خوب حالا شرايط داره به نفع ما رقم ميخوره ,سيتي بازم نشون داد تيمي نيست كه تو بازي هاي خارج خونه اقتدار لازم رو داشته باشه.
ايشالا فردا با روحيه بالا براي افزايش اختلاف به 3 امتياز ميجنگيم
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب حالا شرايط داره به نفع ما رقم ميخوره ,سيتي بازم نشون داد تيمي نيست كه تو بازي هاي خارج خونه اقتدار لازم رو داشته باشه.
ايشالا فردا با روحيه بالا براي افزايش اختلاف به 3 امتياز ميجنگيم
شانس زیادی برای قهرمانی داریم
حالا که دیگه نه لیگ اروپا رو داریم نه لیگ قهرمانان
خوبه که رو به تیمهای تازه به دوران رسیده ندیم اونم کی منسیتی:nishkhand:
در حال که شیاطین سرخ تاکنون 12 بار قهرمان لیگ برتر شده اند، آخرین قهرمانی سیتی در لیگ جزیره به 35 سال قبل برمی گردد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Manchester United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Young; Rooney, Welbeck. Subs: Amos, Jones, Berbatov, Smalling, Hernandez, Scholes, Cleverley.
Fulham: Schwarzer; Kelly, Hangeland, Hughes, Riise; Frei, Diarra, Dempsey, Dembele, Duff; Pogrebnyak
ترکیب دوتیم برای امشب
اگه ما استرس نداشته باشيم،فكر نميكنم فولام بتونه جلمونو بگيره....ايشالا امشب السيتي رو تو غبار پشته سرمون محو ميكنيم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:yes::yes:
سلام خدمت تمام منچستری ها
اول تبریک میگم بابت برد دیشب هرچندخفیف بود ولی مهم 3امتیاز بود که بدست اومد حالا اختلاف به سه امتیاز رسیده و 8 بازی باقیمانده که سخترین بازی ما در خونه سیتی هست متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم که بگم بازی چطور بوده ولی طبق آمار مالکیت توپ در اختیار ما بوده و بربازی مسلط بودیم
یه نکته دیگه درمورد بازی جانی اونز هست که این روزا داره خوب بازی میکنه و اگه بتونه تا اخر فصل همین روند رو ادامه بده جزو بهترین بازیکنان فصل ما میشه اونز دیشب پاس گل داد و نشون داد مدافعی هست که تو محوطه جریمه حریف هم کارایی داره و وجود همچین بازیکنی در نبودویدیچ:love:یه موهبت عالیه
بله اینه منچستر:hehee:بازی رو با گل رونی جونم بردیم رفتیم صدر جدول همینطور که مجید گفت بازی رو ندیدم ولی خب مهم برده.
75,570 برای تماشای بازی به ورزشگاه اومده بودن(جای من خالی)
تعویض های یونایتد:فردیناند>اسمالینگ /رونی>اسکولز /ولبک>هرناندز
دوستان به این قسمت هم سری بزنید میشه کمی بیشتر بوق بوق......... به تیمها گفت.فقط هواداران یونایتد که عضو هستن میتونن اونجا بیان.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ki::
منم تبريك ميگم برد و صعود به صدر جدولو به همه يونايتدي هاي با غيرت و صبرو كه اينقدر پشت تيمشون ايستادند تا بلاخره سيتي رو پشت سر گذاشت .
اين روزها فرق تيم باشخصيت يونايتد با تيم بي ريشه و بي شخصيت المنچستر السيتي بيشتر مشخص ميشه ! در حالي كه چيزي به پايان فصل نمونده منسيتي نميتونه فشار و استرس و حساسيت رقابت رو تحمل كنه و امتياز از دست ميده ! اما يونايتد علارقم كمبود بازيكن و ..... با تجربه كار ميكنه و با قدرت به قهرماني نزديك ميشه.
هنوز زوده كه از قهرماني تيم مطمئن باشيم ولي چيزي كه بر همه روشن هست در ادامه كار نسبتا آسان تري نسبت به سيتي داريم .
بازي سخت ما مقابل سيتي خواهد بود , در صورتي كه تا قبل از اون بازي فاصله ما همين 3 اتياز و احتمالا بيشتر باشه از لحاظ رواني روي بازيكنان و كادر سيتي تاثير منفي ميزاره و با استرس خيلي بيشتري نسبت به ما بازي ميكنند ! پس نگران اون بازي هم نيستيم .
اميدوارم كه در ادامه به اين روند پيروزي هامون ادامه بديم و ايشالا تعداد قهرماني هاي خودمون رو به عدد 20 برسونيم , اونوقت براي ليورپول هم دست نيافتني ميشيم چه برسه به تيمهاي مثل سيتي و چلسي و .....:hehee:(البته آرسنال حسابش از اين تيمهاي كثيف جداست )
كاش ميشد بازيها رو ديد تا بشه اينجا بحث كرد...نه اينكه فقط تبريك و تسليت بگيم...
به هر كيفيت!:nishkhand: منم اين بردو تبريك ميگم...اميدوارم السيتي بازم تا قبل از بازيش با ما،امتياز از دست بده تا ما تو اون بازي با خيال راحت تري نفت برزيم روشونki::!!!!!!!!!!:yes::jeddiiiii:
سلام دوستان.
منم برد رو تبریک میگم.نباید از بابت قهرمانی مطمئن باشیم.هنوز خیلی زوده.یونایتد مقابل تیم های ضعیف همیشه با استرس کار کرده و همینم باعث امتیاز دادن شده.یه بازی رو در رو با سیتی داریم که اصلا کار راحتی نداریم.اگه تو اون بازی ببازیم با توجه به اینکه تفاضل گل سیتی از ما بهتر ممکنه خدای نکرده جام رو از دست بدیم.باید دعا کنیم که تا قبل از اون بازی سیتی امتیاز بده تا اگرم تو اون بازی باختیم بازم شانس اول قهرمانی باشیم.
به امید 20میش
سلام
بردتون رو تبريك ميگم
همچنين صدر نيشني رو...
اوون مصدوم داره به ميادين برميگرده اب اينكه آرسنالي ام اما مايكا اوون رو خيلي قبول دارم
تكنيكي و گل زدن درضمن هنر مندانه بازي ميكنه!ايرادي كه مسي داره همينه:nishkhand: دركل اوون كجا مسي كجا!!!!:nishkhand:
اوون منچستر رو منچستر ميكنه قدرشو بدونيد
:ohum:
اره داداش اوون بازکن خوبیه من عاشق اون سرعت و ضربه نهاییش هستم love::ولی از وقتی اومد منچستر بدجور مصدوم شد پشت سر هم اوون اون چند بازی که اولین فصل حضورش چندتا بازی کرد که اتفاقا خوب هم کارد مخصوصا گلزنی در فینال کارلینگ کاپ گلش در اخرین دقایق بازی مقابل السیتی اگه الان برگرده به نفع تیمه چون الان به تجربه همچین بازیکنایی که قدرت تمام کنندگی دارند نیاز داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من مصدوميت هاش نميتونه جلو بازي خوبش رو بگيره هميشه تمرينهاش خوبه!!!نقل قول:
اره داداش اوون بازکن خوبیه من عاشق اون سرعت و ضربه نهاییش هستم love::ولی از وقتی اومد منچستر بدجور مصدوم شد پشت سر هم اوون اون چند بازی که اولین فصل حضورش چندتا بازی کرد که اتفاقا خوب هم کارد مخصوصا گلزنی در فینال کارلینگ کاپ گلش در اخرین دقایق بازی مقابل السیتی اگه الان برگرده به نفع تیمه چون الان به تجربه همچین بازیکنایی که قدرت تمام کنندگی دارند نیاز داریم
خوشم مياد اين همه مصدوم ميشه يه اپسيلون هم بازيش عوض نميشه
اميدوارم باز هم گلزني هاي منحصر به فردشو ببينيم شانسي كه داره :فرگسن ميخادش . قبولش داره
جالبه فرگي بازيكنهايي كه سنشون بالا ميره رو خوب قبول داره ونگر عكسش!!
سلام داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون بابت تبريكت و اينكه به تايپيك ما سر زدي:chakerim:خيلي دوست دارم با هواداران آرسنالي تبادل نظر داشته باشيم , چون بسيار منطقي هستند و از جنس فوتبال:rose:
اوون زماني واسه خودش يلي بود ! زماني يكي از بهترين ها بود و بازيش بسيار چشم نواز بود , اما گذشت زمان و مصدوميت هاي طولاني و پي در پي باعث شد اوون نتونه بازي هاي درخشان خودش رو بعد از يورو 2004 تكرار كنه.همچنان بازيكن خوبي بود ولي همون طور كه گفتم در حد خودش نبود , سال 2010 كه به يونايتد پيوست تقريبا يه بازيكن معمولي بود , فرگوسن زياد از او استفاده نكرد و بيشتر به عنوان يار جانشين از او استفاده ميكرد , اما همين كه كمي اوج ميگرفت دوباره مصدوميت و ...... در كل اوون بازيكن خوش شانسي نيست و بعد از اين همه مصدوميت فكر نكنم بتونه خودشو تو تركيب يونايتد جا بده , از طرفي با شناختي كه از فرگوسن دارم ميدونم بيشتر به جوون ها بازي ميده و اين طبيعيه , نمونش برباتوف كه واقعا خوب بازي ميكنه ولي فرگوسن به ولبك و چيچا بيشتر ميدون ميده تا آينده اين بازيكنارو بسازه.
ولي اميدوارم اوون بتونه آماده بشه تا حداقل به عنوان يه ذخيره خوب بهمون كمك كنه .:love:
سلامنقل قول:
سلام داداش
ممنون بابت تبريكت و اينكه به تايپيك ما سر زدي:chakerim:خيلي دوست دارم با هواداران آرسنالي تبادل نظر داشته باشيم , چون بسيار منطقي هستند و از جنس فوتبال:rose:
اوون زماني واسه خودش يلي بود ! زماني يكي از بهترين ها بود و بازيش بسيار چشم نواز بود , اما گذشت زمان و مصدوميت هاي طولاني و پي در پي باعث شد اوون نتونه بازي هاي درخشان خودش رو بعد از يورو 2004 تكرار كنه.همچنان بازيكن خوبي بود ولي همون طور كه گفتم در حد خودش نبود , سال 2010 كه به يونايتد پيوست تقريبا يه بازيكن معمولي بود , فرگوسن زياد از او استفاده نكرد و بيشتر به عنوان يار جانشين از او استفاده ميكرد , اما همين كه كمي اوج ميگرفت دوباره مصدوميت و ...... در كل اوون بازيكن خوش شانسي نيست و بعد از اين همه مصدوميت فكر نكنم بتونه خودشو تو تركيب يونايتد جا بده , از طرفي با شناختي كه از فرگوسن دارم ميدونم بيشتر به جوون ها بازي ميده و اين طبيعيه , نمونش برباتوف كه واقعا خوب بازي ميكنه ولي فرگوسن به ولبك و چيچا بيشتر ميدون ميده تا آينده اين بازيكنارو بسازه.
ولي اميدوارم اوون بتونه آماده بشه تا حداقل به عنوان يه ذخيره خوب بهمون كمك كنه .:love:
منچستر قرمزه داداش !!رنگ خودمونه...love:::ghelyon:
ما هم همينطور هواداراي شياطين سرخ تو ايران گل هستن...:chakerim:
اوون آخرين باز كه مصدوم شد كيفيت بازيش برگشته بود اما آمادگي جسماني كمش باعث ميشد درخشش قبلا رو نداشته باشه وگرنه هنوز همون مايكل اوون بود
فرگسن حتما ميتونه كمكش كنه!البته فرگي خيلي زرنگه چون ميدونه اوون بازيكنه خاصيه كه هرگز مثل اون پيدا نميشه!!!تو فوتبال بي ستاره ي الان مايكل اوون تك ستاره اس:yes:lay_;;
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
super degea
سلام به دوستان گل.
این گل کراوچ بی سوتی رو حتما دانلود کنین و ببینید.از اون سوپر گلاییه که کینگ اریک خودمون میزد.آخرتشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edwin HP [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داداش
آره اين گلو ديدم واقعا بي نظير بود:ajibeee: توي كليپ هايي كه از اريك ديدم يه گل شبيه اين زده بود heey::البته فكر كنم زاويه شوت كرواچ بسته تر بود :fek konam:ki::در كل خوشم مياد فوتباليستها سعي ميكنند مثل اسطوره هاي ما شوت بزنند:hehee:
میدونم اینجا جای خبر نیست ولی اینو میذارم یکم با هم بحث کنیم
کاپیتان سابق آرسنال تیم مانچو را بهترین تیم این فصل لیگ برتر توصیف کرد اما معتقد است سختکوشی این تیم با تصمیمات اشنباه داوران بی اثر شده است. این هفته یونایتدها با تک گل وین رونی، 1-0 فولام را شکست دادند اما بازیکنان حریف معتقد بودند داور می توانست در دقایق پایانی یک ضربه پنالتی برای شان به خاطر خطای کریک روی مورفی اعلام کند.
ویرا در گفتگویی گفت:" وقتی منچستریونایتد در خانه بازی می کند، از امتیازاتی برخوردار است که سایر تیم ها از آن بهره مند نیستند.
فکر می کنم وقتی به خانه منچستریونایتد، رئال مادرید بارسا یا میلان می روید، با توجه به داوری ها، همیشه نتیجه گرفتن در این دیدارها دشوار است.
این امتیازی است که تیم هایی که همیشه به قهرمانی می رسند، از آن برخوردارند و به همین دلیل اگر ما می خواهیم در آینده قهرمان شویم، باید از چنین امتیازی برخوردار شویم.
اکنون نوبت ماست. از زمان آغاز فصل، ما بهترین تیم بودیم و بهترین بازی ها را ارائه دادیم. فکر می کنم این باشگاه شایستگی اش را دارد."
با این وجود، ویرا معتقد است به دلیل برتری سه امتیازی منچستریونایتد، این تیم از شانس بیشتری برای قهرمانی برخوردار است.
" وقتی در صدر هستید، از شانس بیشتری برخوردارید و مدعی اصلی محسوب می شوید."
او همچنین در مورد بازگشت کارلوس توز گفت:" از بازگشت کارلوس خوشحالیم. کیفیت چنین بازیکنانی همیشه در این مقطع از فصل مهم است."
به نظر من از دست دادن صدر جدول بدجور به تیم و کادر مدیریتی سیتی فشار اورده که دارن اینجور جنگ های روانی رو شروع میکنن واقعا سوزش خیلی عجیبی داره که ویرا هر هفته یه مصاحبه میکنه و سعی میکنه تلاش های منچستریونایتد رو کم رنگ بکنه درحالی که در مقطعی از فصل منچستر حتی با 10 مصدوم:gerye:یا بیشتر به مصاف حریفانش میرفت و گاهن باعث از دست دادن امتیازاتی میشد در حالی که سیتی این فصل مصدومیت هایی بسیار جزیی داشته که خیلی کم اثر بوده این نشون میده تیم ما بسیار پر تلاش تر بوده تا سیتی
ویرا گفته داوری در خونه منچستر کاملا به نفعش هست اگه یادتون باشه بازی رفت با نیوکاسل تکل فردیناند هیچگونه خطایی رو بر بن ارفا در برنداشت و داور در اوج ناباوری اعلام پنالتی کرد تا دو امتیاز حیاتی ازماصلب بشه
اگه یادتون باشه ویرا گفته بود برگردوندن اسکلز از بیچارگی باشگاه منچستر هست حالا که توز رو برگدوندن میگه بازگشت همچین بازیکنی به ما خیلی کمک میکنه مگه اسکلز بازیکن معمولی هست نه اسکلز پس از بازگشتش بسیار عالی کار کرده و تیم از وجودش داره بهره میبره
یکی نیست بگه خفه شو
به امید قهرمانی 20 منچستر و بسته شدن کامل دهان ویرا
اصلا به ویرا چه!!!!!!!
اون موقع بازیکن بود چیکار بزرگی انجام داد که الان داره نظر کارشناسی میده.:chi migi:
اینقدر تیم بزرگی داریم که با این حرفهای همچین بازیکنایی هیچ اتفاقی نمیفته:yes:
دارن از شدت عصبانیت حرفهایی میزنن که خودشونم نمیدونن....chomagh
جنگ روانی خیلی تاثیر داره ولی فرگی استاد این کارها هستشheee::
اولن من یکی قبول دارم که داورای انگلیس خیلی اشتباه میکنن.اما این اشتباه ها برای همه ی تیم ها بوده.ما فصل قبل کم از داوری لطمه نخوردیم.مایک دین و فیل داود شده بودن کابوس شبای ما که خدا نکنه یه بازی داور ما بشن.به نظرم تنها داوری که همیشه عدالت داشته هاوارد وب بوده.اینو من نمیگم.همین که تو جام جهانی چندین بازی رو سوت زد نشان از قدرت داوریش داره.
درمورد اسکولز هم باید بگم تیمی که تو هر بازی یه هافپک رو از دست میداد مجبور بود اسکولز رو بیاره.اما واقعا دیدیم که اسکولز اونقدر عالی بود که دهن همه رو سرویس کرد.اما سوتی ها چی؟اونا که به قول خودشون بهترینا رو دارن چرا توز رو برگردوندن؟اونا که سیلوا،ژکور،بالوتلی،آگوئرو ،نصری و این همه بازیکن آماده داشتن چرا توز رو برگردوندن؟اونا اینقدر بی جرئت و ترسو هستن که جرئت نمیکنن توز رو از تیمشون بیرون کنن.چون میدونن باید برای جایگزینش ده ها ملیون یورو خرج کنن.اما فرگی وقتی بکهام که یه ستاره بود وقتی که هیچ توهینی نکرد.وقتی که به قول خود فرگی احساس کرده بود که بالاتر از یونایتد اونو بیرون کرد.اما در عرض کمتر از دو سال کریس رونالدو رو رو کرد.که گرون ترین بازیکن جهان شد.فرگی خیلی راحت گذاشت کریس هم بره.چون مطمئن بود که میتونه جایگزینشو تو تیمش داشته باشه و رونی که یه فوق ستاره بود تازه اوج گرفت.توز وقتی یکم به یونایتد بی احترامی کرد فرگی با لگد بیرونش کرد.و از تیم پایش جوونایی مثه ولبک و ماچدا رو رو کرد و چیچا رو خرید.حالا هم اگه تیم ما هر بازی یه هافپک مصدوم نمیداد ما غمی نداشتیم.کلورلی تو دوران اوجش مصدوم شد.اندرسون همینطور.فلچر رفت تا یه سال دیگه.گیگز سنش بالا بود و نمیتونست تو همه بازی ها 90 دقیقه ثابت بازی کنه.باید پول خرج میکرد.اما از اونجا که مغزش برخلاف مانچینی و امثالش کار میکنه پولی که باید میداد تا یکی مثه اشنایدر رو بیاره گذاشتع رو جووناش سرمایه گذاری کرد و تا موقع رفع مصومیت هافپکاش اسکولز که واقعا تو دوران اوج از فوتبال خداحافظی کرد رو به خواست خودش برگردوند.و جوونی مثه پوگبا رو رو کرد.یونایتد تیمی نیست که به خاطر مصدومیت بازیکناش از هم بپاشه.چون جوونایی داریم که هیچ تیمی نداره.در ضمن اسکولز بازی زیادی هم نکرد.نهایتا تو دو تا بازی فیکس بود و تو یکی دو تا هم تعویضی.به نظرم خداحافظی اسکولزی یه اشتباه بود که با برگشتش جبران شد.
تیم ما تیمی نیست که با حاشیه ساختن آدمای ناچیزی مثه ویرا بخواد دچار مشکل شه.به نظرم اصلا مهم نی که در مورد ما چی میگه.مهم اینه که الان از فرط فشار دارن میترکن که تا 100 سال دیگه هم نمیتونن نصف افتخارات ما افتخار کسب کنن.
20 میش هم امسال میگیریم.
اینم برا تاکید:
آقا تبریک سوتی بازم مساوی کرد:afarin:lol:-:-shad:hehee::manchester::jeddiiiii:lagh::
خب سیتی باز هم مساوی کرد تا ما بتونیم فاصله رو بیشتر کنیم و رسیدن به قهرمانی بیستم:yes:
حالا باید نهایت استفاده رو بکنیم
:manchester::manchester::manchester::manchester::m anchester::manchester:
مشخص بود سيتي افت ميكنه. تيمي شخصيت قهرماني نداره. امروز جلوي ساندرلند شانس آورد نباخت. با اينكه اين فصل، فصل بدي براي منچستره و كار فرگوسن انتقاد برانگيز بوده به خصوص توي نقل و انتقالات تابستوني ولي تيم خيلي به قهرماني ليگ داره نزديك ميشه.
مثل اينكه تيم پرسروصداي منسوتي بازم سوتي داده !!!!!!!!!!!!! تساوي خانگي اون هم به چه بدبختي ! واقعا براي سوتي و هوادارانش متاسفم با اين تيمشون ! 5% از پولي رو كه اين عربهاي ملخ خور واسه اين تيم بي ريشه خرج كردند ميدادند به تيمي مثل تاتنهام كه به طور كاملا فوتبالي داره مراحل رشد رو ادامه ميده يه قدرت درست و حسابي ميشد.
نبايد اين فرصت طلايي رو از دست بديم ! درسته اگه ببازيم هم بازم فاصله 3 امتيازي نصبتا خوبه ولي يه خرده از لحاظ رواني تاثير منفي ميزاه .
اميدوارم اين بازي رو ببريم تا فاصله رو به 5 امتياز افزايش بديم. اونوقت فشار روي مجموعه سوتي به حدي ميرسه كه مطمئنا در ادامه باز هم امتياز از دست خواهند داد. در ضمن بازي آرسنال و سوتي هم ميتونه يكي از بازي هايي باشه كه سيتي امتياز از دست ميده.
به اميد قهرماني :/danc
دیشب در جریان بازی سوتی و ساندرلند بالوتلی و کولاروف برسر زدن ضربه ایستگاهی با هم درگیر میشن که بازیکنا اونا رو ازهم جدا میکنن
اینو گذاشتم یکم بخندیمmas:-lol:-
فقط دعا کنید بتونیم گربه سیاه رو ببریم.خیلی از بلکبرن بدم میاد.همیشه برامون مشکل ساز شده:-ang:khahesh::gijjj:
چند دقيقه ديگه بازي شروع ميشه. نميدونم چرا اينقدر استرس دارم ! بلكبرن ! بلكبرن ! بلكبرن ! اه ! اين اسم تو سالهاي اخير خاطرات خوبي واسه ما به جا نذاشته !!!!!!!
مسلما بازي بسيار سخت خواهد بود و اگه 3 امتيازو بگيريم كار بزرگي كرديم ! و البته به قهرماني نزديك تر شديم !
مثل اينكه اوون هم بدجور چشم فرگي رو گرفته و احتمال اينكه تو تركيب باشه هست ! يا حداقل نيمه دوم به بازي بياد .
به اميد برد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كم مونده بود واسه خودم نقل قول بزنمki:: عجب سوتي افتضاحي دادم من:khandeeeee bahal:در هر صورت ببخشيد من اين روزا زياد تو اخبار و ..... اينا نبودم فكر كردم بازي امشبهki::!
خدايا هيچ بنده اي رو اينجوري ضايع نكن:hehehe::khandeeeee bahal:
سلامی به زیبایی بهار :ghelyon:
دوشنبه 24 فروردین 1391
بلکبرن میزبان منچستر یونایتد با تساوی منچستر سیتی رقیب سنتی ما امید داریم با پیروزی دریک بازی خارج از خانه ی
اختلاف رو بیشتر بکنیم و 2 پیروزی را در سال 1391 تجربه بکنیم به امید پیروزی :ghelyon:love:::love:
امشب فاصله ی یونایتد از من سیتی احتمالا بیشتر میشه. همونطور که قبلا هم گفتم تمایل زیادی دارم تا تیمی مثه من سیتی که فقط پول داره و ریشه هم نداره قهرمان نشه.
چند ماه پیش اصلا باورم نمیشد تیمی به جز من سیتی بتونه قهرمان لیگ بشه چون داشتن خوب پیش میرفتن. اما الآن گویا اتفاقات جور دیگه ای داره عمل میکنه. با تجربه و دانشی که از فرگوسن سراغ داریم و اینکه مانچینی از این حیث در مرتبه ی پایینتری به سر میبره میشه گفت که تا حالا 70% از راه قهرمانی رو طی کردید.
اما فوتباله و هزار جور اتفاقات غیر قابل پیش بینی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ابتدا تشكر ميكنم از داش فراز گل كه به تايپيك ما سر زدند.
موافقم , قهرماني يونايتد با اين بازيكنان تو اين فصل ميتونه درس عبرتي بشه واسه خيلي از تيمها كه پول شد تمام هم و غمشون ! بازيكن خريدن كار سختي نيست ! ولي نميشه با كنار هم گذاشتن چند بازيكن خوب يه تيم خوب ساخت ! كاري كه منسيتي كرد و داره نتيجش رو هم ميگيره ! مسلما مالكان اين تيم هم از پولهايي كه خرج كردند نااميد خواهند شد !
حالا ببينيد كي گفتم , تاتنهام تا چند سال ديگه بالاتر از چلسي و منسيتي به يكي از قدرتهاي برتر فوتبال جزيره تبديل ميشه و نتيجه سالها تلاش خودشو ميگيره.
به هر حال فعلا نميشه از قهرماني تيم مطمئن بود ولي اميد زيادي هست تا به اين مهم دست پيدا كنيم . بازي امشب ميتونه تاثير زيادي تو قهرمانيمون داشته باشه.
به اميد برد:yes:
یادمون نره که تا چند هفته قبل خود ماها قهرمانی رو داده بودیم به سیتی ها پس حالا هم این امکان هست که باز سکه برگرده
پس باید این موقعیت حفظ کنیم به امید پیروزی
lol:-:iran:
الان که به 5 دیدار اخیرمون با بلکبرن نگاه کردم 2 برد 2 تساوی و 1 شکست که دو تساوی ما تو خونه بلکبرن بوده:narahat:و همین نکته که شکست دادن بلکبرن تو خونه خودش کار خیلی سختیه و البته فرگوسن مرد لحظه های سخته و امیدوارم امشب اینو ثابت کنه بربا هم بازیکنیه که با پیراهن منچستر 8 تا گل به بلکبرن زده که 5 :ahaaaaaa:تا شو تو یه بازی زد فصل قبل امشب شاید بهش بازی برسه و البته اوون هم میتونه بازی کنه که به نفع ماست که تجربش استفاده کنیم
به امید برد و ایجاد اختلاف بیشتر با منسیتی
اگه بلکبرن امشب یه بازیه بسته نکنه میتونیم ببریمشون.در کل این بازی خیلی برامون حیاتیه.امیدوارم روز خوبی برای مهاجمامون و دخئا باشه.
راستی اندرسون مصدوم شده دوباره؟به بازی امشب میرسه؟
سلام به همه ی بروبچ منچستری.ki::
خوب امشب بازی سختی مقابل بلکبرن داریم و کارمون تو زمین بلکبرن سخته منم امیدوارم منچستر بتونه این بازی رو ببره.
به امید برد و قهرمانی. :ohum:
خب تركيب هم معلوم شد كه به شرح زير :
Manchester United: De Gea; Rafael, Evans, Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Jones, Scholes, Rooney; Hernandez
Subs: Amos, Smalling, Giggs, Park, Pogba, Young, Welbeck
چيزي كه منو متعجب كرده نبود بربا و اوون تو ليسته ! فكر ميكردم حداقل از يكي از اين دو استفاده ميشد !
چيچا اگه خودش باشه بهترين گذينه پيش روي فرگي خواهد بود , اميدوارم بتونه گلزني كنه , در غير اين صورت ولبك هم ميتونه نيمه دوم به تركيب اضافه بشه.
يانگ و گيگز هم به احتمال زياد در نيمه دوم استفاده ميشن.
به اميد بردroz::
lagh::lagh::lagh::lagh::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerard Pique3 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی رو بردیم و اختلاف شد 5امتیاز:ahaaaaaa:و یه 60 الی 70 درصد راه قهرمانی رو هموار کردیم واقعا دیگه خسته شدیم از دست صدا و سیما هر هفته میایم اینجا فقط میگیم تبریک بردیم اصلا نمیفهمیم بازی چطور بوده عملکرد فلان بازیکن چطور بود :ehe:ای کاش 1 بر صفر مبردیم اونم دقیقه 94 (حتما میگین خب چرا 4یا 5 گل نزنه)اینطور بردن بدجور حال طرفدارای سیتی رو میگیرهmas:-کلا خیلی مزه میده اینجور بردها تو این مقطعmas:-
بچه ها نظرتون چیه جشن قهرمانی رو تو ورزشگاه اتحاد بگیریم اونم جلوی اون عرب ها جامو بالا ببریم چه حالی میده:/danc:/danc
منم این پیروزی سخت رو تبریک میگم.
کل بازی دستمون بود ولی نمیتونستیم موقعیت ایجاد کنیم یکی از دلایلش نداشتن هافبک خلاقه.
البته والنسیا بهترین عملکرد رو داشت و با گلی که زد و یک پاس گل بهترین بازیکن میدان بود ولی در سمت چپ کسی رو نداشتیم.
طبق معمول تعویض های فرگی عزیز جواب داد و بعد از حضور یانگ .گیگز و ولبک به مراتب بهتر شدیم.
رافائل هم در دفاع نمایش خوبی داشت و کم نقص ظاهر شد امیدوارم به پیشرفتش ادامه بده.
دخئا هم هر چند فشار زیادی رو دروازه اش نبود چند شوت را خوب دفع کرد.
به امید قهرمانی
هوادار اتلتیکو ندیده بودم که.....چه خوشحالن.....خدا بحشون برد و جام بده گناه دارن
بازی رو با گلهای والنسیا و یانگ بردیم و با 5 امتیاز بیشتر از شیتی در صدر هستیم.
بازم بازی رو ندیدم یعنی میشه بازیهای منچستر مستقیم دید؟؟؟؟
کسی کارت الجزیره اسپورت سراغ نداره برای خرید؟heee::