سلام بر دوستان
لنگيا موتوراكشنو رد كردن يا نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر دوستان
لنگيا موتوراكشنو رد كردن يا نه؟
كسي ميتونه گلهاي اين بازي رو برام آپ كنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همون13تا
خلاصشم باش ك دگ واقعا ممنون ميشم:-*
تبریک به دوستان.بدون بازیکن هم حریف می طلبیم:figur:
اینم روزنامه " هدف " : علی کریمی : از امروز دیگر لنگی نیستم !
واقعا تفاوت اسطوره های دو باشگاه زمین تا آسمونه !!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسطوره ما پیرهنی جز آبی تو ایران نمیپوشه ولی اسطوره شما به لنگ خیانت میکنه میره پاستیل آذین و حالا هم که ترتر سازی !!!
الان هم که میگه اصلا پرسپولیسی نیستم !!![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیگه باید به فکر یه اسطوره دیگه واسه باشگاتون باشید که به نظرم شیث رضایی مورد خوبی میتونه باشه !! خخ
اسطوره هم ندارید اخه شما چقدر بدبختید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دل آدم کباب تابه ای میشه ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلاد میداودی قصد داشت در صورت گلزنی در بازی دیروز با پرسپولیس عکس فرهاد مجیدی را که در زیر پیراهن خود حک کرده بود به مناسبت خداحافظی او نشان دهد اما وی در بازی امروز موفق به گلزنی نشد تا نتواند این عکس را نشان دهد.
این بازیکن از شب قبل چنین تصمیمی گرفته بود عکس مجیدی را آماده کرده بود.
میلاد رونالدو کاش یه روزی برگردی باز برامون شوت بزنی ... دوستت دارم پســر ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
کریمی با انتقاد از برخی رسانه ها اظهار داشت: متأسفانه چند روزنامه در چند روز گذشته از قول من مطالبی را نوشتند که باور کنید تمرکزم را به هم زده است. من صراحتا می گویم که خیلی از مصاحبه هایی که از زبان من گفته می شود صحیح نیست مخصوصا در این چند مدت اگر کسی مصاحبه ای از زبان من نوشته از قول خودشان بوده است. من فقط در این مدت با یک سایت هواداری آن هم به صورت تصویری گفت وگویی کرده ام و غیر از آن صحبتی نداشتم. امیدوارم دوستان رسانه ای هم از نوشتن برخی قول ها از زبان من که صحت ندارد آرامش من را به هم نزنند. اینطور بهتر است.
اسطورتون:
بدون شـــرح
وای مای گاد ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ینی سنگ پای قزوین رسما استعفا داد !!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داشتم روزنامه هارو دید میزدم که با مصاحبه پیامک صادقیان با روزنامه لنگی 90 رو به رو شدم !!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان نیم ساعته به فکر فرو رفتم !!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اومده پیامک گفته : این بالا به پرسپولیس خوش میگذره اون پایین به استقلال چطور ؟!؟! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما 4 سال روتون خوابیده بودیم و شماها ته جدول داشتید دستو پا میزدید که نرید دسته یک و اگه همون موقع امداد های غیبی فدراسیون نبود و سیفون لیگ کشیده میشد الان داشتید با گلگهر سیرجان بازی میکردید در دسته یک !!
اما ما هیچوخت همچین حرفی نزدیم تو این 4 سال !!
بعد لنگیا بعد از 1150 روز به مدت دو روز اونم با تفاضل گل و بازی های تعویقی استقلال رفتن صدر برا ما ...
حالا دردناک تر اینه که پیامک صادقیان این حرفو زده ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به جای اینکه بره مشخای خانوم معلمشو بنویسه تا فردا تو مدرسه چوب تو یه جاهاییش نکنن اومده برا استقلال کری خونده بچه لنگی !!!
باز اون ممد نوری با اون سیبیل های کاریزماتیکش همچین حرفی میریخت بیرون جای تعجب نداشت !!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی توئی که هنوز امضای قراردادت با لنگ خشک نشده چرا میای شرودینگ میگی ؟!
آلکزاندر شرودینگر (فیزیکدان اتریشی) با این شرودینگی که تو گفتی تنش تو قبر رسما رفت رو ویبره !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه تو چند ساله تو این فوتبالی که داری درباره استقلال کبیر اظهار نظر میکنی ؟!
هنوز بابا بزرگت موز رو کشف نکرده بود که تاج داشت میتاخت در این مستطیل سبز ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدبختی فوتبال ما همینه دیگه طرف دو روزه میاد یه جور جو میگیرتش راه رفتنشو فراموش میکنه !!
بشین سر جات باو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه ی منم عجیب بود حرفش . با غش کردن داورا به اینجا رسیدن دو تا بازی هم از ما بیشتر دارن باز ادعا میکنند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدبختا اینقدر عقده ای شدن که نمیدونن چی کار کنن.
راستی کسی از زمان بازی معوقه استقلال و ملوان خبری نداره ؟
خب یه تولد دیگه.امروز تولد دوستمون داداش تیام عزیز هست.
تولدت مبارک رفیق... :afarin: