پاسخ : ☼☼☼-اخبار باشگاه کاتالان ها (اختصاصی) 2015-2014-☼☼☼
نقل و انتقالات فوتبال اروپا از نگاه مجله بیلد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مروری بر مهمترین شایعات نقل و انتقالات فوتبال اروپا از نگاه مجله بیلد خواهیم داشت .
. با توجه به گفته های مارکای اسپانیا دنی آلوز با پی اس جی به توافق رسیده است . اسپورت اسپانیا می نویسد که خود این بازیکن این مساله را انکار می کند .
. ال موندودیپورتیوو گزارش کرده است مدافع ویارئال ، ماریو گاسپار در لیست نام های باشگاه بارسلونا برای جایگزینی احتمالی دنی آلوز است . لوییس انریکه اخیرا در مورد وی گفته است که خواستار تمدید قرارداد وی است .
. علاوه بر باشگاه بارسلونا باشگاه های لیگ برتری نظیر منچستر سیتی و آرسنال نیز تمایل دارند تا هاکان چالانوغلو بازیکن بایرلورکوزن را بخدمت بگیرند ."دیلی میل" می نویسد اما حرکت این بازیکن در تابستان پیش رو بعید به نظر می رسد . رئیس باشگاه بایر لورکوزن ، مایکل شاده به اسپورت بیلد گفت : " چالانوغلو برای فروش نیست" .
. روزنامه ورزشی اسپانیایی مارکا می نویسد که شالکه 04 برنده جدال تیم های اروپایی برای بخدمت گرفتن سامی خدیرا است . گفته میشود در جدال دو تیم در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا میان این بازیکن و باشگاه آلمانی توافقاتی صورت گرفته است .
. مدافع جوان رئال مادرید ، رافائل واران از شرایط خود در این تیم ناراضی است . خوزه مورینیو مربی چلسی ، با توجه به "دیلی میل " در بالای لیست خواسته های خود برای فصل آینده نام وی را قرار داده است . آبی های لندن مایل به صرف 56000000€ ( پنجاه و شش میلیون یورو ) هزینه نقل و انتقال هستند .
. " دیلی اکسپرس " گزارش داد که خوزه مورینیو مربی تیم چلسی میخواهد قرارداد فعلی خود را که تا سال 2017 اعتبار دارد تا پایان فصل 2019 تمدید کند .
. با توجه به گفته ی "دیلی اکسپرس " رابین ون پرسی هیچ آینده ای در منچستر یونایتد نخواهد داشت . همچنین، خوان ماتا، رافائل سیلوا نیز همین وضع را دارند . رادامل فالکائو نیز در پایان فصل به قرارداد قرضی اش با موناکو پایان داده خواهد شد .
. بر اساس اخبار منتشر شده در "FourFourTwo" داگلاس کوستا تمایل دارد در تابستان به چلسی نقل مکان کند این بازیکن برزیلی تا 2018 با شاختار دونتسک قرارداد دارد . بارسلونا نیز این بازیکن را زیر نظر داشته است .
درخواست تجدید نظر باشگاه برای پرونده ی بارتومئو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باشگاه بارسلونا امروز در بیانیه ای از قاضی پابلو خواست تا از محاکمه ی بارتومئو صرف نظر کند .
باشگاه بارسلونا در این بیانیه اعلام کرد بارتومئو هیچ گونه دخالتی در پرونده ی نیمار نداشته است . در این بیانیه همچنین تاکید شده است بارسلونا 115 سال است مورد حملاتی از این دست قرار میگیرد اما دیگر نمیتواند چنین اتهاماتی را تحمل کند .
قاضی پابلو به تازگی رئیس فعلی باشگاه بارسلونا و رئیس سابق را برای پرونده ی نیمار به دادگاه احضار کرده است .
انریکه : شرایطمان برای مصاف با رئال عالی است
لوئیس انریکه پس از برد ایبار در نشست خبری در رابطه با الکلاسیکو صحبت کرد . انریکه در این مصاحبه گفت :
" به عنوان صدرنشین و در بهترین فرم به ال کلاسیکو رسیدیم. البته فکر نمی کنم مهمترین هفته فصل را پیش رو داشته باشیم؛ با این حال هفته ای حساس و خوب در انتظارمان است.بازی مقابل سیتی در پیش است و هنوز صعودمان را قطعی نکرده ایم. سیتی تیم با کیفیتی است و باید مراقب باشیم. انتهای هفته و در ال کلاسیکو هم ببینیم که چه پیش می آید " .
بارتومئو : با اتهام زدن به ما میخواهند جلوی اوج گرفتن بارسلونا را بگیرند
جوزپ ماریا بارتومئو روز گذشته توسط قاضی پابلو به دادگاه احضار شد . بارتومئو در واکنش به این تصمیم قاضی گفت ما دفاتر مالیاتی در برزیل و اسپانیا را بررسی کردیم و این اتهامات طبیعی نیست . فکر نمیکنم که اینها تصادفی باشد .
جالب است که همه ی این اتفاقات زمانی برای تیم می افتد که ما عملکرد خوبی داشته باشیم . معتقدم که روزی عدالت اجرا میشود .
مسی اقای گل لالیگا
لیونل مسی با گلزنی در بازی برابر ایبار با رونالدو فاصله گرفت . لیونل مسی با دو گلی که امشب به ایبار زد با 32 گل در صدر جدول برترین گلزنان لالیگا جای گرفت . کریستیانو رونالدو ستاره ی پرتغالی رئال مادرید هم اکنون 30 گله است . رئال مادرید فرداشب به مصاف لوانته میرود .
جدول برترین گلزنان لالیگا
( با توجه به این مساله که بازی های این هفته ی لالیگا به پایان نرسیده است احتمال تغییر در جدول وجود دارد )
اینفئوگرافی ؛ افتخارات ژاوی در 750 بازی برای بارسا
ژاوی هرناندز با بازی در مقابل ایبار 750 بازی خود برای بارسلونا انجام داد . در زیر اینفئوگرافی از افتخارات او در طی این سال ها می توانید ببینید
گالری عکس ؛ کفش جدید مسی از نماهای مختلف
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کمپانی آدیداس اسپانسر مسی روز گذشته از استوک جدید مسی رونمایی کرد که لئو مسی قراراست این کفش ها در لیگ قهرمانان مقابل منچسترسیتی و بارسلونا استفاده کند.در عکس های زیر استوک جدید مسی را از نماهای مختلف می توانید ببینید.
آمار دریبل های موفق لالیگا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در عکس بالا میتوان آمار دربیل های موفق بازیکنان شاغل در لالیگای اسپانیا رو مشاهده کرد.
و باز هم لئو مسی در صدر این لیست قرار دارد کمتر آماری است که لئو مسی در صدر آن نباشد تنها آماری که لئو در صدر نیست به زدن پنالتی میتوان اشاره کرد،در این جدول بارسا دو نماینده دارد لئو مسی در صدر و نیمار در رده دوم قرار دارد.
کینگ لئو مسی با اختلاف در صدر این لیست است و شاهزاده نیوکمپ در رده دوم قرار دارد.
عملکرد لئو مسی در لالیگا
لئو مسی فوق ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا عملکرد بسیار خوبی در لالیگا داشته است و تا به اینجای کار آقای گل این لیگ است.
لئو مسی فوق ستاره آبی اناری ها هم در گلزنی برترین است و هم در جدول پاس گل نامش در صدر به چشم میخورد وی که اختلاق زیادی به ستاره پرتقالی رئال مادرید داشت از نظر گلزنی توانست کریستیانو رو پشت سر بگذارد.
" در عکس زیر میتوان عملکرد لئو مسی در 27 بازی لالیگا مشاهده کرد "
گوندوگان: دوست دارم به رئال یا بارسا بروم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هافبک ترک تبار بوروسیا دورتموند از بازگشت خود به مستطیل سبز در روزهای آینده خبر داد. او میگوید بدترین دوران ورزشی خود را پشت سرگذاشته است. او همچنین از علاقه خود برای پیوستن به رئال یا بارسا صحبت کرد.
دو فصل پیش بوروسیا دورتموند توانست جواز صعود به فینال لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورد. بازیکنان این تیم نمایش بسیار خوبی داشتند و توانستند ستایش همگان را بر انگیزند. یکی از ستارههای دورتموند که سهم بسزایی در نایب قهرمانی این تیم داشت ایلکای گوندوگان بود که با بازیهای خوب خود توجه باشگاههای سرشناس اروپایی را به خود جلب کرد. این بازیکن ترکتبار یکی از بازیکنانی بود که توسط یورگن کلوپ به فوتبال اروپا معرفی شد.
گوندوگان درباره وضعیت خود در این فصل گفت: احساس میکنم در شرایط خوبی قرار دارم و بهتر از هر زمان دیگری هستم. به همه میگویم که بازگشت من دور نیست. چه بسا به این زودیها به میادین بازگردم. دوران بسیار سختی را پشت سر گذاشتهام. در دوران درمان احساس میکردم 90 ساله شدهام با این حال اطمینان داشتم که این آسیب دیدگی باعث خداحافظی من از میادین نخواهد شد. بدترین تجربه زندگی فوتبالی خود را پشت سرگذاشتم. واقعا دوران بسیار بدی بود اما خوشبختانه الان بهتر هستم و رفته رفته آماده بازی میشوم.
این بازیکن ترکتبار درباره آینده ورزشی خود گفت: من هم چیزهای زیادی درباره آینده ورزشیام شنیدم و مدام روزنامهها از پیوستن من به تیمهای لیگ برتری خبر میدهند این در حالی است که هیچ پیشنهادی از طرف تیمهای انگلیسی به دست من نرسیده و خودم هم دوست ندارم به لیگ برتر بروم. دوست دارم به تیمهای بزرگی چون رئالمادرید یا بارسلونا بپیوندم.