتایج تیم داشت و 3 گل به ثمر رساند که 2 تای آن موجب پیروزی توپچی ها شد و جدای تاثیر روانی وی در رختکن تیم بود.
بعد از پیروزی دیرهنگام مقابل ساندرلند، آرسنال با روحیه ای مضاعف به ورزشگاه سن سیرو خواهد رفت. اما آیا این بازی می تواند آخرین جشن برای هانری باشد؟
" در مورد آن فکر نکردم. تنها می خواهم در آن شب به آرسنال کمک کنم. برای یک بازی دیگر بازیکن آرسنال هستم.
میلان در هر حال میلان است. این نوع دیگری از بازیست و پیروزی در خارج از خانه در لیگ قهرمانان هرگز آسان نیست. تمام آن چیزی که می خواهیم حفظ شتاب دیدار با ساندرلند است تا سعی کنیم پیروز شویم و دروازه خود را نیز بسته نگه داریم."
اما بازگشت دوباره هانری به آرسنال با جواب مبهم او همراه بود.
" هرگز نمی توانید بگویید هرگز، شما باید از رئیس بپرسید. وقتی پای آرسنال وسط می آید سخت است که بگویید نه. اگر روزی آنها کمکی از من بخواهند من حاظر خواهم شد."
اما هانری می داند که 6 هفته لذت بخش برای او با بازگشت به آمریکا تمام می شود، جایی که او فتح لیگ حرفه ای این کشور را همراه با ردبولز هدف قرار داده.
" در تعطیلات مکزیک بودم و سپس بعد از تمرین با باشگاه، رئیس از من پرسید که آیا می خواهم به تیم باز گردیم یا نه. همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد.
من بعد از دیدار ا میلان خواهم رفت. می خواهم بعد از آن به عقب نگاه کنم و بببینم چه اتفاقی افتاده. همه این چیزها نا باورانه بوده."
احتمالا هواداران آرسنال نیز باید چیز مشابهی را بگویند!
کویل تحت تاثیر بازی ریو قرار گرفته
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اوون کویل (Owen Coyle) سرمربی تیم فوتبال بولتون اذعان می کند بعید به نظر میرسد که ریو میایچی (Ryo Miyaichi) بازیکن قرض گرفته شده (از آرسنال) به بازیکنی دائم برای این تیم تبدیل شود...
اوون کویل (Owen Coyle) سرمربی تیم فوتبال بولتون اذعان می کند بعید به نظر میرسد که ریو میایچی (Ryo Miyaichi) بازیکن قرض گرفته شده (از آرسنال) به بازیکنی دائم برای این تیم تبدیل شود.
ولی با این حال اصرار دارد که این بازیکن ملی پوش ژاپنی می تواند در مدت کم حضورش به این تیم برای فرار از سقوط به دسته پایین تر کمک کند.
این بازیکن 19 ساله که سال پیش را به طور قرضی در تیم فاینورد (Feyenoord) هلند سپری کرده در همین مدت کوتاه ویژگی های بازیی خود از جمله سرعت رعد آسایش را به کویل (Owen Coyle) شناسانده است و مربی بولتون مطمئن است او به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد.
کویل (Owen Coyle) در مصاحبه با دیلی میرور (Daily Mirror) گفت:
"ریو توانایی های فوق العاده ای دارد او می تواند بدون اینکه زمانی برای فکر کردن حریف خود بگذارد استارت های سرعتی بزند، او یک بازیکن فوق سریع است. او همچنان از اندام مناسبی برخوردار است."
" او زمانی که شانس بازی و درخشش را بدست می آورد می تواند خود را به همه ثابت کند و جواب او در برابر انتظارات قاطعانه خواهد بود. همیشه زمانی که او توپ را در اختیار خود دارد هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد."
"شاید او در این زمان چیزهای کمی برای گفتن داشته باشد ولی او به شدت در حال پیشرفت است از لحاظ بازی او شبیه Chung Yong Lee است و از لحاظ اخلاقی واقعا فوق العاده است من اخلاق او را خیلی می پسندم ، شما همیشه او را با لبخندی روی چهره اش خواهید دید، همچنین من انگیزه و اشتیاق او برای بازی کردن را خیلی دوست دارم."
کویل (Owen Coyle) می داند که حضور ریو در تیم بولتون یک دوره کوتاه خواهد بود زیرا این جوان آینده دار بسیار جاه طلب به نظر می رسد.
او گفت:
"من بسیار خوشحال می شدم اگر می توانستم او را به طور دائم به خدمت بگیرم اما مطمئنا تیم آرسنال موافق این خوسته نخواهد بود."
"خواست ریو بازگشت به آرسنال و حضور در ترکیب اصلی این تیم است و به نظر من او توانایی لازم برای انجام این کار را دارد او یک دوره قرضی مفید را در فاینورد گذراند و این بسیار خوب است."
"زمانی که شما داخل یک باشگاه با بازیکن های بزرگی هستید همیشه نباید راهی که آنها طی کرده اند را طی کنید و مثل آنها شوید بلکه باید فقط یک روند حرفه ای را طی کنید چون هر کس سطح و توانایی های خاص خودش را دارد ولی من فکر میکنم ریو می تواند برای سال های متمادی آینده بازیکن ثابت آرسنال باشد. "
هانری در خارج از زمین هم بسیار موثر بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسن ونگر اقرار می کند که هانری خارج از زمین هم به اندازه داخل زمین روی تیم تاثیر گذاشته است...
آرسن ونگر اقرار می کند که هانری خارج از زمین هم به اندازه داخل زمین روی تیم تاثیر گذاشته است.
هانری در بازی آخر آرسنال مقابل ساندرلند توانست روی سانتر زیبای آندری آرشاوین گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند.
هانری که دومین بخش حضورش در آرسنال را تجربه می کند تا اینجا 3 گل برای تیمش به ثمر رسانده که دو تای آنها گل پیروزی بخش برای آرسنال بوده ولی ونگر همچنین باور دارد که تاثیر او در رختکن تیم باورنکردنی بوده.
ونگر گفت:
"تاثیر هانری چه در داخل زمین و چه در خارج زمین و در داخل رختکن فوق العاده بوده."
"او دو تاثیر بسیار بزرگ در بازی های ساندرلند و لیدز داشته و ما امیدوار شدیم که این روند پیروزی را ادامه دهیم"
"او بازیکن بسیار باهوشی است و همچنین او برای دیگر بازیکنان تیم بسیار محترم است. او قبلا این کار را به پایان رسانده بنابراین سایر بازیکنان به نصیحت های او گوش می دهند . تیری نگرش مفیدی دارد و اگر شما نیز دستاوردهایی که او بدست آروده را داشته باشید همه به حرف ها و نصیحت های شما گوش می کنند."
"همچنین او در بالا نگه داشتن اعتماد به نفس ما خیلی مثبت بود زیرا ما بعد از سه باخت پیاپی زیر فشار انتقادات قرار داشتیم و وقتی تیم شما جوان باشد این اعتماد به نفس سریع تر کاهش می یابد و او در بالا نگه داشتن اعتماد به نفس کلی تیم بسیار موثر بود."
ونگر در پاسخ به این سوال که آیا بخش سومی از بازگشت هانری به آرسنال رقم خواهد خورد یا نه؟ گفت که برای پاسخ به این سوال اکنون زمان مناسبی نیست.
او گفت:
"پاسخ به این سوال درست بعد از بازی کار سختی است. در ابتدا نیز من به هیچ وجه فکر نمی کردم که او بتواند روزی به اینجا برای بار دوم برگردد و حضور او در اینجا فقط برای حفظ آمادگ بدنی او بود. ولی من دیدم که تمام توانایی ها در او هنوز زنده هستند به خصوص اشتها و انگیزه او برای بازی."
ونگر: هانری بدون وجود من هم بازیکن بزرگی می شد
ونگر به رابطه خاص میان خود و هانری اعتراف کرد ولی اقرار کرد که برترین گلزن تاریخ باشگاه بدون حضور او نیز این موفقیت ها را بدست می آورد...
ونگر به رابطه خاص میان خود و هانری اعتراف کرد ولی اقرار کرد که برترین گلزن تاریخ باشگاه بدون حضور او نیز این موفقیت ها را بدست می آورد.
هانری روز شنبه بعد از ورود به زمین به عنوان بازیکن جانشین با زدن گل برتری تیمش باری دیگر به قهرمان توپچی های لندن تبدیل شد.
انتظار می رود هانری برای بار آخر چهارشنبه شب در بازی رفت لیگ قهرمانان اروپا مقابل میلان وارد میدان شود و از این سو ونگر مشتاق است تا او زیباترین اثر خود *** (swan song) *** را برای باشگاه ارائه کند.
ونگر گفت:
"او بدون من نیز موفقیت ها را بدست می آورد. من فکر می کنم بازیکنان بزرگ شخصیت های بزرگی دارند، آنها همیشه چیزی برای سورپرایز کردن شما دارند تا به شما نشان دهند تا چه اندازه می توانند پیش بروند. انگیزه و اشتیاق درونی آنها بی نهایت است و هیچ حد و اندازه ای ندارد."
"هر فرد شخصیت خود را دارد و با بقیه متفاوت است. در مورد تیری زمانی که او در موناکو بود و تنها 17 سال سن داشت من او را به بازی گرفتم ، سپس من او را به آرسنال آوردم بعد او به بارسلونا رفت و من دوباره او را به آرسنال بازگرداندم بنابراین تقریبا این یک داستان سه قسمتی است."
"من فکر می کنم سرگذشتی که من و تیری داشتیم خیلی خاص است زیرا شما ندرتا پیش می آید که یک بازیکن را برای سه بار در کنار خود ببینید."
" من در ابتدا امیدوارم که چهارشنبه شب یک احساس خوب داشته باشم ولی آنچه که مهم است این است که روی این بازی مهم تمرکز خود را حفظ کنیم زیرا این یک بازی بزرگ خواهد بود، پس بیاییم امیدوار باشیم چهارشنبه همه با یک احساس خوب آنجا باشیم."
هانری و خوشحالی در کنار هواداران
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیری هانری از تقسیم شادی اش با هواداران می گوید...
رکورد دار گلزنی باشگاه آرسنال روز شنبه باز هم گلزنی کرد تا تیم سه امتیاز حساس را در استادیوم لایت کسب کند، هانری بعد از سوت پایان بازی به سمت هواداران آرسنال رفت و در کنار آنها به شادی پرداخت. او در این مورد گفت:
"پیش هواداران رفتم و می خواستم از آنها تشکر کنم، چون می دانستم این آخرین بازی من در لیگ برتر بود."
آرسنال در حالی که از ساندرلند عقب افتاده بود ولی در نهایت با گلهای رمزی و هانری موفق به شکست حریف شد و حالا با روحیه ای خوب به مصاف میلان خواهند رفت. هانری در مورد بازگشت به بازی در استادیوم لایت گفت:
"به نظر می رسید از آن بازی ها باشد که نمی توانستیم گل بزنیم ولی خوشبختانه آرون رمزی ما را به بازی بازگرداند و من هم کار را تمام کردم.
روی صحنه گل من سانتر آرشاوین عالی بود، باید از او ممنون باشیم، من فقط باید خودم را به توپ می رساندم و کار را تمام می کردم، همیشه ممکن است این توپها را از دست دهید ولی من آن را گل کردم.
احساس کسی را داشتم که به زمین می آید و اولین گلش را برای باشگاهی که عاشقش است به ثمر می رساند اما وقتی پای آرسنال وسط باشد همیشه برای من چیز خاصی است.
راستش باید بگویم من فقط تمام کننده یک سانتر عالی بودم، این اتفاق در آخرین لحظات بازی افتاد و همه چیز مثل یک داستان است، اما مهمترین چیز این است که ما سه امتیاز را کسب کردیم، جدای از اینکه من در ترکیب بودم یا نه."
هانری همچنین در مورد بازی دشوار با میلان گفت:
"میلان میلان است! یک بازی با سبکی متفاوت خواهیم داشت و برد خارج از خانه در لیگ قهرمانان کار آسانی نیست، کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که روند خودمان را مانند بازی ساندرلند حفظ کنیم، برای بردن بازی تلاش کنیم و گل نخوریم."
بهترین بازیکن زمین مقابل ساندرلند
آنری بهترین بازیکن زمین مقابل ساندرلند
پس از پیروزی 2_1 شاگردان ونگر مقابل ساندرلند هواداران برای انتخاب بهترین بازیکن در نظر سنجی سایت شرکت کردند
پس از شرکت هزاران نفر از هواداران مشخص شد تیری آنری با کسب 50 در صد آرا به عنوان بهترین بازیکن زمین از سوی هواداران برگزیده شده است
پس از او آندری آرشاوین با 15 در صد و توماس روسیچکی با 11 در صد آرا در رتبه های بعدی قرار گرفتند
نتایج کامل نظر سنجی به شرح زیر است
برد دقایق پایانی محرک خوبی برای ما بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرک خوبی برای آنها برای رویارویی با میلان است.
آرسنال چهارشنبه شب در بازی که خیلی ها مشتاقانه انتظارش را می کشند در شهر سن سیرو مقابل تیم میلان قرار خواهد گرفت.
در این باره کوشیلنی فکر میکند که گل پیروزی بخش هانری در ورزشگاه خانگی تیم ساندرلند-Stadium of Light- باعث شد که در هفته ی گذشته
تیم حرکث مثبتی به سمت بالا داشته باشد.
او گفت:
"این بازی بسیار مهم بود زیرا ما سه بازی پیاپی باخته بودیم و بعد از آن بلکبرن را از پیش رو برداشتیم و به اینجا آمده بودیم تا برنده شویم"
"ما خیلی خوب بازی کردیم گل اول را به صورتی خیلی عجیب دریافت کردیم اما این رسم فوتبال است و ما توانستیم به خوبی به بازی برگردیم.
"این نتیجه برای تیم بسیار خوب بود و همچنین برای بازی های پیش رو در برابر میلان (در جام باشگاه ها)و ساندرلند ( در جام حذفی) بسیار خوب خواهد بود."
همچنین در پایان کوشیلنی افزود:
"در اینجا همه برای تیری هانری بسیار خوشحال هستند او بازیکن بزرگی است و بازیکنان بزرگ همیشه می توانند نتیجه بازی را عوض کنند
رمسی : عامل اصلی بازگشت ما
ارون رمسی روح مبارزه طلبی آرسنال پس از بازگرداندن نتیجه در بازی روز شنبه مقابل ساندرلند را مورد ستایش قرار داد.
در آن بازی جیمز مکلین -James McClean- بیست دقیقه پس از شروع نیمه دوم تیم میزبان را پیش انداخت ولی گل دقایق پایانی آرون رمسی و تیری
هانری تیم آرسنال را به جمع چهار تیم نخست لیگ برتر بازگرداند.
رمسی معتقد است بحث و گفتگویی که وسط هفته انجام شد عامل اصلی بازگشت آنها بوده و معتقد است که روحیه اصیل تیم آنها را به مراتب جلوتر
خواهد برد.
او گفت:
"ما هفته گذشته یک جلسه گروهی داشتیم در مورد اینکه چگونه در باقی مسابقات فصل عملکرد خوبی داشته باشیم و همچنین این نکته که هیچگاه تا آخرین دقیقه بازی از تلاش دست نکشیم. این چیزی بود که ما در برابر ساندرلند و همچنین استون ویلا از خود نشان دادیم."
"ما در حال حاضر روحیه تیم خوبی داریم و می دانیم که می توانیم بازی ها را پیروز شویم."
رمسی در ادامه گفت:
" این باعث خوشحالی من است که توانستم گل تساوی بخش بازی را بزنم و در پی آن تیری هانری گل برتری تیم را به ثمر برساند."
"بازگشت هانری به باشگاهی که طرفدارش است و زحمت های زیادی برای این باشگاه کشیده بسیار رویایی است و تا اینجا که برای او به صورت فوق العاده
ای سپری شده است."
"بعد از بازی جو بسیار خوبی در رختکن تیم بود و همه از نتیجه بسیار خوشحال بودند و این پیروزی برای ما بسیار ارزشمند بود."
مصاحبه آرسن ونگر پس از شکست برابر میلان
درباره نتیجه....
این از ان شب هایی بود که هرگز فراموش نمی کنید . این بدترین شب ما در اروپا بود . ما بسیار بد تنبیه شدیم و شایسته این تنبیه بودیم . ما در جبهه هجومی و دفاعی تیم بسیار ضعیف بودیم . در هر نقطه زمین شکست خوردیم . یک لحظه در نود دقیقه نیز نبود که ما واقعا در بازی باشیم . چیزی که بدترش می کند این است که بازی را باید می بریدیم . همیشه مشکل مشابهی است توپ های بالا و به راحتی شکست می خوریم .
سخت است که آنالیز کرد . من فکر می کنم بهتر است زیاد صحبت نکنم . بهتر است این مسئله را در شرایط خونسرد تری انالیز کرد و برای بازی بعدی دوباره متحد شد .
درباره تمرکز کنونی...
ما روی بازی بعدیمان تمرکز خواهیم کرد . فصل به اتمام نرسیده است . بازی بزرگی روز شنبه داریم که موقعیت خوبی است که نشان دهیم شخصیت و روحیه قوی داریم و می توانیم بعد از این قبیل شکست های شوکه کننده واکنش نشان دهیم .
درباره دلیل این شکست...
می توانید پشت سر هم مجازات کنید . باید به اتحاد برسیم و بازی بعدی را ببریم . بازیکنان در این لیگ قهرمانان اروپا بسیار هدف داشتند . در مرحله اول آن ها بسیار ناراحتند . امروز احساس ناتوانی قدتر داشتیم و واقعا در بازی نبودیم .
نمی توانم وقتی با چهار گل باختیم بگویم همه چیز عالی بوده اما فکر نمی کنم ایرادات تاکتیکی بزرگی حاصل شد . ما هیچ انتخاب دیگری نداشتیم . فکر میکنم در برخی مناطق ضعیف کار کردیم . احساس می کردم در برخی مناطق با مشکل روبرو شویم اما حس نمی کردم نتوانیم گلزنی کنیم .
درباره تاثیر حذف شدن...
این خطرناک است . مهم ترین ناامیدی این قبیل شکست ها تاثیر آن روی باورتان است . ما تلاش زیادی برای اتحاد دوباره می کنیم . زمان زیادی برای بازی شنبه نداریم . نیاز داریم چیز های کاملا متفاوتی برای بازی شنبه نشان دهیم .
درباره شانس کنونی آرسنال ...
بیایید واقع گرا باشیم . ما در دنیای خیالی زندگی نمی کنیم . شاید دو یا پنج درصد از نظر ریاضی شانس داریم . باید یک عملکرد کاملا متفاوت داشته باشیم و شما هیچ گاه از آینده اطلاع ندارید . باید بگویید واقع بینانه از رقابت ها حذف شدیم .
درباره مصدومیت کوشلنی...
این مشکل زانوی وی است و باید بررسی کنیم چه پیش امده .
توماس روسیچکی با نظر هزاران هوادار آرسنال به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد
یاران آرسن ونگر مقابل میلان تن به شکست 4-0 دادند.بعد از این بازی نظر هواداران در رابطه با بهترین بازیکن زمین پرسیده شد.
هزاران نفر از هواداران آرسنال در نظر سنجی که در سایت رسمی باشگاه انجام شد ،شرکت کردند و توماس روسیچکی را به عنوان بهترین بازیکن زمین برگزیدند.
این هافبک توانست با کسب 23 درصد آرا به عنوان بهترین بازیکن آرسنال شناخته شود.
لورنت کوشیلنی با کسب 17 درصد و رابین فن پرسی با کسب 15 درصد به عنوان نفرات دوم و سوم برگزیده شدند.
دروازه بان لهستانی آرسنال معتقد است آنها می توانند در بازی برگشت مقابل میلان در امارات نتیجه را جبران کنند.
ژسنی می گوید:انجام این کار بسیار سخت است خصوصا در مقابل میلان، آنها امشب نشان دادند که چقدر خوب هستند. اما غیر ممکن نیست.
ما قصد داریم که صعود کنیم،در بازی مقابل ساندرلند باید بهترین بازیمان را انجام دهیم و امیدوارم برای بازی دوم مقابل میلان اعتماد به نفس داشته باشیم.
ما هنوز اعتقاد داریم که می توانیم این کار را انجام دهیم اما این بسیار دشوار خواهد بود.
در مورد پنالتی
من فکر میکنم سخت گیرانه بود،اما در حال حاضر دیگر نمی توانیم آن را تغییر دهیم.این داور است که تصمیم میگیرد.
در مورد عملکرد ضعیف خط دفاعی
گفتنش سخت است زیرا آنها فقط 5 شوت درون چهارچوب داشتند.کیفیت تمام کنندگی آنها غیر قابل باور بود.
در حال حاضر بسیار سخت است که بگویم اما امیدوارم ما بتوانیم در بازی برگشت عملکردمان را بهبود ببخشیم
توماس ورمالن اذعان دارد که آنها باید به خاطر هواداران این نتیجه بد را جبران کنند
ورمالن معتقد است آنها باید در بازی برگشت غرور خود را نشان دهند و از تکرار این نتیجه بد جلوگیری کنند.
او میگوید: ما یک بازی دیگر در مقابل آنها داریم وتنها چیزی که میتوانیم نشان دهیم غرورمان است واینکه باید 100 درصد توانمان را به کار بگیریم.این کاری است که باید انجام دهیم.
باید به خاطر هوادارانی که همه این راه را به اینجا آمدند نتیجه را جبران کنیم.ما آنها را نا امید کردیم.
تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که سعی کنیم نتیجه خوبی در خانه بگیریم.
هواداران ما را در میلان حمایت کردند و ما آنها را نا امید کردیم که این خوب نیست.ما سعی خواهیم کرد در بازی بعد در خانه این نتیجه را برای آنها جبران کنیم.
شب خوبی برای ما نبود،آنها 4 گل زدند و ما اصلا خوب بازی نکردیم.این ساده است.ما شانسهای گلزنی زیادی به آنها دادیم و گلهای زیادی نیز دریافت کردیم و این تنها یک شب بد بود.
آنها خوب و تهاجمی بازی کردند،بیشتر از ما تهاجمی بودند و فکر میکنم شما می توانید آن را از نتیجه ببینید.توضیح دادن آن به این سرعت پس از بازی دشوار است.چون که من نا امیدشده ام.نتیجه واقعا بدی بود.
آنچه که اتفاق افتاده است را باید در حال حاضر فراموش کنیم.ما باید از آن درس بگیریم و فقط به بازی بعدی فکر کنیم.
تیری هانری معتقد است که آرسنال می تواند از قهرمانی در جام حذفی به عنوان سکوی پرتابی برای موفقیت در آینده استفاده کند
بازیکنان ساندرلند در دور پنج جام حذفی و در مرحله یک چهارم نهایی در ورزشگاه خانگی خود -Stadium of Light- میزبان شاگردان آرسن ونگر خواهند بود.
اولین جامی که هانری در لباس آرسنال موفق به کسب آن شد قهرمانی در جام حذفی در سال 2002 با پیروزی در مقابل چلسی بود و این مهاجم فرانسوی معتقد است که این جام می تواند نقطه عطفی برای شروع یک دوره جدید باشد.
او گفت:
"جام حذفی چگونگی شروع کار ما بود و نسل گذسته این تیم اینگونه بود که کار خودش را شروع کرد."
"ما در سال 2001 با اینکه فاصله کمی با کسب جام داشتیم نتوانستیم موفق به کسب آن شویم و یک سال قبل تر آن نیز در فینال جام یوفا مغلوب شدیم."
"شما برای اینکه یک در به روی شما گشوده شود باید چندین بار در بزنید و این اتفاق می تواند در جام حذفی امسال رخ دهد و همچنین شما نمی توانید یقینا بگویید که در جام باشگاه ها چه رخ خواهد داد."
"شما می توانید به برخی از مسایل گذشته ما نگاه کنید که انتظار انجام آن را نداشتیم ولی اتفاق افتاد این فصل برای ما حیاتی است که در جمع چهار تیم در لیگ برتر به کار خود پایان دهیم. هواداران می خواهند بازی های شب های سه شنبه و چهارشنبه را در اروپا ببینند ( البته قصد توهینی به لیگ اروپا ندارم)."
"ما به این عادت کرده ایم که بازی های بزرگ تیممان مقابل دیگر تیم های بزرگ را در جام باشگاه های اروپا ببینیم – موزیک مخصوص این بازی ها و شب های بزگی که رقم می خورد خواسته تمام هواداران و همه بازیکنان تیم است و این امید هنوز هست که آرسنال بازگردد و سال بعد هم در این رقابت ها حضور داشته باشد."